Κάποια παράξενα φαινόμενα στον ουρανό που φωτογραφήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε όλο τον κόσμο

Οι παγκόσμιες παρατηρήσεις δείχνουν ότι τα ασυνήθιστα φαινόμενα του ουρανού συνεχίζουν να κλιμακώνονται τόσο στη συχνότητα όσο και στην ένταση. Εδώ κάποιες πολύ διασκεδαστικές εικόνες που καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες σε όλο τον κόσμο.

Είναι αυτό το contrail ή chemtrail; Κοιτάξτε το φάσμα των χρωμάτων. Είναι όλοι εκεί! Το αυξανόμενο φεγγάρι δημιουργεί ένα διαλείπον ουράνιο τόξο στα καυσαέρια / στείρωση του A380 της Airbus στα 38,000ft(πόδια) ανατολικά της Νέας Γης, στον Καναδά στις 3 Ιουλίου 2018.

Το φαινόμενο αυτό δημιουργείται από αεραγωγούς που κυκλοφορούν πίσω από το αεροπλάνο και δημιουργούν μια ζώνη χαμηλής πίεσης όπου μπορεί να ξεκινήσει η συμπύκνωση υδρατμών. Όταν το φως του φεγγαριού διέρχεται από τους σχηματιζόμενους κρυστάλλους πάγου, αποσυντίθεται σε ένα φάσμα (διασπορά). Ή είναι χημικά;
Αυτό το ατελές ουράνιο τόξο καταγράφηκε πάνω από την πόλη του Σιάτλ,στην Ουάσινγκτον, στις ΗΠΑ, στις 6 Ιουλίου 2018 από τον Anthony Kuempel:

Τέλος, μία μερική περίμετρος περιστροφής και το εφαπτόμενο φωτοστέφανο συλλήφθηκαν από την κάμερα του Paweł Kalinowski στον ουρανό πάνω από το Λοτζ της Πολωνίας στις 8 Ιουλίου 2018.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κρατήστε τα μάτια σας στον ουρανό! Θα εκπλαγείτε!

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

4 thoughts on “Κάποια παράξενα φαινόμενα στον ουρανό που φωτογραφήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε όλο τον κόσμο

  1. Sofoklis says:

    ΤΑ ΙΡΙΔΙΖΟΝΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΑ , ΑΠΛΑ ΥΔΡΑΤΜΟΙ. ΣΕ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΕΙΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΩΝΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ. ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΕΠΙΠΕΔΟΙ ΤΕΧΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΣΤΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *