23:12 - 06/08/2019

Καίνε τον πλανήτη! Οι αντίχριστοι…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης 

Πυρκαγιές σ’ ολόκληρο τον πλανήτη! Πυρκαγιές παντού. Μέχρι σε ερήμους και σε παγωμένες περιοχές. Δόθηκε έκταση από τα ΜΜΕ μόνο στις πυρκαγιές της Σιβηρίας, αλλά πυρκαγιές έχουν εκδηλωθεί σ’ όλη τη Γη και κυρίως στην Νότιο Αμερική και Νότιο Αφρική. Δηλαδή το Νότιο ημισφαίριο, που τώρα έχει χειμώνα, φλέγεται. Φλέγονται περιοχές κυρίως του αποκαλουμένου τρίτου κόσμου, που είναι πλούσιες σε πρώτες ύλες οι οποίες διοχετεύονται στον πρώτο κόσμο που νομοθετεί και διατάσει, χωρίς να μας πουν από πού πήρε αυτό το δικαίωμα. 

Οι παρακάτω χάρτες-φωτογραφίες, που συγκλονίζουν και απογοητεύουν, πάρθηκαν από υπηρεσία της ΝΑΣΑ στις οποίες φαίνονται οι πυρκαγιές σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Αλλά φαίνονται οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν ΜΟΝΟ την τελευταία εβδομάδα, ήτοι από 29 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου. Όμως, δεν μπορεί όλο αυτό να συμβαίνει τυχαία! Δεν μπορεί να καίγονται τώρα νησιά χαμένα στους Ωκεανούς, να καίγονται εκτάσεις στην… Γροιλανδία και να καίγονται περιοχές σε ερήμους! Δεν μπορεί να καίγεται τυχαία το νότιο ημισφαίριο. Κάτι ύποπτο συμβαίνει! 

Ας αρχίσουμε την περιήγησή μας στον πλανήτη μας, με την βοήθεια των χαρτών της NASA, για να δούμε πως έχει η κατάσταση με τις πυρκαγιές την τελευταία εβδομάδα. Φυσικά, όσο μεγαλύτερο είναι το χρονικό διάστημα που θέλουμε να δούμε (στον υπολογιστή μας), τόσο περισσότερο «κοκκινίζει» η ταλαίπωρος σιωνιστοκρατούμενη υφήλιος. Η κάθε πυρκαγιά συμβολίζεται στον χάρτη με μία κόκκινη τελεία. Στον χάρτη-1 βλέπουμε μια γενική άποψη της επιφανείας της Γης με τις πυρκαγιές της, επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ σημαντικό, από 29 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου. 

Ξεκινώντας, με λεπτομερέστερη απεικόνιση, από την Βόρειο Αμερική και την Γροιλανδία (Χάρτης 2) βλέπουμε τις πυρκαγιές των περιοχών αυτών, αλλά το περίεργο είναι οι 7 πυρκαγιές στην Γροιλανδία. Ποιος ξέρει, λέτε να έχουν πυροσβεστικά αεροσκάφη στους πάγους; Βλέπουμε επίσης πυρκαγιές σε παγωμένες περιοχές του Καναδά, στις Αλεούτιες νήσους και στον Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό. 

Στην Νότιο Αμερική (Χάρτης 3) η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη διότι όπως φαίνεται στον χάρτη, σ’ όλη την έκτασή της υπάρχουν ή υπήρξαν πυρκαγιές. Ειδικά στην ηπειρωτική της έκταση και κυρίως σε Αργεντινή, Βραζιλία, Βολιβία και Παραγουάη. Υπ’ όψιν ότι το επίσημο όνομα της Βολιβίας δεν περιλαμβάνει την λέξη «Δημοκρατία», και ονομάζεται «Πολυεθνοτικό Κράτος της Βολιβίας». Είχε πάει το ΔΝΤ και σ’ αυτήν την χώρα και την έσωσε πριν σώσει εμάς. Η εικόνα σ’ απογοητεύει, αλλά η απογοήτευση θα μετριασθεί όταν δούμε τα χειρότερα. Όταν δούμε τι συμβαίνει στην Νότιο Αφρική. 

Φεύγουμε από την αμερικανική ήπειρο και ερχόμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και την Βόρειο Αφρική (χάρτης-4). Πολλές φωτιές υπάρχουν στον λεγόμενο σιτοβολώνα της Ευρώπης, την Ουκρανία. Στις εμπόλεμες ζώνες της Συρίας επίσης υπάρχουν πολλές φωτιές αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι καίγεται όλη η Μεσοποταμία, από τον Περσικό κόλπο μέχρι την Νοτιοανατολική Τουρκία. Πολλές φωτιές υπάρχουν στην Αραβική χερσόνησο και κάποιες απ’ αυτές φαίνονται ότι είναι στην έρημο. Φωτιές επίσης υπάρχουν και στην έρημο Σαχάρα. Πρέπει να καίγονται οάσεις, δεν εξηγείται αλλιώς. 

Στην Νότιο Αφρική και στην Μαδαγασκάρη (χάρτης-5) φαίνονται χιλιάδες πυρκαγιές! Στις περιοχές αυτές έχουν «μεταναστεύσει», κυρίως, κινεζικά κεφάλαια και προφανώς τις «αξιοποιούν». Φαίνεται καθαρά μέχρι τώρα ότι όσο πιο πλούσιες είναι κάποιες περιοχές σε πρώτες ύλες, τόσο πιο φτωχοί είναι οι πληθυσμοί και τόσο πιο πολλές είναι οι πυρκαγιές. Επίσης η Σιβηρία, η Νότιος Αμερική και η Νότιος Αφρική είναι από τις πιο πράσινες περιοχές του πλανήτη. Εκεί δεν πήγε η «πράσινη ανάπτυξη», αλλά η «πράσινη υπανάπτυξη». Εντύπωση προκαλεί ότι υπάρχουν πυρκαγιές μέχρι και στα νησιά του Μαυρικίου, στον νότιο Ινδικό ωκεανό.   

Πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται στην Ρωσία (χάρτης-6). Από τους χάρτες της NASA φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα μόνο η Σιβηρία, αλλά όλη σχεδόν η χώρα η ευρισκομένη ανατολικά των Ουραλίων ορέων. Για τις φωτιές της Σιβηρίας μας πληροφόρησαν επαρκώς τα ΜΜΕ.  

Στις Κίνα, Ιαπωνία και τις δύο Κορέα τώρα (χάρτης-7), βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλές πυρκαγιές εκεί που υπάρχει και μεγαλύτερη ανθρώπινη δραστηριότητα. Οι Ιάπωνες δεν έχουν μόνο σεισμούς και τσουνάμι, έχουν και πυρκαγιές. Άξιο προσοχής είναι το γεγονός ότι ενώ σ’ ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν πυρκαγιές, στην Βόρειο Κορέα μόνο μία φωτιά έχει εκδηλωθεί και αυτό σημαίνει πολλά. Στον χάρτη βλέπουμε επίσης ότι υπάρχουν πυρκαγιές και στην έρημο Τάκλα Μακάν, που θεωρείται η πιο άνυδρη και σκληρή. Τι μπορεί να καίγεται εκεί και πως προκλήθηκε η φωτιά; Ποιος ξέρει. 

Τελευταία μας έμεινε η Νοτιοανατολική Ασία, Αυστραλία και ένα τμήμα του Ειρηνικού ωκεανού (χάρτης-8). Και εδώ έχουμε πυρκαγιές παντού. Ακόμη και στην έρημο της Αυστραλίας που είναι χειμώνας. Έχουμε επίσης πυρκαγιές στα νησιά Φίτζι, Βανουάτου και Κιριμπάτι. Νησιά που τ’ ακούει κανείς μόνο στις τελετές ενάρξεων των Ολυμπιακών Αγώνων και τα οποία κανείς δεν ξέρει σε ποιόν ωκεανό είναι «χαμένα». 

Έτσι έχει η κατάσταση με τις πυρκαγιές στον πλανήτη την τελευταία εβδομάδα. Το πιο σημαντικό για τους νεοταξίτες είναι το ότι η Μεσόγειος θάλασσα είναι περικυκλωμένη από φωτιές. Προσπαθούν να δημιουργήσουν μια κατάσταση που θα τους βολεύει όταν, με το κακό, πετύχουν τον σκοπό τους και κάνουν παγκόσμια πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

Εμείς εδώ, πάλι καλά που μας έβαλαν και πληρώνουμε τις σακούλες στο σούπερ μάρκετ, αλλιώς η κατάσταση στον πλανήτη μπορεί να ήταν χειρότερη, σύμφωνα μ’ αυτούς που κοπιάζουν για μας. 

Χρήστος Μαντζιάρης 

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Θα βαρεθειτε να το βλεπετε μεχρι να το εμπεδωσετε 08/07/2019 @ Αύγουστος 7, 2019 4:25 πμ

    Γυρω απο τον πλανήτη ,υφαίνεται ο ιστος μιας τεράστιας αδηφάγου και τρομερής στην όψη αράχνης .Στην αρχή έπιανε μικρά έντομα ,όμως τώρα της άνοιξε τόσο πολυ η όρεξη που παγιδεύει ολοκληρα κοπαδια ελέφαντες .Τα βογγητα που ακουμε δεν η Θεια λειτουργία  ,αλλά ακούγεται το ιδιο 

  2. Κοκκινιστό με ρύζι 08/07/2019 @ Αύγουστος 7, 2019 6:37 πμ

    Αντιχριστοι αλλα και απο αλλο πλανητη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*