Illuminati: Συμβολισμός στην τηλεόραση της Αυστραλίας (Βίντεο- Φώτο)

Αυτή η διαφήμιση ονομάζεται «Αγάπη για τη μουσική» και παίζει συχνά στον Αυστραλιανό τηλεοπτικό σταθμό [V] που διοικείται από τον Marco Brambilla, ένα καλλιτέχνη που είναι πολύ περιζήτητος από διαφημιστές και δισκογραφικές εταιρείες για το εμπορικό σήμα του «στο video του ταμπλό».

Αυτό το video φέρνει τα πράγματα σε άλλο επίπεδο. Είναι γεμάτο από σύμβολα και μηνύματα που εκπροσωπούν τις κρυφές δυνάμεις που ελέγχουν τη μουσική βιομηχανία. Η διαφήμιση αρχίζει κυριολεκτικά στην κόλαση με τον διάβολο,που όπως φαίνεται καλύπτει τα αυτιά του, λόγω του μεγάλου αριθμού των μουσικών εκεί κάτω.


Αυτό αποτελεί προφανώς ταμπλό του rock & roll. Είναι η κόλαση γεμάτη ροκ; Μήπως θα πουλήσουν την ψυχή τους στον Διάβολο; Μεταξύ των πιο αναγνωρίσιμων από τις φιγούρες είναι ο Kurt Cobain και ο Johnny Cash. Ο τελευταίος τραγουδιστής ήταν ένας αφοσιωμένος Χριστιανός και είναι μάλλον περίεργο που τον βάζουν να παίξει στην κόλαση. Επίσης, γιατί ένας σταυρός περιβάλλεται από φωτιά εκεί κάτω;

Όπως ήταν η περίπτωση για το video Power του Kanye West, έτσι η συμμετρία των γραμμών και η προοπτική σε αυτό το έργο του Brambilla κρύβουν συμβολισμό και αποκρυφισμό. Στην παρακάτω εικόνα, μπορούμε να αναγνωρίσουμε το πιο αναγνωρίσιμο σύμβολο των Illuminati.


 Με το σχηματισμό στο βράχο πάνω από το διάβολο (που τονίζεται από λευκές γραμμές) σχηματίζουν ένα τριγωνικό σχήμα. Στην κορυφή του, ένα μόνο μάτι βλέπει τους θεατές. Πάνω από το μάτι είναι ένα ταμπλό,που εκπροσωπεί την ηλεκτρονική μουσική με DJ και λεγεώνες χορευτών από κάτω τους.


 Εδώ κρύβεται μια πυραμιδική μορφή (η οποία επισημαίνεται με λευκές γραμμές). Στη βάση είναι χορευτές (ή οι μάζες) και στην κορυφή είναι ένα φωτεινό επιστέγασμα και η Ηλιακή έκλειψη που ενεργεί ως το μάτι στην πυραμίδα.Τα κύρια στοιχεία αυτού του ταμπλό είναι Daft Punk, ένα δίδυμο που συχνά μας δείχνει με όχι και τόσο διακριτικούς συμβολισμούς.
Ένα στάδιο σε μια πυραμίδα των Daft Punk show. Οι καλλιτέχνες είναι συμβολικά πάνω από τη βάση (που εκπροσωπεί τις μάζες), αλλά κάτω από την κορυφή (που εκπροσωπεί την ελίτ). Πάνω ακριβώς από το Daft Punk (αλλά θάφτηκε κάτω από το έδαφος) είναι ένα τρίγωνο με την Rihanna στο εσωτερικό του.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρακάτω Rihanna είναι στο ταμπλό και αντιπροσωπεύει την χιπ-χοπ. Η σκηνή περιλαμβάνει πολλά σύμβολα απόκρυφα που στο κλασικό της μασονικής μόδας.

Στο εσωτερικό συμβολισμό, το όρθιο τρίγωνο είναι ένα φαλλικό σύμβολο.Η Rihanna έχει»παγιδευτεί» μέσα σε αυτό το τρίγωνο που αντιπροσωπεύει ότι ελέγχεται (κατοχή) από τις κρυφές δυνάμεις της βιομηχανίας.


Δίδυμους πυλώνες, έναν όροφο μοτίβο σκακιέρας και μια σκάλα με «φωτισμό» κάνουν αυτό το ταμπλό πολύ μασονικό.Θα βρείτε την ίδια διάταξη και τα σύμβολα σε αυτήν την κλασική εικόνα της μασωνίας.


 Πάνω από αυτό το ταμπλό είναι ο «ουρανός», γεμάτος με αστέρια της ποπ μουσικής όπως η Lady Gaga, Michael Jackson και Britney Spears – όλα τα αστέρια που ήταν (ή είναι ακόμα) και σε μεγάλο βαθμό ελέγχονται από τη βιομηχανία.
Εν ολίγοις, αυτή η διαφήμιση κατορθώνει να συσκευάσει σε ένα λεπτό και 45 δευτερόλεπτα ένα απίστευτο ποσό των συμβολισμών και κρυμμένων μηνύματων σχετικά με τη μουσική βιομηχανία και τη σκιερή μυστική κοινωνία που την ελέγχει. Αν και οι περισσότεροι θεατές δεν θα αναγνωρίσουν ένα ενιαίο σύμβολο σε αυτήν την καταχώρηση, όσοι έχουν «μάτια που βλέπουν» θα καταλάβουν ότι κρύβονται στην κοινή θέα μερικά από πιο σκοτεινά μυστικά (εδώ) (εδώ)του κλάδου της μασωνίας.

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *