ΙΔΟΥ ο μεγάλος πράκτορας των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ Τζούλιαν Ασάνζ του WikiLeaks που μας εξαπατάει όλους!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΖ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…!!!….

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ «ΧΤΥΠΟΥΣΕ» ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΘ’ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ…ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ???!!!

Η ΑΠΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΑΓΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΝ ΟΛΟΥΣ!!!

Ήταν μερικά στελέχη της ομάδος χακεράδων “Anonymous” που τελευταίως μας αποκάλυψαν το πλέον γεγονός ότι ο κ Τζούλιαν Ασάνζ απο το WikiLeaks είναι όντως πράκτορας ουχί μόνον του Τζόρτζ Σόρος αλλά και…ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!…όσο απίστευτο και απογοητευτικό κι αν ακούγεται αυτό.

Ήταν το WikiLeaks που βοηθούμε τα τελευταία χρόνια τους Ρότσιλντ ώστε να κατεβάσουν τους τραπεζικούς τους αντιπάλους. Ήταν το Wikileaks που χρησιμοποιείτο απο την…CIA να εκβιάσει και να “ρίξει” ολόκληρες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτός ήταν ο σκοπός τους και γι’αυτό έχουν κυκλοφορήσει μόνο συγκεκριμένο υλικό (μυστικά έγγραφα, κτλ.) απο το 2014 μέχρι σήμερα.

Ομιλούμε εδώ για πολιτικό πόλεμο και το χρισημοποιούν το WikiLeaks για τη διαρροή εγγράφων για την ρίξιν κυβερνήσεων. Το WikiLeaks χρησιμοποιείται για τις βρωμοδουλιές της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, που θα οδηγήσει τελικά σε περισταλτικούς ελέγχους (“αστυνόμευση”) του διαδικτύου.

Το “Anonymous” έχει αποκαλύψει πολλές συνδέσεις μεταξύ Ασάνζ και Ρότσιλντ:

– Μια κουνιάδα και δεύτερη ξαδέρφη των Ρότσιλντ τον Ασάνζ τον έβγαλε απο τη φυλακή με εγγύηση…o πατέρας της, τραπεζίτης James Goldsmith, είναι ξάδελφος των Ρότσιλντ
– Το μεγάλο περιοδικό “The Economist”, που ίδρυσε η οικογένεια Ρότσιλντ (με συμερινή συμμετοχή 20 τοις 100 σε αυτό), εβράβευσε τον κ Ασάνζ το 2008 με το “Media Award” (βραβείο μέσων ενημέρωσης) τους

– Το WikiLeaks εζήτησε τις υπηρεσίες του δικηγορικού γραφείου Fox Rothschild για την ανατροπή μιας δικαστικής απόφασης που διέταξε έναν πάροχο υπηρεσιών ιστότοπων να κλείσει την ιστοσελίδα του Wikileaks.
– Οι εφημερίδες “The Guardian” και “The New York Times”, δύο χορηγοί των ΜΜΕ που έχουν κάνει συνεργασία με τον Ασάνζ, είναι συνδεδεμένες με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
– Ο ιδιοκτήτης του αρχοντικού, όπου Asange τέθηκε σε κατ ‘οίκον περιορισμό, έχει δεσμούς με τους Ρότσιλντ…
– Ο δικηγόρος του Ασάνζ, κ. Mark Stevens, τυχαίνει να είναι ο δικηγόρος και των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
– Ο γερουσιαστής του αμερικανικού Κογκρέσου Τζόζεφ Λίμπερμαν, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη μετατροπή του Τ.Ασάνζ σε μία σημαντική εικόνα των μέσων ενημέρωσης, είναι επίσης μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, μια μυστική λέσχη στην Νέα Υόρκη που ανήκει στους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ απο το οποίο έπαιρνε τις διαταγές της η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επι Ομπάμα…ΧΙΛΑΤΙ ΚΛΙΝΤΟΝ…

Ως γνωστόν μέρχι τώρα σχεδόν τοις πάσιν, οι Ροτσίλντ ελέγχουν την παγκόμιον οικονομίαν μέσω του διεθνούς δικτύο κεντρικών τραπεζών τους—που είναι όλες…ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. Εκτιμήσεις σχετικά με 100…ΤΡΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!

Τώρα, ήταν πάλι ο γερουσιαστής του αμερικανικού Κογκρέσου Τζόζεφ Λίμπερμαν που είχε διατάξει το Paypall, Mastercard, VISA, κτλ., απο το να δέχονται εισφορές για το WikiLeaks αυξάνοντας έτσι, εμμέσως, την δημοτικότητα του WikiLeaks. Ο Σύνδεσμος μεταξύ Λίμπερμαν, Ρότσλιντ και WikiLeaks είναι πλέον σαφής. Και μην μας φαίνονται «περίεργα» όλ’αυτά γιατί, ανέκαθεν, έτσι λειτουργούσαν οι Ρότσιλντ: υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν και τις δύο πλευρές μιας διαμάχης, πολέμου, κ.ο.κ. Είναι τσακάλια και πανέξυπνοι!

Η δημοσιότης που εδημιούργησε ο Λίμπερμαν για τον Ασάνζ, ήταν αυτή που έκαμε τον Ασάνζ «τo πρόσωπο της χρονιάς» σύμφωνα με το μεγάλο περιοδικό «TIME Magazine».

Η “The Guardian” που έχει κάνει συνεργασία με τον Ασάμζ, ανήκει στην εταιρεία Guardian Media Group της οποίας ο πρόεδρος είναι ο κ Paul Minors, πρώην μεγάλο στέλεχος της εταιρείας NM Rothschild Lmtd and Sons Lmtd. H Guardian Media Group ανήσκει στην εταιρεία Scott Trust μια ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης που ιδρύθηκε το 2008. O κ Anthony Salz έγινε διαχειριστής της Scott Trust το 2009. Αυτός είναι σήμερα ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας Ρότσιλντ.

Ήταν η Η “The Guardian” που έδωσε τα τηλεγραφήματα στην εφημερίδα “The New York Times”. O Διευθύνων της “New York Times” είναι ο Arthur Ochs Sulzberger (Σουλτσμπέργκερ) ο Νεώτερος, του οποίου ο πατέρας είχε συνααντηθεί με τον Χένρι Κίσινγκερ, τον Κωσταντίνο Καραμανλή και τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο στην μεγάλη του επαύλιν εις το Παρίσι το 1973 για ευνόητους λόγους (για την ρίξιν της Χούντας βέβαια) (πατήστε εδώ για περισσότερα).

Ο Arthur Ochs Sulzberger (Σουλτσμπέργκερ) ο Νεώτερος, είναι κι αυτός μέλος του Συμβούλιο των Ξένων Σχέσεων. Η οικογένεια Σουλτσμπέργκερ είναι καλά συνδεδεμένη με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και εργάζονται κι οι δύο προς….ΜΙΑΝ ΝΕΑΝ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Ο Ασάνζ τέθηκε σε κατ ‘οίκον περιορισμόν στο αρχοντικό του κ Βόν Σμίθ, του ιδιοκτήτη της μιντιακής οργανώσεως Frontline Trust, που τυχαίνει να έχει δεσμούς με τον… GEORGE SOROS (Τζόρτζ Σόρος), μέσω της οργανώσεώς του «Ανοικτή Κοινωνία», μιας και παίρνει την χρηματοδότησίν του…ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!!! Ο Ασάνζ ήταν ομιλητής στις μιντιακές εκδηλώσεις της Frontline Trust!!!

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα σημερινά γεγονότα απλά συμβαίνουν. Ότι τα γεγονότα στις ειδήσεις είναι μόνο μια αλυσίδα αντιδράσεων ατυχημάτων και ότι οι άνθρωποι με τα χρήματα και την εξουσία μένουν σιωπηλοί βλέποντας απλά αυτά τα παγκόσμια γεγονότα να εξελίσσονται χωρίς να αντιδρούν. Ωστόσο, οι Ρότσιλντ ευδοκιμούν στο χειρισμό των αγορών από την κατοχή εμπιστευτικών πληροφοριών, ενώ διαδίδουν αντίθετες πληροφορίες. Με τον τρόπο αυτό, κάνουν τεράστια κέρδη.

Ο Τζούλιαν Ασάνζ έχει ήδη δηλώσει ότι θα κυκλοφορήσει ζημιογόνες πληροφορίες για μια αμερικανική τράπεζα. Σε αυτή την εύθραυστη οικονομική ανάκαμψη, η κρίση θα μπορούσε να είναι καθοριστική. Η Guardian και οι New York Times έχουν αυτές τις πληροφορίες ώστε να είναι στη διάθεση των Ρότσιλντ, έτσι ώστε να σορτάρουν την τράπεζα αυτή πριν από την κοινοποίηση των πληροφοριών. Το WikiLeaks είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο των Ρότσιλντ έτσι ώστε να χειραγωγήσουν τις αγορές, το σύνολο του νομισματικού συστήματος, το μέλλον των εθνών και τους πολιτές των εθνών εν γένει.

Εδώ διαβάζουμε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε το 2012 από μία Βρετανίδα δημοσιογράφο που έγραψε για τη σύντομη εμφάνιση του Τζούλιαν Ασάνζ στην τηλεοπτική εκπομπή «Οι Σίμπσονς». Και το όνομα της δημοσιογράφου;;;…η … Ναταλί Ρότσιλντ!

Λίνκ: http://www.anorak.co.uk/310292/news/julian-assange-a-cartoon-figure.html/

Δείτε εδώ το κλίπ της εμφάνησης του Ασάνζ στο «Οι Σίμπσονς»…

Μην ξεχνάμε και την εμφάνιση του κ Ασάνζ και στο «αγαπημένο» μας παιχνίδι καρτών…«Οι Κάτρες των Πεφωτισμένων»…!!!…

Και τέλος, εδώ θα μάθετε για το γεγονός όταν ο πράκτορας των Ρότσιλντ Ασάνζ βοήθησε κι έναν…ΑΛΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ των Ρότσιλντ ονόματι…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ (πατήστε εδώ) προκειμένου να κερδίσει τις πρόσφατες εκλογές!!! Μην νομίζετε πως δεν είναι πράκτορας των Ρότσιλντ κι η…ΧΙΛΑΡΙ, αλλιώς αυτό θα ήταν ενα λάθος…ΜΕΓΑΛΟ, μιας κι….ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!…

Όταν το WikiLeaks μας αποκάλυψε ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειν’ ο ISIS το…2010!!! Israeli Special Intelligence Service!!!

-Ιωάννης Κουντούρης, Δημοσιογράφος/Συγγραφεύς

 Ελληνικά Νέα Τώρα

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

9 thoughts on “ΙΔΟΥ ο μεγάλος πράκτορας των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ Τζούλιαν Ασάνζ του WikiLeaks που μας εξαπατάει όλους!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Κάτω τα χέρια από τον ήρωα της Χρυσης πορδης τον Ντοναλντ Ντακ εεεε Τραμπ ήθελα να πω! Αφού ο μέγας ηγέτης ζητωκραυγαζε κατά την εκλογή του σημαίνει ότι σωθηκαμε! Οι γιαλαντζη αριστερουληδες με τα στριγκακια χάθηκαν! Τώρα, μετά από αυτούς που κι αυτοί μας έσωσαν, ήρθε η σειρά του νέου διασωστη μας… του μέγα ηγέτη Μιχαλολιακου!!!!!! Ουρα ουρα. … Να τα πάτε για ανάλυση!

 2. Ανώνυμος says:

  Οι άνθρωποι προδίδουν και απογοητεύουν
  Ο Χριστός ποτέ!
  Είναι Ο Μόνος που πρέπει να εμπιστευόμαστε για όλα

 3. I R A says:

  Τι να πω.. Δεν έχω λόγια πια.. Οποιο ρημάδι σαιτ και να ανοίξεις, τα ίδια, τα ίδια κατ τα ίδια.. Καλλιεργειτε συστηματικά κλίμα τρομοκρατίας, ανασφάλειας και σκοταδισμου. Τίποτα και κανένας να μην πιστεύει τίποτα και κανέναν. Η τέλεια συνταγή για την εύκολη χειραγώγηση λαών.. Η νέα τάξη πραγμάτων επιτυγχάνει τον σκοπό της άμεσα με την μέγιστη συμβολή όλων των τρολ δημοσιογραφισκων. Είστε ανεκδιήγητοι πλέον, σάς χαρακτηρίζω ευθέως φονιάδες και άρπαγες συνειδήσεων αλλά.. Ο καιρός γαρ εγγύς…!!

  • Κατοχικά Νέα says:

   Κριση δεν εχεις κυρα μαγδαλω ; θες να στα λεει η τβ δηλαδη για να τα μασας; η σου εθιξε τον ασανζ το αρθρο…; λεει ψεματα το αρθρο… ωραια εδω ηρθε για να το κρινεις δωσε μας τα φωτα σου … εχεις καποιες αλλες αποδειξης; …αν οχι βουλωσε το πρακτορακι της αντινοησης !

   • I R A says:

    Το ποιο πιθανό είναι να είσαι εσύ το πρακτορακι της αντί νόησης όπως και ο μέγιστος διδάσκαλος της πάρα πληροφόρησης και συνομοσιλογιας. Θυσιαζεσται στον βωμό του αίσχους για ελάχιστα κλικ από μερικούς καμένους εδώ μέσα σαν του λόγου σου ‘ή μήπως κάνω λάθος; Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι διαφημιζεσται ως μπλοκ μόνο και μόνο για αποφυγή νομικών συνεπειών αλλά η πάρα πληροφόρηση δεν είναι μονοπωλιακή από μέρους σας, don’t worry, απλά έχετε μοιράσει τη θεματολογία. εσείς είστε της συνομοσιλογιας, άλλοι γράφουν τον απο λεπτό σε λεπτό πόλεμο με την Ελλάς, άλλοι βγάζουν έκτακτα γεγονότα που δεν τα ξέρουν καν οι πρωταγωνιστές κοκ.. Μήπως πραγματικά έχετε την εντύπωση ότι ο οποιοσδήποτε μπαίνει εδώ μέσα συμμερίζεται τις απόψεις σας. Αν ναι, πλανιεσται οικτρά. Μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς διαβαζεστε εσείς και τα ευκολως ενοουμενα σαιτ που προανέφερα… Το ξαναλέω όμως :Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ Εγγύς!! υγ:μην λησμονήσεις να βάλεις τους καμένους ομοιδεατες σου να μου βάλουν αρνητικές…

 4. Ανωνυμος says:

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΓΙΑΝΝΗ!… ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!

  • Κατοχικά Νέα says:

   Λογικη ειπες … αναλυσε την ..αποδειξε την … εδω ειμαστε να σου απαντησουμε αφου δεν μπορεις μονος σου να διαβασεις σε βαθος..απο πισω προς τα μπρος ..αντε να σε βοηθησουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *