07:47 - 18/09/2021

Η Τεχνολογία μετατροπής τών μεταλλαγμένων σέ ζόμπυς ή βρυκόλακες, τό ΓΡΑΦΕΝΙΟΝ….

Η Τεχνολογία μετατροπής τών μεταλλαγμένων σέ ζόμπυς ή βρυκόλακες, τό ΓΡΑΦΕΝΙΟΝ….

Θά δείς έναν βίδεο που έχουμε ξανά ανεβάσει αλλά μέ τήν προσέγγιση αυτόν τό πράγμα ήτοι τό γραφένιον νά τό διαχειρίζοντε μέ τηλεχειριστήρια κάποιοι μέσα σάς…

Σάς είχα προειδοποιήσει ότι θά σάς τηλεχειριάζοντε εάν δεχθείτε εμβόλια, μικροψήγματα, μικροδορυφόρους, χαράγματα μέσα σάς. Απλά τό ήξερα, περιμένουν νά τό βάλουν όλοι ή η πλειοψηφία όλες τίς δόσεις καί μετά νά κατατρέξουν τούς ανεμβολίαστους απευθείας ή καί μέ ζόμπυς καί βρυκόλακες εμβολιασμένους…

Ό Άγιος Παϊσιος είπε θά τούς εμβολιάσουν καί θά τούς κάψουν οί ακτίνες τού ήλιου = ηλιακές ακτινοβολίες που έχει βεβαίως όλη η ράτσα τού 5g, 6g, 7g, 8g καί άλλα….

Δές πώς θά σέ κάνουν νά χορεύεις καραγκιόζης στά μέτρα «τούς», πότε βρυκόλαξ καί πότε ζωόβιος/ζόμπυος….

Πήγαινε στό πρώτον σχόλιον αναγνώστη (Μαύρου Γάτου) στό άρθρον πάρακατω καί δές τό ανατριχιαστικόν σατανοειδές βίδεο από Ρώσσο ερευνητή:

Τά είδη τών εμβολιασμένων καί ανεμβολίαστων, οί σκέψεις από κουνουπάκια καί τά είδη καί ύψη τών μισθών… Η Εξαπιθανότητα… Μέρος 2

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 09/18/2021 @ 8:15 ΠΜ

  Τι πάει να πει η λέξη «βίδεο»; Μήπως είσαι καμένο χαρτί; Κάνε έναν κόπο και φτιάξε ένα λεξικό των λέξεων που έχεις εφεύρει και ανάρτησε το στο Κατοχικά ώστε οι αναγνώστες να καταλαβαίνουν τι λες. Απόδειξε μου ότι ο Παΐσιος είπε αυτά που λες για τα εμβόλια.

 2. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ

 3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ? 09/18/2021 @ 10:21 ΠΜ

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ?

 4. γραφή.. γραφένιο
  και ότι γραφεται με “μελάνι” δεν σβήνεται.
  ζω-be, just be …
  pro-test.. δια-μαρτυρία
  τεχνολογία.. ο λόγος της τέχνης;;
  Και το καλύτερο απόλα το
  Α-συμπτω-ματικός δηλαδή συν-πτωση με στερητικό Α;;
  βρε τι πάθαμε με τις λέξεις..

 5. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 09/18/2021 @ 11:27 ΠΜ

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ?Ε….μα…ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ……Ό κτηνίατρος……………«Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Αμήν.»
  ……………..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ…+++ ΔΕς ΤΙ ΜΑΛΑΚΑς ΕΙΣΑΙ.
  Τον Βαράμε κανονικά
  http://sfairika.gr/site/wp-content/uploads/2021/02/1_DclSvV4RrVgOwi26JC5TMw@2x-670×400.jpeg

 6. Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ ΕΛΕΕΙΝΑΡΑ 09/18/2021 @ 12:13 ΜΜ

  ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΚΛΑΝΟΣ ΕΛΕΕΙΝΑΡΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΑΠΛΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΣ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 7. Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ ΕΛΕΕΙΝΑΡΑ 09/18/2021 @ 12:17 ΜΜ

  ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΚΛΑΝΟΣ ΕΛΕΕΙΝΑΡΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΑΠΛΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΣ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΝΟΥΣ.

 8. ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΑΡΑ 09/18/2021 @ 12:25 ΜΜ

  ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟΝ “ΕΡΕΥΝΗΤΗ” ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΛΠ. Ο ΕΛΕΕΙΝΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ Ο Π.ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΚΛΑΝΟΙ ΕΛΕΕΙΝΑΡΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΙΛΕΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΦΑΙΔΡΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΤΥΧΑΝ. 69

 9. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ 09/18/2021 @ 12:44 ΜΜ

  ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΚΛΑΝΙΚΗΣ ΒΛΑΚΟΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΕΛΕΕΙΝΑΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΒΛΑΚΟΠΙΘΗΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

 10. Γεωργιος... 09/18/2021 @ 2:27 ΜΜ

  Θελω να πιστευω οτι δεν θα προλαβουν..Ηδη στο ισραηλ γινεται βατερλω ,με θανατους εμβολιασμενων..Οσο και να προσπαθησουν να το μπαλωσουν ,δεν γινεται..Και εδω οι αιφνιδιοι θανατοι οσο πανε αυξανονται..Απο ενα σημειο και μετα δεν θα κρυβεται με τιποτα,ως προς την αιτια των θανατων..Ηδη τους καιγεται το χαρτι των εμβολιων..Τι επακολουθει?Παγκοσμιος πολεμος?Γεωφυσικος πολεμος,μεσω συστηματων Haarp?Βεβαια λογαριαζουν χωρις τον Ξενοδοχο και πραγματικο ιδιοκτητη του κοσμου τουτου..

 11. ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΟΛΑ , ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ , ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΣΑΜΕ , ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ , ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ , ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*