07:16 - 11/03/2021

Η συνομωσία του Εμφυλίου της Νέας Σμύρνης. Η σύνδεση με το Black lives Matter της Αμερικής . Δες ΠΙΣΩ απ τα Φαινόμενα.

Το mainstream αφήγημα θέλει να σας πείσει ότι κατόπιν μίας καταγγελίας και μίας σύλληψης, ήταν η αφορμή για να κατέβουν 5000 άτομα στην Νέα Σμύρνη.

Όπου εσείς βλέπεται τυχαίο χάος, οι καρχαρίες της γης βλέπουν ευκαιρίες. Ordo ad Chao. Order from Chaos. Εκ του Χάους διαμορφώνεται η Νέα Τάξη.

Όταν ο ίδιος ο δήμαρχος της πόλης σας λέει ότι οι περισσότεροι που κατέβηκαν δεν ήταν καν της γειτονιάς.

Όταν μία ήσυχη, οικογενειακή συνοικία όπου βγαίνουν οι γονείς με τα καροτσάκια τους γίνεται πεδίο μάχης.

Όταν ένα “τυχαίο συμβάν” μετατρέπει με “υπερβάλοντα ζήλο” μία απλή βάρδια των αστυνομικών σε ολικό εφιάλτη και εμφύλιο μάχη.

Όταν όλα καταμαρτυρούν false flag operations, εμείς καθόμαστε και αναλύουμε αν έπιασε ο “μπιζέλης” το όπλο του αστυνομικού ή όχι, και αν αυτό σήκωνε φάπες με γκλοπ. Εδώ παίζονται πολύ μεγαλύτερα κόλπα.

Θυμάστε τα πλιάτσικα και τις εμφύλιες διαμάχες στην Αμερική με το κίνημα BLM;

Κάθε  περιοχή όπου φλεγόταν η μεγαλύτερη ένταση του αναρχοπλιάτσικου, τελείως τυχαία βρίσκονταν ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ μίας κεντρικής τράπεζας της περιοχής.

Όπου εσείς βλέπεται τυχαία καταστροφή ιδωτικής περιουσίας, άλλοι βλέπουν την φτηνότατη υφαρπαγή του ιδιωτικού πλούτου.

Στα σημεία, όπου έγιναν οι μεγαλύτερες ζημιές, τελείως “τυχαία”, οικόπεδα, κτίρια και μαγαζιά φιλέτα, πωλήθηκαν αντι πινακίου φακής σε funds που ανήκαν στις παρούσες τράπεζες. Και αυτό σε κυκλική ακτίνα, με επίκεντρο τα κεφαλαιοκρατικά καταστήματα τους!

Τι τους είναι λοιπόν, να πάρουν μία πανέμορφη περιοχή με τεράστια δυναμική όπως η Νέα Σμύρνη, να την αποσαθρώσουν στα ως εξ ων συνετέθει. Και να την αναδιαμορφώσουν κατ’ εικόνα και ομοίωση των απλήστων τυχοδιοκτικών σχεδίων τους;

Από τις στάχτες της καύσης αυτής, όπως είναι και κοντυνή σε θάλασσα η περιοχή, μπορούν να ανεγερθούν πανέμορφες ξενοδοχειακές και άλλες μονάδες μεγαλο-ομίλων, προς μακροχρόνια τουριστική εκμετάλλευση.

Από την υποτίμηση και φοβική εκφύλιση, στην ανατίμηση και στην γκλαμουριά.

Το βιός, η πολιτεία και τα μαγαζάκια των εκάστοτε μικροεμπόρων και καθημερινών ανθρώπων, είναι απλά το εμπόδιο, για την εκμετάλλευση τους. Ένα εμπόδιο που πρέπει να βγει απ τη μέση.

Νομίζετε τυχαία ξεφύτρωσαν ΤΑΙΠΕΔ, Υπερταμεία, αναδιαρθρώσεις τραπεζών κλπ σε παραλληλία με τα μνημόνια και την τεχνητή πτώχευση μετά το άδειασμα των ελληνικών ταμείων;

Όπου εσείς βλέπετε κρίσεις, ο σιωνοκαπιταλισμός βλέπει ευκαιρίες και περαιτέρω συγκέντρωση πλούτου. Μέσα στην ψευτοπανδημία μόνο, οι Σόρρος, Γκέιτς, Μπέζος κ.α. έχουν δει πάνω από 1 τρις δολάρια προσαύξηση της περιουσίας τους.

Γιατί να συμμετάσχει η αστυνομία ρωτάτε. Τι νομίζετε ότι είναι η αστυνομία σήμερα; Βασιλική χωροφυλακή; Στρατιωτικό σώμα ασφαλείας του Έθνους; Δημοσιουπαλληλάκοι είναι. Στρατός της Νέας Τάξης. Οπότε τί το έχουν νομίζετε, οι δύο στρατοί πόλεων της Νέας Τάξης, αναρχομπαχαλάκηδες και μπάτσοι, να αγωνίζονται για το μακροχρόνιο συμφέρων των αφεντάδων των αφεντικών τους; Θυμάστε τι σκατόξυλο ρίχναν στους Μυτιλινιούς. Στο τσακ προλάβαμε τον εμφύλιο. Αλλά οι λαθρό εκεί, άστους να αλωνίζουν.

Τους είχαμε δει και στην Θεσσαλονίκοι τους undercover τους αστυνομικούς 8/10 επεισόδια αυτοί τα ξεκινούσαν μέσα στους μπαχαλάκηδες.

Δύο τρεις νεκροί μπάτσοι να πέσουν, δεν θα μείνει κολυβιθρόξυλο. Θα κάνει την χούντα να μοιάζει ελευθεριακή κοινότητα. Είναι που είναι τα μέτρα Βόρειος Κορέα, στο τέλος κάμερα και στην τουαλέτα που λέει ο λόγος θα σας βάλουν “για το καλό σας”. Όσο για την επανάσταση των συνταγματαρχών, οι παπούδες μας εκεί ήταν το 67, μετά από μία βδομάδα, μην σας πω τρεις μέρες, ούτε μέτρα περιορισμού είχε ούτε τίποτα, άσε τι σας λένε οι κομμουνισμένοι προπαγανδιστές. Αυτά που ζούμε τώρα εν μέσω κοινωνικού κομμουνισμού (cultural marxism) με μανδύα δεξιάς, είναι ΜΑΚΡΆΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Και θα ρθει μία μέρα ο Αντίχριστος μετά από δεκαετίες προγραμματισμού τρόμου, να σας πει, να παιδάκια, ήρθε η ασφάλεια σας επιτέλους. Και θα δείτε τους δρόμους ειρηνικούς, και τα παιδιά χαρούμενα θα παίζουν ξανά και ούτε επίβλεψη απ τους γονιούς δεν θα χρειάζεται. Ordo ad Chao αδέρφια. Να το θυμάστε.

 

ΥΓ Και μην ξεχνάτε ότι τα επεισόδια είναι μία τεράστια τακτική απόσπασης (diversion tactics) για τα εθνοκτόνα σημεία και τέρατα που γίνονται στο Αιγαίο με τις ΑΟΖ και τους υδρογονάνθρακες. Καθώς και με τον Ισλαμικό εποικισμό στα εσωτερικά της χώρας μας… .

Όσο για το άν προχωράει το δικτατορικό υπερκράτος μέρα με την μέρα, ήδη συζητούν μετά το “συμβάν” για νομοσχέδιο που να επιτρέπει κάθε αστυνόμο να έχει κάμερες να καραγράφει τους πολίτες. Όπως το πάνε αυτοί, η Κίνα σε βαθμό δικτατορίας δεν θα είναι ο φόβος, του μη γίνουμε έτσι, θα είναι ο στόχος! Γιατί εδώ θα ναι τρις χειρότερα. Επι “κοινοβουλευτικής δημοκρατίας” των μασόνων όλα αυτά έτσι;

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 03/11/2021 @ 9:13 ΠΜ

  Στο ζεφυρι έχουν σκοτωθεί 3η4 μπάτσοι από ρομα και αρκετές γριούλες και γέροι αλλά κανένα κανάλι δεν είπε τιποτα και κανένας αστυνομικός δεν έκανε τίποτα μούγκα όλοι οι αστυνομία δεν φοβατε να μπει στα γύφτικα αλλά μπαινει τα “παιρνει” και βγαίνει ξέρουνε ποιοι πουλάνε αλλά δεν κάνουν τίποτα μόνο τον Ελληνα γράφουν για μάσκα

 2. Γεράσιμος Μηνάς 03/11/2021 @ 9:23 ΠΜ

  Επειδή ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ στους αταίριαστους ρώτησε αν υπάρχει βεντέτα μεταξύ πολιτών.. και αστυνομίας, ΝΑΙ εξακολουθεί μεταξύ χουλιγκάνων, καταληψιών διαφόρων τύπων, μπαχαλάκηδων της πλατείας εξαρχείων κλπ ή νομίζουν μερικοί, πως από τη μια στιγμή στην άλλη, οι ταραξίες θα γίνουν καλά παιδιά.

 3. Γεράσιμος Μηνάς 03/11/2021 @ 11:07 ΠΜ

  Επιπλέον σχόλιο: λένε ότι έπιασαν τον..ινδιάνο χούλιγκαν. Σίγουρα θα τον ξυλοφορτώσουν σε όποιο κελί τον βάλουν όπως φαίνεται το έχουν ως σύστημα αντιποίνων και κανένας να μην αμφιβάλλει για αυτό.

 4. Παναγιώτης Πολίτης 03/11/2021 @ 1:37 ΜΜ

  Και φυσικά είναι μία τεράστια τακτική παραπλάνησης από τις εθνοκτόνες προδοσίες που γίνονται σε Αιγαίο κλπ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh