in

Χα χαΧα χα LikeLike ΤέλειοΤέλειο

Η προφητεία της Αγίας Παρασκευής της Επιβατινής για τον επικείμενο μεγάλο αποκαλυπτικό πόλεμο..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η προφητεία της Αγίας Παρασκευής της Επιβατινής για τον επικείμενο μεγάλο αποκαλυπτικό πόλεμο..

Σερνόταν στο έδαφος σε οδό που οδηγούσε σε ναό,μονή κάπου σ΄ένα καταπράσινο μέρος. Φορούσε τη μαντήλα της και κρατούσε και στα 2 χέρια από μια εικόνα της όπως είναι ζωγραφισμένη…

Πρότεινε τις εικόνες στους περαστικούς που διέσχιζαν την οδό κι αυτή ανάμεσα τους να σέρνεται με δυσκολία……Την μια εικόνα κάνει να την δώσει σ΄έναν περαστικό αλλά την τραβά πίσω και λέει

-όχι εσύ πάρε την εσύ..και την δίνει σ΄έναν άλλον διερχόμενο.

Αυτός την παίρνει κοιτάει την εικόνα αλλά λείπουν τα διακριτικά του ονόματος της Αγίας. Είναι αγιογραφημένη με φωτοστέφανο αλλά λείπει τ΄όνομα ποια αγία είναι. Ακούει ότι είναι η Πέτκα η γυναικεία ασκητική φιγούρα που σέρνεται στο έδαφος και μοιράζει τις εικόνες χωρίς όνομα .. που τελικά ήταν Αυτή….

Με το που παίρνει την εικόνα κοιτάει στον ουρανό και τότε αυτός γίνεται σαν οθόνη αρχίζει και γεμίζει μορφές και σύμβολα, παραστάσεις ο ουράνιος θόλος….Φεύγει το παραπέτασμα και γίνεται αποκαλυπτικός…. Πόλεμος των ουράνιων δυνάμεων σαν τους ιππότες της αποκαλύψεως από την μια κατά ενός ηγέτη που είναι στ΄ανατολικά και φέρει τουρμπάνι Σουλτάνου γίνεται τιτανομαχία αποκαλυπτική……Είναι σίγουρο ότι θα νικήσουν οι δυνάμεις που θα έχουν την υποστήριξη του Τριαδικού Θεού…Ο ουρανός αποκάλυπτε τα μυστικά του αλλά η αναξιότητά του δεν του επέτρεψε να δει περαιτέρω…..και η ασθενική μνήμη του όπως και η ενδεχόμενή αμέλεια του, λόγω της ταπεινότητάς του δεν του επέτρεψε να διασώσει κι άλλα στοιχεία…..

Δεν ήξερε ποιά ήταν η αγία που του έκανε τις αποκαλύψεις….όλα αυτά συνέβησαν στο τέλος του 2019…. Δεν πέρασε από το μυαλό του Έλληνα μοναχού ότι η Πέτκα ήταν η Παρασκευή η Αγία Παρασκευή η Επιβατινή……

Δεν πήγε ο νους του γιατί το όνομα ήταν ξενικό ..δεν τη γνώριζε.. ήξερε τόσους Αγίους κι Αγίες αλλά το Πέτκα δεν του έλεγε τίποτα…Ήξερε την Αγ. Παρασκευή την Επιβατινή αλλά δεν μπόρεσε να την συσχετίσει με αυτή την Πέτκα που του φανερώθηκε….Τώρα 5 μήνες μετά τυχαία του αποκαλύφθηκε ότι η Πέτκα ήταν αυτή……..

Ο βασανισμός της ήταν η άσκησή της, η πηγή της χάριτος….

Eδώ μια πρώτη ερμηνεία ……τότε……

dimpenews.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αίγυπτος: “Ζεσταμένα” δεκάδες μαχητικά στα σύνορα με Λιβύη – Αποφασισμένη να μην επιτρέψει την προέλαση των Τούρκων

Τραμπ: Οι ΗΠΑ διατηρούν την επιλογή να αποσυνδεθούν πλήρως από την Κίνα