in

Η Ουκρανία προειδοποίησε για ισχυρό σεισμό

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Στο εγγύς μέλλον, ένας ισχυρός σεισμός μπορεί να συμβεί στην περιοχή της Υπερκαυκασίας της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο Αλέξανδρο Κέντζερα από το Ινστιτούτο Γεωφυσικής της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών της Ουκρανίας, η Yπερκαυκασία είναι μια σεισμικά ενεργός περιοχή στην οποία το μέγεθος της καταστροφής μπορεί να φτάσει τα 8 ρίχτερ, αναφέρει σήμερα.

“Οι άνθρωποι σήμερα πρέπει να προετοιμαστούν για το γεγονός, επειδή είναι αδύνατο να προβλεφθεί: οι δονήσεις μπορούν να ξεκινήσουν ανά πάσα στιγμή”, ανέφερε το μήνυμα.

Εάν ξεκινήσει σεισμική δραστηριότητα, ο πληθυσμός πρέπει να καταφύγει αμέσως σε ξύλινα κτίρια, επειδή είναι πολύ πιο ασφαλή από τα κτίρια από τούβλα. Οι άνθρωποι που ζουν στον πρώτο ή στον δεύτερο όροφο μπορούν να πάνε έξω, ενώ άλλοι είναι καλύτερα να περιμένουν κατά τη διάρκεια του σεισμού στο δωμάτιο. Δεν πρέπει να κατεβαίνετε: οι σκάλες μπορούν να καταρρεύσουν ανά πάσα στιγμή.

Στο δωμάτιο πρέπει να βρίσκονται μακριά από τα παράθυρα και τους τοίχους, ώστε να μην τραυματίζονται από τα θραύσματα. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε μεγάλο εξοπλισμό που θα μπορούσε να πέσει πάνω σας.

Οι πιο επικίνδυνες περιοχές θεωρούνται η ζώνη Vrancha – Καρπάθια Όρη και δυτικά της περιοχής της Οδησσού. Καταγράφηκαν σεισμοί με ένταση 6-7 βαθμών σε κλίμακα 12 σημείων. Τα επίκεντρα εντοπίστηκαν σε Svalyava, Mukachevo, Uzhgorod.

Η σεισμική δραστηριότητα παρατηρήθηκε επίσης στην περιοχή των Καρπαθίων. Οι κλονισμοί με δύναμη 6 βαθμών ήταν σε Zalishchyky και Kamenka-Bugskaya.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΤΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΡΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ

Φθιώτιδα : Αγριογούρουνα προκάλεσαν νέο τροχαίο