09:41 - 17/01/2020

Η απόλυτη θύελλα θα μπορούσε να ξεκινήσει μεταξύ 20 και 31 Ιανουαρίου;

Όταν ξεκίνησε το 2020, φαίνεται ότι όσοι έβαλαν προληπτικούς προγραμματισμούς μέσω των μέσων ενημέρωσης σημείωσαν επίσης ότι το 2020 μπορεί να είναι το έτος κατά το οποίο το όραμα και τα σχέδιά τους έχουν αποκατασταθεί.

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε τα ακόλουθα:

1. Δημοσιεύσεις της 1ης Ιανουαρίου που συνδέονται με το animation I, Pet Goat 2 .
2. Η δολοφονία του Tραμπ προβλεπόταν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
3. Η δολοφονία του Qassem Suleimani προβλέπετε στο Animation Pet Goat 2 animation.
4. Η διαπραγμάτευση του Brexit και του Tραμπ φαίνεται να συμπίπτει – όπως ακριβώς προβλεπόταν στο Animation Pet Goat 2 animation.

5. Η Μέκκα θα καταστραφεί σε μια επιχείρηση “λανθασμένης σημαίας” που θα ακολουθήσει σύντομα μετά το Brexit και η ανακοίνωση του σχεδίου ειρήνης – που θα οδηγήσει στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
6. Το σχόλιο “Calm Before the Storm”(Η ηρεμία πριν τη θύελλα) του Tραμπ θα μπορούσε να αναφέρεται στις επόμενες 6 εβδομάδες κατά τις οποίες η καταιγίδα αυτή θα μπορούσε να φτάσει και μας έχει αποδειχθεί μέσω προγραμματισμού πρόβλεψης για να συμπέσει με τις ημερομηνίες μεταξύ 20 Ιανουαρίου και 31 Ιανουαρίου.
7. Η εξαφάνιση πολλών ανθρώπων από τον κόσμο μπορεί επίσης να συμβεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ή λίγο αργότερα για την οποία θα παρουσιαστούν ψευδείς εξηγήσεις από εκείνους που θα βρίσκονται στην εξουσία μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Γιώργος 01/17/2020 @ 10:18 ΠΜ

    Βλέπουμε ένα βίντεο των ευαγγελιστών και καμία σχέση με τον ορθόδοξο Χριστιανισμό… Αυτοί περιμένουν να αναληφθούν στους ουρανούς εν μέσο νεφέλης….

  2. Να πώ κάτι το σημαντικό. Ποιό είναι το Κράτος του Δράκου; Η Κίνα φυσικά! Πότε αλλάζει το Κινέζικο έτος; Στις 25 Ιανουαρίου 2020. Άρα στις 25 του Μήνα είναι η πραγματική πρωτοχρονιά για τους ερπετοειδείς υπηρέτες του Δράκου. Από τις 25 και μετά θα δούμε τα σημαντικά γεγονότα! Δείτε παρακαλώ το παρακάτω ντοκιμαντέρ, είναι αληθινό και θα σας δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο.
    “Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ BRANDON COREY [Greek subs]”

  3. Βραδύνους ψηφοφόρος 01/17/2020 @ 12:19 ΜΜ

    Τρισαθλιοι Γερμανοι τουρκοσυμμαχοι!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh