Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:03 - 15/11/2020

Η αλήθεια ενός παραμυθιού για το εμβόλιο, πιο τραγική και από την οποιαδήποτε είδηση

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Να γιατί πρέπει να βάζεις πάνω από όλα την Λογική σου, και μετά τις “πηγές” ειδήσεων. Στο παραμύθι που ακολουθεί, όπως και σε κάθε παραμύθι, αν πιάσεις το δίδαγμα του, το ζουμί που λέμε, και το δημοσιεύσεις ή βγεις και το φωνάξεις, ενδέχεται να σε χαρακτηρίσουν δημοσίως τρελό όλα τα ΜΜΕ.

Θα σου συμμαζέψω απλά ένα πρόσφατο λαϊκό δημοσίευμα, το οποίο μου το έστειλε ένας φίλος σε email, ψάχνω να βρω το πρωτότυπο, αλλά δεν το βρίσκω. Σαν λοιπόν σε δημοτικό τραγούδι, εγώ απλά καθαρίζω τις λέξεις και στο τέλος θα δεις και την δική μου δημοσίευση η οποία αφορά μια αληθινή θέση ελληνόφωνου κυβερνώντος επί του παραμυθιού μας.

Πάμε λοιπόν:

***

«Ο εβραϊκής καταγωγής Άλμπερτ Μπουρλά του Μωυσή που θα σώσει τον κόσμο»…

«Παιδί της Θεσσαλονίκης» και «βέρος Αρειανός»…

Διευθυντής της όλως τυχαίως αμερικανοεβραϊκής Pfizer.

Που όλως τυχαίως έχει καταδίκες και πρόστιμο μαμούθ 2,3δις από την αμερικανική δικαιοσύνη για «δόλιες εμπορικές πρακτικές»…

Που όλως τυχαίως χρηματοδοτείται από το ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Όπου όλως τυχαίως ο “φιλάνθρωπος” Γκέητς έβγαζε ιούς στα windows όχι μόνο για να αγοράζουμε αντιϊκά (antivirus), αλλά για να εκπαιδευόμαστε, έστω υποσυνείδητα, σε αυτό το σενάριο.

Που όλως τυχαίως πέρυσι παραιτήθηκε από την κερδοφόρα Microsoft και είπε στα 70 του να ασχοληθεί με την ιολογία…

Που όλως τυχαίως πριν λίγους μήνες είχε προφητεύσει ότι το εμβόλιο της Pfizer θα πάρει την άδεια.

Που όλως τυχαίως αμέσως μια μέρα μετά τις αμερικανικές εκλογές εφευρέθηκε το εμβόλιο το οποίο… «θα σώσει την ανθρωπότητα».

Για το οποίο ο φιλεύσπλαχνος Άμλπερτ δηλώνει ότι «θα το έκανε πρώτος αλλά… έχουν προτεραιότητα άλλοι» .

Το οποίο όλως τυχαίως εντός ωρών εκτόξευσε τις μετοχές της εταιρείας Pfizer στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Που την επόμενη όλως τυχαίως αυτός πούλησε τις μετοχές του (!)

Ο οποίος όλως τυχαίως είχε συναντήσει προ λόγων μηνών τον επίσης εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργό μας κ. Μητσοτάκη.

Ο οποίος πρωθυπουργεύει παράνομα στην Ελληνική Δημοκρατία χωρίς να υπάρχει Φ.Ε.Κ. σύστασης της Βουλής σε σώμα (έτσι λέει το παραμύθι).

Η οποία παράνομη Βουλή όλως τυχαίως στις 11-03-2020 ψήφισε νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού χωρίς καν τότε να υπάρχει εμβόλιο παρακαλώ.

Και ο οποίος Μπουρλά όλως τυχαίως εκθειάζεται για την ευφυΐα του από τον επίσης εβραϊκής καταγωγής ELIAIH MOOUSES κατά κόσμον «ΗΛΙΑ ΜΟΣΙΑΛΟ».

Ο οποίος Μόσιαλος όλως τυχαίως διοικεί τα «ELLINIKA HOAXES»…

Τα οποία όλως τυχαίως χρηματοδοτούνται από τον Ουγγροεβραίο (ναι καλά καταλάβατε) Τζωρτζ Σόρος, με το πραγματικό όνομα Γκυόργκυ Σβαρτς, κερδοσκόπος, επενδυτής, επιχειρηματίας, ευεργέτης και πολιτικός ακτιβιστής σύμφωνα με την βικιπαίδεια πάντα.

***

Αυτός ο εκθειασμός είναι μια νέα (σε μας) τακτική του συστήματος, όπου θα μιλήσουμε ξεχωριστά σε άλλα άρθρα. Συνοπτικά, όταν θέλουν να φέρουν κάτι ή έναν ο οποίος θα κάνει την “δουλειά”, λόγω της “δημοκρατίας” που έχουμε πρέπει να το ζητήσει ο λαός, να παρακαλεί δηλαδή δια αυτό.

Πως θα γίνει αυτό; Απλά επιστρατεύουν μια ομάδα “ειδικών” όπου εκθειάζουν αυτόν τον ένα ώστε να γίνει αγαπητός. Έτσι θα έρθει και ο κύριος εξαίρετος παγκόσμιος “ειρηνιστής” που θα φέρει λύση σε όλα τα προβλήματα (πείνα, πολέμους και ασθένειες). Και όλα δωρεάν. Θα ζητήσει απλά να τον προσκυνήσουμε… λεπτομέρειες.

Κλείνοντας, σας παραθέτω και τις δημόσιες κολακείες γνωστού ανώτατου κυβερνόντος. Το βάζω και σε εικόνα γιατί μπορεί και να με μπλοκάρει.

Προσέξετε τις αρέσκειες, και το πλήθος των γουρουνιών που οδεύουν στη σφαγή:

Αν όλοι αυτοί σου φαίνονται ένα ευχάριστο παραμύθι, τότε μοιράσου το τώρα στις δύσκολες ημέρες καραντίνας. Γιατί κάποιος που θα το ακούσει, ίσως αρχίσει να ξυπνάει και καταλάβει ότι τα πάντα γύρω του είναι στημένα.

Αν αυτό σε πονάει στο στομάχι, που να δεις και τα ανώτατα στελέχη. Γιατί ο Τζωρτζ Σόρος που αναφέραμε πιο πάνω, ενώ φαίνεται ότι αυτός κινεί τα νήματα (λαδώνει τους πάντες), ουσιαστικά είναι ένας κατώτατος υπάλληλος που εκτελεί.

Το σύστημα, ξεκινάει εκεί που εμείς σταματάμε να βλέπουμε. Πίσω από όλους τους όμοια ντυμένους πρωθυπουργούς και τους διευθυντές οργανισμών και εταιρειών, βρίσκονται οι κατώτατοι εκτελεστικοί πράκτορες (οι γραφικοί κύριοι με τα μαύρα που παίζουν στις ταινίες), ο οποίοι ελέγχουν, και εκτελούν με ακρίβεια όλα τα πρωτόκολλα.

Μην φοβάσαι την αλήθεια, άνοιξε την λογική σου, και μοιράσου κάθε γνώση με τους δίπλα σου, όσο αυτό είναι εφικτό. Έρχεται κατάρρευση του συστήματος παγκοσμίως όπου πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε καταρχάς με άρνηση, τον κάθε εκβιασμό και επιβολή.

Έχει μεγάλη διαφορά να πούμε όχι όλοι μαζί, οι μισοί ή έστω λίγοι. Και δεν αφορά μόνο το εμβόλιο, αλλά όλο αυτό που έρχεται. Γιατί μην μου πει κανείς ότι περιμένει να γυρίσουμε πίσω σε κάποια “κανονικότητα”. Και μόνο που έβαλαν αυτή τη λέξη στην καθημερινότητα μας σημαίνει ότι έρχονται μόνο νέα πράγματα στην κανονικότητα του καθενός μας.

Ο “κακός ο λύκος” γέμισε όλο το κοπάδι με προβατόσχημους. Πρώτο μας καθήκον είναι να τους διακρίνουμε, και μετά να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ψυχικά και επί το έργω.Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. ΣΤΕΛΙΟΣΚΟΜΟΤΗΝΗ-1970 11/15/2020 @ 8:11 ΜΜ

  Eξαιρετικό αγαπητέ Πίγκος ο 3ος

  • Πίγκος ο 3ος 11/16/2020 @ 10:06 ΜΜ

   Να είσαι καλά αδερφέ, λέμε δημόσια ό,τι μπορούμε γιατί δεν γίνεται να τα πούμε όλα.

 2. ΠΕΡΣΕΑΣ ΛΙΓΔΗΣ 11/15/2020 @ 9:05 ΜΜ

  !

 3. ονειρευτης 11/16/2020 @ 3:32 ΜΜ

  πιγκο 3ε καλως ορισες…
  ..την συνθηκη της νυρεμβεργης την εχω στην τσεπη μου απο τωρα….ξερεις πιστευω για την δικη των γιατρων της ευγονικης του χιτλερ…
  εγω φιλε δεν βαζω εμβολιο που να χτυπανε τον κωλο τους κατω..και επειδη θυμαμαι πολυ καλα και ειχα και καλους δασκαλους ενα θα σου πω αυτο που συμβαινει εχει συμβει αλλες δυο φορες στο παρελθον και οι δυο σταθμοι στην παγκοσμια ιστορια ..των αλλαγων για το καλο μας..κι επιεδη ετυχε να ζησω στην τριτη συνγνωμη αλλα δεν “ψωνιζω” τιποτα τα “παραγω” ολα μονος μου!!!!!

  • Πίγκος ο 3ος 11/16/2020 @ 10:05 ΜΜ

   Την ίδια πληροφορία έχω και εγώ.
   Μάλιστα οι δύο προηγούμενες κατοχές της ανθρωπότητας από τους “άλλους” ήταν πολύ χειρότερες από την δική μας περίπτωση.
   Αν είναι δυνατόν να πιστέψουμε αυτό που μας μαθαίνουν στο σχολείο, ότι η ιστορία ξεκινάει στο 3.000π.Χ. περίπου…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*