in

Κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας! Προωθούν τα τσιπάκια στα σχολικά βιβλία…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Απίστευτο αλλά αληθινό.

Σε σχολικό βιβλίων Αγγλικών, που είχε έρθει και στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια, διαβάζουμε ένα κείμενο, στο οποίο ένα παιδί περιγράφει τη διαδικασία εμφύτευσης τσιπ στο χέρι του: «Μετά το σχολείο την Πέμπτη, πέρασα δυο ώρες στον γιατρό, περιμένοντας ναμου εμφυτεύσει το καινούργιο μου μικροτσίπ.

Αυτή η διαδικασία (μια γρήγορη ένεση στον αντίχειρά μου) κράτησε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Το μικροτσίπ μοιάζει με ένα μικροσκοπικό σωλήνα και είναι πολλά αυτά που μπορεί να κάνει. Εκτός από το ότι μπορεί να ξεκλειδώνει το σπίτι και το ποδήλατο μου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους αναγνώστες κλειδιών για να ανοίξει πόρτες και να έχω πρόσβαση σε πράγματα του σχολείου, και επιπλέον εμπεριέχει όλους τους κωδικούς του υπολογιστή μου.

Επιπλέον, μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σαν πιστωτική κάρτα για να αγοράσω πράγματα , όσο η μαμά και ο μπαμπάς ‘ανεβάζουν’ σε αυτό το χαρτζιλίκι μου κάθε εβδομάδα».

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και την έγκριση του υπουργείου Παιδείας για να έρθει το βιβλίο JOURNEYS B2 S’s, που έχει τη συγκεκριμένη σελίδα, και στην Ελλάδα το σχολικό έτος 2012-2013.

voicenews.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 Comments

Leave a Reply
  1. Ανάμεσα στα πολλά που μπορεί να κάνει ξέχασέ το βιβλίο να πει ότι σε οδηγεί και στην κόλαση….

  2. Τα νεα παιδιά δεν γνωρίζουν τι θα πει ελευθερία, το να είσαι ελεύθερος. Δέχονται όλα τα μηνυματα που τους πασσαρουν οι παγκοσμιοποιητες γιατί οι γονείς δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα παιδιά τους.
    Το χαραγμα, λοιπον, όταν έρθει θα το δεχτούν όλοι με χαρά και το 666 θα κυματιζει παντού. Αυτός θα είναι ο κόσμος τους γιατί αυτόν και μόνο γνώρισαν, ενώ εμάς τους παλιούς και γραφικους θα μας βλέπουν και θα γελάνε ειρωνικά. Εφτα ( 7 ) χρόνια θα κρατήσει όλη η υπόθεση διαιρεμενη στα δύο ….

    • …. στα δύο, σε 3.1/2 και 3.1/2 χρόνια καθ’ όσον το πρώτο ήμισυ θα είναι πανηγυρικο μα όταν αντιληφθουν σε τι ΠΑΓΊΔΑ έπεσαν τότε θα είναι αργά γιατί 《 Έρχεται τέτοια θλίψη που δεν έχει συμβεί από αρχής του κόσμου μέχρι σήμερα ούτε πρόκειται να ξαναγίνει … 》.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

H ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΙLLUMINATI ΤΕΛΙΚΆ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕΓΆΛΟ ΡΌΛΟ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΊ

Το Namleen με την δύναμη των προβιοτικών αναδομεί το δέρμα..