H εμμονή του Χίτλερ με την Ιερά Σινδόνη του Τορίνο

Η ιστορία της Σινδόνης του Τορίνο καλύπτεται από ένα μυστήριο και έχει κάποιες σκοτεινές πλευρές, τις οποίες έρχεται να φωτίσει ο μοναχός Andrea Cardin του τάγματος του Άγιου Βενέδικτου.
Ο διευθυντής της βιβλιοθήκης της μονής των Βενεδικτίνων, πατέρας Andrea Cardin αποκαλύπτει ότι το ιερό σάβανο με το οποίο τυλίχτηκε το σώμα του Ιησού φυλασσόταν σε ένα μοναστήρι Βενεδικτίνων καθ’ όλη τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Και ο λόγος; Διότι το Βατικανό φοβόταν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήθελε να το κλέψει. Το ιερό σάβανο μεταφέρθηκε για την ασφάλειά του στη μονή των Βενεδικτίνων στην περιοχή Montevergine στο Avellino, στη νότια πλευρά της περιοχής Campania της Ιταλίας το 1939 και φυλασσόταν εκεί μέχρι το 1946, όποτε μεταφέρθηκε στο Τορίνο.

Όπως υποστηρίζει ο μοναχός, ο βαθύτερος λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση ήταν ότι ο Χίτλερ είχε εμμονή με το ιερό σάβανο και ήθελε να είναι η επόμενη κατάκτησή του.

Ο Χίτλερ ήθελε να κλέψει το Ιερό Σάβανο

Τόσο το Βατικανό όσο και η ιταλική βασιλική οικογένεια, που ήταν οι φύλακες και προστάτες του ιερού σαβάνου, είχαν έντονους φόβους ότι ο Γερμανός δικτάτορας που ήταν γνωστός για τα αποκρυφιστικά του ενδιαφέροντα , θα επιχειρούσε να κλέψει το λινό ύφασμα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό περιοδικό, Dive e Donna, ο πατέρας Cardin, είπε: «Το ιερό σάβανο μεταφέρθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο ιερό της Campania, σύμφωνα με τις ακριβείς οδηγίες της βασιλικής οικογένεια και του Βατικανού.

Η επίσημη απάντηση που δόθηκε για την κίνηση αυτή ήταν ότι αυτό έγινε για λόγους προστασίας του από πιθανή βομβιστική επίθεση στο Τορίνο. Όμως στην πραγματικότητα, μεταφέρθηκε εκεί για να προστατευθεί από το άγρυπνο βλέμμα του Χίτλερ και τις επεκτατικές του διαθέσεις, ο οποίος προφανώς είχε εμμονή με αυτό».

Πώς προστάτεψαν οι μοναχοί τη Σινδόνη

Ο πατέρας Cardin, είπε ότι μετά την είσοδο της Ιταλίας στον πόλεμο με σύμμαχο το Χίτλερ, και μετά την αποβίβαση των γερμανικών δυνάμεων στην Ιταλία, είχε αποκαλυφθεί πια το μυστικό κρησφύγετο στο οποίο φυλασσόταν το ιερό σάβανο.

Το 1943 όταν τα γερμανικά στρατεύματα μπήκαν στην εκκλησία Montevergine ψάχνοντας για αυτό, οι μοναχοί προσποιήθηκαν ότι προσεύχονταν μέσα στο βωμό και ήταν αμαρτία να διακόψουν την προσευχή τους. Αυτό ήταν μία πρόφαση για να κρατήσουν μακριά τα γερμανικά στρατεύματα από το ιερό σάβανο.

Η πτώση της μοναρχίας και η μεταφορά της Σινδόνης

Το σάβανο επέστρεψε στο Τορίνο το 1946 με διαταγή του τελευταίου βασιλιά Umberto II. Η μοναρχία πέφτει το 1946 με δημοψήφισμα των Ιταλών και η ιδιοκτησία της Σινδόνης περνάει στα «χέρια» της Αγίας Έδρας.

Πηγή: pyles.tv

ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΙΝΔΩΝΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥ ΜΙ ΝΑΤΙ ??????????
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΟΜΑΖΕΙ …

ΑΓΙΑ ΣΙΝΔΟΝΗ ΤΟΥ ΤΟΡΙΝΟΥ: ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΑΠΑΤΗ;
Η Σινδόνη του Τορίνου είναι ένα αρχαίο κίτρινο λινό ύφασμα που φέρει την εικόνα ενός μουσάτου άνδρα καλυμμένου με σταγόνες αίματος, η θέση του οποίου ταιριάζει σε θάνατο από σταύρωση. Φιλοξενείται στο Τουρίνο της Ιταλίας για περισσότερο από 400 χρόνια και πολλοί πιστεύουν ότι είναι η εικόνα του Ιησού.

Το μέγεθός του είναι 4,35 μέτρα μακρύ, 1,1 μέτρα πλατύ, και η Σινδόνη είναι υφασμένη από λινό με ύφανση ψαροκόκαλου από ίνες κοινού λιναριού που χρησιμοποιούνταν την εποχή του Χριστού. Η εικόνα της Σινδόνης είναι η εμπρόσθια και η οπίσθια όψη ενός Καυκάσιου άνδρα, περίπου 30 ετών, γύρω στα 1,80 ύψος και βάρος περίπου 77 κιλά.

Σε όλη την εικόνα υπάρχουν κηλίδες αίματος που ανταποκρίνονται σε θάνατο από σταύρωση. Επίσης φαίνονται τρύπες από καψίματα και μερικές σταγόνες νερού από την πυρκαγιά του 1532……………..

ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΙΝΔΩΝΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥ ΜΙ ΝΑΤΙ ??????????
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΟΜΑΖΕΙ …
Ο Αντίχριστος θα είναι το κλωνοποιημένο εικόνα του Ιησού Χριστού! Οι Illuminati έχουνι σχέδια που έχουν να κάνουν με την Σινδόνη του Τορίνο, εχουν αποφασίσει να κλωνοποιήσουν την εικόνα στο σάβανο και να κάνουν το βδέλυγμα της κολάσεως , τον πραγματικό Αντίχριστο. Αν το πραγματικό σάβανο χρησιμοποιείται για τελετές, όπως λέει στην κάρτα, τότε είμαι σίγουρος ότι η θεωρία αυτή δεν είναι πολύ μακριά. Μερικοί άνθρωποι ήδη πιστεύουν ότι αυτό έχει συμβεί ήδη, κατηγορώντας τον πρίγκιπα Γουίλιαμ , ο οποίος έχει πολλά υπέρ του για να είναι ο Αντίχριστος, είναι ο κλώνος του ανθρώπου που είναι η εικόνα που βρίσκεται στο σάβανο. Ο Δρ Joye Jeffries Pugh έγραψε ένα βιβλίο που υποστηρίζει αυτή την ιδέα, λέει οτι κάποια τεστ γίνανε με το DNA στο σάβανο και μικρά κομμάτια έχουν αφαιρεθεί από αυτό, το διάστημα γύρω από το χρόνο που η Diana έμεινε έγκυος με Prince William .
Εδώ μια εικόνα συγκρίνει το πρόσωπό του με εκείνη του History Channel http://www.facebook.com/photo.php?fbid=163257510393992&set=a.159441110775632.51828.139278009458609&theater πηγη : http://www.thedoggstar.com/articles/the-game-illuminati/illuminati-game-on-point/ http://www.drjoye.com/research1c.html Η Πολιτιστική Ολυμπιάδα του Λονδίνου θα κορυφωθεί με μια βρετανική μεγάλη γιορτή το 2012, συγκεντρώνοντας
κορυφαίους καλλιτέχνες απ ‘όλο τον κόσμο. Η 12-εβδομάδων φινάλε αρχίζει την ημέρα των γενεθλίων του William,
21 του Ιουνίου του 2012 κατά τη διάρκεια του θερινού ηλιοστασίου, ένα ταξίδι καθαρά ειδωλολατρικό:
http://www.london2012.com/get-involved/cultural-olympiad/festival-in-2012/index.php

Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012: Σχέδιο Οδός: Zion
http://www.oneballmedia.com/content/rik_clay/london_olympics_2012_zion_street_plan

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

One thought on “H εμμονή του Χίτλερ με την Ιερά Σινδόνη του Τορίνο

 1. Ανώνυμος says:

  http://www.johnleary.com/

  http://www.johnleary.com/index.php?s=Shroud+of+Turin

  Tuesday, July 29, 2014: (St. Martha)
  Jesus said: “My people, today’s Gospel shows the faith in St. Martha when she said how her brother, Lazarus, would be raised up on the last day. St. Martha was hoping that I would have come sooner to heal her brother before he died. Then I told St. Martha: (John 11:25,26) ‘I am the Resurrection and the Life; he who believes in Me, even if he dies, shall live; and whoever lives and believes in Me shall never die.’ Later, I called her brother from the tomb, and he was raised from the dead. This is similar to My death when I was buried in the tomb for three days. Then I performed My greatest miracle in rising from the dead. This is when you saw in the vision how My great Light imprinted My image in the Shroud of Turin. I took upon Myself all the sins of everyone, and I have brought salvation to all souls who accept Me. In the first reading, St. John speaks of Me as all love, and My faithful need to love Me and their neighbor. This love of Mine was poured out on all of you, when I gave up My life in reparation for all of your sins. I have paid the price of your souls, as you have been redeemed by My death on the cross. Rejoice in this opportunity to be with Me in heaven for all eternity. Come forth like Lazarus from the tomb of your sins, and repent and be saved.”

  Ο Ιησούς είπε: «Ο λαός μου, το σημερινό Ευαγγέλιο δείχνει την πίστη στην Αγία Μάρθα, όταν είπε πως ο αδελφός της, ο Λάζαρος, θα πρέπει να αυξηθεί μέχρι και την τελευταία ημέρα. Αγία Μάρθα ήλπιζε ότι θα είχα έρθει νωρίτερα για να θεραπεύσει τον αδελφό της πριν πεθάνει. Τότε είπα Αγία Μάρθα: (Ιωάννης 11: 25,26), «Εγώ είμαι η Ανάσταση και η Ζωή? Όποιος πιστεύει σε μένα, ακόμη και αν πεθάνει, θα ζήσει? και όποιος ζει και πιστεύει σε μένα δε θα πεθάνει ποτέ. "Αργότερα, κάλεσα τον αδελφό της από τον τάφο και αναστήθηκε από τους νεκρούς. Αυτό είναι παρόμοιο με το θάνατό μου, όταν ήμουν θαμμένος στον τάφο για τρεις μέρες. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μεγαλύτερο θαύμα μου στην άνοδο από τους νεκρούς. Αυτό είναι όταν είδε στο όραμα πόσο μεγάλη Φως μου αποτύπωσε την εικόνα μου στο Σινδόνη του Τορίνο. Πήρα τον εαυτό μου όλες τις αμαρτίες όλων των ανθρώπων, και έχω φέρει τη σωτηρία σε όλες τις ψυχές που δέχονται Me. Στην πρώτη ανάγνωση, Αγίου Ιωάννη μιλάει για μένα, όπως όλα αγάπη και πιστή ανάγκη μου για μένα και τον πλησίον τους αγαπούν. Αυτή η αγάπη του Mine χύθηκε έξω για όλους εσάς, όταν έδωσα τη ζωή μου στην αποζημίωση για όλες τις αμαρτίες σας. Έχω πληρώσει το τίμημα της ψυχής σας, όπως σας έχει εξαγοραστεί από το θάνατό μου πάνω στο σταυρό. Χαίρε σε αυτή την ευκαιρία για να είσαι μαζί μου στον παράδεισο για όλη την αιωνιότητα. Ελάτε εμπρός σαν τον Λάζαρο από τον τάφο του τις αμαρτίες σας, και να μετανοήσουν και να σωθούν. "

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *