10:49 - 02/09/2021

Γνωρίζεις τους αφέντες της Γης ?

Σου παρουσιάζω τον κ. Μπουρλά

Ακολουθεί ολόκληρο το βίντεο …Πρόσεξε τον λαιμό του …

Μάντις …

Loading...
Σχετικά με Mantis

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Σαυρα κανονικη, δρακος του Κομοντο

 2. Μεγαλη αξία τους δίνεις Μάντις…
  Εε όχι και αφέντες ο υπαλληλος της Φαηζερ.
  Ενας απλος υπαλληλος ειναι…
  Τι πάει να πει CEO?? Yπαλληλακι του κερατά..

 3. Παναγιώτης Πολίτης 09/02/2021 @ 12:05 ΜΜ

  Καλά αυτό μπορεί να είναι και κάποιο Bug της κάμερας ή του λογισμικού που επεξεργάζεται το βίντεο. Δεν σημαίνει ότι ετοιμάζεται να μεταμορφθεί σε ερπετόμορφο βρυκόλακα. Πολύ “The Strain” βλέπετε. Αυτές είναι πλάνες και συνομωσίες του πισινού. Οι βρυκόλακες δεν είναι στη σάρκα αλλά στην ψυχή. Οι δαίμονες είναι οι άρχοντες του αιώνος τούτου και οι λάτρεις τους. Τα άλλα περί εξωγήινων, νεφελίμ, ελοχίμ, και καραπιπερίμ πιπερίμ, είναι άλλα λόγια να αγαπιώμαστε… .

 4. Βέβαια το talk if you can του παρουσιαστει στο ,42ο λεπτο, μπορεί να “μεταφραστεί” εις διπλούν.
  Απο αυτό που βλέπω πιο πολύ μου κάνει εντύπωση η έκφραση του σώματος του CEO μετά το λεπτό 2,08 , διότι οσες φορες και να τον έχω δει δεν εκφραζεται ετσi, με ένταση στα χέρια..άσε που μοιάζει κόψε/ράψε.

 5. Ναι, τους γνωρίζουμε με πολλά ονόματα, όπως: Ιπτάμενες Σκιές, Άρχοντες, Απέθαντοι Θεοί, Anunnaki, Voladores, Archons, Undead Gods, Strigoi Morte, Alien Gods, Typhonian Gods. Πρόκειται για εξωγήινες δαιμονικές βαμπιρικές οντότητες που πολλές από αυτές είναι ασώματες όσον αφορά το ορατό υλικό φυσικό πεδίο, ενώ διατηρούν τα ενεργειακά τους σώματα. Θεωρούν ότι βρίσκονται υψηλότερα από μας στην τροφική αλυσίδα και μας έχουν για αγελάδες τους, να μας αρμέγουν τη ζωτική πρανική ενέργεια. Είναι ΕΔΩ τώρα

 6. Ντιπ για ντιπ 09/02/2021 @ 11:00 ΜΜ

  Deepfake ειναι η νεα μοδα

  • Δεν είναι , δες και το δεύτερο βίντεο … από το ίδιο το κανάλι εκτός και αν εννοείς ότι το κανάλι έκανε μοντάζ για κάποιον χψ λόγο τον οποίο θα πρέπει να εξηγήσεις με αποδείξεις και επιχειρήματα … όχι ότι σου κατέβει στο μυαλό …

 7. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΑΓΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ 09/03/2021 @ 2:44 ΜΜ

  Μην ανησυχειτε θα ερθουν οι ψιψιλων με το διπλο αναστρφο εψιλον απο την Μογγολια να τα βαλουν με τους πλανητικους θεους της Μεσοποταμιας απο τους οποιους προερχονται οι Ελληνικες τους εκδοσεις αλλα και οι Εβραικες σχετικα με τους Ελοχιμ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*