Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
10:42 - 02/09/2021

Το Ξόανο της Αμάλ & ο Υποχρεωτικός Εξανδραποδισμός της Κοινωνίας!

Όλα τα χε η Μαργιωρή, ο φερετζές της έλειπε! Και πιο συγκεκριμένα, η Ισλαμική μαντήλα ή Χιτζάμπ, μαζί με τη δήθεν αλλυλεγγύη προς τους μετανάστες και τους πρόσφυγες!

Εδώ η κοινωνία μας διαλύεται στην κυριολεξία, έχουμε απίστευτα προβλήματα να λύσουμε αυτή τη στιγμή, με διαλυμένες εκ των έσω κοινωνίες, καμένα δάση, ακρωτηριασμένα από 1η Σεπτεμβρίου του 2021 τα νοσοκομεία όλης της χώρας, διαλυμένη οικονομία, διαλυμένες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, παύση και πάγωση των ονείρων όλων μας, μικρών και μεγάλων μέχρι κανείς δεν ξέρει πότε, μιλάμε για μία Κοινωνία σε κυριολεκτική αποσύνθεση, και τώρα πρέπει να δείξουμε και έμπρακτη αλλυλεγγύη για μία ακόμα φορά προς τον άγνωστο ξένο, ο οποίος θέλει να ξανάρθει στη χώρα μας να γίνουμε ακόμα περισσότεροι δυστυχισμένοι σε μία χώρα-φυλακή, τόσο των 5 αισθήσεων όσο και των ψυχών μας.

Και αν τολμήσεις να υψώσεις το ανάστημα της πατριδοσύνης και να αντισταθείς βγαίνουν οι πληρωμένοι από ΜΚΟ προοδευτικάριοι τόσο της Δεξιάς όσο και της Αριστεράς να σε πουν φασίστα και ακροδεξιό, επειδή δεν θέλεις το ξόανο της Αμάλ να βολοδέρνει μέσα στη χώρα και επειδή διαμαρτύρεσαι ότι “εδώ παίζετε με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Γιατί απαγορεύετε τις λιτανείες λειψάνων των αγίων και εικόνων της Παναγίας ελέω “Πανδημίας” ενώ για την Αμάλ και τους ειδωλολάτρες της δεν υπάρχει κανένα θέμα;” Ας βρει κάποιος τα κάκαλα, την ευθύτητα και την ανθρωπιά να μας απαντήσει σ αυτό το βασικό και 1ης Δημοτικού ερώτημα!!

Επίσης για να διορθώνουμε κάποιες διαστρεβλωμένες λέξεις και έννοιες: Φασίστες και Ναζίδια είναι κατ εξοχήν οσοι υποστηρίζουν είτε άμεσα (ΝΔ, Τζίμερος, Καρατζαφύρερ και λοιπά δεξιά ή ακροδεξιά καθίκια) είτε έμμεσα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ και λοιπά αριστερά καθίκια) τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, προωθούν ταχύτατα την εφ όλης της ύλης Παγκοσμιοποίηση και την διάλυση των Εθνών-Κρατών, την αλλοίωση της εθνικής ιδιοπροσωπίας του κάθε λαού και την μεθόδευση αμφοτέρων δυνάμεων ενός υλιστικού, χυδαίου και πρόστυχου, Αθεΐστικού τροπου ζωής που μπορεί να μας οδηγήσει και τα 7,5 δις της Ανθρωπότητας ταυτόχρονα στον όλεθρο και στην εξαφάνιση!!

Θα αφανιστούμε όλοι μαζί μια μέρα και δεν θα προλάβουμε καν να πούμε “παιδιά κάναμε λάθος, πάμε κατ ευθείαν πίσω στον πατροπαράδοτο τρόπο ζωής”. Αυτή τη φορά μόλις το καταλάβουμε ότι πλανηθήκαμε*1 πλάνην οικτράν και ότι τίποτα το ορθό και το σωστό δεν είχε οτιδήποτε έλεγε κι έπραττε η κυβέρνηση, θα είναι ίσως πολύ αργά για οποιαδήποτε ανατροπή προς το καλύτερο.

Και για μια ακόμα φορά θα εκφράσω δημόσια την αισχύνη και την ντροπή που νιώθω για λογαριασμό των εκατομμυρίων “ψεκασμένων” συνανθρώπων μας οι οποίοι απ ο,τι φαίνεται:

-συμφωνούν με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς,
-συμφωνούν με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στα παιδιά,
-συμφωνούν είτε λεκτικά είτε σιωπηλά με τις απολύσεις δεκάδων χιλιάδων υγειονομικών, άρα
-συμφωνούν και με τη διάλυση του ΕΣΥ.

Εσείς που συμφωνείτε με όλο αυτο το μακελειό, έχετε μυαλό στο κεφάλι σας; Είχατε ποτέ μυαλό; Την παραμικρή σκέψη δημοκρατίας και ελευθερίας εκάματε ποτές;; Τα παιδιά σας με τι αξίες τα μεγαλώνετε; Με αυτές της μάσκας και της δήθεν φροντίδας προς τον συνάνθρωπο; Μια σαδομαζοχιστική “φροντίδα” που επιβαλλει σε 3χρονα παιδιά φίμωτρο, δήθεν για να προστατευθούν οι παππούδες από το 3χρονο; Είστε διεστραμμένοι τελείως; Είστε ανώμαλοι; Τι είστε επιτέλους;

Πώς έγινε η Ελλάδα χώρα Νεοφασιστών*2 ; Αναρωτηθείτε! Πώς γίνατε τόσοι πολλοί άνθρωποι του 2021 να είστε υπέρ στο να πεθάνουν της πείνας χιλιάδες ελληνόπουλα επειδή οι γονείς τους δεν δέχτηκαν να κάνουν μια τοξική και δηλητηριώδη ένεση πάνω στο σώμα τους, ενώ βρίσκονταν σε συνθήκες:

1ον ελλιπέστατης ενημέρωσης για το εμβόλιο και τις παρενέργειές του. Παρατήρηση εδώ: Το ίδιο το Σύστημα κλείνει το μάτι στους Συνωμοσιολόγους που βρίζει γιατί το ίδιο το Σύστημα φταίει που υπάρχουν οι Συνωμοσιολόγοι!! Είχα καμία όρεξη εγώ*3 να κάνω Συνωμοσιολογικές αναλύσεις και να ασχολούμαι με την Πολιτική που την απεχθάνομαι; Όταν όμως βλέπεις ένα Κράτος να αυτοαναιρείται συνεχώς και το ίδιο να δίνει assist ώστε να παίζουν μπαλίτσα οι Συνωμοσιολόγοι*4, τότε ποιος φταίει για όλο αυτό το χάλι που ζούμε;

2ον εκβιασμών, απειλών, προφανώς bullying στο χώρο εργασίας, ασφυκτική πίεση για το “πότε θα κάνεις το εμβόλιο;” και παρόμοιες ηλίθιες & φασίζουσες ερωτήσεις! Διέρρευσε πληροφορία ότι υγειονομικοί πιέζονταν και απειλούνταν δια τηλεφώνου από προϊσταμένους τους να κάνουν άμεσα το εμβολιο!! Αυτό τώρα είναι Επιστήμη; Η Επιστήμη και οι Μαφιόζοι στον 21ο αιώνα είναι το ίδιο πράγμα;

Έτσι φαντάζεστε εσείς οι Άθεοι (και οι χριστιανοί της Παγκοσμιοποίησης. Τα πρώτα θύματα του Αντιχρίστου θα είναι αυτοί. Θα τους φάει για πρωινό) την Κοινωνία του μέλλοντος; Όποιος δεν θέλει να βάλει μέσα στο σώμα του άγνωστες και άκρως πειραματικές ουσίες που τον καθιστούν αμέσως πείραματόζωο, θα αντιμετωπίζεται με βία και καταστολή;

Στο μέλλον όποιος δεν πιστεύει στις δικές σας ελεεινές και πρόστυχες ιδέες θα βασανίζεται; Θα απολύεται από τη δουλειά του και θα διώχνεται από την Κοινωνία; Τι πολίτευμα είναι αυτό που προτείνετε; Πείτε μας επιτέλους σε τι πιστεύετε! Μέχρι τοτε εγώ σας θεωρώ Νεοφασίστες με περικεφαλαία της Νέας Τάξης Πραγμάτων!! Και βασικά είστε! Είναι ήδη πολύ αργά να αποδείξετε ότι δεν είστε.

Και πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να σωθείτε. Μόνο ο Θεός το ξέρει αυτό. Ο Θεός να σας λυπηθεί και νας μπολιάσει τον Νου, την Καρδιά και την Συνείδησή σας με κριτική σκέψη, με πιο ευρεία αντίληψη των εννοιών “άνθρωπος”, “επιστήμη”, “υγεία”, “κοινωνική συνοχή” κλπ. και να σας γεμίσει με την αγάπη που σας λείπει τόσο ως προς τον εαυτό σας όσο και προς τον συνάνθρωπο.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
*1 Εδώ αναφέρομαι σε μαζικό επίπεδο, γιατί προς το παρόν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια διασώζουμε εμείς οι Συνωμοσιολόγοι, Αντινεοταξίτες και Ανεμβολίαστοι. Τελικά στα δικά μου τα μάτια αποτελούν μια ενιαία στάση και αντίσταση οι προαναφερθείσεις λέξεις, απέναντι στον ολοκληρωτισμό της εποχής μας.

*2 έτσι θα τους λέω από δω και πέρα για να τους διαχωρίζω από τους κλασικούς ακροδεξιούς φασίστες. Τι είναι ο Νεοφασισμός λοιπόν; Νεοφασισμός είναι η διευρυμένη εκδοχή του Φασισμού της εποχής του Μουσολίνι, όπου τότε Φασισμός σήμαινε την ανωτερώτητα της φυλής των Ιταλών και την γενετική υποτίμηση των αλλοφύλων. Πολιτική και οικονομική Διάκριση των ανθρώπων με βάση την εθνική τους καταγωγή και όχι μόνο. Εδώ εμπλέκονταν κι άλλα ζητήματα, όπως το πόσο υγιής είναι κάποιος, αρτιμελής, ισχυρός νοητικά και ικανός κοινωνικά και εργασιακά. Εδώ λοιπόν βλέπουμε μια επαναφορά της έννοιας Φασισμός αλλά σε πιο διευρυμένες βάσεις, διότι τώρα Νεοφασίστας μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο προέρχεται ή οποιαδήποτε κοινωνική τάξη κι αν εκπροσωπεί. Από την Ακροδεξιά μέχρι την Ακροαριστερά, Νεοφασίστας είναι κατ εξοχήν αυτός που είναι οπαδός της Πολιτικής Ορθότητας. (Για την κατανόηση της Πολιτικής Ορθότητας βλέπε το βιβλίο του Κωνσταντίνου Ζάρρα “Μεταφέροντας Βράχους πάνω σε Σύννεφα), με όλα τα άκαμπτα δόγματα που αυτή φέρει πάνω της: Μεταναστευτικό, Ομοφυλοφιλία & LGBTQ+ Κίνημα, το θέμα της Θρησκείας και της Μεταφυσικής, η έννοια του Εθνους και της Πατρίδας, της Παράδοσης και των παραδοσιακών ρόλων του Αντρα και της Γυναίκας μέσα στην Κοινωνία, το θέμα της Κλιματικής Αλλαγής και άλλα.

*3 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος ΜΠΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη & Μουσικός. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο www.eiselixibooks.gr και τη σελίδα σε fb και MeWe “Πνευματική Ψυχολογία”.

*4 Ωστόσο για μένα αυτή η λέξη, Συνωμοσιολόγος, είναι από ουδέτερη έως θετική, από πλευράς συναισθηματικής φόρτισης. Κατ αρχήν όταν την αναφέρω μέσα μου το παίρνω ετυμολογικά. Συνωμοσία + Λόγος. Αυτός που κάνει λόγο και αναλύει τις Θεωρίες Συνωμοσίας. Αυτός που μιλάει για τις Συνωμοσίες γενικά και για τη μεγάλη Παγκόσμια Συνωμοσία ειδικά. Είναι πολύ απλό. Το πάω όμως ένα βήμα παραπέρα. Κατά τη γνώμη μου οφείλουμε να λέμε ότι είμαστε Συνωμοσιολόγοι για να ξεκαθαρίζουμε από την αρχή τη θέση μας στους άλλους αφενός, κι αφετέρου για να διαχωρίζουμε ευθύς αμέσως εμείς τη θέση μας από το αντίπαλο δέος της Συνωμοσιολογίας που είναι η Πολιτική Ορθότητα. Πρέπει να κατανοήσουμε σε θεωρητικό επίπεδο, σε επίπεδο ιδεών δηλαδή, ότι αυτές οι 2 Κοσμοθεωρίες είναι οι κατεξοχήν πια αντίπαλες ιδέες που θα μας ακολουθήσουν -μας αρέσει δεν μας αρέσει- καθ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 2020. Ως φιλοσοφών το βλέπω ξεκάθαρα αυτό. Και αυτό σας καλώ να κάνετε και εσείς. Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας. Εχουμε να κάνουμε με καθίκια συνωμότες, οι οποίοι μεθοδεύουν το Θεοσκότεινο Σχέδιό τους μέσα από το Φασιστικό και αλλοπρόσαλλο δόγμα της Πολιτικής Ορθότητας. Αυτό το απίστευτο δόγμα κουμαντάρει όλο τον Δυτικό Κόσμο, τους θεσμούς, τις κοινωνίες και την ίδια μας τη σκέψη. Είναι τόσο ισχυρό αυτό το δόγμα που πραγματικά νιώθεις ότι σου απαγορεύεται και να σκεφτείς ακόμα τις αντίθετες απόψεις από αυτές που προβάλλονται απ τους πάντες ως οι ορθές και οι σωστές.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Παναγιώτης Πολίτης 09/02/2021 @ 12:09 ΜΜ

    Αν ζούσε ο Οδυσσέας θα έφτιαχνε ένα 4 μέτρα ομοίωμα του Γκουσγκούνη, με έναν φαλλό ένα μέτρο, που θα λειτουργούσε ως πολιορκιτικός κριός, θα την κομμάτιαζε, και μετά σειρά είχαν οι οι ευνούχοι που την περιστοιχίζουν. Αλλά που Οδυσσέες σήμερα… .

  2. Αριστοφάνης 09/02/2021 @ 12:59 ΜΜ

    Σύγχρονα μέσα είναι και οι μολότωφ που τις υποστηρίζει και το “σύστημα”…

  3. Στη χώρα έχει κηρυχθεί Εθνικό Πένθος. Επιτρέπεται αυτή η παρωδία; Να ακυρωθεί και να ξεκουμπιστεί το ανδρείκελο, χθες!

  4. Ανωνυμος 09/03/2021 @ 11:36 ΠΜ

    Ο Ρωμανός τάδε δεν διαφέρει σε τίποτα από τους ταλιμπανους . Μόνον το σκηνικό είναι διαφορετικό , και η φίρμα βεβαίως .. μουςλοταλιμπαν οι αραπαδες , χριστιανοταλιμπάν ο Ρωμανός. Κοντεύει να μετατραπεί σε κατηχητικά νέα , η σελιδα κατοχικά νέα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*