ΓΙΑΤΊ Η ΚΟΠΈΛΑ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΝΊΚΟΛΑΣ ΖΕΙ ΑΚΌΜΑ;;; ΧΟΝΤΡΈΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΈΑ ΦΑΛΣ ΦΛΑΓΚ

ΓΙΑΤΊ Η ΚΟΠΈΛΑ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΝΊΚΟΛΑΣ ΖΕΙ ΑΚΌΜΑ;;; ΧΟΝΤΡΈΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΈΑ ΦΑΛΣ ΦΛΑΓΚ

Ακούστε στο βίντεο τι λένε για τον αριθμό ατόμων που πυροβολούσαν με πραγματικές σφαίρες στο σχολείο στην Φλόριντα, σε ημέρα που διεξαγόταν μια άσκηση ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ!!!

Στις περισσότερες “τρομοκρατικές επιθέσεις” που έχουμε δει πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα “ασκήσεις” από την αστυνομία όπως έγινε την ημέρα των πυροβολισμών στο σχολείο της Φλόριντα.

Πολύ μεγάλη σύμπτωση ότι όταν “χτύπησε” ο Νίκολας Κρουζ πραγματοποιήθηκε μια παρόμοια άσκηση στο σχολείο της Φλόριντα. Οι μαθητές είχαν προειδοποιηθεί ότι κατά την άσκηση εκείνη την ημέρα, θα πυροβολούσαν αλλά χωρίς αληθινές σφαίρες, με συνέπεια οι περισσότεροι φοιτητές να μην πανικοβληθούν επειδή γνώριζαν ότι οι πυροβολισμοί ήταν μέρος της άσκησης.

Ένα γνωστό φαινόμενο σε όλους σχεδόν τους πυροβολισμούς σε σχολεία ή στο δρόμο είναι ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι οπλοφόροι που πυροβολούν το πλήθος όπως είδαμε και στο φεστιβάλ Χάρβεστ (Συγκομιδή) στο Λας Βέγκας στις 1-10-17.

Και σε αυτή λοιπόν εδώ την περίπτωση πολλοί μάρτυρες αναφέρουν ότι άκουσαν τουλάχιστον τρια άτομα να πυροβολούν τους φοιτητές!!!

Το κορίτσι στην επόμενη φωτογραφία βγήκε έξω με τον Νίκολας και (Nicholas Cruz) αστειεύτηκε: Σκέφτηκα για λίγο ότι ήσουν εσύ που πυροβολούσες, ενώ την ίδια στιγμή ακούγονταν σε άλλο μέρος του σχολείου πυροβολισμοί…!!!

Εδώ το βίντεο για τον αριθμό οπλοφόρων

Στο επόμενο βίντεο η ξανθομάλα γελάει ρε παιδιά!!!

Γιατί άραγε;;;

Μήπως δεν έγινε τίποτα από όσα λένε τα στρουμφάκια όταν τα κυνηγάει ο Μπαρμα-Δρακουμέλ;;;

KORAKS

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Άμεση εκπλήρωση

Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1,80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60€
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

4 thoughts on “ΓΙΑΤΊ Η ΚΟΠΈΛΑ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΝΊΚΟΛΑΣ ΖΕΙ ΑΚΌΜΑ;;; ΧΟΝΤΡΈΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΈΑ ΦΑΛΣ ΦΛΑΓΚ

 1. ανωνυμος says:

  τα είδες τα αυτιά του ; Κάτι στο ιδάλιον δεν λέει για αυτιά ;

  “29. Όταν βλέπεις περίεργα αυτιά, να καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για τους γαϊδάρους.
  με ένα διοικητή γάιδαρο..

  και τα γουρλωμένα μάτια..

  το χρώμα το ακυρώνουμε;
  δύο σε ένα…αλλά το τελευταίο είναι τρία…Πιστό αντίγραφο δεν υπάρχει..
  Νίκολας …Κρούζ.. κρουζ δεν είναι μόνο από τον τομ ,, είναι και πύραυλος..
  Η στόχευση των false flag μήπως έχουν άλλες κατευθύνσεις ;
  περίεργα μοτίβα , αεροπλάνο , που είχε πέσει κατά την ταινία (τομ) και κρουζ (πύραυλος) κάτι θέλουν να πέσει..;
  αυτό μας βγάζει.. σε πρώτη φάση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *