Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΝΑΛΥΕΙ: “ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ. ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΤΙ ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…”

Σχετικά με τα «θερμά» επεισόδια.

Επειδή τελευταία υπάρχει σωρεία παραπληροφόρησης και οι διάφοροι «αναλυτές» αντί να ενημερώσουν τον κόσμο, τον παραπληροφορούν, κρίνω σκόπιμο να γράψω δυο αράδες απευθυνόμενος στον μέσο έλληνα, ο οποίος μπορεί να μην έχει γνώσεις υψηλής στρατηγικής, αλλά έχει τον κοινό νου.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ «ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ».

Από στρατιωτικής άποψης δεν υπάρχει συγκεκριμένος ορισμός της…

παραπάνω φράσης, σε κανένα στρατιωτικό εγχειρίδιο. Αλλά στην πράξη και στην καθομιλουμένη όταν λέμε θερμό επεισόδιο, εννοούμε μια στρατιωτική εμπλοκή μικρής σχετικά έντασης και όχι πόλεμο. Ουσιαστικά λειτουργεί σαν βαλβίδα ασφαλείας εκτόνωσης σε μια περιοχή όπου έχουμε υπερσυσσώρευση στρατιωτικών δυνάμεων. Σε πολλές δε περιπτώσεις, επέρχεται η νηνεμία και λειτουργεί λυτρωτικά προς αποφυγή περαιτέρω κλιμάκωσης.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ως εκ τούτου δεν πρέπει να πανικοβάλλεται ο ελληνικός λαός στο άκουσμα της φράσης «θερμό επεισόδιο» καθόσον δεν σημαίνει πόλεμος, αλλά μια μικρή στρατιωτική εμπλοκή ολίγων ωρών ή και ημερών με λίγες στρατιωτικές δυνάμεις.

ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ?

Απλά η Τουρκία προσπαθεί να «γκριζάρει» την ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου και της Μεσογείου, προκειμένου σε βάθος χρόνου να επιτύχει επεκτατικές γεωστρατηγικές βλέψεις και ενδεχομένως εθνικό ακρωτηριασμό σε βάρος της Ελλάδας.

Απ’ ότι συμπεραίνεται στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η διχοτόμηση του Αιγαίου και της Μεσογείου στον 25ο μεσημβρινό. Ο οποίος πρακτικά υλοποιείται, εάν χαράξουμε μια ευθεία από την Καβάλα- Κρήτη- Κύπρος.

Διαχρονικά το Αιγαίο αλλά και τμήμα της Ανατολικής Μεσογείου εθεωρείτο μια ελληνική λίμνη όπου οι έλληνες συνωστίζονταν σαν τα βατράχια στα παράλια (κατά τον Πλάτωνα).

Μετά τα γεγονότα του ’74 στην Κύπρο, η Τουρκία αρχίζει τις παραβιάσεις τόσο στον εναέριο χώρο, αλλά και στον θαλάσσιο. Στη συνέχεια οι παραβιάσεις μετατράπηκαν σε αμφισβητήσεις της εθνικής κυριαρχίας μας και με τα γεγονότα των Ιμίων σε διεκδικήσεις προσάρτησης πλήθους ελληνικών νησιών σε πρώτη φάση και την διχοτόμηση του Αγαίου σε δεύτερη φάση.

Ουσιαστικά, η Τουρκία με το πες πες όλο και κάτι θα μείνει, επέτυχε τον αντικειμενικό σκοπό της, δηλαδή το «γκριζάρισμα» της περιοχής.

Όσο για τις ανακοινώσεις των ελλήνων πολιτικών ότι τα Ίμια είναι και θα παραμείνουν ελληνικά, είναι λόγια άνευ περιεχομένου και για του λόγου το αληθές, ας τολμήσει αυτός που λέει τα παραπάνω ή ακόμη και ένας απλός έλληνας πολίτης να πάει ακόμη και ολιγόλεπτη παραμονή.

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ.

Ο ενδοτισμός του ελληνικού πολιτικού σκηνικού, είναι διαχρονικός με κορυφαίες αποτρόπαιες πράξεις :

1. Το 74 όπου ο εξωμότης Ιωαννίδης διέπραξε το ολέθριο λάθος του πραξικοπήματος στην Κύπρο και όταν εισέβαλαν οι τούρκοι έδωσε εντολή της μη αντίστασης (παρά την συντριπτική υπεροχή του ελληνικού στρατού.

2. Την περίφημη φράση από τον «εθνάρχη» Κωνσταντίνο Καραμανλή, « Η Κύπρος κείται μακράν», όταν οι τούρκοι πραγματοποιούσαν τον Αττίλα 2 και από 2% του προγεφυρώματος το μετέτρεψαν σε 38 % με αποτέλεσμα την δημιουργία του ψευδοκράτους.

3. Το 96 όταν κυβέρνηση του Σημίτη υπέστειλε την σημαία από τα Ίμια με το αχαρακτήριστο « πέστε ότι την σημαία την πείρε ο αέρας.

4. Στις 8 Ιούλιου 1997 όπου στη Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και Τουρκίας (κκ Σημίτης Και Οζάλ), συμφώνησαν ότι η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο, με αποτέλεσμα να ανοίξει η κερκόπορτα των τουρκικών διεκδικήσεων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

5. Έτσι με αυτά και τούτα φτάσαμε στο σήμερα όπου στις 23:40 της 12ης Φεβρουαρίου, όπου ένα παλαιάς τεχνολογίας (πλην όμως ογκώδες και οπλισμένο)το τουρκικό πλοίο «UMUT» εμβόλισε την ναυαρχίδα της ελληνικής ακτοφυλακής «Γαύδος», το οποίο είναι τελευταίας τεχνολογίας, πλην όμως άοπλο.

Στο παραπάνω περιστατικό πρέπει να καταλογιστούν οι τεράστιες ευθύνες της πολιτικής αλλά και λιμενικής ηγεσίας, γιατί άφησαν αυτό το υπερσύχρονο σκάφος εντελώς άοπλο, ενώ θα μπορούσαν να το είχαν εξοπλίσει τουλάχιστον στοιχειωδώς και άνευ κόστους μιας και υπάρχει πληθώρα πυργίσκων και πυροβόλων στο ναύσταθμο, από πολεμικά πλοία που έχουν αποσυρθεί.

Είναι αδιανόητο να στέλνεις την ναυαρχίδα του λιμενικού να περιπολεί στην περιοχή των Ιμίων εντελώς άοπλη, εκτός και αν λειτούργησαν με το γνωστό φοβικό σύνδρομο της …..«αυτοσυγκράτησης» και….. «ψυχραιμίας».

ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Προς το παρόν δεν υπάρχει κίνδυνος γενικής σύρραξης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, καθόσον οι συσχετισμοί είναι υπέρ της Ελλάδας για τους παρακάτω λόγους.

1. Από γεωστρατηγικής άποψης το νησιωτικό σύμπλεγμα με την πληθώρα των νήσων και βραχονησίδων δίνουν ένα σοβαρό πολλαπλασιαστή ισχύος στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας. Περιληπτικά και απλοϊκά θα μπορούσα να πω ότι λειτουργού σαν αβύθιστα αεροπλανοφόρα και εύκολα με την τοποθέτηση των οπλικών συστημάτων να επιφέρουν τεράστιες απώλειες στον επιτιθέμενο.

2. Η Τουρκία στερείται παντελώς αντιαεροπορικής άμυνας μεγάλου και μεσαίου βεληνεκούς. Σε αντίθεση με την Ελλάδα (patriot- S300- TOR M1 κλπ)

3. Η Ελλάδα διαθέτει τα πλέον σύγχρονα υποβρύχια και υπερτερεί σε ναυτική ισχύ. Η Τουρκία γνωρίζει ότι τυχόν πολεμικές επιχειρήσεις στο θαλάσσιο χώρο θα γίνει ο υγρός της τάφος.

4. Η Ελλάδα διαθέτει πυραύλους Exocet οι οποίοι σε συνδυασμό με τα Μιράζ 2000 μπορούν να καταστρέψουν την όποια αποβατική τουρκική επιχείρηση. Υπόψη ότι στον πόλεμο των Φώκλαντς το 1982 ο συγκεκριμένος πύραυλος βύθισε δύο από τα έξη πλοία των άγγλων.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Στην παρούσα φάση και σε βάθος επταετίας, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εξοπλίζονται πυρετωδώς με ένα κολοσσιαίο πρόγραμμα 120 δις $. Περιληπτικά θα μπορούσα να αναφέρω.

1. 100 με 150 F-35 τα οποία θα της εξασφαλίσουν συντριπτική αεροπορική υπεροχή.
2. Μεγάλο αριθμό υποβρυχίων ιδίου τύπου με τα δικά μας, αλλά ποιο σύγχρονα και βελτιωμένα, εξασφαλίζοντας υποθαλάσσια υπεροχή.
3. Κατασκευή «μίνι» αεροπλανοφόρου.
4. Μεγάλο αριθμό επιφανειακών θαλάσσιων πολεμικών πλοίων (φρεγάτες, κορβέτες, αποβατικά κλπ).
5. Κατασκευάζουν δικό τους πολεμικό αεροπλάνο προκειμένου να μην εξαρτούνται από ξένες αγορές.
6. Πληθώρα πυραυλικών συστημάτων κλπ.
Κατόπιν των ανωτέρω εύλογα προκύπτει το συμπέρασμα, ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μόλις αποκτήσουν την κατάλληλη αλλά και συντριπτική υπεροχή θα επανέλθουν, για να διεκδικήσουν με δυναμικό τρόπο τις περιοχές που σήμερα γκριζάρουν.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Το παρόν γιγαντιαίο τουρκικό εξοπλιστικό πρόγραμμα ύψους 120 δις δολλ, το οποίο είναι εν εξελίξει και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2025, θα ανατρέψει τους συσχετισμούς στρατιωτικής ισχύος δραματικά υπέρ της Τουρκίας.

Το δεν διεκδικούμε τίποτε και δεν παραχωρούμε τίποτα, είναι άνευ ουσίας, όταν δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε τα υπάρχοντα. Τίποτε δεν χαρίζεται και τίποτε δεν κρατιέται, αν δεν μπορείς να το κρατήσεις . Τα γεωπολιτικό παίγνιο είναι σκληρό και ο πλέον αδύναμος θα υποστεί τις συνέπειες του αδήριτου νόμου της εξέλιξης.

Στη γεωπολιτική τα κράτη αντιμετωπίζονται ως ζώντες οργανισμοί: τα κράτη ιδρύονται (γεννώνται), εξελίσσονται και ακμάζουν (ζουν), παρακμάζουν (γερνούν ) και διαλύονται (πεθαίνουν). Τα σύνορα είναι προσωρινά στη φυσική κίνηση των κρατών.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια από κρισιμότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της, ακέφαλη από ισχυρή πολιτική, οικονομική και στρατιωτική ηγεσία.

Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, όταν όλα στην περιοχή μας επαναπροσδιορίζονται γεωπολιτικά, η χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη οικονομική κατάσταση με καταλυτικές συνέπειες στο κύρος και στην ισχύ της.
Η άμυνα της χώρας απαιτεί μιαν ακμαία εθνική οικονομία. Το λεχθέν από τον Δημοσθένη « δει δε χρημάτων και άνευ τούτων ουδέ εστί γενέσθαι των δεόντων», είναι διαχρονικό.

Η οικονομική κατάσταση της χώρας μας και το σημερινό ΑΕΠ είναι γνωστά. Το σημερινό ΑΕΠ της Τουρκίας είναι εικοσαπλάσιο του ελληνικού.

Εκτός των παραπάνω πώς να συνεγείρεις ένα λαό, όταν η πολιτική ηγεσία περιφρονεί τα σύμβολα της λέγοντας « πέστε ότι την σημαία την πήρε ο αέρας» ?

Πράγματι, το σημερινό δίλλημα είναι αντικειμενικά τρομακτικό και ψυχολογικά αφόρητο: η ειρήνη σημαίνει για την Ελλάδα δορυφοροποίηση και ο πόλεμος συντριβή.

Οι μετριότητες και ανθυπομετριότητες που απαρτίζουν την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού πολιτικού συστήματος καθώς και των όσων διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, δεν έχουν το ανάστημα να θέσουν και να λύσουν ιστορικά προβλήματα τέτοιας έκτασης και τέτοιου βάθους-ίσως να καταρρεύσουν ακόμα και στην περίπτωση όπου θα βρεθούν μπροστά στην μεγάλη απόφαση να διεξαγάγουν έναν πόλεμο. Γιατί αν ο πόλεμος είναι συνέχεια της πολιτικής , ποιος πόλεμος θα συνεχίσει μια σπασμωδική πολιτική.

Κοζάνη 19/2/2018

Νίκος Καρατουλιώτης Υποστράτηγος Ε.Α.

indobserver

12 thoughts on “Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΝΑΛΥΕΙ: “ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ. ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΤΙ ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…”

 1. Κωσταντινιά Ντέμου says:

  Εκτός των παραπάνω πώς να συνεγείρεις ένα λαό, όταν η πολιτική ηγεσία περιφρονεί τα σύμβολα της λέγοντας « πέστε ότι την σημαία την πήρε ο αέρας» ?Οι μετριότητες και ανθυπομετριότητες που απαρτίζουν την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού πολιτικού συστήματος καθώς και των όσων διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, δεν έχουν το ανάστημα να θέσουν και να λύσουν ιστορικά προβλήματα τέτοιας έκτασης και τέτοιου βάθους-ίσως να καταρρεύσουν ακόμα και στην περίπτωση όπου θα βρεθούν μπροστά στην μεγάλη απόφαση να διεξαγάγουν έναν πόλεμο. Γιατί αν ο πόλεμος είναι συνέχεια της πολιτικής , ποιος πόλεμος θα συνεχίσει μια σπασμωδική πολιτική. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Αυτό είναι το “ρεζουμέ” Στρ/γε ! εύγε για το κείμενό σου !!

 2. Κωστας says:

  άρα ο στρατηγός λέει αυτά πού σάς είπα κάι πριν οι πολιτικοί προδότες κάι οι υψηλές (στρατιωτικές και αστυνομικές ηγεσίες)πεζουν το παιχνίδι με τον δράκο μέχρι ή Τουρκία να γίνει πραγματικά ισχυρή κάι να μας κάνει πόλεμο από έξω και αυτοί από μεσα Έλληνες μην τους πιστεύετε όλους αυτούς που θέλουν το καλός μας αλλά στην ουσία μας σκάβουν τον λαϊκό μας

 3. croif101 says:

  ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!
  ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ,ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ?
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ,ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ,ΑΦΟΥ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ.
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
  ΑΜΗΝ.

 4. ΝΤΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ says:

  Όταν αντιληφθούν οι ντόπιοι(δυστυχώς,εννοώ τους συμπατριώτες μας,πολιτικούς και δημοσιογράφους)αυτό που γνωρίζει πλέον και η άλλη πλευρά(εννοώ την Τουρκία)τότε θα μάθουν και αυτοί,πως η Ελλάδα και η Κύπρος,καθίστανται εκ των πραγμάτων,μία υπερδύναμη σε ό,τι αφορά τα ενεργειακά θέματα(φυσικό αέριο,υδρογονάνθρακες,Ζεόλιθος)με την ΑΟΖ μας που είναι από τις μεγαλύτερες,γενικά!Το ζήτημα που προκύπτει στην απορία μου,είναι το γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν οι ”συμπατριώτες μας”τόσα χρόνια που φωνάζει,τρέχει και διατρέχει όλη την Ελλάδα απ’άκρη σ’άκρη,και όλον τον κόσμο όπου υπάρχει Ελληνισμός,ο ΝΙΚΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ ! Να θυμίσω πως ήταν στρατηγικός σύμβουλος του Τάσσου Παπαδόπουλου(του ΗΓΕΤΗ της Κύπρου το 2004) με το σχέδιο ΑΝΑΝ το οποίο ήταν 10.000 σελίδες,τις διάβασε ο Ν.Λυγερός,συνόψισε όλες τις παγίδες σε μία σελίδα καθιστώντας την αναγνώσιμη κι έτσι ο πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος,μπόρεσε και έπραξε το πρέπον για την πατρίδα του,λέγοντας το ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ !Επίσης,ο Ν.Λυγερός,είναι ένας από τους ανθρώπους με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης στον κόσμο(περίπου 80 άνθρωποι ακόμη στην γή,έχουν αυτόν τον δείκτη IQ)επίσης,στις άπειρες διαλέξεις του,μιλά για όλα τα εθνικά θέματα,της πατρίδας και της ορθοδοξίας,των ανθρωπίνων σχέσεων .Έργο του είναι η Ανθρωπότητα και ο Ελληνισμός….Η ΑΟΖ μας θα έπρεπε να είχε οριοθετηθεί και θεσπιστεί εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον,αφού και η Κύπρος,το είχε κάνει,με κατεχόμενη την άλλη μισή,μία σταλίτσα χώρα,μία χούφτα ¨Ελληνες και τα κατάφεραν,ενώ εμείς εδώ ; ………………………………………………….

 5. ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ says:

  Τσου ρε Καρατουλιώτη! Δεν μας τάλεγες αυτά όταν έπεφτε ο μισθός κι έκοβες βόλτες με ούλα τα έξοδα πληρωμένα απ’ τα 11μύρια κορόιδα…

  • DON says:

   Τι λες ρε βλάκα μόνο για να πεις, εικοσι χρόνια τα λέει ο Καρατουλιώτης.
   Όπως και ένας άλλος αρχηγός σώματος κλείνοντας το Α’ ΣΣ είπε το “καληνύχτα Ελλάδα”.

 6. ΚΥΡΙΑΚΟΣ says:

  τι συμβαινει με απλα λογια στο αμεσο μελλον,..,..εχουμε εναν επιθετικο γειτονα που αμφισβητει εδαφη..θαλλασσες..κτλ.πιθανοτερο σεναριο γινεται πολεμικη συγκρουση με πρωτοβουλια των τουρκων…η διαπραγματευομαστε με πρωτοβουλια των ελληνων προς ικανοποιηση και των δυο πλευρων…δεν πιστευω οτι κατασταση μεταξυ μας μπορει να μεινει για πολυ καιρο ακομη σταθερη οπως εχει…

 7. ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ says:

  ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΣΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΣΤΟΝ 25′ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!!!!! ΝΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ !!!!!!!!!!! ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΒΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *