10:36 - 05/12/2017

Φυσικές καταστροφές: Σημάδια πως ο Πλανήτης αντιδρά ενάντια μας;

Φυσικές καταστροφές: Σημάδια πως ο Πλανήτης αντιδρά ενάντια μας;

Είναι οι Φυσικές καταστροφές σημάδια πως ο Πλανήτης αντιδρά ενάντια μας; Η Υπόθεση Γαία αφορά μία θεωρία που υποστηρίζει πως ο πλανήτης στον οποίο κατοικούμε είναι ζωντανός και αλληλεπιδρά με εμάς, όπως αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι μεταξύ τους. Υπάρχει μάλιστα μία ακόμη θεωρία,αυτή της Νοόσφαιρας, που αναφέρει πως οι σκέψεις ολόκληρης της Ανθρωπότητας πηγάζουν αλλά και επηρεάζουν την νοητική σφαίρα της Γης, η οποία διαθέτει (σύμφωνα πάντα με την θεωρία) νοητικές συνάψεις που επιστρέφουν στο συλλογικό μας ασυνείδητο. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν στρεφόμαστε ολοένα και περισσότερο ενάντια στην φύση μας, αλλά και την ζωή του πλανήτη; Μάλλον ο πλανήτης αφού είναι ζωντανό όν, αμύνεται και αντιδρά. Αν κοιτάξουμε τριγύρω, όχι πολύ μακρυά μας, ακόμη και στα σημερινά γεγονότα της Δυτικής Αττικής θα διαπιστώσουμε πως τίποτα δεν πάει καλά στον κόσμο. Αυτή η καταστροφή, ήταν μία φανερή αλληλεπίδραση του ανθρώπου με το περιβάλλον, και το περιβάλλον τον εκδικήθηκε για ακόμη μία φορά. Όμως ίσως το φαινόμενο να έχει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού παντού στον κόσμο μπορούμε να δούμε πανδημίες, πόλεμους, αχαλίνωτη τρέλα στα μέσα ενημέρωσης, και γενικότερα μία καταπίεση και εικόνα χάους.

Η Ισορροπία της Γης

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως έχει χαθεί εντελώς η πνευματική και φυσική ισορροπία τριγύρω. Άλλοι πιστεύουν πως όλα αυτά τα τραγικά φαινόμενα πραγματοποιούνται από καθαρή σύμπτωση, όμως τι συμβαίνει πραγματικά στον πλανήτη; Μάλλον αυτό που γίνεται είναι η “Ψυχική” κραυγή της Γαίας, οι κραδασμοί που προκαλούνται από το διαβρωμένο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τον πλανήτη, οδηγώντας τον πρώτα από όλα στην Οικολογική καταστροφή. Αυτές οι πανδημίες και οι φυσικές καταστροφές που εξοντώνουν ολοένα και περισσότερο τους ανθρώπους και τις δομές τους, είναι αποτέλεσμα της σαθρής κοινωνίας που έχουμε εδραιώσει, του απαράδεκτου τρόπου με τον οποίο φερόμαστε στην Γη, και αδιαμφισβήτητα με την σκοτεινή πραγματικότητα που ζούμε, αφού οι ζοφερές σκέψεις μας υλοποιούνται και (ναι δεν είναι ακραίο αν το σκεφτείτε) ενισχύουν τέτοιου είδους καταστροφικά φαινόμενα.

Η Ανθρωπότητα δηλητηριάζει τους ωκεανούς, βομβαρδίζει την επιφάνεια με ραδιενέργεια, αποστραγγίζει τα εσωτερικά κοιτάσματα αλλά και τα πετρώματα ασταμάτητα, αποδυναμώνοντας το οικοσύστημα σχεδόν ανεπανόρθωτα, ψεκάζει τα σπαρτά και δημιουργεί γενετικά τροποποιημένους καρπούς! Ένα ενδιαφέρον στατιστικό μάλιστα αναφέρει πως έχουμε τόσα είδη ζωής που εξαφανίζονται στο διηνεκές, που οι Επιστήμονες εξήγγειλαν πως βρισκόμαστε στην “6ο Μεγάλο Αφανισμό”, στον οποίο συνεχώς προστίθονται κατηγορίες ζώων και έμβιων οργανισμών, τους οποίους οι επόμενες γενιές θα μαθαίνουν μόνο από τους ιστορικούς του Μέλλοντος.

Η Γαία αντεπιτίθεται

Έχει παρατηρηθεί, εξάλλου το ζούμε όλοι σχεδόν καθημερινά, πως η ανθρωπότητα φοβάται όλο και πιο πολύ για τον χαμό της. Αυτό συμβαίνει γιατί υποσυνείδητα διαπιστώνουμε πως ο φυσικός κόσμος, ο πλανήτης που μας φιλοξενεί, βγάζει κραυγές αγωνίας που δυναμώνουν συνεχώς. Αυτές οι κραυγές μεταφράζονται σε φυσικές καταστροφές, που θα μας θυμίζουν συνεχώς τα τραγικά λάθη που έχουμε κάνει σε σχέση με την φροντίδα της φύσης. Αυτή η ψυχική κραυγή γίνεται τόσο μεγάλη που η ανθρωπότητα επηρεάζεται καθημερινά. Στην σύγχρονη κοινωνία που έχουμε δημιουργήσει, ζώντας στις “κυψέλες” των πολυκατοικιών μας, ξεχάσαμε πως είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της φύσης. Έτσι νιώθουμε τα συμπτώματα στο πετσί μας. Αρκετοί άνθρωποι κατακλύζονται από τον τρόμο. Άλλοι αγχώνονται και ανησυχούν. Πολλοί βυθίζονται στην μελαγχολία και την κατάθλιψη. Όλα γίνονται γιατί αποσπαστήκαμε από την φύση και δημιουργήσαμε ένα κοινωνικό σύνολο γεμάτο προβλήματα και παθογένειες. Και ο πλανήτης σαν ζωντανό όν δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από αυτές τις συνθήκες.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε, έτσι ώστε να έχουμε ελπίδα να φτιάξουμε ξανά τον κόσμο που ζούμε, είναι να παραδειγματιστούμε από ανθρώπους, που παρά τα σημεία των καιρών παραμένουν σε αρμονία με την φύση και δεν της πηγαίνουν κόντρα. Γιατί διαπιστώνουμε πως όλοι εμείς που χάσαμε την αρμονία αυτή, απωλέσαμε την αρμονία και την σύνδεση με τον ίδιο μας τον εαυτό, με την ψυχική μας ευεξία. Μόνο τότε ίσως σεβαστούμε την Γη, μόνο έτσι μπορεί να αρμονιστεί ο πλανήτης με το συλλογικό ασυνείδητο και να κατευνάσει τις θηριώδεις συνεπειες που μας κρατά φυλαγμένες, σε περίπτωση που θεωρήσουμε πως είμαστε ανώτεροί του.

mindhack.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 4
  1
  Σήμερα έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά η συνεχής αύξηση της εντροπίας του τωρινού Σύμπαντος Κόσμου με αύξηση πληροφοριών-γνώσης /vs αύξηση μοριακής κίνησης που οδηγεί τον Κόσμο σε Χάος. Η Γνώση των Προσώπων αναμένεται να μετακινηθεί στον ετοιμασμένο «αόρατο τώρα» Αμίαντο Κόσμο σε ΌΛΑ τα Αθάνατα Πρόσωπα, Ανθρώπων και Αγγέλων που εσείς συγχέεται ως σχέση Ανθρώπων και «ζωντανής» Γαίας …
 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 6 Δεκεμβρίου 2017 @ 00:43
  2
  0
  ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ 2-3 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΑ ΑΤΜ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΚΑΤΩ, ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤI; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ;
 3. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 6 Δεκεμβρίου 2017 @ 00:47
  2
  0
  ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ; Η ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ;
 4. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 6 Δεκεμβρίου 2017 @ 00:56
  2
  0
  ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΡΩΝΕ ΠΙΝΟYΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ; AN ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΑΔΟΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ, Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΔΟ Η ΠΑΡΑΛΙΑ, ΠΑΡΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ; ΦΑΝΤΑΣΟΥ 7,5 ΔΙΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΚΑΤΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΦΕΡΕΣΤΕ.
 5. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 6 Δεκεμβρίου 2017 @ 01:06
  2
  0
  ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ; Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ; ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΥΕΣΤΑΤΑ ΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί