17:48 - 19/06/2017

Έχεις δει αεροπλάνο να κάνει μπαφο;

…Αν αυτό δεν είναι ψεκασμα και είναι όπως λένε οι ευφυείς συνάνθρωποι μας καυσαερια τότε στο “κτεο” για τα αεροπλάνα κάποιο λαμογιο τα παίρνει χοντρά!!!!!

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 6
  0
  WTF???
 2. 23
  1
  εχω δει ομως,να κανουν μπαφο και να γινονται αεροπλανο
 3. ΑΝΤΙΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 19 Ιουνίου 2017 @ 19:26
  7
  0
  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΦΟΣ………ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΕΡΙΑ ‘ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑ’
 4. 6
  3
  ΤΟν τιτλο με τι σκεπτικο το εγραψες???
 5. 5
  1
  Παρακαλούνται οι πιλότοι των αεροσκαφών, όταν μας ψεκάζουν να παίζουν από τα μεγάφωνα του αεροσκάφους αυτό το τραγούδι: https://www.youtube.com/watch?v=syTi3wDU4Ds Αυτά.
 6. ο αγροφυλακας 19 Ιουνίου 2017 @ 21:37
  6
  0
  Τι σκατα μας ριχνουν οι πολιτισμενοι και οι βοηθοι του θεου …
 7. 6
  0
  Ο ΜΠΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ [ ΤΣΙΠΡΑΣ ]…ΥΓ. ΜΑΙ ΝΤΕΙ ΜΑΙ ΝΤΕΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 8. Οχιά διτσουτσουνη 19 Ιουνίου 2017 @ 23:25
  8
  0
  Πλάκα πλάκα εμείς μπορεί να το έχουμε συνηθίσει αλλά τα έντομα τραβάνε γερή μαστούρα. Μια φορά πέρασαν ακριβώς από πάνω. 5 λεπτά αργότερα μου ήρθε η επιφοίτηση, με χτύπησε ένας σκουρκος στο δόξα πατρι. Πρόσεξα ότι και τα υπόλοιπα έντομα δεν τα πήγαιναν καλύτερα. Μια ακρίδα ήταν τόσο λιώμα που μετά βίας κρατιοταν στον τοίχο. Ότι θα λυπηθώ ακρίδα δεν το περίμενα
 9. 0
  0
  Χαχαχα, για ψεκασμένους αναγνώστες μόνο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί