11:50 - 21/12/2020

Ένα πιθανό σενάριο

 

 

Μια αλληγορική ιστορία:

Υπήρχαν κάτι ιπτάμενα όντα σαν ιπτάμενες φάλαινες που έφταναν στα μπαλκόνια και τρόμαζαν οι άνθρωποι και άρχιζαν να τρέχουν. Σε έναν άνθρωπο έφτασε η ουρά της φάλαινας αλλά δεν τον πέτυχε σε ένα μπαλκόνι. Υπήρχε μαζικός πανικός. Ο άνθρωπος κοιτάζει από ένα μπαλκόνι κάτω και είδε μια γνωστή του που του φώναζε φοβισμένη. Κατέβηκε κάτω και διάφοροι άνθρωποι έτρεχαν προς μια κατεύθυνση. Μετά του έρχεται η ιδέα ότι πρέπει να αντισταθούν. Υπήρχαν περιπολικά που ήταν μέσα αστυνομικοί ενώ πηγαίναν οι άνθρωποι να κρυφτούν πίσω από κάτι φοριαμούς (στρατιωτικά ντουλάπια). Οι αστυνομικοί τους έβλεπαν μέσα από το περιπολικό και δεν μπορούσαν να κρυφτούν σε ασφαλές μέρος. Ο άνθρωπος είχε την αίσθηση ότι δεν πρέπει να δεχτούν όλο αυτό που συνέβαινε.__

Ένα πιθανό σενάριο που προβάλλει μπροστά είναι να στήσουν ένα μαζικό γεγονός για να φοβηθούμε μαζικά και να μας επιβάλουν αυστηρή αστυνόμευση ή στρατιωτικό νόμο για τη “δημόσια ασφάλεια”. Κάτι ιπτάμενο μπορεί να είναι και ένας άλλος ιός-φόβητρο.

Αν ετοιμάζουν κάποιο γεγονός με δήθεν εισβολή εξωγήινων όλα θα είναι στημένα και ψεύτικα για να προκαλέσουν φόβο και παραπλάνηση και να μας ελέγξουν.

Εγώ καταλαβαίνω ότι στις παρούσες συνθήκες δεν πρέπει να πιστεύουμε τίποτα από αυτά που προέρχονται από επίσημες πηγές. Είναι όλα παραπλάνηση και εξαπάτηση. Παίζει ρόλο και το επίπεδο από το οποίο κοιτάζουμε, όσο είμαστε κάτω υπάρχει φόβος και φυγή, αν είμαστε πιο ψηλά τα βλέπουμε πιο καθαρά τα πράγματα, λογικά και χωρίς φόβο.

 

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh