11:06 - 23/08/2021

”εμβόλια” και τριβόλια!

3η δόση σε υγειονομικούς «α’γραμμής» και δομές φροντίδας.. μέχρι την 33η έχετε μέλλον. Μάλλον είναι 33 οι δόσεις!!!Αυτό θα πει αποτελεσματικότητα εμβολίου σχεδόν σε 6 μήνες 3 δόσεις. 3 ενέσεις.. εξάρτηση.. Δηλ. ανά έτος 6; Έτσι θα πάει; Δεν υπάρχει και κάποιος να μιλήσει υπεύθυνα να πει αυτό κι αυτό. Μήπως είναι μύηση υπάρχει και 33η δόση;; Mιλήστε να ξέρουμε τι χάνουμε.. Στην 33η τραβιέται το πέπλο θα δω την Ίσ-ιδα;;;

Toν δυτικό άνθρωπο τον έφαγε η ευζωία του και εκών άκων σύρεται απόλυτα συνειδητά σε μια παρα-ιτρική εξαναγκαστική υποχρεωτική πράξη ενώ είναι απόλυτα πεπεισμένος για το αντίθετο. Απειλήθηκε με τα υλικά κεκτημένα του και τα πρόταξε, παραδόθηκε..Tι θα γίνει τώρα με αυτούς που δεν είναι διατεθειμένοι να φθάσουν ούτε στον προθάλαμο ούτε στον 33ο βαθμό…….”εμβόλια” και τριβόλια..

”ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτούς· μήτι συλλέγουσιν ἀπὸ ἀκανθῶν (ακίδων) σταφυλὴν ἢ ἀπὸ τριβόλων σῦκα;”(κατὰ Ματθαῖον Κεφ. 07,16)

Mε τον δε ευγονισμό και μετανθρωπισμό και την ενσωμάτωση του ανθρώπου στη βιονικότητα και μια υπερτεχνολογία το ανθρώπινο είδος μεταβάλλεται σταδιακά από homo sapiens σε homo Baranus.

dimpenews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*