Η δολιότητα των τεχνολογικών επιτευγμάτων που φέρνουν για τους ψυχικά διαταραγμένους!!!

Όλα τριγύρω μας εξελίσσονται με μεγάλη δολιότητα, ιδίως τα τεχνολογικά άλματα που φέρνουν οι ψυχοπαθείς εγκληματίες που εργάζονται για να προστατεψουν την κοινωνία. Μια απολύτως εγκληματική εξέλιξη που θεωρείται  φυσιολογική είναι η εμφύτευση των  μικροτσίπ για την «ασφάλειά των “ψυχοπαθών” και παρανοικών στην Αμερική και φυσικά με το επόμενο βήμα προστασίας στην Ευρώπη.
Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ μόλις περάσε ένα νόμο, που η κυβέρνηση μπορεί να λάβει ότι μέτρα θελήσει για να παρακολουθήσει τους «ψυχικά διαταραγμένους». Ποιοι είναι όμως οι ψυχικά διαταραγμένοι και πως καθορίζεται η ψυχική τους νόσος;;;
Το 2007, το αμερικανικό κανάλι NBC μετέδωσε ένα πρόγραμμα που δήλωσε ότι σε περίπου δέκα χρόνια, αναφερόταν για το 2017, θα ήταν πολύ απλό οι πολίτες που θα έπρεπε να μπουν σε ένα νοσοκομείο δεν θα χρειαζόντουσαν καμία ταυτότητα γιατί θα ήταν εύκολο να  καταγραφούν τα στοιχεία που είχαν εισαχθεί στο  μικροτσίπ τους…!!!
Τότε κανείς δεν είχε σκεφτεί αν το προγράμμα δεν ήταν παρατραβηγμένο…..αλλα την περασμένη εβδομάδα ψηφίστηκε το νομοσχέδιο, HR 4919, επίσης γνωστό ως ο νόμος του Kevin και Avonte, ο οποίος λέει ότι η κυβέρνηση μπορεί να λάβει οτι μέτρα θέλει για να χρησιμοποιήσει  τις νεες τεχνολογικές εφαρμογές για τον εντοπισμό των “ασθενών”.
Ο νόμος προορίζεται επίσημα για την ανίχνευση των ασθενών με την νόσο του Alzheimer, τα “δύσκολα” παιδιά με διαταραχές συμπεριφοράς που «παρεκκλίνουν» από τον σωστό δρόμο, τα άτομα που είναι ψυχολογικά άρρωστα και φυσικά οτιδήποτε “αρρώστιες” δημιουργηθούν και είναι επικίνδυνες για την κοινωνία μας!!!
Όμως, όπως πάντα το παράλογο στις δυτικές χώρες με τους νέους νομους και την λειτουργία τους επάνω στους πολίτες… παίρνει το πάνω χέρι. Το ευρύ κοινό χωρίς να έχει καποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά να παρουσιάζει διαφορες ψυχικές ή σωματικές ανωμαλίες θα μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνο για τους άλλους όπως τα υπερκινητικά παιδιά ή οι μεγάλοι με επικίνδυνες ιδέες για την άρχουσα τάξη και το πλουτοκρατικό της σύστημα. Οι επαναστατικές ιδέες πολιτών θα γίνουν η αφορμή για το τσιπάρισμα τους.
Στην πράξη, αυτό θα σημαίνει ότι η αστυνομία στην Αμερική θα αποφασίζει ποιοι άνθρωποι είναι ψυχικά διαταραγμένοι και δεν ορθοστατούν καλά και πως πρέπει επομένως να «παρακολουθούνται» από απόσταση. Η εφαρμογή του σχεδίου γίνεται πάντα μέσω της  δικαιοσύνης και από πίσω έρχεται η αστυνομία που όλοι πρέπει να υπακούν. Αυτό μας δείχνει τι προθέσεις έχουν στην πραγματικότητα μ’ αυτό το νόμο.
 

Loading...

One thought on “Η δολιότητα των τεχνολογικών επιτευγμάτων που φέρνουν για τους ψυχικά διαταραγμένους!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *