Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:39 - 10/04/2012

BRICS … Το εμπάργκο κατά του Ιράν …. Obamacare … ενώ το δολάριο εκτοπίζεται από αποθεματικό νόμισμα … και πολλά άλλα…. ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ .

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Οι Illuminists σχεδίασαν και δημιούργησαν την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση .
Αυτή βέβαια δεν θα συμβεί …. τόσο σύντομα .

Αλλά το δολάριο ΗΠΑ …. σύντομα θα είναι το …. πρώην … νόμισμα του διεθνούς εμπορίου (πριν το τέλος του 2012!)
Η Σαουδική Αραβία …. έχει προδώσει τις ΗΠΑ .

(Χμ … ετοιμάζεται μήπως …. αραβική άνοιξη ; )

Η Σαουδική Αραβία εγκαταλείπει το δολάριο στο εμπόριο πετρελαίου με την Κίνα ….. την ιδία στιγμή που συνεργάζονται και κατασκευάζουν μαζί ….. το μεγαλύτερο διυλιστήριο πετρελαίου .

Στις χώρες BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική) σχεδιάζουν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τα δικά τους νομίσματα κατά τις μεταξύ τους συναλλαγές .

Η Ιαπωνία και η Κίνα υπέγραψαν μια συμφωνία ώστε να παρακάμψουν πλέον να χρησιμοποιούν το δολάριο …. ως το αποθεματικό νόμισμα στο εμπόριο μεταξύ τους …. η Ρωσία και η Κίνα …. επίσης προετοιμάζουν την νομισματική τους συμφωνία …. ενώ αυξάνεται η χρήση του κινεζικού νομίσματος στην Αφρική ….

Το εμπάργκο κατά του Ιράν :
( Οι Κυρώσεις κατά του Ιράν : δηλαδή ότι το πετρέλαιο του Ιράν δεν μπορεί να αγοραστεί μέσω των διεθνών συναλλαγών …. η Ινδία όμως χρειάζεται το πετρέλαιο και θα το αγοράζει από το Ιράν ….. έναντι χρυσού ….)

Αυτοί που επέβαλλαν το εμπάργκο …. τελικά …. την πάτησαν ….
Η Ινδία θα πληρώσει σε χρυσό για ….. ένα εκατομμύριο βαρέλια / ημέρα.

« Χμ … το Ιράν πρέπει να πληρώνεται σε χρυσό για το πετρέλαιο του » άρα …
εδώ ταιριάζει για τις ΗΠΑ αυτό που λένε … κάποιος πυροβόλησε το πόδι του .
Τα Ηνωμένα Έθνη και το ΔΝΤ ασκούν πιέσεις για δημιουργία νέου παγκοσμίου αποθεματικού νομίσματος .
Κατά τα αλλά … οι Illuminists ….. εξακολουθούν να δημιουργούν τεράστια ποσά χρεών …. ώστε να υποδουλώσουν και τους υπολοίπους τους λαούς .

Οι άνθρωποι θα γίνουν τόσο φτωχοί που δεν θα είναι σε θέση να αντισταθούν στην νέα τάξη πραγμάτων ….. και στην πορεία …. θα αποδεχθούν και το παγκόσμιο νόμισμα.

Η παγκόσμια οικονομική κρίση θα προκληθεί από την κατάρρευση της χρηματοπιστωτικής αγοράς παραγώγων.
Αυτό θα είναι το πρώτο ….. για να επακολουθήσουν ……

Επίσης θα διαβάσετε :

Οι Illuminists ελέγχουν όλα τα Μ. Μ. Ενημέρωσης .
Η μουσουλμανική αδελφότητα είναι δημιούργημα των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών .
Ο Ομπάμα δεν μπορεί να επανεκλεγεί, καθώς οι Illuminati είναι τσαντισμένοι μαζί του επειδή δεν υπέγραψε το νομοσχέδιο πετρελαϊκού αγωγού Keystone .

Τεράστια Τρύπα 17 τρισεκατομμυρίων δολαρίων βρέθηκαν … στο πρόγραμμα ιατρικής περίθαλψης …. στο « Obamacare! »
Η αραβική άνοιξη πηγαίνει ….. στην Σαουδική Αραβία
Και πολλά άλλα θέματα ..

Για δεκαετίες , η χρήση του δολαρίου των ΗΠΑ κυριαρχούσε απόλυτα στο διεθνές εμπόριο .
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τεράστια οφέλη για το οικονομικό σύστημα των ΗΠΑ …. καθώς επηρέαζε όλο τον κόσμο …. έδωσε τεράστια δύναμη στην κυβέρνηση των ΗΠΑ .

Αλλά υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στον ορίζοντα ….. καθώς …. μερικές από τις μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη έχουν ήδη συνάψει συμφωνίες μεταξύ τους και απομακρύνονται πλέον από τη χρήση του αμερικανικού δολαρίου στο διεθνές εμπόριο .

Υπάρχουν επίσης μερικά έθνη που παράγουν πετρέλαιο, τα οποία έχουν αρχίσει να πωλούν πετρέλαιο σε άλλα νομίσματα εκτός του δολαρίου ΗΠΑ …. πρακτική η οποία αποτελεί σημαντική απειλή για το σύστημα των πετροδολαρίων …. που έχει τεθεί σε εφαρμογή για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες .

Πολλές από αυτές αντιδράσεις , κατά του δολαρίου ΗΠΑ , προέρχονται από την Κίνα. Η Κίνα έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της γης , και το μέγεθος της κινεζικής οικονομίας αναμένεται να περάσει το μέγεθος της οικονομίας των ΗΠΑ μέχρι το 2016 .

Όπως υπολογίζεται μάλιστα ….. από το έτος 2040 …. η κινεζική οικονομία θα είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από την οικονομία των ΗΠΑ .

Έτσι, η Κίνα κάθεται και αναρωτιέται …. εάν η κινεζική οικονομία ετοιμάζεται να γίνει η νούμερο ένα οικονομία στον πλανήτη …. γιατί το δολάριο των ΗΠΑ πρέπει να συνεχίσει να είναι τόσο σημαντικό ;

Κατά τα τελευταία χρόνια, η Κίνα και άλλες αναδυόμενες δυνάμεις …. όπως η Ρωσία , έχουν συνάψει συμφωνίες που θα απομακρύνουν το δολάριο το ΗΠΑ από το διεθνές εμπόριο .

Άρα και η υπεροχή του αμερικανικού δολαρίου δεν είναι τόσο σταθερή όσο πιστεύουν …. ότι είναι …. οι περισσότεροι Αμερικανοί .

Δεδομένου ότι η οικονομία των ΗΠΑ συνεχίζει να ξεθωριάζει , είναι πραγματικά δύσκολο να υποστηρίξει κανείς ότι το δολάριο ΗΠΑ θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί ως το κύριο αποθεματικό νόμισμα του κόσμου .

Η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη (Κίνα) και η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στον πλανήτη (Ιαπωνία), έκλεισαν μια συμφωνία , η οποία θα προωθήσει τη χρήση των δικών τους νομισμάτων (αντί για το δολάριο ΗΠΑ) κατά τις μεταξύ τους συναλλαγές , σε μια προσπάθεια να μειωθεί το κόστος για τις επιχειρήσεις και να ενισχύσει το διμερές εμπόριο τους .

Η συμφωνία θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να μετατρέπουν τα κινέζικα και ιαπωνικά νομίσματα άμεσα …. μια εξαιρετικά σημαντική συμφωνία, η οποία σχεδόν αγνοείται παντελώς από τα Αμερικανικά και διεθνή ΜΜΕ …. ( εξαιρουμένου του BBC ) .

Συμφωνά τώρα με http://theeconomiccollapseblog η Σαουδική Αραβία , ο μεγαλύτερος εξαγωγέας πετρελαίου στη Μέση Ανατολή έχει συνεργαστεί με τον δεύτερο μεγαλύτερο καταναλωτή πετρελαίου στον κόσμο , την Κίνα , για να κατασκευάσουν ένα νέο γιγαντιαίο διυλιστήριο πετρελαίου …. (και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν το έχουν παρατηρήσει ακόμη) . Αυτό το μαμούθ νέο διυλιστήριο στο λιμάνι της πόλης Γιανμπού στην Ερυθρά Θάλασσα έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε πλήρη λειτουργία από το 2014.

Κατά τα τελευταία χρόνια , η Κίνα επεδίωξε να επεκτείνει επιθετικά το εμπόριο της με τη Σαουδική Αραβία …. και τώρα …. στην πραγματικότητα η Κίνα εισάγει περισσότερο πετρέλαιο από τη Σαουδική Αραβία από ό, τι οι Ηνωμένες Πολιτείες .
Τον Φεβρουάριο, η Κίνα εισήγαγε 1,39 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου την ημέρα από τη Σαουδική Αραβία.
Αυτό ήταν κατά 39 τοις εκατό υψηλότερο από τον περασμένο Φεβρουάριο .

Επομένως … να γιατί αυτό το διυλιστήριο είναι κάτι το σημαντικό !

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το σύστημα των πετροδολαρίων….. (δεν είναι πραγματικά ότι το πιο περίπλοκο) . Βασικά, το σύνολο σχεδόν του πετρελαίου στον κόσμο διαπραγματεύεται σε δολάρια ΗΠΑ …. Το σύστημα των πετροδολαρίων αναλύθηκε λεπτομερώς σε ένα πρόσφατο άρθρο του Jerry Robinson ….

Λοιπόν …. το 1973 οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Σαουδική Αραβία συμφώνησαν ότι όλο το πετρέλαιο που θα πωλείται από τη Σαουδική Αραβία θα πρέπει να πληρώνεται σε δολάρια ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο αυτής της νέας συμφωνίας , κάθε χώρα που θα προσπαθούσε να αγοράσει πετρέλαιο από τη Σαουδική Αραβία θα ήταν υποχρεωμένη …. να ανταλλάξει πρώτα το δικό της εθνικό νόμισμα …. σε δολάρια ΗΠΑ .

Σε αντάλλαγμα για την προθυμία της Σαουδικής Αραβίας για την πώλησης του πετρελαίου της αποκλειστικά σε δολάρια ΗΠΑ , οι Ηνωμένες Πολιτείες της πρόσφεραν όπλα και την προστασία των πετρελαιοπηγών της από τις γειτονικές της χώρες , συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ.

Μέχρι το 1975, όλα τα έθνη του ΟΠΕΚ είχαν συμφωνήσει να τιμολογήσουν τα αποθέματα πετρελαίου τους αποκλειστικά σε δολάρια ΗΠΑ ….. σε αντάλλαγμα για όπλα και στρατιωτική προστασία.

Αυτό το σύστημα πετροδολαρίων, ή πιο απλά γνωστό ως σύστημα “πετρέλαιο για δολάρια” …. δημιουργήθηκε αμέσως τεχνητή ζήτηση για τα δολάρια σε όλο τον κόσμο .

Και φυσικά … καθώς με την πάροδο του χρόνου αυξάνεται η παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου ….. αυξάνεται έτσι …. και η ζήτηση για τα δολάρια ΗΠΑ.

Αυτό λοιπόν είναι το σύστημα των πετροδολαρίων , που εγκρίθηκε από σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο …. και απέφερε τεράστια οφέλη στην οικονομία των ΗΠΑ.

Αλλά αν η Κίνα αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό εταίρο της Σαουδικής Αραβίας , τότε γιατί τότε θα πρέπει η Σαουδική Αραβία να συνεχίζει να πωλεί το πετρέλαιο μόνο σε δολάρια ΗΠΑ ;

Και αν το σύστημα των πετροδολαρίων καταρρεύσει , τι θα σήμαινε αυτό για την οικονομία των ΗΠΑ;
Αυτά είναι πολύ σημαντικά ζητήματα, και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν αργότερα σε αυτό το άρθρο. Πρώτα απ ‘όλα, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και της Κίνας πρόσφατα.

Το παρακάτω είναι το πώς η συμφωνία αυτή περιγράφεται στο πρόσφατο άρθρο στην Ημερησία της Κίνας ….

{ Σε ό, τι το Ριάντ αποκαλεί : « η μεγαλύτερη επέκταση επιχειρηματικής δραστηριότητας από οποιαδήποτε εταιρεία πετρελαίου στον κόσμο » , η συμφωνία το Σάββατο της Sinopec με τη Σαουδική γίγαντα πετρελαίου Aramco , που θα επιτρέψει να τεθεί σε λειτουργία από το 2014 , ένα σημαντικό διυλιστήριο πετρελαίου στην Ερυθρά Θάλασσα στο λιμάνι του Γιανμπού .

Η κοινοπραξία των 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων , η οποία καλύπτει μια έκταση περίπου 5,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων, είναι ήδη υπό κατασκευή. Θα επεξεργάζεται 400.000 βαρέλια το αργό πετρέλαιο την ημέρα.
Η Aramco θα κατέχει μερίδιο 62,5 τοις εκατό του εργοστάσιο, ενώ Sinopec θα κατέχει το υπόλοιπο 37,5 τοις εκατό. }

Ωστόσο, ο Τύπος των ΗΠΑ και της Ευρώπης σιωπά σχετικά και με αυτό .
Έτσι …. αφού λοιπόν καταλάβαμε το σύστημα πετροδολαρίων … ειναι πολύ πιο εύκολο να κατανοήσουμε γιατί οι πολιτικοί μας ηγέτες της Σαουδικής …..

« θα φύγουν νύχτα ! »
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θέλει να δει να γίνεται κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο το …. status quo.

Οι δυτικοί Illuminati προσπαθούν να υποδαυλίσουν την αλλαγή καθεστώτος στη Σαουδική Αραβία μέσω της μηχανικής …. «Αραβική άνοιξη» της CIA.

Ωστόσο, οι Σαουδάραβες επέτυχαν να καταστείλουν όλες τις διαμαρτυρίες καθώς και τις δύο εξεγέρσεις στη Σαουδική Αραβία και το Μπαχρέιν.

Η άγγλο-αμερικανό-σιωνιστική Illuminati Μουσουλμανική Αδελφότητα (πραγματικά …. Τεκτονική Αδελφότητα ) θέλει να αναλάβει και την Σαουδική Αραβία.

Αυτό … στο πλαίσιο των σχεδίων της προετοιμασίας για τον Σατανικό 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο .

Φυσικά, οι Σαούντ δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το βασίλειο τους.

Αργά ή γρήγορα …. η ανάδρομη πορεία της Σαουδικής Αραβίας θα έρθει … από την Αμερική.
από Finian Cunningham, http://globalresearch.ca/

Οι Σαουδάραβες ηγέτες αγωνίζονται να καταστείλουν ένα νέο κύμα των δημόσιων διαμαρτυριών που έχει ξεσπάσει σε ολόκληρο το αραβικό βασίλειο καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας ανοίγουν πυρ εναντίον αμάχων πολιτών.
Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν το βασίλειο των Σαούντ τελικά … θα αρχίζει να καταρρέει …. σαν εύθραυστος χάρτινος πύργος ;

Η ειρωνεία είναι πράγματι μεγάλη … γιατί στο παρελθόν έτος οι ηγέτες της Σαουδικής κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να συντρίψουν την παραμικρή διαφωνία στη χώρα τους , ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζαν την επιθετικότητα των Δυτικών για την παρέμβαση και την αλλαγή του καθεστώτος στη Λιβύη και τη Συρία , υπό το πρόσχημα ….. για να περιμένετε …. χα, χα, χα …. της υποστήριξης των δημοκρατικών ελευθερίων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων .

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν αναφερθεί ως νεκροί …. μια φοιτήτρια και ένας άνδρας , που περιγράφεται ως γνωστός ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων …. είναι τα τελευταία θύματα. από τη Σαουδική αστυνομική βία ενάντια σε έναν ξέσπασμα του κόσμου που είχε βγει στους δρόμους του βασιλείου. Πολλοί άλλοι έχουν τραυματιστεί ή έχουν συλληφθεί από τις κρατικές δυνάμεις ασφαλείας …. Και από ό, τι φαίνεται …. Υπάρχει μια απεγνωσμένη προσπάθεια από τους κυβερνώντες να προλάβουν τη διάδοση των διαμαρτυριών ……

Εδώ μια σημείωση του HEIL GAP : ανέκαθεν η κατάσταση στην Σαουδική Αραβία ήταν τεταμένη …. Με βομβιστικές ενέργειες …. ιδίως στην Τζέντα , κατά του οίκου των Σαουντ …. απλά …. τέτοιες ειδήσεις δεν έφταναν ποτέ στην Δύση . Παρά τον μεγάλο πετρελαϊκό πλούτο που διαθέτει η Αραβική Χερσόνησος , η φτώχεια μαστίζει τις ανατολικές επαρχίες (τους Σιίτες) .

Η ειρωνεία είναι ότι η Σαουδική Αραβία είναι ένα από τα μέλη του Αραβικού Συνδέσμου που καταγγέλλει τη Συρία για δήθεν παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εις βάρος των διαδηλωτών στη χώρα αυτή .

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Αμπντάλα … έχει ακόμη …. καλέσει μέχρι και τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ …. να παραιτηθεί παρέχοντας … δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις.

Η ειρωνεία έγκειται σε δύο τουλάχιστον ενστάσεις :

Κάνει έκκληση για τη δημοκρατία ο βασιλιάς της Σαουδικής Αμπντάλα ; Μιας απόλυτης μοναρχίας ; που την χαρακτηρίζει η άγρια καταστολή όλων (και) κάθε ειρηνικής διαφωνίας στη χώρα του ;

Και ….. δύο :
Η Σαουδική Αραβία …. Η χώρα που χρηματοδότει και εξοπλίζει τις ανατρεπτικές ομάδες στη Συρία…. που κατηγορούνται για διάπραξη δολοφονιών, απαγωγών και πολλών άλλων τρομοκρατικών πράξεων , ώστε να καταρρεύσει η κοσμική κυβέρνηση Άσαντ ;

Άστε τώρα τι λένε οι τερπεντερηδες και οι ανόητοι αδελφοί …. του ετέρου ανόητου …. τραπεζικού εκπροσώπου .
Μεγάλες διαδηλώσεις αναφέρθηκαν στην πρωτεύουσα Ριάντ .

Διαμαρτυρίες επίσης γίνονται στο Βορρά , όπως στη πόλη της Ar’ar, στο δυτικό λιμάνι της Τζέντα και στο νότιο πανεπιστήμιο της πόλης Άμπχα.

Αυτά δεν έχουν ειπωθεί από τα δυτικά μίντια.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Σαουδική Αραβία είναι ένας σημαντικός στρατηγικός σύμμαχος των δυτικών κυβερνήσεων , για παράδειγμα στην προμήθεια πετρελαίου , αγοράζει τεράστιες ποσότητες όπλων, και προωθεί την γεωπολιτική ατζέντα για την υποστήριξη του Ισραήλ ή διευκολύνει την κατάκτηση της Λιβύη, από το ΝΑΤΟ , κτυπάει την Συρία και προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει το Ιράν.

Όμως , παρά την καταστολή των διαμαρτυριών και των πληροφοριών, είναι εν εξελίξει οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Σαουδικής Αραβίας.

Τα παράπονα είναι άφθονα …. όπως το πετρέλαιο στη χώρα αυτή ….

Όμως η Κίνα δεν ασχολείται μόνο με τη Σαουδική Αραβία. Η Κίνα ασχολείται επίσης και με διάφορες άλλες σημαντικές πετρελαιοπαραγωγές χώρες.

Το παρακάτω προέρχεται από ένα πρόσφατο άρθρο από Gregg Laskoski ….
«Οι επενδύσεις της Κίνας σε υποδομές πετρελαίου και ικανότητα διύλισης είναι απαράμιλλες. Και το πιο σημαντικό, εξυπηρετούν μια συνεκτική στρατηγική για την ανάπτυξη εγκαταστάσεων διύλισης παγκόσμιας κλάσης σε συνεργασία με τον προμηθευτές ΟΠΕΚ . Οι σχέσεις αυτές σημαίνουν οικονομική επιρροή που σύντομα θα μπορούσαν να υποβαθμίσουν τις σχέσεις των ΗΠΑ με τις ίδιες αυτές χώρες.

Η Αίγυπτος επίσης χτίζει το μεγαλύτερο διυλιστήριο της …. πάντα με τις επενδύσεις από την Κίνα.
Λίγο μετά την ανακοίνωση της εταιρικής της σχέση με την Αίγυπτο, η Κίνα υπέγραψε συμφωνία 23 δισεκατομμύρια δολαρίων με τη Νιγηρία για την κατασκευή τριών διυλιστηρίων βενζίνης και ενός συγκροτήματος καυσίμων στη Νιγηρία …. Όλες αυτές οι εξελίξεις θα μπορούσαν να έχουν τεράστιες επιπτώσεις για το μέλλον του συστήματος πετροδολαρίων.»
Φωτογραφία στο διαδίκτυο :

Η κίνηση των « BRICS » ανατρέπει την κυριαρχία του δολαρίου ως νόμισμα του διεθνούς εμπορίου! (Οι BRICS είναι ένας διεθνής πολιτικός οργανισμός των κορυφαίων χωρών της αναδυόμενης αγοράς, που αποτελείται από τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και τη Νότιας Αφρικής )

= από Thandeka Gqubule και Andile Ntingi, http://www.citypress.co.za/
Η Νότια Αφρική θα λάβει αυτή την εβδομάδα κάποια αρχικά μέτρα για να αποτρέψει την περαιτέρω χρησιμοποίηση του δολαρίου των ΗΠΑ ως το προτιμώμενο νόμισμα σε παγκόσμιο επίπεδο για το εμπόριο και τις επενδύσεις στις αναδυόμενες οικονομίες .

Η κίνηση αναμένεται να αμφισβητήσει την υπεροχή του αμερικανικού δολαρίου.
Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://cdn1.alexanderhiggins.com/wp-content/uploads/2011/08/China-Calls-For-International-Supervision-Over-US-Dollar-290×255.jpg
Η Κίνα επιδιώκει να βρει νέες αγορές για το νόμισμά της και ασκεί πιέσεις ώστε να διεθνοποιηθούν όλα τα κράτη των BRICS . Για την Κίνα, αυτό δεν είναι ένα νέο παιχνίδι. Το 2009, ανώτερα κυβερνητικά στελέχη της Κίνας εξέδωσαν μια δήλωση σύμφωνα με την οποία το διεθνές νομισματικό σύστημα ήταν πλημμελή λόγω μιας νοσηρής εξάρτησης από το δολάριο ΗΠΑ και έκαναν έκκληση για ένα “υπέρ-κυρίαρχο” διεθνές αποθεματικό νόμισμα.

Οι ειδικοί λένε ότι το πρώτο βήμα του Πεκίνου είναι η διεθνοποίηση του νομίσματός του (με την επέκταση της εμβέλειας του πέρα από την Κίνα), η ελευθέρωση του ( για να επιτρέψει να καθορίζεται η αξία του από την αγορά) και στη συνέχεια να γίνει το αποθεματικό νόμισμα πολλών εθνών στον αναπτυσσόμενο κόσμο .

Η Μεγαλύτερη τράπεζα της Ν,Αφρικής, η Standard Bank, αναφέρει σε έγγραφο έρευνας της : “Αναμένουμε … στο σινο-αφρικανικό εμπόριο , τουλάχιστον $ 100 δισ. (περίπου R768 δισ.) – περισσότερα από το συνολικό διμερές εμπόριο μεταξύ Κίνας και Αφρικής το 2010 –και αυτά πρέπει να διευθετηθούν σε γιουάν μέχρι το 2015. ”

Η τράπεζα αναμένει ότι η χρήση του κινεζικού νομίσματος θα μειώσει το κόστος των συναλλαγών στην Αφρική , μειώνοντας έτσι τους φραγμούς στην επιχειρηματική δραστηριότητα .

Λέει επίσης ότι οι συναλλαγές σε Κινέζικο γουάν θα είναι οι πιο επιτυχημένες στην Αφρική από ό, τι οπουδήποτε άλλο νόμισμα , επειδή τα περισσότερα νομίσματα είναι αδύναμα και εντοπίζονται.

Όχι μόνο λοιπόν το δολάριο ΗΠΑ θα αμφισβητηθεί …. αλλά αμφισβητείται πλέον και το σύνολο του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος – υπό την ηγεσία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου –
που κυριαρχεί από το τέλος του Β ‘ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι ΗΠΑ και η κατακτήσεις τους σε όλη την Αφρική !
Δανιήλ 7:23 (νέος βασιλιάς ) :
Μου είπε λοιπόν • Το τέταρτον θηρίον είναι η τετάρτη βασιλεία επάνω εις την γην, η οποία από απόψεως δυνάμεως και αγριότητος θα υπερέχη από τας άλλας βασιλείας. Θα καταφάγη όλην την οικουμένην, θα ποδοπατήση και θα κατακόψη αυτήν.

Η κατάκτηση της Αφρικής , ο εκ νέου εποικισμός της , έχει αρχίσει.
Οι Νέες αμερικανικές ζωές έλεγχου είναι για άλλη μια φορά βορά των κανονιών του στρατιωτικό-βιομηχανικού συμπλέγματος (MIC). http://en.wikipedia.org/wiki/Military%E2%80%93industrial_complex
Αυτή είναι κατάκτηση του κόσμου για την επόμενο εωσφορική Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Από Richard Walker :
Καθώς ο πόλεμος στο Αφγανιστάν κοπάζει …. η εστίαση του Πενταγώνου έχει μετατοπιστεί προς την Αφρική και ένα νέο είδος πολέμου, με τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πυραυλικών επιθέσεων, μικρές ειδικές ομάδες Δυνάμεων και ένα μίγμα πεζοναυτών και ειδικών συμβούλων για την κατάρτιση των αφρικανικών εθνικών στρατών ώστε να ενεργούν ως πληρεξούσιοι σε μια αμερικανική παγκόσμια αυτοκρατορία.

Μεγάλο μέρος αυτού του πολέμου προωθείται σύμφωνα με τις ρούμπρικες της ανθρωπιστικής βοήθειας και την καταπολέμηση της πειρατείας. Ενώ αυτοί μπορούν να είναι δύο λόγοι για τη θέσπιση του προγεφυρώματος στην αφρικανική ηπείρου, δεν μας λένε την πλήρη αλήθεια . Κρυφά, ο στόχος των ΗΠΑ ήταν να διεξαγάγουν πολέμους ενάντια σε μια σειρά από εχθρούς , με οσο το δυνατόν λιγότερο αντιληπτά στρατεύματα και λιγότερη λογοδοσία προς το αμερικανικό εκλογικό σώμα.

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα έστειλε τα ειδικά στρατεύματα ( 100 Special Operations troops ) στην Ουγκάντα το 2011, δεδηλωμένος στόχος του ήταν να καταδιώξει τους ηγέτες του Αντιστασιακού Στρατού του λεγόμενου Κυρίου, που ιδρύθηκε από τον Joseph Kony .

Αυτό, όμως, ήταν ένα προπέτασμα καπνού .
http://www.netnewsgr.gr/2012/03/akrodexios.html
http://1greek.wordpress.com/2012/03/21/%CF%81%CE%B5-akrodexios-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CF%88%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9/
http://www.triklopodia.com/2012/03/re-akrodexios-kyrios-gia-kopse-kati-tou.html
Από τις 5 Φλεβάρη 2012, η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Ουγκάντα έχει επεκταθεί και εργάζεται για να εξαλείψει μια άλλη ομάδα που ποτέ δεν επιτέθηκε στις ΗΠΑ-αυτή του Harakat al-Shabaab al-Mujahideen .
Η Ουγκάντα δεν είναι η μόνη χώρα της Ανατολικής Αφρικής, όπου υπάρχει μια αυξανόμενη στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ ….
Περιλαμβάνονται η Κένυα, η Τανζανία, το Μπουρούντι , το Τζιμπουτί , η Ερυθραία , η Αιθιοπία , η Ρουάντα , το Νότιο Σουδάν και η Σομαλία.

Η γενοκτονία στην μαύρη ήπειρο συνεχίζεται ….. αυτή τη φορά …. κυνηγώντας … τους αντάρτες ….
George Clooney Witnesses War Crimes in Sudan’s Nuba Mountains

Η στρατιωτική διοίκηση των ΗΠΑ της Αφρικής !
Η εισβολή στην Αφρική ξεκινά ….. φυσικά …. μαζί με τον πόλεμο με την Κίνα για την επικράτηση στην μαύρη ήπειρο !

Μα ποια Αφρική HEIL GAP ….. Εδώ σύμφωνα με την εφημερίδα της κυβερνήσεως 4 Νοέμβριου 2011 , αρ. φύλλου 2501 ….. οι διεφθαρμένοι-ξενόδουλοι πολιτικοί της χώρας μας μεταβιβάζουν περιουσιακά στοιχεία «κατά πλήρη κυριότητα και χωρίς ανταλλάγματα» ….. όπως γράφει το ποντίκι σε άρθρο του (ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ “Π” ΣΤΙΣ 05-04-12) : «Όπως φαίνεται στο εν λόγω φύλλο, τα περιουσιακά στοιχεία μεταβιβάζονται «κατά πλήρη κυριότητα και χωρίς ανταλλάγματα». Επίσης μεταβιβάζονται χωρίς την υποχρέωση καταβολής φόρων (άλλη μία πρόνοια υπέρ των δανειστών), βάσει της οποίας το Ελληνικό Δημόσιο αποστερείται έστω το στοιχειώδες έσοδο. Κατά παρέκκλιση και πέραν κάθε οικονομικής λογικής, οι υπογράφοντες (εν προκειμένω ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μαζί με τον Παπακωνσταντίνου, τον Γερουλάνο, τον Κουτρουμάνη και τον Ραγκούση) φαίνεται πως δεν διαπραγματεύτηκαν ούτε καν τα αυτονόητα.
Το ενδιαφέρον είναι πως, εκτός των άλλων περιουσιακών στοιχείων που εκχωρούνται, προβλέπεται ακόμη η αξιοποίηση των «υφιστάμενης και μελλοντικής περιουσιακής φύσεως δικαιωμάτων…» με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εμπράγματη διασφάλιση των δανειστών έναντι της Αθήνας. Που επιπροσθέτως έχει θωρακιστεί με την εκχώρηση της νομικής αρμοδιότητας θεμάτων αυτού του χαρακτήρα στη δικαιοδοσία του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Και έχει κυρωθεί (όπως και η θεσμοθέτηση του περίφημου ειδικού λογαριασμού) από την ελληνική Βουλή. » ….

Εδώ φιλαράκια μου ….. σας παρακαλώ να μπείτε στην σελίδα του ποντικιού http://topontiki.gr/article/33442
Και μόλις διαβάσετε το άρθρο κατευθείαν από την πηγή του ….. περιττό να σας πω …. ότι θα φρίξετε ….

HEIL GAP ( or mind the GAP )

Υ.Γ. Ας υποστηρίξουμε όλοι τον αγώνα των θαλασσόλυκων ναυτικών μας ενάντια στην εωσφορική νέα τάξη πραγμάτων και ας τρίψουμε …. τα μούτρα της lady Bilderberg στο χώμα ….. όλοι μαζί με την Π.Ν.Ο. … ενωμένοι στον αγώνα μας κατά των εθνο-προδοτών του μπατσοκ , της νουδουλας του λα(γ)ος και οποίου άλλου νεοφιλελευθέρου ρεταλιού …. όπως π.χ. … η κόρη του δράκουλα …. καθώς και όλων των πληρωμένων ρουφιάνων ψηφοφόρων τους .
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ….. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ …. ΒΓΑΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ……

1greek

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*