ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!! ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!! ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…

Οι εικόνες στο επόμενο βίντεο είναι φετινές και ανέκδοτες, το 2018 μας προβάλλει πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσαμε σταθερά και αμετάβλητα.

Εδώ μια μεγάλη ευκαιρία να παρατηρήσετε πολύ καλά το «αμετάβλητο» σχήμα της Σελήνης όπως δεν το έχετε ξαναδεί ποτέ εως τώρα!!!

Θα δείτε ότι το ολόγραμμα της Σελήνης έχει αρχίσει να παίρνει μια άλλη μορφή, να αλλάζει, ή να «ρευστοποιείται» ή να χάνει το σχήμα του σαν ολόγραμμα ενέργειας.

Τα σημάδια των καιρών είναι πολλά, η ερμηνεία του φαινομένου να δούμε ποια θα είναι…

KORAKS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Άλλαξε το DNA σου, άλλαξε τη ζωή σου

Eίναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο ότι η σκέψη, η φαντασία, το συναίσθημα και η πρόθεση λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο, επηρεάζοντας το ίδιο το DNA και κατά συνέπεια τη ζωή μας.

Mέσω των τεχνικών και των ασκήσεων που παρατίθενται σε αυτό το βιβλίο, η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει συνειδητά και στοχευμένα. H ενεργοποίηση του DNA αποκαθιστά την αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στο νου και το σώμα λειτουργώντας ως ένα μοναδικό εργαλείο προσωπικής ενδυνάμωσης και ανάπτυξης.

Eπιτρέψτε στη Δύναμη της Πρόθεσης να φτάσει στο απώτατα όρια του δυναμικού της TΩPA μέσω των ENEPΓOΠOIHΣEΩN του DNA.

ΤΙΜΗ 16,90€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

4 thoughts on “ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!! ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…

  1. george says:

    ποιο ειναι το παραξενο .εχουμε παγιδευτει στις εικονες και τα στερεα αντικειμενα που μας περιβαλλουν.ο κοσμος γυρω μας δεν ειναι ουτε σταθερος ουτε στερεος .(τα παντα ρει .)
    στερεο τον αντιλαμβανεται το ματι .αν παρουμε για παραδειγμα ενα μικροσκοπιο θα δουμε οτι δεν ειναι ολα και τοσο στερεα οσο τα βλεπουμε .αυτο που βλεπουμε ειναι μια μεταφραση του εγκεφαλου μας ,αυτο που εχουμε τη δυνατοτητα να δουμε .

  2. Sofoklis says:

    1) ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕ ΧΑΛΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΙΞΕΛ ΕΠΙΤΗΔΕΣ 2) ΟΙ ΑΚΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ 9ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ, ΥΓΡΑΣΙΑ). ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *