in

Η Ατζέντα της Ερπετοειδούς (Δρακoνιανής) Εισβολής

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η ερπετοειδής εξωγήινη ατζέντα επιδιώκει την διαφθορά του πλανήτη μας και των μυαλών και των καρδιών των κατοίκων του.

Βοηθώντας την ανθρωπότητα σε αυτό το εγωκεντρικό έργο, οι Ερπετοειδείς αποκτούν περισσότερη δύναμη, λαμβάνοντας το κακό που επιτελούμε και την αρνητική ενέργεια που εκπέμπουμε, ως τροφή.

Και η σημερινή πλανητική «Ανάληψη» είναι κυριολεκτικά το εισιτήριο της φυγής από αυτόν τον αρνητικό χώρο. Για να ξεφύγουμε από τον έλεγχο του μυαλού θα πρέπει να έχουμε πνευματική σύνδεση και εμπιστοσύνη και να ξέρουμε ότι προστατευόμαστε και υποστηριζόμαστε από την Θεία ουσία.

Η δουλειά μας είναι να διασφαλίσουμε την διασύνδεσή μας και να βρούμε τρόπους για να συνδεθούμε με το πνεύμα, που μας οδηγεί στον πυρήνα μας και μας φέρνει σε ειρήνη.

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΟΥ.

Έτσι, ο ρόλος μας είναι να φέρουμε την Συνείδηση Ενότητας στη φυσική πραγματικότητα και αυτό είναι που το γενετικό υλικό μας είναι σχεδιασμένο για να κάνει, αυτό που ο πυρήνας της δημιουργίας μας είναι σχεδιασμένος να κάνει.

Η πληροφορία για το βασικό σχέδιο μας έχει κρατηθεί από τις γενικές γνώσεις μας.

Και αυτό είναι κάτι που ανήκει στο ανθρώπινο είδος και πρέπει να επιστρέψει στην ανθρώπινη φυλή.

Ο Romeo Baron είναι ο συγγραφέας του βιβλίου, “Personal Ascension: How to Expand your Consciousness.”

riseearth Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

diadrastika.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Δυνατές επισημάνσεις και οδηγίες από κάποιον που ξέρει για το πώς θα πορευθούμε, να στερήσουμε από τα ερπετά την ενέργεια μέχρι την ώρα της ελευθερίας της γης και των ανθρώπων.

    • Δηλαδη το ολο θεμα ειναι να μη κανουμε μωρα, και να μην ειμαστε ιεραρχημενοι στα απαραιτητα…. Ο οφις κρυβεται στις λεπτομεριες

  2. Να μην ξεχνάτε να παίρνετε τα χαπάκια και σας στην ώρα τους.Διοτι δημιουργούνται παρενέργειες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΠΡΟΚΛΗΣΗ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΗΣΟ ΜΑΡΑΘΙ ΣΕ… ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ!

Συρία: Τουλάχιστον 73 νεκροί από αεροπορικές επιδρομές