Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:39 - 31/05/2018

Απρίλη μου ξανθέ και Μάη μυρωδάτε

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

4 Απριλίου 2018, Ο Λάρι Χάρβεϊ , συνιδρυτής του Φεστιβάλ τέχνης – όπως το αποκαλούν –  «Burning Man», παθαίνει σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σάββατο 28 Απριλίου – 3 εβδομάδες και 3 ημέρες [33] ή 24 ημέρες αργότερα, ο Χάρβεϊ πέθανε σε νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο.

Η ιστοσελίδα «Burning Man» ανακοίνωσε την είδηση.

Στο πρόσφατο παρελθόν μας έχει απασχολήσει το συγκεκριμένο φεστιβάλ

Άνδρας ορμά στις φλόγες της τελετής καύσης στο φεστιβάλ Burning Man

Γιατί το φεστιβάλ δεν έχει σταθερή ημερομηνία; Γιατί το συνδέουν με την «Ημέρα των Εργατών» (Labor Day) και το νόμο των 83 λέξεων

83  ~ 38

Ο Χάρβεϊ, ξεκίνησε το φεστιβάλ «Burning Man», το 1986, σε ηλικία 38 ετών

Λίγες πληροφορίες για τον αριθμό 38

Σύμφωνα με το biblewheel.com, ο αριθμός 38 είναι απαραίτητος για την κατανόηση της εκδήλωσης της χάριτος . Αφορά τη δόξα του Χριστού, τα Άγια πάθη του, τις πληγές και τον Γολγοθά, μέσω του αριθμού 19, που αποτελεί τη βάση  του ολογραφικού χάρτου της εκδήλωσης της χάριτος.

38 = 2Χ19

Ο αριθμός 19 Σχετίζεται με τις έννοιες της Φυσικής Εκδήλωσης και της Σάρκας

Ιω. 1,14   Καὶ ὁ Λόγος σὰρξ ἐγένετο καὶ ἐσκήνωσεν ἐν ἡμῖν, καὶ ἐθεασάμεθα τὴν δόξαν αὐτοῦ, δόξαν ὡς μονογενοῦς παρὰ πατρός, πλήρης χάριτος καὶ ἀληθείας.

Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην πορεία της Παγκόσμιας Ιστορίας με την άνοδο του υλισμού κατά το δέκατο ένατο αιώνα.

Αυτό φυσικά εντάσσεται στην καθολική έννοια της “Μητέρας Γης” και στη θηλυκή φύση της φυσικής εκδήλωσης (λόγω της δεκτικότητας και της παθητικότητας της).

Γεν. 3,20  καὶ ἐκάλεσεν Ἀδὰμ τὸ ὄνομα τῆς γυναικὸς αὐτοῦ Ζωή ( Εύα Chavvah), ὅτι αὕτη μήτηρ πάντων τῶν ζώντων.

Ας μην ξεχνάμε όμως πως οι νεοπαγανιστές λατρεύουν τη Μητέρα Γη ως θεότητα.

O Αυγουστίνος Ιππώνος, σύνδεσε τον αριθμό 38 με την σωματική ασθένεια.

Ιω. 5,5  ἦν δέ τις ἄνθρωπος ἐκεῖ τριάκοντα καὶ ὀκτὼ ἔτη ἔχων ἐν τῇ ἀσθενείᾳ αὐτοῦ. ( Η θεραπεία του παράλυτου στη Βηθεσδά)

Ο Γιάκομπ Μπέμε βλέπει στον αριθμό 38 το “Λούσιφερ, το θέλημα του Διάβολου” 

 

Σύμφωνα με τον Ρενέ Αλλεντί  αντιπροσωπεύει “την σχέση της ατομικής μυήσεως προς την κοσμική οργάνωση, το είδος της διαφοροποίησης που προκύπτει από μια προσπάθεια πρωτοβουλίας  – 3 + 8 = 11, 1 + 1 = 2”

Το Μαγικό Τετράγωνο, είναι ένα τετράγωνο πλέγμα αριθμών, όπου κάθε οριζόντια, κάθετη και διαγώνιος στήλη δίνει το ίδιο αποτέλεσμα που ονομάζεται μαγική σταθερά.  Το «Πλέον Τέλειο Μαγικό Τετράγωνο» συγκεντρώνει τις παραπάνω ιδιότητες και επιπροσθέτως τις ιδιότητες του Πανμαγικού τετραγώνου  – ή «διαβολικό μαγικό τετράγωνο» κατά τον Εντουάρ Λυκά   –  και του Πλήρους μαγικού τετραγώνου.

Πρώτη του Μάη και πώς

τους εργάτες ξεσηκώνεις.

Πρώτη του Μάη με φως,

φως της εργατιάς θαμπώνεις.

Παλεύει η εργατιά.

Δεν είν’ αργία,

είν’ απεργία.

Παλεύει η εργατιά.

Ναι  αλλά…. Τη κοπελιά του τη λένε Λενιώ , μα το `χει μυστικό

30 Απριλίου 1945, σύμφωνα με την επικρατούσα σήμερα αντίληψη, ο Χίτλερ αυτοκτόνησε στο καταφύγιο του 10 ημέρες μετά τα γενέθλια του σε ηλικία 56 ετών και άνδρες της προσωπικής του φρουράς ΈΚΑΨΑΝ το σώμα.

Την επομένη της αυτοκτονίας του Χίτλερ, την 1η Μαίου 1945, ο Γιόζεφ Γκαίμπελς Υπουργός Προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας ακολουθεί το παράδειγμα και αυτοκτονεί και το πτώμα του ΑΠΟΤΕΦΡΏΝΕΤΑΙ.

Την νύχτα της 1ης Μαίου 1776, σε κάποιο δάσος κοντά στο Ίνγκολστατ  της Βαυαρίας, ο Άνταμ Βάισχαουπτ με το ψευδώνυμο Σπάρτακος, απόγονος εβραίων που ασπάσθηκαν τον Χριστιανισμό,  ιδρύει το Τάγμα των Ιλλουμινάτων με χρηματοδότη τον γενάρχη της οικογένειας των  γερμανοεβραίων τραπεζιτών, Μάγερ Άνσελμ Μπάουερ (1743-1812), ο οποίος έλαβε το επίθετο Ρότσιλντ ( «κόκκινη ασπίδα»).

30 Απριλίου 1966, ο Άντον Λαβέι ξύρισε το κεφάλι του, σύμφωνα με αρχαία σατανιστικά έθιμα και ίδρυσε την εκκλησία του Σατανά.

Βάση των παραπάνω δεδομένων, ενώ  οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο  εορτάζουν ανέμελα  το «μπαίνει η Άνοιξη» ως εργάτες,  ως εργατική τάξη, μαζί με τα Σοσιαλιστικά και  Κομουνιστικά κόμματα, σε ανάμνηση της Σφαγής του του Χέιμαρκετ  – η οποία σημειωτέον έγινε στις 4 Μαΐου 1886 – η συντριπτική πλειοψηφία αγνοεί πως η 30η Απριλίου και η 1η Μαΐου αποτελούν σημαντικές ημερομηνίες για τους απανταχού νέο παγανιστές, σατανιστές,  εωσφοριστές,  λουσιφεριανούς , υπό τον τεκτονικό – ιλουμινιστικό μανδύα.  Άλλωστε οι τέκτονες τον αναγνωρίζουν ως  Majestas (Μεγαλειότης). Ημερομηνίες που συνοδεύονται από συγκεκριμένους αριθμούς που τους θεωρούν «μαγικούς».

Εργατική Πρωτομαγιά

Ένα άγαλμα του Καρλ Μαρξ ύψους 5 μέτρων δώρισε η Κίνα στο Τρίερ , τη γενέτειρα του, με αφορμή τα 200 χρόνια από την γέννησή του (5 Μαΐου 1818).

Οργανώσεις που εκπροσωπούν θύματα του κομμουνισμού άσκησαν κριτική στους εορτασμούς .

Το άγαλμα του Καρλ Μαρξ ύψους 5 μέτρων στο Τρίερ της Γερμανίας.

Η «Βαλπουργιανή Νύχτα» , είναι παγανιστική γιορτή για τον ερχομό της άνοιξης, που λαμβάνει χώρα στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου σε πολλές χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.

Το επίκεντρο της Βαλπουργιανής ή Βαλπούργειας Νύχτας (Walpurgisnacht) είναι η Γερμανία. Σύμφωνα με τις τευτονικές παραδόσεις, την παραμονή της εορτής της Αγίας Βαλπούργης ή Βαλπουργίας (1 Μαΐου) – της Αγγλίδας μοναχής που συνεισέφερε τα μέγιστα στην επικράτηση του Χριστιανισμού στον γερμανικό χώρο – οι δαίμονες και οι μάγισσες συγκεντρώνονται στο όρος Μπλόκεν ή Μπλόγκσμπεργκ της Σαξωνίας και υπό την επίβλεψη του Διαβόλου κυριολεκτικά οργιάζουν και προβαίνουν σε διαφόρων ειδών μαγείες για να υποδεχθούν την άνοιξη.

Το βράδυ της 30ης Απριλίου προς την 1η Μαΐου, σε πολλά μέρη της Γερμανίας, της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, ο κόσμος συγκεντρώνεται στην ύπαιθρο. Ανάβει μεγάλες φωτιές, τραγουδά και χορεύει για να τιμήσει την Αγία Βαλπούργη, αλλά και τον ερχομό της Άνοιξης. Μία παγανιστική εορτή, που επιβίωσε του Χριστιανισμού.  (Σαν Σήμερα)

Αν οι Γερμανοί έχουν τη Βαλπουργιανή Νύχτα, οι Βρετανοί – συμπεριλαμβανομένων των Ιρλανδών, των Σκωτσέζων και των Ουαλών – έχουν το «Μπελτέιν» (ιρλ. Beltene, «ζωηρή φωτιά»). Πιθανότατα υπάρχει σχέση με τον γαλατικό θεό Belenos «λαμπερός» ) και εορτάζεται την 1η Μαΐου.  Φυσικά  κεντρική δραστηριότητα της γιορτής είναι το άναμμα υπαίθριων φωτιών στις κορυφές των βουνών και των λόφων με τελετουργική σημασία.

Σύμφωνα με καταγραφές, κατά τη διάρκεια των παγανιστικών αυτών εορτών, οι Δρυίδες κατασκεύαζαν ένα σκιάχτρο/ανθρώπινο ομοίωμα (Wicker man) στο οποίο εγκλώβιζαν ανθρώπους και έπειτα του έβαζαν φωτιά.

Οι Νεοπαγανιστές χρησιμοποιούν την ονομασία Μπελτέιν για ένα από τα «Σάββατα», τις οκτώ ηλιακές γιορτές, στο Νεοπαγανιστικό τροχό του χρόνου.

Το νεότερο αξιοθέατο του θεματικού πάρκου  Alton Towers στο Λονδίνο – το τρενάκι Wicker Man – άνοιξε για το κοινό στις  20 Μαρτίου 2018. Μία ξύλινη, φλεγόμενη, εξαώροφη δομή.

1η Μαΐου 2018, Ξάνθη-Sunlight: καίγεται το μεγαλύτερο εργοστάσιο μπαταριών στην Ευρώπη 

1η Μαΐου 2018, Βραζιλία: Κατέρρευσε 24όροφος ουρανοξύστης που τυλίχτηκε στις φλόγες στο Σάο Πάολο. Άγνωστος ο αριθμός των νεκρών.

Πού βρίσκεται το Σάο Πάολο;

Το φλεγόμενο κτήριο είχε 24 ορόφους

Τουλάχιστον 30 Εβραίοι τραυματίστηκαν στο Λονδίνο  την 33η μέρα του Υπολογισμού του Ομέρ – στις  3 Μαΐου 2018, όταν κάποιος πέταξε στη φωτιά που είχαν ανάψει, ένα κινητό -σύμβολο του διαβόλου.  Την ημέρα που η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ γινόταν 3 ετών .

Κατά την εορτή Λαγκ Μπαόμερ βάζουν φωτιές.  Μην ξεχνάμε πως για τους Εβραίους, η ημέρα ξεκίνησε από το σούρουπο της 2ας Μαΐου, έως τη δύση της 3ης Μαΐου.  Και ας ισχυρίζονται ότι θέλουν, αλλά γιορτάζουν την «Καμπάλα». Τιμούν το γιαρτσάιτ (επέτειος θανάτου) του Ραββίνου  Σσιμόν Μπαρ Γιοχάι – ο πρώτος που δίδαξε δημοσίως τη «Καμπάλα» και είναι ο συγγραφέας του βασικού έργου της Καμπάλα, το Ζοχάρ.

Την ημέρα του θανάτου του, ο Ραββίνος Σσιμόν έδωσε οδηγίες στους μαθητές του να ορίσουν αυτή την ημερομηνία σαν «ημέρα της χαράς μου».Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με filarianna1
«Η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία και αυτό γιατί η φαντασία είναι αναγκασμένη να λαμβάνει υπόψη της τις πιθανότητες. Η αλήθεια όχι.» Tο έκφρασε ο Μπάιρον, μα εγώ προτιμώ τον Μαρκ Τουαίην και το ταξίδι του στον κόσμο.

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. …οι Συντεταγμένες Νέα Μάκρη/Μάτι
  38° 4′ 57″ N, 23° 58′ 30″ E
  38 – 23
  →38ος Παράλληλος
  https://katohika.gr/wp-content/uploads/2018/07/42.jpg

 2. 22/7/2018 λίγο πριν τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής – πυρκαγιά στο κτήριο του Πολεμικού Μουσείου Χανίων.

  42 ημέρες αργότερα

  02/09/2018 περίπου στις 19:30 (τοπική ώρα) την Κυριακή Εθνικό Μουσείο της Βραζιλίας
  το οποίο Ιδρύθηκε πριν ακριβώς 200 χρόνια και 88 ημέρες στις 6/6/1818 από τον Ιωάννης ΣΤ΄ της Πορτογαλίας
  6 * 6 * 1 * 8 = 288

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a8/Domingos_Sequeira_-_D._Jo%C3%A3o_VI.jpg/200px-Domingos_Sequeira_-_D._Jo%C3%A3o_VI.jpg
  Χμ…. το κριμένο χεράκι

  vigilantcitizen.com/vigilantreport/the-hidden-hand-that-changed-history/

  πράγμα που μου θύμισε
  05/05/1818 γεννήθηκε ο Κάρλ Μαρξ
  5 * 5 * 1 * 8 = 200

 3. 1/5 Ξάνθη-Sunlight →121 ημέρες διαφορά ← Sunlight Κομοτηνή 30/8

  Βαλπουργιανή Νύχτα/ Μπελτέιν / Πρωτομαγιά
  (1) + (5) + (20) + (18) = 44 ←
  H 1η Μαΐου είναι η 121η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερ.
  121 ή 11² ή 11Χ11
  121 = 4←

  Ο αριθμός 44 είχε κάνει την εμφάνισή του στις 15/8

  Δολοφονοι ..επενδυτες..με φωτο 188 … , 6 και συμβολο με το χερι ..!

  Ο αριθμός 44 [4Χ11] και ο αριθμός 4 – γέννηση/θάνατος/ αίμα/πύλη

  Γεν. 4,1 Ἀδὰμ δὲ ἔγνω Εὔαν τὴν γυναῖκα αὐτοῦ, καὶ συλλαβοῦσα [ἔτεκε] τὸν Κάϊν καὶ εἶπεν· ἐκτησάμην ἄνθρωπον διά τοῦ Θεοῦ.

  τύκτω “יָלַד” in the Hebrew Gematria system equals 44

  Γεν. 4,10 καί εἶπε Κύριος· τί πεποίηκας; φωνὴ [αἵματος] τοῦ ἀδελφοῦ σου βοᾷ πρός με [ἐκ τῆς γῆς.]

  αίμα “דָּם” in the Hebrew Gematria system equals 44

  Η λέξη «έτεκε» תֵּלְדִ αποτελεί αναγραμματισμό του 4ου γράμματος της εβραϊκής αλφαβήτου ד ντάλετ דָּלֶת‎ = θύρα πύλη διάβαση είσοδος.
  Το 4ο κεφάλαιο της Γένεσης είναι συνυφασμένο με το συγκεκριμένο γράμμα – κεφάλαιο που περιέχει την πρώτη εμφάνιση της λέξης κλειδί του Ντάλετ, που είναι το «αίμα» και του μεγάλου θέματος, εκείνο της γέννησης . Ακόμη και η κυριολεκτική έννοια του γράμματος Ντάλετ (= θύρα) εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Γένεση κεφ. 4.

  Ως Χριστιανοί είμαστε εξοικειωμένοι με την αραμαϊκή μορφή της σημιτικής ρίζας Dawm (αίμα) μέσα από το βιβλίο των Πράξεων των Αποστόλων

  Πραξ. 1,19 καὶ γνωστὸν ἐγένετο πᾶσι τοῖς κατοικοῦσιν Ἱερουσαλήμ,
  ὥστε κληθῆναι τὸ χωρίον ἐκεῖνο τῇ ἰδίᾳ διαλέκτῳ αὐτῶν Ἀκελδαμᾶ, τουτέστιν
  χωρίον αἵματος.

  Η Ακελδεμά, αποτελεί γλωσσική μεταγραφή από την Αραμαϊκή
  και αντιστοιχεί στις εβραϊκές λέξεις Cheleq (χωράφι, S # H2506)
  και Dawm (αίμα, S # H1818).

  39 βιβλία της ιουδαϊκής Βίβλου – 27 βιβλία της Καινής Διαθήκης

  Οι Πράξεις των Αποστόλων, αποτελούν το 5° βιβλίο της Καινής Διαθήκης
  Αλλά στο σύνολο Παλαιάς και Καινής αποτελεί το 44° βιβλίο

  Θύρα/πύλη/διάβαση/είσοδος “דָּלֶת” in the Hebrew Gematria system equals 434
  Παιδί/ γεννώ / τίκτω “תֵּלְדִ” in the Hebrew Gematria system equals 434

  Ιερουσαλήμ [Αλ-κάτζ] The total abjad value of « القدس » is 195
  “Κορέ” in the Greek Isopsephy system equals 195
  (Δυϊκός) “πόλει” in the Greek Isopsephy system equals 195

  Επιστολή Ιούδα 1:11 Αλίμονο σ’ αυτούς, γιατί πορεύτηκαν στην οδό του Κάιν, και παραδόθηκαν με πάθος στην πλάνη του Βαλαάμ για μισθό, και καταστράφηκαν στην αντιλογία του Κορέ.

 4. → ο κυβερνήτης του αεροσκάφους Επισμηναγός Νικόλαος Βασιλείου έχει δίδυμο αδελφό
  → τι συμβαίνει με τα Χανιά;

  Ξημερωνει 818-2018 ..τσα και βγαινω…!

  3 χρόνια + 8 μήνες [38] ή [44] μήνες ή 191 [~119] εβδομάδες μετά το Νόρμαν Ατλάντικ

  A A A – ASIAN AIRLINES – ATLANTIC (Norman Atlantic)


  Νόρμαν Ατλάντικ: Όταν ο χρόνος σταμάτησε στην Αδριατική…
  Και τώρα το Ελ.Βενιζέλος δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά
  Ύδωρ και Πυρ
  Τουλάχιστον αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

  Ένας άνθρωπος του σπαθιού 2


  Η 8η Αυγούστου 8:8 ήταν η ημέρα κορύφωσης της Πύλης του Λέοντα.
  Στις 12/6/2018 είχαμε τη σύνοδο κορυφής μεταξύ των ηγετών των Η.Π.Α. και της Βόρειας Κορέας, στην «Ελβετία της Ασίας» τη Σιγκαπούρη (=πόλη των Λεόντων) στο νησί Σεντόζα (= Ειρήνη και Ηρεμία) αλλά παλαιότερα ονομαζόταν «νησί των νεκρών». Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο Capella (=αστέρας Αίγα)
  Την 1η Σεπτεμβρίου 2018, ο κομήτης 21P βρισκόταν κοντά στον αστερισμό Capella, ορατός στον ορίζοντα προς βορειοανατολική κατεύθυνση.

  Την Παρασκευή το μεγαλύτερο «Ματωμένο Φεγγάρι» του 21ου αιώνα


  Ο πράσινος κομήτης 21P/ Τζιακομπίνι-Ζίνερ πλησιάζει τη Γη με ταχύτητα ~ 14 μίλια/δευτ, ή 23 χλμ/δευτ.
  Στις 10/9/11 [=2+0+1+8] θα βρίσκεται ταυτόχρονα στη πλησιέστερη απόσταση από τον Ήλιο και από τη Γη στα 0.39 AU (58 εκατομ. km) – η πλησιέστερη προσέγγιση εδώ και 72 χρόνια.
  …. 58 εκατομ. km

  Α Πε. 5,8 νήψατε, γρηγορήσατε· ὁ ἀντίδικος ὑμῶν διάβολος ὡς λέων ὠρυόμενος περιπατεῖ ζητῶν τίνα καταπίῃ.

  Θα είναι αρκετά φωτεινός ώστε να είναι ορατός με γυμνό μάτι. Ανακαλύφθηκε το 1900, όταν ο Τζιακομπίνι τον παρατήρησε για πρώτη φορά στον αστερισμό του Υδροχόου, ανήκει στην οικογένεια των κομητών του Δία & επισκέπτεται τη «γειτονιά» μας κάθε 6,6 χρόνια περίπου. Θεωρείται μητρικός κομήτης των Δρακοντίδων – βροχή μετεωριτών, η οποία θα είναι ορατή το βράδυ της 8/10/2018. Το ακτινοβόλο σημείο των συγκεκριμένων διαττόντων φαίνεται να είναι η κεφαλή του αστερισμού του Δράκοντα, από όπου έχουν πάρει και το όνομά τους.

 5. Μάϊος →Majestas (Μεγαλειότης) κατά τον τεκτονισμό

  https://imggossip.bbend.net/img/760/max/82/2023/04/13/coronation_karolos.webp?t=bs68pFyCDhzgccK3ijaylw

  The Coronation of Their Majesties King Charles III and Queen Camilla
  On the 6th day of May 2023

  Η πρόσκληση, απεικονίζει και τον πράσινο άνθρωπο – green man

  .middleeasteye.net/opinion/uk-green-man-islam-legend-mysterious

 6. 01.05.2023 [13:09 UT] Ηλιακή έκλαμψη [M7-class] – Έντονη αλλά σύντομη οπότε δεν παρήγαγε CME – ηλιακός άνεμος ταχύτητα 529.7 km/sec

  Cinco de Mayo

  05-06.05.2023 Πανσέληνος & έκλειψη παρασκιάς Σελήνης –ορατή Αυστραλία/Ινδονησία

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*