08:38 - 16/02/2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ-ΤΕΡΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ…ΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΟΧΘΗΡΟΥΣ ΚΑΙ…ΑΝΕΙΠΩΤΟΥΣ…

Το τεράστιο σκάνδαλο των παιδεραστών “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) όχι μόνο ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ, όχι μόνο έχει τεκμηριωθεί καλά, αλλά όλοι όσοι το θεωρούν αυτό «ψεύτικες ειδήσεις» (“fake news”) ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ και συμβάλλουν κι αυτοί, είτε εν γνώσει είτε μη, στην…ΣΥΓΚΑΛΥΨΙΝ ΑΥΤΗΣ!!!….

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!…ΓΙΑΤΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΤΑ-ΕΤΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!….

Το εν λόγω σκάνδαλο συνεχίζει να συζητιέται κατα κόρον απο πολλά εκατομύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μέσα απο τα δικά τους κανάλια στο Youtube και τις ιστοσελίδες τους. Ήταν τα ίδια τα ΜΜΕ που τον περασμένο Νοεμ. του 2016 άρχισαν να θίγουν αυτό το θέμα, αλλά αμέσως μετά…ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ για κάποιο πάρα πολύ περίεργο λόγο! Γιατί άραγε???  Μετά άρχισαν να επιδίδονται σε μια καμπάνια δυσφημήσεως ενάντια σε όλους όσους μιλάνε για αυτό το θέμα χαρακτηρίζοντας όλα όσα λένε αυτοί για το «ΠιτσαΓκέητ» ως «ψεύικες ειδήσεις», κτλ.

Μήπως έλαβαν…ΑΝΩΘΕΝ…κάποιες διαταγές για την…ΑΠΟΣΙΩΟΙΗΣΙΝ του σκανδάλου αυτού??? ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!…και ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!…

Δεν χρειάζεται να μας πω τίποτε άλλο πάνω σε αυτό. Διαβάστε όλα όσα έχουμε ήδη γράψει για αυτό το θέμα απο τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» σε παρακάτω άρθρα μας.

Αλλά δεν θα σας αφήσω χωρίς μερικά στοιχεία για αυτό το σκάνδαλο που προέρχονται απο το ίδιο το FBI και που παίρνουν μεγάλες εκτάσεις φτάνοντας μέχρι και την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!  Τι εννοώ???

Λοιπόν, προκειμένου να καταλάβετε πλήρως αυτό που πρόκειται να σας δείξω σχέση με αυτό το σκάνδαλο και πως συνδέεται με την Ελλάδα, θα πρέπει πρώτα να σας δείξω τι έχει πει το σχετικά με τα σύμβολα των παιδεραστών που χρησιμοποιούν στα κρυφά μεταξύ τους–σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ βέβαια.

Μιλάμε όμως, εν προκειμενω, για ένα επτασφράγιστο μυστικό των ελιτιστών παιδεραστών-σατανιστών που έχει γίνει πλέον ένα 

Αυτήν την παρακάτω εικόνα που βλέπετε είναι ενος επίσημου εγγράφου του FBI απο το 2007 και μας δείχνει τα σύμβολα τα…ΕΠΙΣΗΜΑ των παιδεραστών. Μεταξύ αυτών είναι κι αυτό το τρίγονο μέσα σε ένα τρίγονο όπως το βλέπετε παρακάτω:

Και ΤΙ -παρακαλώ!- σημαίνει αυτό το σύμβουλο??? “Boy lover“, δηλαδή, «Αυτός που αγαπάει…ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ»!!!

Τώρα, αυτό το σύμβολο έχει βρεθεί και κάπου στην…ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ πάνω σε ένα εγκαταλελειμένο κτίριο που χρησιμοποιεί μια ΜΚΟ που λέγεται “The Elpída Home for Refugees” (Ο Οίκος της Ελπίδος για τους πρόσφυγες) σε συνεργασία με το Ίδρυμα Radcliffe.  Ο Οίκος Ελπίδος για τους πρόσφυγες ελέγχεται εξ ολοκλήρου από το Ίδρυμα Radcliffe, που ιδρύθηκε από τον δισεκατομμυριούχο Frank Giustra, έναν σημαντικό δωρητή των…ΚΛΙΝΤΟΝ και του ιδρύματός τους, το ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ που ευρίσκεται στο επίκεντρο του σκάνδαλο «ΠίτσαΓκέητ» μαζι με τον Τζόν Ποντέστα, τον επικεφαλής της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, και άλλα μεγάλα ονόματα βέβαια.

Ο Τζόν Ποντέστα, του οποίου η μητέρα είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ, είναι ΓΝΩΣΤΟΣ για το γεγονός πως εκφράζεται ανοικτά σχετικά με την μεγάλη…ΛΑΧΤΑΡΑ που έχει ο ίδιος για τα….ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ  (πατήστε εδώ και εδώ) και το γεγονός πως αυτός ο παλιάνθρωπος, μαζι με τους Κλίντον, ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, λέει ΠΟΛΛΑ τόσο για την προηγούμενη κυβέρνηση ΟΜΠΑΜΑ όσο και για την νυν κυβέρνηση του κ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ που όχι μόνο εμπλέκεται ΚΙ ΑΥΤΟΣ σε δικά του σκάνδαλα…ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ και ΑΡΝΕΙΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ να ασχοληθεί καν με αυτό το θέμα!!! (πατήστε εδώ και εδώ)

Κι ΓΙ’ΑΥΤΟ ο Τράμπ έδιωξε απο τη νέα του κυβέρνηση τόσο τον Michael Flynn, τον νεώτερο (πατήστε εδώ), όσον και τον Michael Flynn, τον…ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ (πατήστε εδώ)!!! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Και μην ακούτε αυτά που λένε τα ΜΜΕ πως ο Τράμπ απεφάσισε να διώξει τον Flynn επειδή έκαμνε μόνος του ανοίγματα προς την Ρωσία. Αυτό είναι το…ΠΡΟΣΧΗΜΑ, το…ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ! ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΑ! Ακόμη κι η μεγάλη στρίγγλα, η Χϊλαρι, η Κλίντον, σε μια δήλωσή της εχθές είπε ξεκάθαρα  πως τον Michael Flynn, τον ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ, τον έδιωξε ο Τράμπ επειδή ασχολείτο κι αυτός με αυτές τις δήθεν «ψεύτικες ειδήσεις». Δηλ., έκανε όπως κι ο υιός του, ο Michael Flynn, ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ, πριν μήνες: ασχολείτο δημοσίως με την έκθεση του σκανδάλου…PIZZAGATE!!!  Και τώρα τόλμησε αυτή η παλιο-μάγισσα, η οποία βρίσκεται κι αυτή στο επίκεντρο του ΙΔΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, να ανοίξει το…ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ περι αυτού και να…ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Τώρα, πάνω σε ένα τοίχο ενος παλαιού κτιρίου κάπου στην Θεσσαλονίκη έχει βρεθεί αυτό το σημαντικότατο για τους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ σύμβολο!!! Και μαντέψετε ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που το κτίριο αυτό το έχουν υπο τον έλεγκό τους???: ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ MKO ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΔΡΥΜΑ!!!

Πατήστε το παρακάτω λίνκ και μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Μετά δείτε την κάτω αριστερή εικόνα και ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΡΆΦΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ Μ.Κ.Ο. ΠΑΝΩ ΣΕ ΈΝΑ ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ…ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ???

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ…

ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ, ΌΧΙ «ΕΝΔΕΙΞΗ», ΑΛΛΑ…ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΆΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ «ΒΟΗΘΕΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ…ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΑΠΟΤΕΡΟΥΣ. ΑΛΛΙΏΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ ΕΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ???…

Πάμε να δούμε τώρα πως έχει βάλει η ίδια η εν λόγω ΜΚΟ, ο Οίκος Ελπίδος για τους πρόσφυγες, το ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ για εικόνα προφιλ της στο Facebook που το μάθαμε απο το FBI!!!  Κι ευχαριστούμε το κορυφαίο σάιτ abovetopsecret.com για αυτήν την αποκάλυψη:

Διαβάστε τώρα τι λέει η επίσημη σελίδα αυτής της ΜΚΟ:

— Άμεντ Καν, Ιδρυτής Προγράμματος

Εμείς, το Ίδρυμα Radcliffe συνεργαζόμαστε με το Ελληνικό Υπουργείο Μετανάστευσης για την αποκατάσταση ενός 6000 τμ εγκαταλελειμμένου εργοστασίου υφασμάτων στη Θεσσαλονίκη και τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών διαβίωσης για τη στέγαση 800 προσφύγων – – πολλών γυναικών και παιδιών.

Αυτή η συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα θα δημιουργήσει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και θα επιτρέψει στους πρόσφυγες να συμμετέχουν στη διαδικασία, δίνοντάς τους λόγο για τη δική τους ευημερία.

Οι συνεργάτες μας απαρτίζονται από τους Together for Better Days, Team Rubicon, ERCI, Net Hope και Love in Action. Ο Together for Better Days διαχειρίζεται τον συντονισμό των εθελοντών, οι οποίοι μέχρι τώρα έχουν ξεπεράσει τους τετρακόσιους εθελοντές. Επίσης, είναι υπεύθυνος για την εξωτερική υποδομή, τις κοινόχρηστες κουζίνες, τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου και τη διαχείριση των αποβλήτων ενώ έχουν βοηθήσει να στηθούν και δραστηριότητες, πρόγραμμα εκπαίδευσης και τον συντονισμό της διανομής μη-φαγώσιμων αγαθών. Ο ERCI έστειλε επίσης εθελοντές, θα διαχειρίζεται τα εκπαιδευτικά προγράμματα για νέους και θα παρέχει Αραβόφωνους εκπαιδευτικούς για το εκπαιδευτικό κέντρο. Ο Team Rubicon χτίζει το Ιατρικό Κέντρο Ελπίδα, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα φαρμακείο και δωμάτιο εξέτασης. Έχουν προμηθεύσει ιατρικό προσωπικό πέντε ατόμων και θα παρέχουν όλο τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό. Ο Net Hope παρείχε Wi-Fi, στο οποίο όλοι οι κάτοικοι του κέντρου φιλοξενίας θα έχουν πρόσβαση. Ο Love in Action έχει παράσχει το μεγαλύτερο μέρος των μη-φαγώσιμων αγαθών τα οποία είναι αναγκαία για 800 άτομα, τα οποία βρίσκονται στην κατηγορία της υγιεινής, πρόσβασης σε καθαρό νερό και είδη ένδυσης.

Αυτή η συνεργασία, στην οικοδόμηση ενός ασφαλούς σπιτιού για τους πρόσφυγες, δεν έχει υπάρξει στον παρελθόν στην Ελλάδα και ελπίζουμε ότι θα εμπνεύσει άλλους οργανισμούς να λάβουν παρόμοια μέτρα. Στόχος μας είναι να ασκήσουμε πίεση στην ελληνική κυβέρνηση με αυτή τη συνεργασία σ τη διαχείριση του σχεδιασμού, την τοποθεσία και την αρχική διοικητική μέριμνα των νέων εγκαταστάσεων.

«Συνεργαζόμαστε με το Ελληνικό Υπουργείο Μετανάστευσης [της ΕΛΛΑΔΟΣ]» λέει!!!…ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!  ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΕΙ…ΑΜΕΣΩΣ!!!

Και όλως τυχαίως, ΚΑΠΟΙΟΙ εκεί που δουλεύουν σε αυτήν την ΜΚΟ, απεφάσισαν να…ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ (ΠΑΤΉΣΤΕ ΕΔΏ) ΣΤΟ ΦΆΙΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ «ΕΛΠΙΔΑ»!!!  Ενώ μόλις είδατε το παραπάνω στιγμιότυπο που έβγαλαν κάποιοι ερευνητές πριν 2-3 μήνες απο την ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ της ΙΔΙΑΣ Μ.Κ.Ο. όπου παραρητείται ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ αυτό το βρώμικα και σατανικο σύμβολο!  Δηλ., στο άκουσμα της είδησης του σκανδάλου «ΠιτσαΓκέητ», τρόμαξαν αυτοί και προχώρησαν αμέσως στην αλλάγη της εικόνας του προφίλ τους, όπως έχουν κάνει κι…ΑΛΛΕΣ οργανώσεις που συνδέονται κι αυτές με το ΙΔΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Πατήστε το παρακάτω λίνκ και δείτε το μόνο σας! Και ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ στέλνοντας τους ένα ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ που ΔΕΝ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΠΙΑ τις ύπουλες δραστηριότητες στην…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

https://www.facebook.com/pg/elpidafactory/about/?ref=page_internal

Εν ολίγοις…

Ο Οίκος Ελπίδος για τους πρόσφυγες, που είναι στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ανήκει στο Ίδρυμα Radcliffe, που ανήκει στον Frank Giustra, που είναι επίσης ο ιδιοκτήτης της παραγωγικής εταιρείας ταινιών στο Χόλιγουντ “Lionsgate Films”, που έχει φτιάξει τις πιο σατανικές ταινίας, όπως “Hostel” όπου βλέπουμε ανθρώπους να…ΑΠΑΓΟΝΤΑΙ και να…ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!  Αλλά δεν σταματάμε εδώ γιατί η μεγαλύτερη αποκάλυψη ανάμεσα όλ’αυτά είναι η εξής:

Ο κ Frank Giustra είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΏΝ ΚΛΙΝΤΟΝ που είναι μερικοί απο τους κύριους ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ σε σχέση με το…PIZZAGATE!!!

Και για όσο για τους… Μ*Λ*Κ*Σ εκεί έξω που θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν αυτά που γράφω εδώ, διαβάστε τι έγραψε στις 25 Ιαν. του 2017 το γνωστό και κορυφαίο ιστολόγιον zerohedge.com για αυτό το θέμα που τα λέει όλα:

Σε αντίθεση με αναφορές από τα μέσα ενημέρωσης, αυτές οι έρευνες που ξεκίνησαν πολλά εκατορμύρια άνρθωποι σε όλο τον κόσμο, τις οποίες τις έχουν χαρακτηρίσει κάποιοι ως «Pizzagate», δεν ξεκίνησε με λαγωνικά που “τρολάρουν” στο διαδίκτυο σκαλίζοντας μέσα στα παλιά εμαιλ του Τζόν Ποντέστα, που μας παρείχαν το Wikileaks, προσπαθώντας ταυτόχρονα να αποκωδικοποιήσουν την κωδικοποιημένη γλώσσα και συζητήσεις κάποιος παιδεραστών που σχετίζονται με πιτσαρίες καθώς και την εμπορία ανθρώπων. Ξεκίνησε με την συγκλονιστική ανακάλυψη ότι η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον παρείχαν βοήθεια σε μια ΚΑΤΑΔΙΣΚΑΣΜΕΝΗ διακινήτρια ΠΑΙΔΙΩΝ, την κα Laura Silsby, με αποτέλεσμα την μειωμένη ποινή για την εμπορία παιδιών.

H Silsby συνελήφθη στα σύνορα της Αϊτής προσπαθώντας να περάσει λαθραία 33 παιδιά έξω από την Αϊτή, χωρίς έγγραφα. Η ποινή και οι κατηγορίες της περιεστάλησαν μετά από παρέμβαση του Μπιλ Κλίντον. Στον απόηχο της σύλληψης της Silsby, ο αρχικά προσληφθείς δικηγόρος της, ο κ Jorge Puello, συνελήφθη κι αυτός σε σχέση με ένα διεθνές κύκλωμα διακίνησης παιδιών κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο γυναικών και ανηλίκων από την Κεντρική Αμερική και την Αϊτή. Η αποκάλυψη αυτής της είδησης το Νοέμβριο ήταν είτε αγνοήθηκε από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ή δέχτηκε επιθέσεις από τις ελεγχόμενς απο τους Κλίντον εκδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδω: http://www.zerohedge.com/news/2017-01-25/clinton-silsby-trafficking-scandal-and-how-media-attempted-ignorecover-it

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Τώρα ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΛΩ, ΠΟΙΟΙ τελικά είν’αυτοι που κυκλοφοράνε αυτές τις λεγομέντες…«ψευτικές ειδήσεις»??? Εεεε???

Ελπίζω τώρα να καταλάβετε μέχρι τώρα πως αυτά τα δήθεν “hot spot” ή «στεγαστικές μονάδες» ΔΕΝ ΣΤΗΘΗΚΑΝ για τους «πρόσφυγές», αλλά για…ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. Ναι μεν στήθηκαν για να μαστίζεται ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ απο όλες αυτές τις ορδές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ αλλά και…ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ…ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ!!! 

Τώρα όσον αφορά τις ΕΥΘΥΝΕΣ που βαστάζουν γι’ολα αυτά, σε σχέση με την Ελλάδα, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, μονος ένας ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ μπορει να μας τις…ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ μέσα απο το…ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΠΟΙΟΣ όμως θα είναι αυτός που θα θορυβήσει τις άρχες για αυτό το τεράστιο σκάνδαλο που εμπλέκει και την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ???

Ακολουθεί η σημερινή μου εκπομπή πάνω σε αυτό:

Δείτε επίσης το ακόλουθο κλιπ του κ Ron Johnson, ενος κορυφαίου δημοσιογράφου/ερευνητή, που μας βοήθησε να αποκαλύψουμε αυτές τις φρίκες που εμπλέκουν ακόμη και την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!:

 Ελληνικά Νέα Τώρα

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. Ανώνυμος 02/16/2017 @ 8:54 ΠΜ

  τσακιστε ολους τους παιδοφιλους παιδεραστες…… χωρις ελεος

 2. Ανώνυμος 02/16/2017 @ 8:55 ΠΜ

  ΑΝΩΜΑΛΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
  ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ!

 3. Ανώνυμος 02/16/2017 @ 9:34 ΠΜ

  Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΤΕΡΑΤΑ
  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!
  ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ!

  • Ο Κανένας 02/16/2017 @ 2:17 ΜΜ

   Το ανέκδοτο με το πλοιο που βουλιαζει,το ξερεις?
   Επιπλεουν μερικοι επιζωντες,και λενε Θεε μου βοηθαμε Θεε μου βοηθαμε,και τους απανταει ενας απο αυτους καλος ο Θεος μας,αλλα αν δεν κολυμπησεις και λίγο,τι να σου κάνει και εκεινος..(ελευθερη μεταφορα,δεν ειναι ετσι ακριβως διατυπωμενο.Κοινως αν δεν τους κυνηγησουμε και εμεις πως θα τους φανερωσει ο Θεος??

   • Ανώνυμος 02/17/2017 @ 3:54 ΜΜ

    ΕΧΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ

 4. Ανώνυμος 02/16/2017 @ 9:37 ΠΜ

  ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΦΙΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ
  ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΙΝΑ
  ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ;ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ;ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ

 5. νομιζω οτι η κυρια που κανει μεταφρασεις το ειχε βγαλει το θεμα .ΤΡΟΜΕΡΟ αλλα δυστυχως δεν περιμενω πια τιποτε .αληθεια ακουσε κανεις τπτ για την NOVARTIS? λιστες λουξεμβουργου , λαγκαρντ , κλπ[ κλπ κλπ.
  ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και δη τα πατριωτικα μη χεσω ενα πραμα.

 6. συνδέεται κάπως το γεγονός ότι, με κίνητρο την απόκτηση της Ελληνικής ιθαγένειας, οι λαθρο γεννοβολάνε σα να μην υπάρχει αύριο;

 7. Ανώνυμος 02/16/2017 @ 11:00 ΠΜ

  να κάνω και εγώ ο αφελής μια ερώτηση … ας πούμε ότι υπάρχει ένα τέτοιο κύκλωμα παιδεραστείας που φτάνει μέχρι την Ελλάδα τότε που είναι τα θύματα; υπάρχει φόνος χωρίς πτώμα;

 8. Ανώνυμος 02/16/2017 @ 1:45 ΜΜ

  παιδομάρτυρες οι ψυχούλες μου…
  εν ώρα Κρίσεως θα σταθούν μπροστά στον Κύριο και θα ζητήσουν τον λόγο από αυτά τα τέρατα, γιατί τα βασάνισαν φριχτά και δεν τα επέτρεψαν να ζήσουν και να δοξολογήσουν τον Θεό
  να μην τους λέτε κτήνη γιατί κτήνος είναι το ζώο που είναι δημιούργημα του Θεού και ασελγούν και θανατώνουν και τα ζώα τα τέρατα, τέρατα είναι όπως οι δαίμονες, και κάποιοι που κάνουν γύρες και φακελλώνουν αντιδράσεις και σχόλια δώστε τα χαιρετίσματα ότι δεν είναι όλοι ανώμαλοι στον πλανήτη σαν τα αφεντικά μερικών μερικών, οι πολλοί του πλανήτη γη είναι άνθρωποι που δεν ζουν παρά φύση, το κατανοήσατε;;

 9. ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*