ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Απίστευτο! Η UEFA έδωσε το “ΟΚ” στην Χάποελ Μπερ Σεβά να χρησιμοποιήσει παίκτες με κορονοϊό. Άμα είσαι σιωνιστής έχεις «άλλη» «βαρύτητα»…..

· ΠάνοςΓέριμου

Απίστευτο! Η UEFA έδωσε το “ΟΚ” στην Χάποελ Μπερ Σεβά να χρησιμοποιήσει παίκτες με κορονοϊό. Άμα είσαι σιωνιστής έχεις «άλλη» «βαρύτητα»…..

Η Χάποελ Μπερ Σεβά αντιμετωπίζει απόψε την Σλάβια Πράγας για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και η UEFA φέρεται να άναψε το “πράσινο φως” ώστε να χρησιμοποιηθούν παίκτες των Ισραηλινών που είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Οι Ζοσούε, Τάχα και Ραχάμι της Χάποελ Μπερ Σεβά, μαζί με τον προπονητή και τον βοηθό της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στα τελευταία τεστ που έλαβαν χώρα στην ισραηλινή ομάδα, αλλά παρ’ όλα αυτά θα δώσουν κανονικά το “παρών” απόψε (22/10) στο ματς της πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στη Σλάβια Πράγας.

Οι υγειονομικές Αρχές του Ισραήλ εγγυήθηκαν πως δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας των παικτών της Σλάβια, καθώς ο χρόνος καραντίνας έχει παρέλθει για όσους είχαν βρεθεί θετικοί, αλλά αυτός φυσικά δεν ικανοποίησε τους Τσέχους που εξέφρασαν έντονες αντιδράσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως πρόεδρος της Σλάβια, ήθελα να μπω στο πούλμαν της ομάδας και ο άνθρωπος της UEFA δεν μου επέτρεψα την επιβίβαση αν δεν του έδειχνα πρώτα το τεστ που έκανα στο γήπεδο και το οποίο έπρεπε να είναι αρνητικό.

Ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας πήγε στη συνέντευξη Τύπου όντας θετικός και χωρίς μάσκα ενώ παίκτες του που είναι θετικοί συμμετείχαν στην προπόνηση”, ανέφερε ο πρόεδρος της Σλάβια, Γιάροσλαβ Τβρντίκ, διαμαρτυρόμενος για την απόφαση που πάρθηκε από την UEFA και η οποία προφανώς δημιουργεί δεδικασμένο.

Για να προσθέσει κλέινοντας: “Η Χάποελ ζήτησε μία εξαίρεση από την UEFA υποστηρίζοντας πως οι παίκτες της δεν είναι πλέον μεταδοτικοί και βρίσκονται στο στάδιο ανάρρωσης. Είμαι πραγματικά περίεργος να δω πως η UEFA θα αντιμετωπίζει παρόμοια περιστατικά έχοντας πλέον αυτό το δεδικασμένο”.

Απίστευτο! Η UEFA έδωσε το “ΟΚ” στην Χάποελ Μπερ Σεβά να χρησιμοποιήσει παίκτες με κορονοϊό

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Έρευνα και στοιχεία για θεωρίες συνωμοσίας και ανθρώπινη συμπεριφοράΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Γιατί κάποιος πιστεύει μια συνωμοσία αλλά ένας άλλος δρα; Μελέτη 6.082 ανθρώπων βρήκε τους τρεις διακόπτες

Κάμερες παρακολούθησης - δίκτυα δεδομένων και αλγοριθμική επιτήρησηΔΙΕΘΝΗ

Palantir και «αλγοκρατία»: Όταν το κράτος δεν βλέπει απλώς δεδομένα αλλά ζητά από τον αλγόριθμο να τα ενώσει

Σειρές διακομιστών σε data center - ψηφιακή υποδομή και τεχνητή νοημοσύνηTech

Το νευρικό σύστημα του νέου κόσμου: Data centers, AI και η υποδομή που κανείς δεν μπορεί πια να αγνοήσει

5 απαντήσεις στο “Απίστευτο! Η UEFA έδωσε το “ΟΚ” στην Χάποελ Μπερ Σεβά να χρησιμοποιήσει παίκτες με κορονοϊό. Άμα είσαι σιωνιστής έχεις «άλλη» «βαρύτητα»…..”

  1. Ως πρόεδρος και πρώτα από όλα άνθρωπος με νοημοσύνη έπρεπε να αποσύρει την ομάδα προστατεύοντας στο σύνολο τους όλη την ομάδα μια και σας νοιάζει η υγεία τους και να καταγγείλει την απόφαση στην αθλητική ευρωπαϊκή δικαιοσύνη. Τα υπόλοιπα είναι χρωματιστά χαρτάκια!!

    • Στημένα είναι τά κορώνα ασθένεια Σωτήρη…, κάτι κρύβεται, καί τούς ξέφυγε εδώ τώρα…ή έχουν φάρμακα όχι ενέσεις καί εμβόλια καί τό κρύβουν, βρωμάει πολύ.,

  2. MHN ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΟΔΗΓΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΑ UEFA KAI C.L ΑΝ ΜΕΧΡΙ 5 ΠΑΙΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ(ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΤΟ 14ΗΜΕΡΟ)ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ 5 ΠΑΙΧΤΕΣ.

    • Το αρθρο ειναι αναδημοσιευση , αν καποιος παραπληροφορει ειναι αυτος που το δημιουργησε ..ο Newsit δηλαδη και οχι εμεις που αναλυουμε την ειδηση πληροφορια κοκ… εχεις κατι να πεις για την αναλυση πες το .. ολα τα υπολοιπα σε αυτον που δημουργησε την φολα οχι εδω …αρα με τον τροπο εκφρασης σου χανεις και το δικαιωμα η απαντηση σου , προσφορα σου στην ερευνα να ειναι και σημαντικη!

      • Ναι ΟΚ λάθος διατύπωση μου και συγγνώμη. εννοείται ότι σας διαβάζω συνεχώς και βλέπω ότι στα προσωπικά σας άρθρα (όχι αναδημοσιεύσεις)όντως δεν παραπληροφορειτε τον κόσμο οπότε λάβετε το σαν λάθος διατύπωση από μέρος μου..καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο σάς!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά