Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
21:32 - 05/06/2021

Αντί να ενωθεί ό άνθρωπος με τον Χριστό και να ζήσει για πάντα, με το στανιό να ενωθεί με παλιοσίδερα ,με ημερομηνία λήξης!

Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση θα οδηγήσει σε μια συγχώνευση της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής ταυτότητάς μας», είπε σε μία ομιλία του ο Σβαμπ, αρχιερέας της ΝΤΠ, το 2019 στο Συμβούλιο του Σικάγο για τα Παγκόσμια Ζητήματα.

Και καλά για την Ψηφιακή ταυτότητα ,γνωρίζουμε πως ο κάθε άνθρωπος είναι ένας αριθμός.Βλέπε αφμ,αμκα..

Τι γίνεται με την φυσική και την βιολογική ταυτότητα;

Ενώ είναι ίδιες εννοιολογικά-εάν κοιτάξουμε π.χ τον ορισμό της βιολογικής ταυτότητας-γιατί διαχώρισε ο Σβαμπ την βιολογική* από την φυσική ταυτότητα;Γιατί για τον Σβάμπ ,η βιολογική ταυτότητα του ανθρώπου πρέπει να μεταλλάσσεται, δεν επιτρέπεται να έχει φυσική σταθερότητα .Απαιτεί να εξελίσσεται μέσα από την επέμβαση της τεχνολογίας -σήμερα εμβόλια** για μείωση πληθυσμού η δεν ξέρουμε για τι άλλο,  αύριο τσιπάκια- στον δρόμο που γνωρίζουμε κάποιοι πώς στρώνεται για τον μετανθρωπισμό,απανθρωπισμό.Την ένωση ανθρώπου και μηχανής.

Η για όσους δεν  κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους,Το τέλος του ανθρώπινου είδους.

Απόδειξη ,σε συνέντευξη του το 2016 σε γαλλικό κανάλι μας προετοίμασε ότι η ανθρωπότητα -είτε το θέλει είτε όχι- τα επόμενα δέκα χρόνια θα τσιπαριστεί!Βλέπε βιντεο

*Η βιολογική ταυτότητα κάθε ανθρώπου είναι η βάση της ύπαρξής του και αποτελεί το μεγαλύτερο αποδεικτικό στοιχείο για το ποιοί είμαστε. Οι πληροφορίες που παρέχει δεν αλλοιώνονται στο χρόνο ούτε μπορούν να αλλάξουν, δίνοντας τη δυνατότητα ταυτοποίησης ενός ατόμου ακόμα και όταν κανένα άλλο στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο.

Η βιολογική ταυτότητα δεν είναι τίποτα άλλο από την καταγραφή του προσωπικού συνδυασμού DNA που χαρίζει στον καθένα τη μοναδικότητά του στον κόσμο. Η γνώση της βιολογικής μας ταυτότητας είναι πολύ σημαντική καθώς μέσω αυτής μπορούμε να ταυτοποιήσουμε τους βιολογικούς μας συγγενείς.

Μια τέτοια γνώση βοηθάει κάθε άνθρωπο να συνάψει πιο ειλικρινείς δεσμούς με τα άτομα του περιβάλλοντός του αλλά και να προφυλαχθεί ή να αντιμετωπίσει καλύτερα τα κληρονομικά νοσήματα.

Πηγή iatrocosmos.gr

** Πρόσφατες τεχνολογικές βελτιώσεις μάς έδωσαν τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε την τρέχουσα κρίση – συμπεριλαμβανομένης της ταχείας ανάπτυξης εμβολίων, νέων θεραπειών, και προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού.

Κλάους Σβάμπ

Πηγή fortunegreece.com

Ουαί και αλλίμονο! Εχθροί του ανθρώπου!

Αντί να ενωθεί ό άνθρωπος με τον Θεάνθρωπο και να ζήσει για πάντα, όπου δεν κατοικεί  η λύπη ούτε ο στεναγμός , με το στανιό να ενωθεί με παλιοσίδερα ,με ημερομηνία λήξης!Είτε για τα σκουπίδια είτε για ανακύκλωση.

Οι περισσότεροι  δυστυχώς ούτε καν υποψιάζονται την συνομωσία…
”Ματθ. 16,26 τί γαρ ὠφελεῖται ἄνθρωπος ἐαν τον κόσμον ὅλον κερδήσῃ, την δὲ ψυχήν αὐτοῦ ζημιωθῇ; ”

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γεράσιμος Μηνάς 06/06/2021 @ 4:26 ΜΜ

    Θα το πω ωμά όπως είναι: η φυσική εξέλιξη του κρατικού ρουφιάνου που άλλοι τον λένε ασφαλίτη, άλλοι εφορία, άλλοι απληστία πολιτικών, άλλοι πολιτική οικογενειοκρατία, άλλοι νέα χούντα κλπ. Δυστυχώς οι πιο πολλοί άνθρωποι είναι τόσο ανόητοι που μετά το εμβόλιο για covid θα δεχτούν οτιδήποτε άλλο πάνω τους ή μέσα τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*