13:25 - 30/10/2019

2Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΥΠΑΤΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

2η ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΥΠΑΤΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Κώστας Καραμανλής: «Μπορεί να βρισκόμαστε ενώπιον Εθνικής κρίσης»

«έχουμε περάσει σε φάση αυξανόμενης αβεβαιότητας που επιτείνεται από τη συχνά απρόβλεπτη συμπεριφορά των ΗΠΑ που εγείρει ερωτηματικά συνέπειας και αξιοπιστίας».

Η απρόβλεπτη αυτή συμπεριφορά των ΗΠΑ σημείωσε πως «αποτυπώνεται σε μείζονα θέματα: από τη λεγόμενη Αραβική ‘Ανοιξη και τις αντιφάσεις της υπερδύναμης στο ζήτημα της Συρίας έως την ανακόλουθη συμπεριφορά της έναντι της Τουρκίας».

Ο κ. Καραμανλής μίλησε για «απροκάλυπτη κλιμάκωση της Τουρκίας, από τον Έβρο μέχρι την Κύπρο» και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια απροκάλυπτη κλιμάκωση εκ μέρους της Τουρκίας, από τον Έβρο μέχρι την Κύπρο. Κλιμάκωση που είναι σχεδιασμένη και συστηματική. Γνωρίζουμε πια που αποσκοπούν οι στρατηγικές κινήσεις της ‘Αγκυρας».Ενώ ο Ύπατος μασόνος Αποστόλης μας ειδοποίησε στις 16-10-19 για την εντολή απο το Κατάρ και την προσκείμενη
εξέγερση των λαθρομεταναστών στην χώρα μας…υπήρχαν σίγουρα κάποια ερωτηματικά για τις δηλώσεις του Αποστόλη για το αν είναι αληθείς ή οχι.

Μετά ακριβώς από δυο εβδομάδες έρχεται ο Κωστάκης που θα έβγαζαν από την μέση οι αόρατοι να μας πουν οτι η Ελλάδα βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σημειώνουμε ότι ο Κωστάκης ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην πανηγυρική εκδήλωση για τα 80 χρόνια της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) στη Θεσσαλονίκη. Ακριβώς 80 χρόνια μετά την ίδρυση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών πουλήθηκε η Μακεδονία…

Σημειώστε ότι κάθε 80 χρόνια έχουμε τεράστια ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ψυχών για την ενεργειακή τροφή του ανθρωποκτόνου μαύρου. Επειδή η δόνηση της επίθεσης έχει κάνει την δουλειά της και έχει δηλωθεί μέσα στο πεδίο για δεύτερη φορά, περιμένουμε την ΤΡΙΤΗ ΔΗΛΩΣΗ από τον Πάκη, ενώ η χώρα μας δέχεται καθημερινή μαζική εισβολή ισλαμιστών.

Λογικά μετά από δυο περίπου εβδομάδες και μέσα στον Νοέμβρη…

ΚΟΡΑΚΑΣ

Loading...

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕ ΑΘΡΟΙΣΜΑ 711. Ο ”ΗΛΙΟΣ” ΔΙΝΕΙ ΦΩΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

  ΒΡΕ ΨΕΥΤΟΘΕΟΔΩΡΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ. ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΑ.
  ΣΗΨΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΛΥΣΜΑΤΟΣ ΕΡΙΦΙΩΝ.

  ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΛΙΓΟΙ ΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

 2. ο τελευταίος των ανθρωπών 10/30/2019 @ Οκτώβριος 30, 2019 7:05 μμ

  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΑ
  ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΙΛΑ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*