Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:11 - 19/09/2020

2021: Η χρονιά τού πιο θανατηφόρου εμβολίου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Dr Bodo Shiffmann: «Πρέπει να το αποτρέψουμε. Πρόκειται για τα παιδιά μας και για το μέλλον. Ξυπνήστε επιτέλους!»
Ο Dr Bodo Shiffmann είναι ιδρυτικό μέλος της Γερμανικής Ανεξάρτητης Επιτροπής γιατρών (ACU2020) για την αλήθεια σχετικά με τον κορονοϊό. Συγκινησιακά φορτισμένος από την βαρύτητα της κατάστασης απευθύνει έκκληση αφύπνισης προς τον κόσμο.
O Δρ. Bobo Schiffman ξεσπά…!!!

Πρόκειται για τα παιδιά μας! Πρέπει να το αποτρέψουμε… μου έρχεται να κλάψω.Είναι για τα παιδιά μας και για το μέλλον. Δεν μπορώ αλλιώς… Αμάν Ξυπνήστε!!! Αστυνομικοί, γιατροί… Ξυπνήστε! Πρέπει να βγείτε έξω…! Δεν υπάρχει πλέον καμία ασθένεια. Δείτε τους αριθμούς….Δεν υπάρχει δεύτερο κύμα… Το ερώτημα είναι αν υπήρχε πρώτο κύμα ή εάν ήταν η φυσιολογική επιδημία της γρίπης…

Αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια. Αυτή είναι η τρίτη προσπάθεια. Η γρίπη των πτηνών, η γρίπη των χοίρων και η τωρινή.

Όλοι ως γονείς, ως άνθρωποι, πρέπει να κάνουν κάτι!!! Δεν είναι δυνατόν αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας. Πώς γίνεται πραγματικότητα; Δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε ή να κάνουμε πως γιορτάζουμε κάτι. Αυτό που ζούμε δεν είναι φεστιβάλ Ειρήνης.Το λέμε φεστιβάλ Ειρήνης μόνο και μόνο για να μιλάμε μεταξύ μας. Για να μας αφήνουν να βγαίνουμε στους δρόμους. Γιατί αν λέγαμε πως είμαστε ενάντια του κορωνοϊού θα πηγαίναμε ενάντια στη νομοθεσία. Και αυτή η νομοθεσία της κορώνας είναι αυτή που κρύβει τα πάντα πίσω από αυτήν. Και όλα τα κράτη κάνουν το ίδιο. Οπότε, φίλοι μου, τι παίζεται;Οτιδήποτε αφορούσε την ανθρώπινη ιστορία, ανεξάρτητα αν αφορούσε τον Αδόλφο Χίτλερ ή οτιδήποτε άλλο, πρόκειται για εξουσία, πρόκειται για τον απόλυτο έλεγχο και για τον πλούτο. Γιατί όλα αυτά παίζονται και δεν αλλάζει.

Ξεσηκωθείτε, κάντε κάτι, γι’ αυτό χρειάζομαι τη βοήθειά σας… Ο καθένας που κρύβεται είναι συνένοχος… όταν αμφιβάλλετε, όταν αμφιβάλλουν, όταν αμφιβάλλεις.
Βγες από τη σκιά στο φως…
Ο Robert Kennedy το συνέκρινε καλά με τις κατσαρίδες.Τα δημόσια μέσα μαζικής ενημέρωσης και η πολιτική μας είναι σαν τις κατσαρίδες… Φεύγουν στο φως.
Αλλά εμείς στεκόμαστε στο φως και η λάμψη μεγαλώνει. Και κάποτε θα τις διώξουμε τις κατσαρίδες από το σπίτι μας. Και όλοι πρέπει να βοηθήσετε σε αυτό.
Ευχαριστώ.
Πρόκειται για τα παιδιά μας!
“Es geht um unsere Kinder!”
Μετάφραση Theo & Ria

Δείτε το video.

Ιπποκράτειον

seferou.blogspot.com

PLANDEMIC

Dr. Mikovits: Αν δεν το σταματήσουμε αυτό τώρα θα πρέπει να ξεχάσουμε δημοκρατία και ελευθερία.

2021: Η χρονιά του πιο θανατηφόρου εμβολίου

By Gary D. Barnett September 17, 2020

«Υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η ανοσοποίηση των παιδιών κάνει περισσότερο κακό παρά καλό». «Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι οποιοδήποτε εμβόλιο γρίπης που έχει αναπτυχθεί μέχρι σήμερα είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη ή την ελάφρυνση οποιασδήποτε προσβολής από γρίπη. Οι παραγωγοί αυτών των εμβολίων γνωρίζουν ότι είναι άχρηστα, αλλά πάντως  συνεχίζουν να τα πωλούν».Dr. J. Anthony Morris, former Chief Vaccine Control Officer and research virologist, U.S. FDA

Σε αυτήν τη χώρα (ΗΠΑ), ο μαζικός εμβολιασμός παιδιών σε ογκώδη κλίμακα δεν είναι τίποτα λιγότερο από αδικαιολόγητη κακοποίηση παιδιών ή κάτι χειρότερο. Επιπλέον, ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων, εισάγοντας τοξικούς ιούς μέσω εμβολίων που περιέχουν επίσης δηλητηριώδη και επικίνδυνα επικουρικά πρόσθετα που αλλοιώνουν τον εγκέφαλο, είναι βεβαίως εγκληματικός, αλλά και συνορεύει με την έννοια του προμελετημένου φόνου.Αυτή είναι η ουσία της βιομηχανίας εμβολίων που ελέγχεται από παγκόσμιους οργανισμούς υγείας, ιδρύματα που βασίζονται στον ευγονισμό και φαρμακευτικούς γίγαντες. Όλοι συνδέονται με την κυβέρνηση για χρηματοδότηση και προώθηση μέσω της προπαγάνδας της ψευδούς αποτελεσματικότητας του μαζικού εμβολιασμού. Αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προσπάθεια δημιουργίας κερδών πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων από πολύ αδίστακτες και δαιμονικές συνεργασίες εταιριών και κυβέρνησης που επιδιώκουν να αποκτήσουν δύναμη σε κάθε στροφή.Ως παράδειγμα αυτών των συμπαιγνιών μεταξύ των κυρίαρχων τάξεων, ο Τραμπ πρόσφατα, και ως συνήθως, έκανε μια πλήρη ανατροπή, αντιφάσκοντας με την υποκριτική θέση του σε κάθε επίπεδο, σε μια προσπάθεια να αποκτήσει συγκεκριμένη πολιτική υποστήριξη, κάνοντας το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ισχυρίστηκε. Η διγλωσσία σε αυτήν την αρένα είναι συνηθισμένη, αλλά σε τούτη την περίπτωση είναι επίσης θανατηφόρος.Προκειμένου να κερδίσει την εύνοια των προσωρινών υποστηρικτών, ο Τραμπ σταμάτησε όλη τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), προσποιούμενος ότι δείχνει περιφρόνηση για τις πολιτικές του και τον έλεγχο αυτής της ψεύτικης πανδημίας.Αλλά ταυτόχρονα, έδωσε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια στον GAVI, τη Συμμαχία Εμβολίων (Vaccine Alliance) που ιδρύθηκε από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, έναν φασιστικό παγκόσμιο οργανισμό υγείας δημόσιου-ιδιωτικού τομέα.

Ο GAVI είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του ΠΟΥ. Οπότε στην ουσία, οι ενέργειες του Τραμπ ήταν ένα απόλυτο ψέμα, καθώς η νέα συνεισφορά στη χρηματοδότηση του GAVI, ο οποίος χρηματοδοτεί τον ΠΟΥ, ήταν πολλές φορές μεγαλύτερη από τα τελευταία τρία χρόνια, και η οποία με τεχνικές της πίσω πόρτας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ κρυφά. Αυτό μας λέει ότι από τότε που οι ΗΠΑ εγκατέλειψαν τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ, ο μεγαλύτερος μεμονωμένος χρηματοδότης αυτού του κακού και διεφθαρμένου οργανισμού είναι το Ίδρυμα Γκέιτς. Αλλά ο Τραμπ έδωσε στον GAVI, που δημιουργήθηκε από τους Γκέιτς, πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια χρημάτων φορολογουμένων!Υπάρχει επίσης πολύ περισσότερος δόλος προφανής εδώ. Ο GAVIκαι ο ΠΟΥ συνεργάζονται χέρι-χέρι με τον  CEPI, τον Συνασπισμό για Καινοτομίες Επιδημικής Ετοιμότητας (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations), και προσπαθούν να εμβολιάσουν τον κόσμο σε σύντομο χρονικό διάστημα, ισχυριζόμενοι ότι ένας θανατηφόρος ιός που ονομάζεται Covid-19 θα καταστρέψει την ανθρωπότητα.Στον ιστότοπο του ΠΟΥ, ο COVAXείναι ο πυλώνας εμβολίων του επιταχυντή πρόσβασης σε εργαλεία COVID-19 [Access to COVID-19 Tools (ACT) Accelerator], και ισχυρίζεται ότι επιδιώκει να εξασφαλίσει δίκαιη πρόσβαση στα εμβόλια COVID-19 και να τερματίσει την οξεία φάση της πανδημίας έως το τέλος του 2021, παρόλο που η λεγόμενη οξεία φάση έληξε πολύ νωρίτερα φέτος, αν υπήρξε καθόλου. Προφανώς γνωρίζουν το μέλλον, επειδή έχουν σχεδιάσει το μέλλον.Ο Bill Gates ελέγχει μεγάλο μέρος αυτής της προσπάθειας, αλλά ο Gates έχει συνεργαστεί με τον Anthony Fauci και τον Birx στην διοίκηση του Trump, και είναι ο κορυφαίος χορηγός του ΠΟΥ, είναι ο ιδρυτής του GAVI, και όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Trump, συνεργάζονται σε ένα εγχείρημα που θα οδηγήσει σε μαζικό εμβολιασμό.Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το συνασπισμό από την κόλαση, ο Τραμπ έχει δηλώσει δημοσίως ότι έχει αξιοποιήσει και θα χρησιμοποιήσει τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών για να διανείμει και να χορηγήσει το νέο εμβόλιο που θα έρθει. Αυτό θα είναι επίσης μια άμεση συνεργασία μεταξύ των Trump, Gates, WHO, GAVI, CEPI, της Φαρμακευτικής μαφίας και πολλών από το υπουργικό συμβούλιο του Trump.  

Έτσι,  αψήφησε πραγματικά ο Τραμπ τον ΠΟΥ ή απλά δημιούργησε μια μαζική υποχρεωτική ομάδα εμβολίων που προσπαθεί να ελέγξει τον πλανήτη; Οι παίκτες που εμπλέκονται σε αυτήν την παγκόσμια επαναρρύθμιση που προορίζεται να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο όλων των πληθυσμών, εργάζονται όλοι μαζί ενώ προσποιούνται ότι είναι εχθροί ….

Αυτό δεν διαφέρει από την κομματική πολιτική, όπως σε αυτήν τη χώρα, όπου οι δημοκράτες και οι ρεπουμπλικανοί θεωρούνται και ισχυρίζονται ότι είναι θανάσιμοι εχθροί. Και οι δύο επιδιώκουν συνεχώς τις ίδιες ατζέντες. Και οι δύο θέλουν δύναμη και έλεγχο, αλλά θέλουν επίσης απεριόριστες κρατικές δαπάνες, εκτύπωση χρημάτων, κοινωνικοποιημένη υγειονομική περίθαλψη, προστατευτισμό, οικονομικό έλεγχο, εμπορικούς περιορισμούς, πόλεμο, γεωπολιτικό έλεγχο και υποχρεωτικό μαζικό εμβολιασμό.

Πρόκειται για μια παγκόσμια προσπάθεια που διευθύνεται από ένα κυβερνών σύστημα από πάνω προς τα κάτω, όπου όλες οι δυνάμεις συνεργάζονται εναντίον των λαών. Αυτός είναι ο συνεχής τρόπος λειτουργίας των ηγεμόνων και των πολιτικών τάξεων, και κάθε διχασμός μεταξύ του γενικού πληθυσμού βοηθά τους ελέγχοντες να επιτύχουν την απαραίτητη δύναμη για την οικοδόμηση ενός παγκόσμιου κυβερνητικού συστήματος που επιτρέπει τον απόλυτο οικονομικό και πληθυσμιακό έλεγχο από τις δεδηλωμένες ελίτ.

Αυτό το εμβόλιο Covid, που πιθανότατα ήδη βρίσκεται στο ράφι και είναι έτοιμο να ξεκινήσει, είναι το συστατικό-κλειδί της παγκόσμιας κατάληψης και επαναρρύθμισης. Νομίζω ότι ίσως είναι η πιο σημαντική πλευρά της τρέχουσας συνωμοσίας λόγω του γεγονότος ότι, εάν το εμβόλιο γίνει ευρέως αποδεκτό, θα οδηγήσει σε ακραία ασθένεια και θάνατο σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας ανανεωμένο και σοβαρό φόβο παγκοσμίως.

Αυτό είναι ακριβώς εκείνο που είναι απαραίτητο για να ξεγελάσει τους ανθρώπους ώστε να αποδεχθούν ένα μη δοκιμασμένο και πιθανώς θανατηφόρο σκεύασμα που προορίζεται να συμβάλει στην επιτάχυνση της προώθησης ενός ολοκληρωτικού και τεχνοκρατικά διοικούμενου συστήματος.

Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γνωρίζουμε τι θα μπορούσε ενδεχομένως να εισαχθεί σε αυτό το εμβόλιο για να προκαλέσει την εμφύτευση τεχνολογίας γονιδιακής τροποποίησης στους ανθρώπους. Ο πειραματισμός σε ανυποψίαστους πολίτες υπήρξε πάντοτε ένας συντελεστής στην παραγωγή και τη χρήση εμβολιασμού, αλλά αυτή τη φορά, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στην τεχνολογία, θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή για πολλά τμήματα του παγκόσμιου πληθυσμού και να χορηγηθεί μυστικά.

Κατά την άποψή μου, θα υπάρξει μια μαζική αύξηση της απομόνωσης, καραντίνας, παρακολούθησης και ανίχνευσης, αυστηρότερων απαιτήσεων μάσκας, lockdowns, κλεισίματος επιχειρήσεων και πολύ πιο επιθετικών πρακτικών κρατικής επιβολής, όπως έχουν εφαρμοστεί σε χώρες όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Κίνα, και μεγάλο μέρος της Ευρώπης τον τελευταίο καιρό.

Νομίζω ότι η πιο επικίνδυνη στιγμή είναι ακριβώς μπροστά μας, και πιθανότατα θα ξεκινήσει σοβαρά τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, και θα κλιμακώνεται συνεχώς κατά τους χειμερινούς μήνες και τους υπόλοιπους του 2021.

Η προσπάθεια εμβολιασμού θα προχωρήσει, αλλά για να γίνει αποδεκτή από την πλειοψηφία, θα πρέπει να εξαπλωθεί πολύ περισσότερος φόβος από τους προπαγανδιστές που ελέγχουν αυτήν την αφήγηση. Η προσπάθεια να προκληθεί μαζικός φόβος θα είναι πολύπλευρη, και πιθανότατα θα ξεκινήσει με τις άχρηστες προεδρικές εκλογές, και την ακραία βία που διαπράττεται και επιτρέπεται από την άρχουσα τάξη.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το προγραμματισμένο πλήρες χάος, η αναφορά μαζικών θανάτων λόγω αυτής της φάρσας που ονομάζεται Covid θα εξαπολυθεί στο κοινό και η αναταραχή θα χρησιμεύσει ως απόσπαση της προσοχής και κάλυψη για τις πραγματικές ατζέντες που επιδιώκονται.

Σε αυτό το σημείο, ο λαός αυτής της χώρας σκέφτονται ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί ελαφρώς, και ότι υπάρχει ένα φως μπροστά, αλλά αυτό είναι απλώς μια ψευδαίσθηση. Οι περισσότεροι εξακολουθούν να είναι σε άθλια κατάσταση οικονομικά ή ψυχολογικά, και είναι ώριμοι για κακοποίηση από το κράτος. Είναι απλά η ηρεμία πριν από την καταιγίδα, καθώς η δεύτερη φάση που έχει ήδη εμφυτευτεί στα μυαλά του λαού θα είναι σύντομα επικείμενη, εκτός εάν μεγάλος αριθμός Αμερικανών ξυπνήσει και πει έως εδώ.

Αυτό είναι απλώς μια επέκταση του 9/11 στα στεροειδή και αυτή η τρομοκρατική επίθεση δεν είναι διαφορετική παρά μόνο στο ότι δεν είναι επίθεση από τέρατα από μακριά, αλλά είναι μια επίθεση από το εσωτερικό εναντίον όλων των πολιτών, από το ίδιο το αμερικανικό κράτος που διεκδικεί πολιτική εξουσία πάνω από όλα .

Πρόσθετες πηγές εδώ, εδώ κι εδώ.

lewrockwell.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Μια άλλη σκέψη… Αν δεχτούμε ότι οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες και ιδιαίτερα στο φάσμα του 5G και πάνω μας δημιουργούν σοβαρά προβλήματα υγείας ίσως και covid που λένε πολλοί, ακόμη και ο David I., και δεχτούμε ότι όντως το εμβόλιο του κοροϊδοιου θα αλλάξει το DNA μας τότε μπορεί να συμβαίνει το εξής: Αλλάζοντας το dna δίνουν διαφορετική δομή στο κύτταρο με αποτέλεσμα να είναι πιο ανθεκτικό στις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που του δημιουργούν πρόβλημα… Ρομποτακια είμαστε ο αρχικός δημιουργός ή δημιουργοί έχουν ορίσει τις αντοχές μας τις αντοχές τον ρομπομηχανοκυτταρων μας και κάποιοι τώρα θέλουν να τις αυξήσουν απ’ ότι φαίνεται για λόγους που δεν γνωρίζουμε (ή ίσως και να τις μειώσουν…) Το μέλλον είναι η ένωση των ανθρώπων με τις μηχανές! Το δείχνουν παντού από ταινίες μέχρι βιντεοπαιχνίδια. Δηλαδή ένωση των μηχανών-ρομποτ (ανθρώπων) με εξωτερικές μηχανές για πιο μεγαλύτερη αντοχή και εξέλιξη και φυσικά απόλυτο έλεγχο… Στην ουσία μιλάμε για “ύβρη” ως προς τους αρχικούς δημιουργούς ή δημιουργό… Ο σκοπός τους άγνωστος… Όπως άγνωστος και ο λόγος άλλωστε ύπαρξης αυτού του κόσμου… Όσο περνάει ο χρόνος τόσο περισσότερα θα κατανοούμε… Αναμονή…

  2. Artemisia Gogou 09/20/2020 @ 2:39 ΠΜ

    Τεσπα..η διωχνουμε τους τρελους απο την εξουσια εδω στην Ελλαδα[και αοπου αλλου]και ζουμε ελευθεροι και ωραιοι η μας κανουν οτι θελουν μεχρι να μας τροποποιησουν σε ρομποτ τελειως..Μεση λυση δεν υπαρχει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*