Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:16 - 08/06/2012

Το political correct του πολιτισμού της χέστρας!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

politismos-tis-xestras

Το political correct του πολιτισμού της χέστρας!!

Ζούμε πραγματικά καιρούς απίστευτου κάλους! Το χάπι της λήθης είναι τεραστιο και σερβιρισμένο από τα γνωστά σερβιτορακια που αντί για παπιγιόν έχουν γυαλί και για να σου μιλήσουν πρέπει να πατήσεις την φωνή στο τηλεκοντρόλ!

Μέχρι χτες θυμάμαι ένα λαό αγριεμένο ,αγανακτισμένο που τα έβαζε με θεούς και δαίμονες θέλοντας να τιμωρήσει την προδοσία για την χωρα του! Θυμάμαι ότι ξεκίνησε μια μάχη ,ένας πόλεμος πριν τρια χρονια στην χωρα μου με 2000+ νεκρούς θύματα του μέχρι σήμερα ,2000+ νεκρούς συμπατριώτες μου που άφησαν οι 300 που συμμετείχαν στο έγκλημα να φύγουν για τον άλλο κόσμο χωρίς ποτέ να τους δώσουν μια εξήγηση ,χωρίς ποτέ να μάθουν πως τελικά τα δικαιώματα εκατονταετιών
εξαφανίστηκαν, πως χάθηκε η έννοια ήθος, πως χάθηκε η έννοια πατρίδα!
Θυμάμαι τον παππού που σαν λεβέντης έγραψε ένα γραμμα και στα δικαστήρια πέρασε την πύλη , με τεράστια αξιοπρέπεια έτσι όπως αρμόζει στον κάθε ήρωα,νικώντας τον χάρο μιας και ο ίδιος του έδωσε ραντεβού !

Θυμάμαι εκατομμύρια Έλληνες να βρίσκονται στον δρόμο ,ακόμα μπορώ να δω τα συνθήματα παντού ,κουφάλες έρχονται κρεμάλες , τα ελικόπτερα δεν θα προλάβουν και όλα όσα εδώ και τρία χρόνια με προετοιμάζουν για την μεγάλη στιγμή!

Και ξαφνικά η εικόνα του σερβιτόρου με τα χίλια πρόσωπα με αδειάζει!! Ένα χαστούκι σε έναν απο αυτούς που συμμετείχαν στο έγκλημα και ο λαός διχάζετε? Δεν ήταν σωστό ακούω , δεν χτυπάς γυναίκα ακούω….και ρωτάω μέσα μου ο προδότης έχει φύλλο? …. Η κρεμάλα είναι πιο ευγενική σαν πράξη ? .. Μυρίζω γύρω μου πια την δυστυχία , βλέπω ανθρώπους άξιους να κοιτάνε συνωμοτικά γύρω γύρω και μετά να ψάχνουν τα σκουπίδια !! Νοιώθω το παιδάκι που κοιτάει το κουλούρι στην βιτρίνα και ξεροκαταπινει και ο κόμπος στο στομάχι γίνεται σαν τσιμεντόλιθος!!

Πόσο κοστίζει η ελευθερία? Πόσο κοστίζει η πατρίδα μου τελικά? Τι χρειάζεται να χαρίσω για να μην μυρίζω άλλο αυτή την δυστυχία?

Ο σερβιτόρος με τα παράθυρα με κοιτάει και προσπαθεί να με ενημερώσει ότι το αύριο αν συνεχίσω να νοιωθω έτσι θα είναι χειρότερο , καταλαβαίνω ότι μου ζητά να αφήσω πίσω αξίες όπως ηθική , αξιοπρέπεια ,ελευθερία και να λάβω σαν δώρο θεατρινισμό,συγκατάβαση , πουριτανισμό …να γίνω πολιτικά ορθός με την πραγματικότητα!!

Το πολιτικά ορθό πρέπει να με κάνει να βλέπω πολύ κοντά , πρέπει να δω την αγένεια του φύλλου στο χαστούκι μιας επιτιθέμενης και όχι την έκρηξη για την προδοσία που έχει συμβεί! Πρέπει να δω την ορθή πολιτική συμπεριφορά του χτες , την συμπεριφορά των συμπαιγνιών ,την ξύλινη συμπεριφορά όλων όσων με πρόδωσαν , να συνηθίσω σε λακέδες πολιτικάντηδες οι οποίοι θα έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν την εξουσία και να συνεχίζουν να υπηρετούν τον εχθρό. Πρέπει πολιτικά ορθα να ξεχάσω τι σημαινει αλήθεια, αγώνας, στόχος,ελευθερία ,πρέπει να ξεχάσω ότι σήμερα είμαι υπό κατοχή ,να ξεχάσω τους νεκρούς μου και να συμπεριφερθω η να επιτρέπω να συμπεριφερθούν οι εκπρόσωποι πολιτικοί μου μόνο με την ξύλινα πολιτικά ορθή και ψεύτικη εικόνα του σερβιτόρου!!

Μα αν τα κάνω αυτά πως θα έρθει η αλλαγή? Πως θα σταματήσω των θάνατο ,την πείνα την εξαθλίωση ? Πως θα πάρω πίσω την Ελλάδα μου αν για να λύσω το πρόβλημα μου επιβάλλονται συμπεριφορές πολιτικά ορθές που αυτές δημιούργησαν το πρόβλημα?

Αναρωτιέμαι αν η κρεμάλες είναι πιο ευγενικές από τα χαστούκια,αναρωτιέμαι σε τι ύπνωση βρίσκεται ο λαός μου και ξεχνά την πατρίδα του.

Θεωρητικά σε ένα πόλεμο το πολιτικός ορθό περισσεύει και μετρά μόνο η ξεκάθαρη θέση και θέληση για νίκη και ελευθερία. Θα πρέπει μάλλον όλοι να επαναπροσδιορίσουμε όλα όσα μας έχουν οδηγήσει εδώ ! Να κανουμε μέσα μας ερωτήσεις σημαντικές για να τις έχουμε άμυνα στην ύπνωση!

Υπάρχει πόλεμος σήμερα κατά της Ελλάδας?. Υπάρχουν νεκροί -θύματα από αυτό τον πόλεμο ?
Υπήρξαν και υπάρχουν Έλληνες προδότες πολιτικοί που μας έφεραν εδώ? Είναι υπεύθυνοι έμμεσα η άμεσα όλοι όσοι συμμετείχαν στην βουλή της προδοσίας τα τελευταία 3 χρόνια?
Υπάρχει κανείς από αυτούς που μπορεί να απόδειξή ότι δεν συμμετείχε η δεν γνώριζε εκτός από τους σπάνιους όσους παραιτήθηκαν από το αξίωμα τους?

Είναι λαϊκός ανορθόδοξο να θες κρεμάλες για τους προδότες σου άλλα από την άλλη να καταδικάζεις χαστούκια σε «κυρίες» ….η να προσωποποιίες βάση ταμπελών ποιος έπρεπε να τα φάει τα χαστούκια η όχι!! Αν ήταν η Διαμαντόπουλου στο πάνελ θα ήμασταν ποιο πατριώτες σήμερα?

Το να υποστηρίζεις την πατρίδα σου και το ήθος σου είναι μέσα σε αυτόν το πόλεμο ίσως το πρώτο που πρέπει όλοι να κανουμε. Σε ένα πόλεμο υπάρχουν απώλειες ,ο λαός τις ζει καθημερινά θα πρέπει λοιπόν να αρχίζει να συνηθίζει και τις απώλειες από το αντίπαλο στρατόπεδο!

Καμιά ταμπέλα δεν δικαιολογεί να μην είσαι έτοιμος να θυσιαστείς για την ελευθεριά και την πατρίδα σου. Αν επιλέγεις επιφανειακά να δέχεσαι ταμπέλες ως εθνικιστής η φασίστας σαν πρόβλημα η εχθρό τότε σίγουρα δεν έχεις κατανόηση η δεν συμφωνείς ότι αυτή την στιγμή η χώρα σου βρίσκεται υπό κατοχή!

Είναι το ίδιο κόλπο που κανουν και οι Αμερικανοι με το Ιρακ , όταν κάποιος από τους ιρακινούς κάνει επίθεση στα στρατεύματα κατοχής σου λέει ο σερβιτόρος τρομοκρατική επίθεση στο Ιρακ αυτός είναι ο κάνονας του πολιτικά ορθού , δεν είναι επίθεση άμυνας από κατεχόμενους ήρωες άλλα επίθεση τρομοκρατική!! Δεν πολεμάνε για την πατρίδα τους αλλά είναι τρομοκράτες!!

Έτσι και εδώ , είναι χρυσαυγιτης άρα είναι φασίστας,άρα αγαπά τον Χίτλερ!! Απλά πολιτικά ορθά ..άλλα το πολιτικός ορθό σε έχει φέρει σήμερα στην κοινωνία της χέστρας!

Όταν υπάρχει ένα εργαλείο όπως πχ το νυστέρι μπορείς να θεραπεύσεις αλλά και να σκοτώσεις !Η ιδεολογίες δεν σκοτώνουν οι άνθρωποι σκοτώνουν , η ιστορία είναι καλό να την γνωρίζουμε αλλά με τίποτα δεν μπορούμε να λέμε ότι αν κάτι έγινε τότε άρα θα συμβεί και τώρα ,γιατί άλλα τα τότε και άλλα τα τώρα,άλλοι οι άνθρωποι ,άλλες οι συγκυρίες ,άλλες οι πληροφορίες ,άλλοι οι εχθροί,άλλοι οι χρηματοδότες ,άλλα τα γεωπολιτικά σχέδια κοκ κοκ κοκ

Υπάρχουν στιγμές όταν νοσείς που ο γιατρός σου δίνει ένα φάρμακο και όχι ένα άλλο ,αλλά στην διαδικασία της ασθένειας σου μπορεί να χρειαστείς στο τέλος ένα φάρμακο που θα ήταν απαγορευτικό στην αρχή της ασθένειας σου. Όλα έχουν να κανουν με την εξέλιξη , με τα δεδομένα.

Σήμερα λοιπόν ο Εθνικισμός είναι το αντίμετρο των εχθρών , είναι το μόνο πράγμα που φοβάται η συντεχνία των παγκοσμίων τραπεζών ,όσο συνεχίζεται και πιστεύετε ότι ο εθνικισμός είναι άρρητα συνδεμένος με το παρελθόν και την ιστορία τόσο πιο πολύ πέφτετε στην προπαγάνδα του εχθρού σας ,το αφεντικό του σερβιτόρου.

Το λογικός ορθόν λοιπόν σε αυτή την κοινωνία της χέστρας δεν είναι να φοβάσαι νέους ανθρώπους που έχουν μια ιδεολογία που θυμίζει κάτι που η ιστορία μας δίδαξε ότι το αποτέλεσμα του ήταν καταστροφικό άλλα να φοβάσαι τους “κληρονόμους” αίματος από ανθρώπους που στην ιστορία έχουν πράξη εγκλήματα!

Έτσι και αλλιώς το dna είναι πολύ πιο σίγουρα κληρονομικό σε αποτελέσματα από μια ιδεολογία , σκέψου συνάνθρωπε μου από ποιον θα κινδύνευες ποιο πολύ από τον απόγονο εξ αίματος του Στάλιν η από ένα νέο άνθρωπο που υποστηρίζει μια νέα στον χρόνο ιδεολογία!

Πολιτικά ορθά λοιπόν για μένα θα πρέπει να σταματήσουμε την κληρονομικότητα και να την δούμε σαν εχθρό και όχι την ιδεολογικοτητα που έτσι και αλλιώς εξελίσσεται μέσα στον χρόνο!

Οι άνθρωποι σκοτώνουν όχι οι ιδεολογίες και είμαι σίγουρος ότι οι κρεμάλες είναι πιο βάρβαρες από τα χαστούκια!

Βγάλε τις φυτεμένες σου ταμπέλες έχουν χρονοδιάγραμμα και αυτή την εποχή έχουν γίνει νάρκες μέσα στο σώμα σου!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΘΕΣ , Η ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Η ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΧΕΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΕΣ!!

STRANGER

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*