09:39 - 03/07/2015

Το κρυφό μήνυμα του ΜΑΤΡΙΞ! Εσύ θα πεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ? 0101001

Διαφημίσεις

Ο αληθινός κόσμος είναι ο πνευματικός κόσμος.

Η υλική πραγματικότητα την οποία βιώνεις έιναι μια ευκαιρία για εσένα να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό και να φτάσεις σε αυτό που αποκαλούσαν οι σοφοί αρχαίοι πρόγονοι ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ (να γνωρίσεις τον εαυτό σου).

Εσύ είσαι το αθάνατο πνεύμα και ήρθες σε αυτό τον κόσμο με αποστολή να συνεχίσεις το θαύμα της ζωης! Και η ζωή είναι το πνεύμα- όχι τα δάνεια, ούτε τα δημοψηφίσματα και οι άλλες πλεκτάνες του συστήματος που έχουν σκοπό να γεμίσουν τη ζωή σου με προβλήματα,άγχος, ανασφάλεια και φόβο ώστε να αποκοπείς εντελώς από την ιερή σου φύση.

Το μάτριξ είναι ο τρόπος του συστήματος να κρατάει σκλαβωμένη την ανθρωπότητα. Πνευματική σκλαβιά πρώτα και κατ’επέκτασην κάθε άλλη μορφή σκλαβιάς που υπάρχει.

Αναζητήτε την αλήθεια στα κείμενα των προγόνων σας. Προστατέψτε τη ζωή και πολεμήστε για την ελευθερία, την αλήθεια την αγάπη και τη γνώση.

Κάποια στιγμή το Μάτριξ θα καταρρεύσει! Φρόντισε να μην είσαι μέσα….

matrix

mymind.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Και Καλά 07/03/2015 @ 10:07 ΠΜ

    1.Το δημοψήφισμα είναι αντισυνταγματικό ( το Συνταγμα το υπερσπιζόμαστε ΝΑΙ η ΟΧΙ ? )
    2.Το ερώτημα ανήκει στα πανεπιστήμια πολιτικών επιστημών ως παράδειγμα προς αποφυγή και περαιτέρω μελέτη
    3.Φέρνει διχόνια αναμεταξύ γειτόνων και συγγενών ( Έριξα άδεια και στις δύο περιπτώσεις και με κοίταξαν άγρια και οι δύο~ ο συγγενής ήταν αθαράπευτα πιο βίαιος γιατί όπως λένε και αγγλοσάξονες ”No one hates like family”)
    4.Ψηφίζοντας ΝΑΙ η ΟΧΙ και στις δύο περιπτώσεις ( ΠΤΩΣΕΙΣ) το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: πείνα- δυστηχία -διχασμός.
    5. Και το καλύτερο από όλα : Τρολάρισμα – Τρολάρισμα -Τρολάρισμα (στους επικυρίαρχους) και δεν θα συμμετέχεις στον ένα ή στον άλλο βέβαιο θάνατο . Εαν δεν σας έπεισα δεν πειράζει.Αυτο που πειράζει όμως είναι να μην ενοχλούμε τον διπλανό μας με την γνώμη μας. Ο ένας χεσμένος και τρομαγμένος να λέει στον άλλο που είναι στην ίδια μοίρα και να αυξάνει την ανασφάλεια και την τρομάρα του.

    Υ.Γ Μείνετε άνθρωποι όσο μπορεί ο καθένας.Θα τα πούμε (η Όχι) στην άλλη πλευρά της Κυριακής 🙂

    • φίλε μου αυτό το παραμύθι με το λαό που διχάζεται να τελειώνει……..ο λαός δεν διχάζεται, πάλη των τάξεων το λένε και είναι πολύ παλιά ιστορία…..αυτά τα γλυκανάλατα να τα πουλήσετε αλλού…….υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που δεν χωράει στο ευρωπαικό όραμα κι ένα άλλο που ζει γι αυτό.

  2. Ανώνυμος 07/03/2015 @ 1:53 ΜΜ

    καλύτερα τρεξε να κρυφτείς φιλαρακο, οτα μιλαει ο λαος τρεμει η γη οχι το κουτι της τηλεορασης

  3. Και Καλά 07/04/2015 @ 8:09 ΜΜ

    Βλέπω το Order ab Chao το υπηρετείται μια χαρά…Λοιπόν……angel οταν μία οικογένεια έχει 7 παιδιά και τα 2 δεν μιλάνε στα υπόλοιπα 5 αυτή είναι διχασμένη οικογένεια . Δεν πουλάω τίποτα γιατί είμαι πολιτικά άθεος και κοινωνικά ένθεος όσο μπορώ. Για την τελευταία σου παρατήρηση συμφωνώ. Η φύση της εργασίας μου δεν μου επιτρέπει να συντελώ στον θάνατο των συνπατριωτών μου επομένως θα ρίξω άκυρο. Έχω ορκιστεί επάνω σε αυτό.Ελπίζω τώρα να καταλάβεις από ποια σκοπιά το βλέπω και σε παρακαλώ…. δεν τα γράφει κάποιος που παίρνει αργύριο για αυτό.
    Τώρα ανώνυμε εσένα σου εύχομαι να γνωρίσεις κάποιον σαν εμένα από κοντά και να του απευθυνθείς με τον ίδιο τρόπο , και μέτρα μερικά δευτερόλεπτα….

  4. Ανώνυμος 11/28/2015 @ 1:07 ΠΜ

    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΑΛΛΟΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ, ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ. Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ. Η ΓΝΩΣΗ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΛΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ.


  5. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Έρχεται το Li – Fi που θα είναι 100 φορές πιο γρήγορο από το Wi – Fi

    Σε λίγο, η τεχνολογία Wi-Fi, θα θεωρείται παρωχημένη και αυτό γιατί έρχεται το Li-Fi, μια εναλλακτική τεχνολογία που μπορεί να φτάσει την ιλιγγιώδη ταχύτητα του 1 Gbps, σε πραγματικές συνθήκες, δηλαδή 100 φορές μεγαλύτερη από το μέσο όρο του συμβατικού Wi-Fi. Η τεχνολογία Li-FI (Light Fidelity), θα βασίζεται στην μετάδοση δεδομένων μέσω λαμπτήρων LED εκτός εργαστηρίου, σε πραγματικές δηλαδή συνθήκες εντός γραφείων και βιομηχανικών χώρων και εφαρμόζεται ήδη σε περιοχές της Εσθονίας με θεαματικά αποτελέσματα.Συγκεκριμένα, η μετάδοση δεδομένων που υπόσχεται το Li-Fi, επιτυγχάνεται μέσω του τρεμοπαίγματος του φωτός σε διάστημα νανοδευτερολέπτων, το οποίο όμως δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι. Εφευρέτης της τεχνολογίας Li-Fi είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου Harold Haas, o ο οποίος το 2011, κατάφερε να επιτύχει ταχύτητες μετάδοσης που έφταναν το αστρονομικό για τα σημερινά δεδομένα νούμερο των 224 Gbps!

    crashonline.gr/επανασταση-στο-ιντερνετ-έρχεται-το-li-fi-π/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*