Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:01 - 16/04/2011

Τι θα γινοταν εαν εντοπιζοταν ενα σημα επικοινωνιας απο αλλοδαπους πολιτισμους η διαπιστωνοταν η υπαρξη τους?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το έγγραφο που συντάχτηκε το 1988 με αφορμή το πρόγραμμα SETI εξηγεί γενικά της δύο προτεινόμενες συμφωνίες σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί μετά από μια υποτιθέμενη λήψη ενός μηνύματος από εξωγήινη νοημοσύνη.
Η δήλωση αρχών για τις δραστηριότητες μετά την ανίχνευση εξωγήινης νοημοσύνης, αναθεωρήθηκε ελαφρός και έχει υιοθετηθεί από τη Διεθνή Ακαδημία Αστροναυτικής, το Διεθνές Ινστιτούτο Δικαίου του Διαστήματος και της Επιτροπής 51 της Διεθνής Αστρονομικής Ένωσης. Έχει προταθεί ότι η δήλωση θα εισαχθεί στην Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνικές χρήσεις του διαστήματος, αναγνωρίζοντας ότι η αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εξερεύνησης του διαστήματος και έχει αναληφθεί για ειρηνικούς σκοπούς και για το κοινό συμφέρον ολόκληρης της ανθρωπότητας.
image
1. Σε οποιοδήποτε πρόσωπο, δημόσιο ή ιδιωτικό ίδρυμα έρευνας, ή κυβερνητικό οργανισμό που πιστεύει ότι εντόπισε ένα σήμα ή από άλλα στοιχεία εξωγήινης νοημοσύνη, θα επιδιώξει να βεβαιωθεί ότι πράγματι τα αποδεικτικά στοιχεία μαρτυρούν τη ύπαρξη εξωγήινης νοημοσύνης και όχι κάποιο άλλο φυσικό φαινόμενο ή ανθρωπογενούς φαινομένου, πριν προβεί σε δημόσια ανακοίνωση.
Για την ανακάλυψη του πρέπει πρώτα να ενημερώσει της αρμόδιες εθνικές αρχές.
2. Πριν να γίνει δημόσια ανακοίνωση, της ανακάλυψης η μέρους πρέπει να ενημερωθούν αμέσως όλοι οι παρατηρητές ή ερευνητικούς οργανισμούς που είναι τα συμβαλλόμενα μέρη στην παρούσα συμφωνία, έτσι ώστε τα άλλα συμβαλλόμενα μέρη να επιβεβαιώσουν τη ανακάλυψη. Τα Συμβαλλόμενα μέρη στη συμφωνία αυτή δεν θα προβούν σε δημόσια ανακοίνωση των πληροφοριών μέχρι να καθοριστεί αν η πληροφορία αυτή είναι ή δεν είναι απτή απόδειξη για την ύπαρξη εξωγήινης νοημοσύνης.3. Αφού καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η ανακάλυψη φαίνεται να είναι αξιόπιστη απόδειξη της εξωγήινης νοημοσύνης, και αφού ενημερωθούν όλα τα μέρη της παρούσας συμφωνίας, η Διεθνής Αστρονομική Ένωση, ενημερώνει το Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το άρθρο ΧΙ της συνθήκης για τις αρχές που διέπουν τις δραστηριότητες των μελών κατά την εξερεύνηση και χρήση του διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της Σελήνης και άλλων ουράνιων σωμάτων.4. Ακολούθου η διάδοση των ειδήσεων γρήγορα, ανοιχτά, και σε μεγάλο βαθμό μέσω της επιστημονικής κοινότητας και των δημόσιων μέσων ενημέρωσης, τηρώντας τις διαδικασίες που καθορίζονται στην παρούσα συμφωνία. Η πρώτη οργάνωση θα έχει το προνόμιο να κάνη τη πρώτη δημόσια ανακοίνωση.5. Όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την επιβεβαίωση της ανίχνευσης θα είναι στη διάθεση της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας με δημοσιεύσεις συναντήσεις, συνέδρια, και άλλα κατάλληλα μέσα.6. Τα μέρη της παρούσας συμφωνίας, οι οποίοι αναλαμβάνουν να επιβεβαιώσουν και να παρακολουθήσουν την ανακάλυψη, θα συμφωνούν να καταγράφουν και να αποθηκεύουν μόνιμα τα στοιχεία για την απόδειξη της εξωγήινης νοημοσύνης στο μεγαλύτερο βαθμό που είναι εφικτό σε μια μορφή που θα τα καταστήσει διαθέσιμα για περαιτέρω ανάλυση και ερμηνεία. 7. Εάν τα αποδεικτικά στοιχεία της ανίχνευσης είναι με τη μορφή ηλεκτρομαγνητικών σημάτων, τα μέρη της συμφωνίας θα επιδιώξουν διεθνή συμφωνία για την προστασία των  κατάλληλων συχνοτήτων, ασκώντας  έκτακτες διαδικασίες που έχουν θεσπιστεί στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συμβουλίου των Διοικήσεων των Ραδιοεπικοινωνιών της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών.8. Δεν θα απαντηθεί κανένα  μήνυμα, οι διαδικασίες για τις διαβουλεύσεις αυτές θα αποτελέσουν αντικείμενο ξεχωριστής συμφωνίας.
Οι υπογράφουσες χώρες συμφωνούν ότι η επικοινωνία με εξωγήινη νοημοσύνη όταν θα γίνει θα καθοδηγείται από τις ακόλουθες αρχές:
9. Η επικοινωνία με τη εξωγήινη νοημοσύνη θα αναληφθεί εξ ονόματος όλης της ανθρωπότητας, και όχι με συγκεκριμένα έθνη, ομάδες, ή άτομα.10. Έθνη, οργανισμοί και ιδιώτες δεν επιτρέπετε να στείλουν η να πραγματοποιήσουν μονομερώς επικοινωνίες με την εξωγήινη νοημοσύνη μέχρι τις κατάλληλες διεθνείς διαβουλεύσεις που θα λάβουν χώρα.11. Οι υπογράφοντες δεν θα συνεργαστούν για  απόπειρες επικοινωνίας  με την εξωγήινη νοημοσύνη που δεν είναι σύμφωνες με τις αρχές που καθορίζονται στην παρούσα συμφωνία.12. Μια διεθνής ομάδα συμπεριλαμβανομένης της εκπροσώπησης από όλα τα ενδιαφερόμενα κράτη θα συσταθεί για να ασχοληθεί με το ζήτημα του κατά πόσον μια τέτοια επικοινωνία πρέπει να πραγματοποιηθεί και, αν ναι, ποιο θα είναι το περιεχόμενό της.13. Εάν παρθεί μια απόφαση για την επικοινωνία με την εξωγήινη νοημοσύνη θα είναι εξ ονόματος όλης της ανθρωπότητας, με τις ακόλουθες αρχές που θα πρέπει να τηρούνται:
(1) Ο σεβασμός για την αξία της ζωής και της νοημοσύνης.
(2) Ο σεβασμός της αξίας της διαφορετικότητας, συμπεριλαμβανομένου του σεβασμού για τα διαφορετικά έθιμα, συνήθειες, γλώσσες, θρησκείες και δόγματα, προσεγγίσεις για την κοινωνική οργάνωση, και ρυθμοί της ζωής.
(3) Ο σεβασμός για το έδαφος και την περιουσία των άλλων.
(4) Αναγνώριση της βούλησης να ζήσουν.
(5) Η αναγνώριση της ανάγκης για ζωτικό χώρο.
(6) Να υπαρχή το δίκαιο,η δικαιοσύνη και το έλεος.
(7) Την αμοιβαιότητα και το αντάλλαγμα.
(8) Ειλικρίνεια και μη-εξαπάτηση.
(10) Ειρηνική και φιλική υποδοχή.
(11) Η συνεργασία.
(12) Ο σεβασμός της γνώσης, της περιέργειας, και μάθησης.
14. Οι συντάκτες της ανακοίνωσης για την εξωγήινη νοημοσύνη θα εξετάσουν λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια ,ευημερία, και την αμοιβαιότητα.15. Σε περίπτωση που οι εξωγήινοι φαίνεται να αποτελούν απειλή για το ανθρώπινο είδος,  την ευημερία, ή την ειρήνη, κανένα έθνος δεν θα θα ενεργήσει αν δεν συμβουλευτή το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.
ΠΗΓΗ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*