Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:30 - 28/04/2012

ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
1.ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Όσα αναφέρουμε είναι βασικοί κανόνες για όποιον σκέφτεται και δεν κρύβεται πίσω από παραδόσεις, έθιμα και παλιές συνήθειες, χλαπακιάζοντας άχρηστες και δηλητηριασμένες τροφές.
 Πού είναι η εξυπνάδα σας?  
Σκέφτεστε πως θα δαγκώσετε τον διπλανό σας? Υπάρχουν άλλα DNA δίπλα σας που δεν τα αντιλαμβάνεστε και σας δαγκώνουν απείρως καλύτερα. 
Τα παραθέτουμε χωρίς πολλές εξηγήσεις, γιατί έτσι και αλλιώς ελάχιστοι θα ψάξουν το θέμα. Άλλωστε δεν είμαστε γιατροί. 
Αποφεύγετε ότι προέρχεται από ζύμωση για να μην πλημμυρίζετε από μούχλα. Δηλαδή, κρασιά, τυριά, ψωμιά και μανιτάρια.

Εξαιρέσεις αποτελούν (για να μην πανικοβληθείτε, όπως το συνηθίζετε) το πιστοποιημένο βιολογικό κατσικίσιο τυρί και τα κριθαρένια Κρητικά παξιμάδια. 
Μπορεί κανείς να φτιάχνει ψωμί μόνος του από μη μεταλλαγμένο αλεύρι, όπως είναι το Ντίνκελ και το Καμούτ. Επίσης, αποφεύγετε ΟΛΑ τα κρέατα και τα ψάρια. 
Όποιος δεν αντέχει, μόνο πιστοποιημένο βιολογικό κατσίκι ψητό και μαρίδα η σαρδέλα ψητή, καλά καθαρισμένα, πολύ σπάνια. Το πολύ μια φορά τον μήνα!
 Γενικά, καταναλώνετε μόνο φυτικά πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα. Βάλτε στην ζωή σας τα συμπληρώματα διατροφής.

Διαβάστε και δείτε τι τρώμε, τι βάζουμε στο τραπέζι μας καθημερινά.

2ον.ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
α). Ένα γεύμα την ημέρα πρέπει να αποτελείται από ΩΜΗ – ΖΩΝΤΑΝΗ σαλάτα με ένα τουλάχιστον μεγάλο κρεμμύδι, 3-4 πιπεριές κέρατα, ένα κρητικό κριθαρένιο παξιμάδι και βιολογικό λάδι, όχι ορυκτέλαιο.

β).Οζονεθεραπεία! Προμηθευτείτε μια καλή συσκευή και πίνετε μόνο νερό οζονισμένο. ΠΡΟΣΟΧΗ θα βγάλετε την μπάλα που σας δίνουν μαζί, είναι από σκόνη μαρμάρου με κόλα, αλλιώς θα χαλάσουν τα νεφρά σας. Βάλτε φίλτρο νερού και πίνετε νερό ΜΟΝΟ φιλτραρισμένο.

γ).Προμηθευτείτε μια ηλεκτρονική συσκευή τύπου spa detox, η οποία αφαιρεί βαρέα μέταλλα, τοξίνες, βακτηρίδια κλπ. Θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας, όταν δείτε και μυρίσετε τι βρωμιά βγαίνει από μέσα σας. Τι να σας κάνει και η ιατρική, αφού ποτέ δεν θίγει τις αιτίες των ασθενειών?

3ον).ΑΝΟΣΟΠΙΗΤΙΚΟ.

Αυτό δεν είναι 3ον είναι 1ον και μάλιστα είναι αυτό που εξασφαλίζει γερή άμυνα σε κάθε επίθεση, αφήνει κάθε εχθρό απ’ έξω. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας, είναι το σελήνιο σαν πρόσθετο διατροφής. 

Παίρνετε με το φαγητό καθημερινά 1.200mcg για ένα μήνα. 800mcg για άλλους δυο μήνες και κατόπιν για συντήρηση 400mcg ημερησίως. Δεν το λέω εγώ αλλά ο Dr Harold Foster που είναι γεωγραφικός γιατρός με 100.000 κλινικές περιπτώσεις θεραπείας aids και καρκίνου. Μέχρι και το διαβόητο FDA ανάγκασε να κάνει τεστ.

Άλλα συμπληρώματα διατροφής, απαραίτητα και  χρήσιμα είναι το Ω3, βιταμίνη C ανακατεμένη με πίτουρο, κριθάρι ή κάτι ανάλογο, Β17 που δεν υπάρχει σε συμπλήρωμα διατροφής αλλά το παίρνουμε από πικραμύγδαλα,  μέλι,L-Tryptophan θα ετοιμάσω άρθρο γι αυτήν, όπως και για το πυρίτιο, το MSM και άλλα… μάθετε ότι τρώτε ΧΡΩΜΙΟ, ΜΟΛΥΒΔΟ και όχι μόνο, 1200% πάνω από το επιτρεπτό όριο. 

Καταναλώνετε πατάτες, καρότα, κρεμμύδια, με 700 – 1200% χρώμιο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ….. Τα χαρτιά (450.000) που σερβίρουν τις πίτσες περιέχουν 400% – 1000% ΠΑΝΩ από το επιτρεπτό όριο ΜΟΛΥΒΔΟ, που είναι γνωστό πως προκαλεί καρκινογενέσεις, καταστροφή- εκφυλισμό του εγκεφάλου. Δείτε αντιδράσεις για το Φθόριο που όλοι μας γνωρίζουμε πως είναι ποντικοφάρμακο.

άντε και καλά ξεμπερδέματα…!

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*