Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:18 - 26/07/2012

Ισ σιμπλι α ματτερ οφ μανατζμεντ μαι φρεντ!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έχουν αρχίσει τα πανηγύρια της αντινοησης και κάνουν αισθητότατα την παρουσία τους παντού. Εμείς ,το κοπάδι (γκογιμ) δεν λέμε να ξεφύγουμε από τα όρια της γραμμικής εκπαίδευσης μας με το φόβο του κακού λύκου αρχετυπικα σφηνωμένο ! Τεράστια φοβική ταμπέλα ο κακός λύκος για το προβατάκι! 
Υπάρχουν απλές σκέψεις που δεν τρομάζουν το ματριξ τις θεωρεί
αβλαβής και έτσι δεν μπαίνει σε λειτουργιά ο μηχανισμός άμυνας-καταριψης του εκπαιδευμένου αρνησιακα εγκεφάλου μας! 
Μια από τις διαδικασίες που παρακάμπτουν το σύστημα είναι να βάζεις τον εαυτό σου στα παπούτσια του συστήματος!! 
Πχ τι θα έκανες εσύ καλό μου προβατάκι αν έπρεπε να διοικήσεις όλο τον κόσμο? Πως θα μάντρωνες μερικά δις πρόβατα χωρίς όμως να χρειάζεται να έχεις μισθώσει και μια καραβιά τσοπάνηδες? (το κόστος παίζει παντού) .
Εγώ πάντως θα φρόντιζα να ελέγχω τα πρόβατα από μέσα και όχι από έξω ,δηλαδή θα φρόντιζα να φτιάξω ένα σύστημα που θα τα έκανε να έχουν απασφάλιση από μόνα τους σε περίπτωση που ξέφευγαν από τον δικό μου σχεδιασμό! 
Ωωω ναι δεν υπάρχει μεγαλύτερη φυλακή και έλεγχος από το να κάνεις τον άλλο να πιστεύει ότι όλα όσα γνωρίζει είναι απόκτημα δικό του!! Ναι ναι κανείς ,κανένα πρόβατο δεν μπορεί να νικήσει τον προσωπικό τσοπάνη του τον εαυτό του.

Κοίτα γύρω σου προβατακο ,κοίτα τους συνάδελφους σου καλά και ανάλυσε λίγο πως συμπεριφέρονται καθημερινά. Θα δεις ξεκάθαρα ένα τσούρμο μπαμπουίνους που πιθηκίζουν μια γνώση αλλά δεν την κατέχουν!! Θα δεις ξεκάθαρα ότι το είδος μας κόπτεται πιο πολύ στο να κάνει δήλωση ότι κατέχει γνώση παρά για την ίδια την κατοχή της γνώσης!! Θα δεις ακόμα  ένα μόνιμο κυνήγι της ενέργειας-τροφης του εγωισμού σε κάθε μπαμπουίνο ,κοίτα καλά σε συζητήσεις κανείς δεν ενδιαφέρετε να βγει νόημα ,κανείς δεν αποσκοπεί στην αλήθεια παρά μόνο σε ένα τεράστιο ανταγωνισμό ενέργειας και ρουφήγματος με το καλαμάκι που θα μπορούσες πολύ απλά να το ονομάσεις αυτό “κοιτάτε με είμαι και εγώ γνώστης”!!!


Ποιας γνώσης όμως ? Τις ίδιας που το κάθε παγκόσμιο αφεντικό άφησε να δοθεί,η ίδια γνώση που καταντάει εγκεφαλική φυλακή έτσι ώστε ο προσωπικώς σου τσοπανάκος να σε κρατά γερά στο μαντρί!


Έχεις αναρωτηθεί προβατακο πόσα γκιγα μπαιτς πληροφορίας πραγματικών γεγονότων συμβαίνουν καθημερινά στον κόσμο μας? Έχεις αναρωτηθεί πόση πληροφορία μπορεί καθημερινά να διαχειριστή ο ανθρώπινος εγκέφαλος? 


Βάλε πάλι τα παπουτσάκια του αφεντικού σου προβατακο και πες πως είσαι εσύ ένα από τα μαυρογονατα μικρά αφεντικά που διοικούν μια χώρα ,σκέψου λοιπόν ότι κάθε μέρα αναγκάζεσαι να παίρνεις αποφάσεις . Πόσες ? Πάρα πολλές .. Γνωρίζοντας? μα βέβαια όχι προβατακο !! 


Σε μια χώρα πχ σαν την Ελλάδα τα καθημερινά γεγονότα προβλήματα μπορεί να είναι σε μέγεθος ίσα με 10.000 βιβλία ..πιστεύεις ότι μπορείς προβατακο να διαβάζεις κάθε μέρα 10.000 βιβλία? Όχι βέβαια… άρα πως γίνεται και συνεχίζει ο κόσμος να κινείτε? Θα σου πω…ΚΑΤΣΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ!

Όλο το παιχνίδι της σκλαβιάς σου παίζετε σε ένα χαρακτηριστικό που έχεις απο την αντιπροσωπεία,μάλλον καλύτερα ένα ελαττωματικό ανταλλακτικό! 


Από την ημέρα που γεννιέσαι μαθαίνεις να έχεις ένα όνομα ,γίνεσαι ένας αριθμός για το σύστημα και για την  προσωπικότητα σου εκπαιδεύεσαι κατάλληλα να πιστεύεις ότι είσαι μια αυτόνομη και ελεύθερη μονάδα .


Όπως ακριβώς θα έκανα και εγώ ώστε να ελέγχω δις προβατάκια έτσι και το σύστημα σε εκπαιδεύει στο δικό του πρόγραμμα χειραγώγησης σου …και μάλιστα σε επιβραβεύει για αυτό με διάφορα διπλώματα! Φαντάσου το αυτό σαν επιβράβευση βαριάς ύπνωσης!!!


Εσύ χρησιμοποιώντας την απόλυτη πίστη ελευθερίας που σου έχει εμφυσήσει το ίδιο το σύστημα χρησιμοποιείς όλα όσα σε βράβευσε και ζεις θεωρητικά την ζωή που θα ήθελες ! 


Για όσο λοιπόν εσύ δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσεις στον εαυτό σου και να απαξιωσης όλα όσα είσαι ,όλα όσα εκπαιδεύτηκες θα παραμένεις ο τσέλιγκας εκ των έσω!!

Αναρωτησου λίγο τώρα μαζί μου αλλά μέσα σου μιας και για να το δηλώσεις δεν είναι εύκολο.Αναρωτησου αδερφέ κατέχεις γνώση? Είσαι σίγουρος ότι όλα αυτά που εκπαιδεύτηκες είναι όλα έτσι? Είχες ποτέ τον χρόνο μέσα στο κυνήγι της ζωής να αμφισβητήσεις όλα όσα σου έδωσε το σύστημα φυλακή σου? Αλήθεια κανε αυτό που σου λέω με βαθιά σκέψη …ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΦΑΣΤΦΟΥΝΤ? ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Η ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ 99% ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΗ? 


Το ελαττωματικό εξάρτημα έχει άμεση σχέση με τον εγωισμό και την θέση μας σε ένα κόσμο απείρων γεγονότων! Ζούμε σε μια σφαίρα που οι πιθανότητες και οι εναλλαγές τους  ανήκουν στην κατηγορία τον ραντομ στατιστικς ! Και σε ξαναρωτάω προβατακο …είσαι αυτός που νομίζεις ότι είσαι? 


Ξέρεις η μάσκα και το φαίνεσθαι είναι πολύ πιο δυνατές συνήθειες ακόμα και από την ζωή! Η απόφαση σου , τα πιστεύω σου ,οι θυσίες σου ,τα θέλω σου,τα πρέπει σου είναι όλα κάτω από τις εντολές του εσωτερικού σου τσοπάνη ,είναι όλα φυτεμένα μέσα από τον τρόπο εκπαίδευσης σου από τα γεννοφάσκια σου!


Ναι αλλά πως καταφέρνει και κινείτε η γη ακόμα όταν όλα μα όλα είναι φεικ?


Κοίτα προβατακο ,το σύστημα χρησιμοποιεί σταθερές ,σταθερούς νόμους ιδέες που κάτω από αυτούς κινούνται σε πυραμιδοειδή μορφή όλα τα παρελκομενα τους!!


Παράδειγμα ένας νομικός θα σου πει ότι οι νόμοι υπάρχουν γιατί οι άνθρωποι άνευ νόμου θα ήταν ζώα ,δολοφόνοι και κλέφτες κοκ…και όλο αυτό ξεκινάει από μια σταθερά αποδοχή ..ότι οι άνθρωποι είναι τέτοια ζώα που θέλουν βούρδουλα!! Μπορεί και εσύ να συμφωνείς με αυτή την αποδοχή ..άλλα είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ποτέ σπάσει το κεφάλι σου να σκεφθείς γιατί ΑΠΛΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ? Δεν έχεις ποτέ προσπαθήσει να σκεφθείς αν η αποδοχή-σταθερα ήταν λανθασμένη από την αρχή!!


Οι σταθερές λοιπόν του μαντριού είναι αυτές που κάνουν το σύστημα να κινείτε ,όλοι οι από κάτω που απλά ακολουθούν τις σταθερές βλέπουν μόνο τα παρελκομενα αυτών ,όπως νόμους, τάσεις , πιστεύω κοκ.


Άλλη μια σταθερά για παράδειγμα  είναι η κληρονομιά ….ξέρω ξέρω πιστεύεις ότι είναι ένα δικό σου δικαίωμα και όποιος στο στερήσει θα είναι διάολος!! 


Άκουσε με λίγο..αν αύριο σου έλεγα ότι πρόκειται να πεθάνεις γιατί οι παγκόσμιες αποδοχές-σταθερές έφθασαν σε ένα όριο που δεν μπορούν πια να ελεγχθούν  και έτσι ήρθε ακόμα μια φορά η εποχή συγκομιδής ….θα σε ένοιαζε το σπίτι το χωράφι η οτιδήποτε άλλο αν πέθαινες εσύ και όλη οι οικογένεια σου? 


Πάμε πάλι απο την αρχή προβατακο, είσαι μέσα σε ένα μαντρί που όποιο από τα άλλα προβατάκια κατάφερε στο παρελθόν να κερδίσει δύναμη (με οποίον τρόπο και αν το έκανε ,νόμιμο ,παράνομο,σκοτώνοντας η προδίδοντας και το σύστημα δεν τον τσάκωσε ) κατάφερε να κληροδοτήσει αυτή την δύναμη στον επόμενο απόγονο του!Τώρα αν το επόμενο προβατάκι είχε πλέον και λίγο ντι εν ει λύκου και κατάφερε να αυξήσει αυτή την δύναμη την μετέφερε τριπλασιασμένη στον επόμενο προβατακο (που τώρα είναι λυκακος) απόγονο του κοκ κοκ κοκ….


Αρα προβατακο μου το θέμα κληρονομιάς που είναι μεν σταθερά είναι ταυτόχρονα και ξυράφι στο λαιμό σου! Ο φίλος σου ο ροθτσαιλντ αν δεν ειχε δικαίωμα κληρονομιάς θα ήταν σήμερα ο μεγάλος τσοπάνης σου? Τιμωρήσε η όχι εσύ σήμερα γιατί ένας προγονός του κατάφερε και παρέκαμψε τους νόμους και δεν συνελήφθην? Άρα ένα έγκλημα προ αιώνων είναι ικανό να σε αφανίσει σήμερα … τι λες ..η κληρονομιά είναι χρήσιμη η επικίνδυνη για την πραγματική εξέλιξη του πολιτισμού? Είναι η δεν είναι σε μερικές περιπτωσης καρκίνος που δεν τον σταμάτησες όταν έπρεπε? 


Εν πάση προβατάκι νομίζω ότι πλατιασα , το θέμα κληρονομιάς είναι μεγάλο πολύ μεγάλο θα το εξηγήσω σε άλλο άρθρο τι μορφή θα έπρεπε να έχει ώστε να είναι μορφή εξέλιξης πολιτισμού και οχι επικίνδυνο δηλητήριο.



Έτσι λοιπόν ένα σύστημα με αποδοχές που κανείς δεν αμφισβητεί  καταφέρνει να σε έχει υπό πλήρη ελέγχον μιας και εκπαιδεύτηκες να κινείσαι μόνο στο φάσμα που εμπεριέχει το εύρος των αποδοχών!! 


Μπερδεύτηκες λίγο εε … άκου λίγο με μεγάλα αυτιά χωρίς να κάνεις μπεε τώρα … Αν δεν αμφισβητήσεις τα πάντα άμεσα κινδυνεύει η ζωή σου ,η γενιά σου,τα παιδιά σου!! Αυτό το σύστημα είναι ζαβό από την αρχή και οι άρχοντες του το γνωρίζουν …γνωρίζουν ότι οι σταθερές δεν είναι δυνατόν να ισχύουν για χιλιάδες χρόνια γιατί αν ίσχυαν τότε θα έπρεπε να πετάξουν στα σκουπίδια τον όρο εξέλιξη!! Αν μια σταθερά πχ αυτή του νόμου ίσχυε από τότε που υπήρχαν πειρατές ,ρούμι και γυναίκες που μιλούσαν πρόστυχα είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να έχει την ίδια γεύση αληθείας-γνώσις σήμερα !


Τα αφεντικά του κόσμου σου είναι γνώστες των προβλημάτων της σφαίρας τους …ΣΤΑΜΑΤΑ τώρα την αναμασημένη γνώση …Μην σε ξανακούσω προβατακο να λες δεν γίνονται πόλεμοι σήμερα …η οτι είμαστε ένας πολιτισμός που έχει μάθει από τα λάθη του…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ! 


Πάντα μια σταθερά σε ένα σύστημα ΑΠΕΙΡΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ είναι καταδικασμένη να καταρριφθεί!!Η κατάρριψη όμως δεν συμφέρει τους κληρονόμους !!! Η άγνοια του ανθρώπινου είδους,η πολύ μικρή γνώση που έχουμε και τα ελαττωματικά εξαρτήματα απο την αντιπροσωπεία μας έχουν καταδικάσει σαν ανθρωπότητα στον πιο ηλίθιο κύκλο μέσα στον χρόνο! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…δεν μπορούν να ελέγξουν άλλο την πληροφορία γιατί μεγάλωσε πολύ…άρα είμαστε στην εποχή του κύκλου συγκομιδής!!


ΞΥΠΝΑ ΜΠΕΙΜΠ ΙΣ ΣΙΜΠΛΙ ΜΑΤΤΕΡ ΟΦ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ….Και όσο και να κάνεις μπεε ήρθε το Πάσχα τους….βγες τώρα από το μαντρί ο τύπος με τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ!!


STRANGER … Το βαθυσκάφος μου μπάζει νερά ..στείλτε μου μια πουτάνα να καθαρίσει…με γόβα στιλέτο!!

Follow Me on Pinterest

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*