09:35 - 14/11/2014

Η Telegraph αποκαλύπτει: «Ο Αραφάτ ασπάστηκε τον Χριστιανισμό πριν το τέλος της ζωής του»

Διαφημίσεις

Η Telegraph αποκαλύπτει: «Ο Αραφάτ ασπάστηκε τον Χριστιανισμό πριν το τέλος της ζωής του»

«Προτού πεθάνει, ο Αραφάτ βρήκε τον Ιησού», δηλώνει ένας Ευαγγελιστής φίλος του εκλιπόντος ηγέτη των Παλαιστινίων στην βρετανική εφημερίδα «Telegraph» αποκαλύπτοντας πως είχε ασπαστεί τον Χριστιανισμό προς το τέλος της ζωής του. Κι όταν είχε δει την ταινία του Μελ Γκίμπσον: «Τα Πάθη του Χριστού», δάκρυσε…


O συγγραφέας Ραντ Κένταλ, που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και τα τελευταία χρόνια διαμένει στη Βρετανία, σε συνέντευξή του σε βρετανικό περιοδικό, προέβη στις δηλώσεις αυτές αφήνοντας άφωνους τους Παλαιστίνιους.

Η βρετανική εφημερίδα που επικαλείται το περιοδικό «Premier Christianity» όπου ο Κένταλ παραχώρησε συνέντευξη υποστηρίζει ότι, ο Αραφάτ είχε κλάψει την ώρα που παρακολουθούσε την ταινία του Μελ Γκίμπσον: «Τα Πάθη του Χριστού».

«Η ταινία που πραγματεύεται την Σταύρωση του Κυρίου συγκίνησε τον Αραφάτ . Εν συνεχεία, συζητήσαμε το πως ο ίδιος θα μπορούσε να ασπαστεί τον Χριστιανισμό», υποστηρίζει ο Ευαγγελιστής συγγραφέας.

«Δεν θα με εξέπληττε εάν τον έβλεπα στον παράδεισο», προσθέτει. «Προσευχόταν μαζί μου πέντε φορές. Δεν λέω ότι ξέρω πως έχει σωθεί. Λέω, ότι για μένα δεν θα ήταν έκπληξη».

«Οι δύο άντρες συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2002, κατά την διάρκεια επίσκεψης του Κένταλ στο Ισραήλ και τα παλαιστινιακά εδάφη. Τότε συνάντησε για πρώτη φορά τον Αραφάτ και μαζί με άλλους 30 συνεργάτες του, παρακολούθησαν την ταινία του Μελ Γκίμπσον.

«Ο Αραφάτ συγκινήθηκε πολύ και όταν τελείωσε η ταινία, πήρε το χέρι μου και το έσφιξε», επισημαίνει ο Κένταλ.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 11/14/2014 @ 10:51 ΠΜ

    Τώρα θα σας τσιγκλησω.ε και?ίδιος θεός είναι χαχαχαχα κάτι μας είπες τώρα.

  2. Ανώνυμος 11/14/2014 @ 2:04 ΜΜ

    Ακριβως!ακου εκει δεν ξερει αν εχει σωθει!!!;;;ρε τι αλλο θα μας πουνε!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*