Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:16 - 19/01/2015

Εκεί στη Ρόδο πως νιώθετε ????

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις


Μετά τις φωτογραφίες με τα chemtrails, μας ενημέρωσαν ότι μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της Ρόδου, είναι άρρωστοι με πυρετό και πονοκέφαλο.

Chris_



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. Ανώνυμος 01/19/2015 @ 7:34 ΜΜ

    Οταν εριχνε χιονι εδω στην αττικη.. ειδα ενα αεροπλανο πανω στα συννεφα να αφηνει μαυρη ουρα…
    μετα απο λιγες μερες. Καταρροη πονοκεφαλος και γενικα δυσκολη διαθεση…και δεκατα εως 38,5 ΠΥΡΕΤΟ…

    Θα ημουν βλακας να ρωτησω αν το ενιωσαν κι αλλοι???

  2. ψεκαζουν οι μπασταρδοι αβερτα

  3. Ανώνυμος 01/19/2015 @ 8:35 ΜΜ

    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ Η ΟΥΡΑ.2η ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ 38.3 ΠΥΡΕΤΟ ΓΙΑ ΜΟΛΙς 5 ΩΡΕΣ.ΑΝ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 2 ΜΕΡΕΣ.

  4. Ανώνυμος 01/19/2015 @ 8:38 ΜΜ

    ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.2η ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΧΑ ΠΥΡΕΤΟ 38.3 ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.

    • Ανώνυμος 01/20/2015 @ 9:42 ΠΜ

      Πηγαινο-ερχόταν πάνω από το κεφάλι σου; Και σε έπιασε πυρετός μετά; Να το σημειώσουμε να σου ρίξουμε κανένα αντιβιοτικό. Αποβλακωμένους σας θέλουμε όχι άρρωστους. Αλλιώς πώς θα σας εκμεταλλευόμαστε;

      ΖΦΝΤ (Πράκτορας Εκμεταλλευτών – Αεροψεκαστικός)

  5. Απο ροδο… σχεδον καθημερινο φαινομενο…
    Με το που εβγαλαν δελτιο δηθεν εκτακτων καιρικων φαινομενων ξαφνικα αρχισαν και τις γυροβολιες…
    Εν τω μεταξυ να ενημερωσουμε τους εξυπνακηδες πως στα νησια τα αεροπλανα φυσικα αφηνουν χημικες μονο πανω απο την στερια, δηλαδη τα φυσικα φαινομενα δεν ισχυουν κατα την πορεια τους επανω πο την θαλασσα…. ειναι δηλαδη φυσικα φαινομενα με γουστο…

    • Ανώνυμος 01/20/2015 @ 9:40 ΠΜ

      Μάλλον είσαι φοβερός επιστήμονας. Φυσικά για σένα η γη είναι επίπεδη οπότε ότι βλέπεις "πάνω από την στεριά" είναι κατευθείαν πάνω από το κεφάλι σου.

      Άσχετο το ότι ο πλανήτης Γη (ναι, σε αυτόν ζεις) είναι σχεδόν σφαιρικός και οτιδήποτε βλέπεις να πετά στα 10+ χλμ. οπουδήποτε στον ουρανό μάλλον δεν είναι ακριβώς από πάνω σου.

      Και τέλος αν θέλεις ρίξε μια ματιά στους χάρτες του eurocontrol να δεις πόσοι αεροδιάδρομοι υπάρχουν πάνω από την Ρόδο στους οποίους πετάνε καθημερινά δεκάδες αεροπλάνα.

      http://www.eurocontrol.int/sites/default/files/content/documents/nm/cartography/erc04h-14november2013.pdf

      Αυτά βέβαια αν έχεις την δυνατότητα να κατανοήσεις οτιδήποτε πέρα από τις μπούρδες που διαβάζεις εδώ μέσα. Αλλιώς δεν πειράζει, τα ρινίσματα αλουμινίου που σου ψεκάζουμε εμείς οι Ανδρομέδιοι Πράκτορες καθώς και οι άτιμοι αμερικανοεβραιοκινεζοαγγλογερμανομασόνοι που μας προσέλαβαν, φταίμε για όλα τα δεινά που περνάς.

      ΖΦΝΤ (Ανδρομέδιος Πράκτορας Αεροψεκασμών)

      • Κοπανε τις εξυπναδες σου αλλου!
        Οι αεροδιαδρομοι εχουν συγκεκριμενες συντεταγμενες και υψομετρα..
        Και σιγουρα δεν παιρνουν κοντα σε αεροδρομια οπως της ιαλυσου…
        Κοψε την μαλακια γιατι καταντησες γραφικος!
        Αιντε και στο διαολο! Δουλοπρεπες αποβρασμα!

        • Ανώνυμος 01/20/2015 @ 3:29 ΜΜ

          Ωπ, να και ο γαλλομαθής. Όπως έγραψα και παραπάνω, μάλλον είσαι φοβερός επιστήμονας. Τι επιστήμη όμως έχεις μάθει δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Κάτι σε αποχαύνωση λόγω υπερβολικής έκθεσης σε ψεκασμούς μπούρδας υποθέτω.

          Ω, και μην ξεχάσω, την επόμενη φορά που θα πετάς π.χ. από Αθήνα προς π.χ. Κύπρο ή Μέση Ανατολή κλπ., μόλις ο πιλότος σου πει ότι "τώρα πετάμε πάνω από την Ρόδο" να ξεστραβωθείς να δες από το παράθυρο σχεδόν το μισό νησί, την Σύμη κλπ. Τότε θα καταλάβεις αγαπητέ πανεπιστήμονα από πόσα σημεία του νησιού φαίνεται η γραμμή της δικής σου πτήσης.

          Αλλά είπαμε αυτά είναι δύσκολα κεφάλαια για ήδη ψεκασμένους.

          ΖΦΝΤ (Πράκτορας με Συντεταγμένες και Υψόμετρα)

  6. Κι επειδη πλησιαζουν και οι εκλογες συνδιαστε λιγο τα γεγονοτα…….

  7. Ανώνυμος 01/20/2015 @ 8:32 ΠΜ

    Στο χωριό μου λένε: Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Έτσι και τα αεροπλάνα που ψεκάζουν, το κάνουν κρυφά τη νύχτα που ο κόσμος κοιμάται αλλά τους ξεφεύγουν και μερικά το πρωί που δεν πρόλαβαν το δρομολόγιο. Κι εξηγούμαι. Ξέρετε τι γινόταν το βράδυ προς πρωί σήμερα 20/1/15; Χαμός. Δούλευα νυχτερινή βάρδια σε εργοστάσιο όταν εγώ αλλά κι άλλοι συνάδελφοι βλέπαμε αεροπλάνα σε χαμηλότερες από τα συνηθισμένα πτήσεις ν΄αναβισβήνουν τα φώτα τους. Μόλις άρχισε να ξημερώνει ο γνωστός μουντός καιρός με αυτά τα παράξενα π@υτσ@ειδή σύννεφα. Αλλά το ωραίο ήταν ότι εκεί που κάποιοι έλεγαν ''τι λέτε ρε μαλάκες'' ξαφνικά σκάνε μύτη οι πραγματικοί αργοπορημένοι μαλάκες με το κουρνιαχτό από πίσω τους και τους βούλωσαν το στόμα ( των άλλων των δικών μας πραγματικά μαλάκων). Κι έτσι θα περάσει ακόμη μια μέρα δηλητηριασμού των Ελλήνων. Βοήθειά μας.
    Αγρότης Ανεπιστήμονας.

    • Ανώνυμος 01/20/2015 @ 12:27 ΜΜ

      Αγρότης που δουλεύει σε εργοστάσιο; Για πες κι άλλα …

      • Ανώνυμος 01/20/2015 @ 2:19 ΜΜ

        Α δεν σου αρέσει που σπουδάζουμε με τα λεφτά που βγάζουμε εμείς οι αγρότες από μικρά παιδιά μέσα στο λιοπύρι; Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά μετά το κλάδεμα των ελιών ετοιμάζομαι να καταθέσω τα δικαιολογητικά στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας για μεταπτυχιακό. Επίσης εμείς οι αγρότες που σπουδάζουμε ( και είμαστε πολλοί σε πληροφορώ ) πουλάμε αμέσως τα χωράφια της οικογένειά μας, για να μην μας μαστιγώσουν οι νεοέλληνες τζιχαντιστές στην πλατεία.
        Άσχετο… Σήμερα βάρδια έχει ο αλφαβήτας πρστφχ;
        Αγρότης Ανεπιστήμονας

        • Ανώνυμος 01/20/2015 @ 4:25 ΜΜ

          Και αγρότης και δουλειά σε εργοστάσιο και ΤΕΙ και μεταπτυχιακό; Θαυμάσια ακούγονται όλα αυτά και μπράβο σου και μπράβο και στους πολλούς άλλους όπως λες. Με τους ψεκασμούς δεν πολυταιριάζουν βέβαια αλλά γούστα είναι αυτά. Πάντως προσοχή στο αλουμίνιο, το βόριο, το στρόντ(ζ)ιο, κλπ. χημικά που κυκλοφορούν εδώ μέσα και σε άλλα ανθυποσυνωμοσιολογικά μπλογκο- και βλακο-σάιτ.

          ΖΦΤΝ (Πράκτορας Βάρδιας)

    • Τα κονομας κι απο τα δικαιωματσ(επιδοτησεις)κι απο τη δευτερη δουλεια σε εργοστασιο,τοσους ψεκασμους εφαγες κι ακομη εχεις αντοχες για δυο δουλειες!!!
      Εγω εχω πυρετο μετα τους αεροψεκασμους και παραιτηθηκα απο εφοπλιστης επειδη δεν εντεχα,τωρα κοθομαι μπροστα στη θαλασσα και πεταω βοτσαλα….
      Μην κοιτατε τον ουρανο τη νυχτα κυκλοφορουν και ουφο,αντε μετα να σας παρουν στα σοβαρα οταν πειτε πως ειδατε…

  8. Οσοι ειδαν τη μαυρη ουρα, θα συμφωνησω μαζι τους ότι ετσι φαινοταν, με τη διαφορα όμως ότι αυτό που εβλεπαν ηταν η σκια της χημικης ουρας γιατι ηταν πανω από τα συννεφα. Ολες οι χημικες ουρες μεχρι στιγμης εχουν αυτό το λευκο χρωμα. Σας το λεω αυτό με βεβαιοτητα και με μια εμπειρια 4 χρονων περιπου ( επι καθημερινης βασεως παρακολουθησης των χημικων ψεκασμων και λειψεις 8000 περιπου φωτογραφιων. Μακαρι να μπορουσα να σας στειλω καποιες για να σας αποδειξω αυτο που σας λεω, αλλα δυστυχως εδω στα σχολια δεν μπορω.)

    4everpao13

    • Και τη μαυρη ουρα ειδαμε και τα 5 κοκκινα ματια κι οταν ανοιγε το στοματα ξερναγε φωτια με αρωμα θειαφη!!!
      Βαλε να δουμε και καμια φωτογραφια,ποσο πυρετο ειπαμε πως εχεις???

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*