Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:40 - 01/06/2011

Ας δώσουμε λοιπόν μια ευκαιρία στην «Αγανάκτηση»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Χωρίς να έχω και πολύ όρεξη κάθομαι τώρα και γράφω, καθώς τον τελευταίο μήνα ακούγονται πολύ ακραίες «φωνούλες». Και αυτές οι φωνούλες δεν προέρχονται καθόλου, μα καθόλου, από μια ακραία παράταξη, όπως θα ήταν λογικό να φαντασθούμε.

Όχι δεν προέρχονται από εκεί.

Απλώς υπάρχουν ανεύθυνοι «μικροί μεγάλοι Ναπολέοντες», που ίσως να θεωρούν ότι κάτι προσφέρουν στον τόπο και οι οποίοι παροτρυνόμουν τον κόσμο σε επιθετικές συμπεριφορές κατά των υπολοίπων ελλήνων, με διαφορετικές ιδεολογίες, ώστε έτσι να επιβληθεί, τελικά η δική τους άποψη.
Δηλαδή κάτι που ίσως και να θυμίζει την στάση του ΝΙΚΑ, (εάν η lady Βilderberg φυσικά, δεν έχει ήδη προλάβει να αφαιρέσει το θέμα αυτό από τα βιβλία της ιστορίας).

Και με τα κηρύγματα λοιπόν αυτά, του κάθε αγράμματου, (η και των αγραμμάτων οικόσιτων του πολυτεχνείου από την άλλη πλευρά) καθώς και τας νουθεσίας των, όλοι αυτοί οι ανόητοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι καλόν θα ήταν να τους κάνουμε την χάρη και να φαγωθούμε μεταξύ μας.

Εντάξει, σίγουρα θα μου απαντήσει ο HEIL GAP, μα εμείς ως νοήμονες γνωρίζουμε ότι είμαστε όλοι έλληνες, που πάει να πει αδέλφια και η πλειοψηφία μας σέβεται και τιμά την σημαία μας την δικαιοσύνη την ελευθερία και την δημοκρατία.

Και συνεχίζοντας θα πει «Ας Πέσει Στο Κρεβάτι Του Λοιπόν, Το Κάθε JAZZ, Ας Πάρει Την Ξιφολόγχη Του Και Μέσα Στα Όνειρα Του Ας Πάει, Να Φάει Καμιά Δεκαριά Νέους, Γέρους Και Άλλα Τόσα Παιδάκια».

Αλλά αμέσως όμως θα μου απαντήσει, ναι έχεις δίκιο η κάθε ανοησία πλέον στον σύγχρονο τεχνολογικό πολιτισμό «εντέχνως» διαστρέφεται.

Και θα θυμηθεί τα ευρωπαϊκά άρθρα που διαβάσαμε πριν λίγες ήμερες, περί αναπτύξεως στρατού στην ελληνική πρωτεύουσα και άλλες τέτοιες χονδροειδέστατες ανακρίβειες.

Που όμως διέρρευσαν σκόπιμα.

Καλά εδώ, ας αναρωτηθούμε, δεν πήραν μυρωδιά κάτι τέτοιο πέντε εκατομμύρια Αθηναίοι, και πως άραγε το μυρίστηκαν τα ξένα λαγωνικά.

Και συνεχίζοντας το διάβασμα θα δούμε σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα πως φτιάχνουν μια άνοστη πίτα, ζυμώνοντας την με μίσος.

Εντελώς ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην Ελλάδα, με τον «σοσιαλιστή» Παπανδρέου που έχει αφήσει να ζουν στην Αθήνα πάνω από ένα εκατομμύριο μουσουλμάνοι πρόσφυγες, δίχως να υπάρχει γι αυτούς (αλλά και για τους Έλληνες) δουλειά.

Οι μετανάστες που δεν έχουν δουλειά αναπτύσσουν μια έξαλλη συμπεριφορά, επιτίθενται σε περαστικούς, και ξεχωρίζουν αμέσως από το ότι όλοι τους φέρουν από ένα μαχαίρι.

Στην Αθήνα, η εσωτερική πολιτική κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο, προφανώς. Μετά την ολοένα και συχνότερη βίαιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και συγκρούσεις, η κυβέρνηση είναι τώρα σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, έτοιμη να χρησιμοποιήσει το στρατό στην Αθήνα.

Για πρώτη φορά μετά από τη στρατιωτική δικτατορία στην ελληνική πρωτεύουσα θα μπορούσε ο Έλληνας πρωθυπουργός να αναπτύξει και πάλι το στρατό στην πρωτεύουσα. Αυτό φέρνει στο νου δυσάρεστες αναμνήσεις.

Το φόντο και η δικαιολογία για το κίνημα, ίσως να είναι η αυξανόμενη βία στους δρόμους, (κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) καθώς και ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα από τους μετανάστες.

Ακόμη και εκείνοι οι Έλληνες που δεν είναι οικονομικά κατεστραμμένοι (ακόμη) επηρεάζονται σήμερα από την εμπειρία της κρίσης στις αστικές περιοχές, καθώς και από ένα άνευ προηγουμένου κύμα εγκλήματος άγνωστου δια την Ελλάδα.

Ένα σοβαρό πρόβλημα όπως αυτό της λαθρομετανάστευσης, αλλά που μέχρι στιγμής έχει αγνοηθεί επιδεικτικά από όλα τα πακέτα διάσωσης της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Η έκρηξη της κατάστασης καθώς και το ότι οι μετανάστες έχουν βρει τώρα συμμάχους μεταξύ των ελλήνων αυτόνομων οι οποίοι και τους παρέχουν καταφύγιο και προστασία.

Τώρα η κατάσταση στην Ελλάδα είναι κάπως έτσι.

Η ελληνική σημαία από την μια πλευρά και ο χλευασμός της από την άλλη πλευρά,

Η δε αστυνομία όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι μοιάζουν μισοπεθαμένοι. “ακριβώς έτσι”.

Πολλοί Έλληνες δεν έχουν ξεχάσει τον εμφύλιο πόλεμο ούτε και την στρατιωτική δικτατορία η οποία έληξε μόλις το 1974.

Σήμερα, στο πλαίσιο της εθνικής χρεοκοπίας και με τις ανόητες κοινωνικές περικοπές, στην Ελλάδα για μια ακόμη φορά δημιουργούνται λόγω αντίδρασης, δικαιολογημένης η και όχι ομάδες, οι οποίες εμπλέκονται σε όλο και πιο βίαια επεισόδια η μια ενάντια στην άλλη: τα συνδικάτα, τους αναρχικούς, τους μετανάστες, τους απλούς πολίτες, την αστυνομία και τις αρχές ασφαλείας.

Ενώ τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης όλο και πιο μονόπλευρο, θεωρούν τους Έλληνες ως «ρατσιστές», πράγμα το οποίο δεν συμμερίζονται οι λοιποί δεινοπαθούντες από τι Ισλάμ Ευρωπαίοι.

Όλη αυτήν την εκρηκτική κατάσταση, διατυπώνεται ως εξής:

Προσοχή !

Η Ευρώπη ολόκληρη είναι λίγο πριν την συντριβή, όχι μόνο η Αθήνα.

Ο Παπανδρέου προετοιμάζεται ίσως για αποστολή στρατού στις πόλεις, σύμφωνα με διαρροές των υπουργών του.

Αυτό θα το φανταζόταν πριν από τέσσερις εβδομάδες;

Κανείς;

Λάθος.

Σε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο μάθαμε πολλά, και ο HEIL GAP δεν αποκλείει ούτε αυτό.

Να μας αναφέρουν, δηλαδή, ότι η ανάπτυξη απλά δεν θα έρθει με κάποιο άλλο τρόπο.

Είναι να απορεί κανείς λοιπόν, όταν συγκλονισμένοι, διαβάζουμε σήμερα στους Financial Times πως
«Βασικά οι αποδόσεις των κρατικών ομολόγων στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Ιαπωνία έχουν πέσει ξαφνικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά εβδομάδων, καθώς οι επενδυτές έχουν τρομοκρατηθεί με την εξασθένιση των οικονομικών προοπτικών και την επιδείνωση της κρίσης του χρέους της ευρωζώνης.

Σηματοδοτούν μια διπλή βουτιά; Η πτώση του 14 με 15 τοις εκατό σε 10 ετών αποδόσεων, όπου το σημείο αναφοράς στα επιτόκια της αγοράς για τα κρατικά ομόλογα, συνέπεσε με την απότομη πτώση των προσδοκιών για τον πληθωρισμό στις ίδιες χώρες.

Στο επικείμενο οικονομικό χάος – οι τράπεζες κλείνοντας τα καταστήματα πληγές της οικονομίας αλλά και πρόβλημα πλέον για την εύρυθμη λειτουργία των υπολοίπων (πλειοψηφίας θα έλεγα) φερέγγυων τραπεζών κ.λ.π. – με επείγοντα διατάγματα θα μπορούσαν να επιτρέπουν να εδραιωθεί η εξουσία εφαρμόζοντας ένα αστυνομικό κράτος πανευρωπαϊκά.

Στην Αυστρία, σχέδια έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπίσουν μια ελληνική προεπιλογή και ένα τρέξιμο του κόσμου στα γκισέ των τραπεζών είχαν ήδη καταρτισθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως σας είχαμε ενημερώσει από τον Δεκέμβριο.

Αλλά , ο όποιος τρόπος σχεδιαζόταν για την κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος συνάντησε τις δυο τελευταίες εβδομάδες έναν αναπάντεχο εχθρό.

Πρόκειται για έναν καινούριο ψηφιακό ιό του ιντερνέτ που ονομάζεται «ιντιεγκάτος» στην Ισπανία και «αγανακτισμένοι» στην Ελλάδα.

Εξ άλλου οι πραγματικοί επαναστάτες που έχουν «κορασό», προπαντός γνωρίζουν ότι οι επαναστάσεις δεν έχουν προκαθορισμένο τέλος.

Και αυτή η ενστικτώδη αντίδραση των λαών , ίσως να είναι η αρχή για να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.

Και όσο κρατά αυτό το αυθόρμητο πανηγύρι ο τρισκατάρατος (ονόματα δεν αναφέρουμε) εωσφόρος θα δειλιάζει και στο τέλος θα αναγκαστεί να παραδοθεί, μήπως και σώσει το τομάρι του.

Έτσι, για να καταλαβαινόμαστε επιτέλους!

HEIL GAP (or mind the GAP)


ΥΓ: Ας δώσουμε λοιπόν μια ευκαιρία στην «ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ». Μόνο που ο HEIL GAP δεν είναι απλώς αγανακτισμένος. Ο HEIL GAP είναι ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ

http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_9332.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*