Το όραμα των Illuminati για την Νέα Τάξη Πραγμάτων-Βίντεο

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων : Μια ανθρωπιστική ουτοπία;


Όποιος έχει ακούσει αποσπασματικά για τους πεφωτισμένους για την Νέα Τάξη Πραγμάτων και για τα σχέδια που κάνουν για τους Παγκόσμιους Πολέμους και τον αποπληθυσμό της Γής, υποθέτει πώς ο κόσμος που θέλουν να φτιάξουν είναι εφιαλτικός και γκρίζος όπου οι άνθρωποι ναι μεν θα ελέγχονται αλλά θα υποφέρουν ανείπωτα. Κάθε άλλο. Πιστευούμε ότι αυτό είναι…

μια ακόμα απάτη που έχουν στήσει ώστε να μην καταλάβουμε τον αληθινό κίνδυνο και εχθρό. Στην πορεία ανακαλύψαμε ότι αυτό που θέλουν είναι μια ουτοπία χαρούμενων ζόμπι που νομίζουν ότι θα είναι ελεύθεροι, αλλά δεν θα βλέπουν τα σίδερα του κλουβιού.
Σκοπεύουν να προκαλέσουν αναταραχή, πανικό, πόλεμο και φτώχεια. Μετά θα στείλουν σωτήρας/σωτήρες οι οποίοι θα μας βγάλουν απο τον βούρκο και θα μας οδηγήσουν στην γή που ρέει γάλα και μέλι. Στην Χρυσή Εποχή, την Εποχή του Υδροχόου. Για αντάλλαγμα θα πιστέψουμε αυτά που πρεσβέυουν και θα απαρνηθούμε κάποιες ατομικές ελευθερίες. Ο νέος σωτήρας μπορεί να είναι όποιος βάλει η φαντασία σας, απο έναν νέο παγκόσμιο σωτήρα (αναφέρεται ως Maitreya και είναι θρησκευτικός ηγέτης) που με κάποιον τρόπο θα ενώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου (αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο) ή μια εξωγήινη επίσκεψη στην οποία οι εξωγήινοι ή θα μας απειλούν και έτσι θα αναγκαστούμε να γίνουμε μια ενωμένη ανθρωπότητα ή θα μας καλέσουν ειρηνικά  να εξελιχθούμε και να γίνουμε τα διαγαλαξιακά αδέρφια τους.

Τα δόγματα της Νεάς Εποχής:

   Η εισχώρηση των δογμάτων και θρησκειών της Νέας Εποχής καλά κρατεί. Αυτά που προωθούνται κυρίως είναι τα ανατολιτικα συστήματα πεποιθήσεων. (Δεν επιτιθόμαστε σε κανένα σύστημα αντιλήψεων και πιστεύουμε ότι ο καθένας θα πρέπει να λατρεύει τον θεό και την φιλοσοφία  που επιλέγει, απλά αναφέρουμε αυτά που προωθούν οι επικυρίαρχοι του κόσμου.)
Για να πιάσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο κοινό αυτό που προωθούν είναι ένα σύστημα θρησκευτικού συγκρητισμού που θα συνδυάζει διαδαχές του Χριστού και του Βούδα, διαλογισμό, γιόγκα κ.α. και που στηρίζεται στις μυστηριακές θρησκείες αρχαίων πολιτισμών (Αίγυπτος, Βαβυλώνα, Ρώμη, Ελλάδα κ.α.). Θέλουν μια ανθρωπότητα ενοποιημένη και διαμορφωμένη συμφωνα με τα δικά τους πιστεύω. Αν πράγματι θα ζούμε σε μια παραμυθένια ουτοπία αγάπης, φώτισης και ενότητας γιατί να μην γίνοουν έτσι τα πράγματα; Γιατί θα πρέπει να παραδώσουμε στον εχθρό ένα θείο δικαίωμα: την ελευθερία μας και την ελεύθερη βούληση μας. Στο κάτω -κάτω αυτοί που υποκριτικά διδάσκουν αυτές τις φιλοσοφίες της αγάπης και της ενότητας, την ίδια στιγμή θα απαλείψουν απο το πρόσωπο της γής όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους. Η ΝΤΠ θα κολυμπά σε μια θάλασσα απο αίμα. ( Cooper B.)*
Άν θέλετε να μάθετε τί πιστεύουν οι πεφωτισμένοι μελετήστε την φιλοσοφία της θεοσοφίας της αποκρυφίστριας Χελένα Μπλαβάσκυ. Για παράδειγμα λέει:

 «Όλοι μας πρέπει να απαλλαγούμε από το Εγώ μας, τον απατηλό, προφανή εαυτό, να αναγνωρίσουμε τον αληθινό Εαυτό μας, σε μια υπερβατική θεία ζωή. Αν, όμως, δεν θέλουμε να είμαστε εγωιστές, πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε και άλλους ανθρώπους να δουν αυτή την αλήθεια και να αναγνωρίσουν την πραγματικότητα του υπερβατικού Εαυτού, τον Βούδα, τον Χριστό ή τον Θεό για τον οποίον μιλάει κάθε ιεροκήρυκας». 


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάποιες άλλες αρχές αυτής της φιλοσοφίας είναι ότι δεν υπάρχει θάνατος, η ψυχή μετενσαρκώνεται σε διαφορετικά σώματα , η έννοια της προσωπικής ιδιοκτησίας είναι κάτι ξεπερασμένο, προτείνεται η αναστολή της ενεργής και κριτικής σκέψης και η παθητική αποδοχή της πραγματικότητας. Οι πεφωτισμένοι αυτό που πιστεύουν και προσκυνούν αληθινά είναι : ο άνθρωπος. Έχουν θεοποιήσει την ανθρώπινη ευφυία. Οι ακόλουθοι της εωσφορικής λατρείας  πιστεύουν οτι ο άνθρωπος ήταν αιχμάλωτος στον κήπο της Εδέμ από έναν κακό και εκδικητικό θεό, και ο Εωσφόρος ήταν ο σωτήρας του, αφού του έδωσε το δώρο της Γνώσης. Πιστεύουν ότι ο άνθρωπος με την κατάλληλη εσωτερική μεταμόρφωση μπορεί να γίνει ο ίδιος θεός.

Πώς γίνεται η πλύση εγκεφάλου;

Από τα ΜΜΕ και κάθε μορφή διασκέδασης που αγγίζει πλατιές λαϊκές μάζες, προπαγανδίζονται τέτοιου είδους  μυνήματα  και πιστεύω. Η θρησκεία της Νέας Εποχής έχει την βάση της στις μυστηριακές λατρείες αρχαίων πολιτισμών και μασονικών ταγμάτων. Ο ανατολίτικος μυστικισμός είναι βασικό στοιχείο αυτής της νέας πίστης (π.χ. διαλογισμός, αποκρυφιστικές πρακτικές, μαγεία).
 Κάτι σχετικά πρόσφατο είναι μια νέα δοξασία που προωθείται και την ονομάζουν τον Νόμο της έλξης (Law of attraction) σύμφωνα με τον οποίο αν σκέφτεσαι κάτι και διαλογίζεσαι σ’ αυτό τότε μπορείς να το αποκτήσεις. αυτό συμφωνεί και με Δεν χρειάζεσαι κανένα θεό, είσαι κύριος του εαυτού σου, είσαι θεός ο ίδιος και μπορείς να δημιουργήσεις ότι θέλεις στη ζωή σου.

Ποιά είναι η θέση των χριστιανών και των πιστών των υπόλοιπων θρησκειών;

    Υπάρχουν δηλώσεις αρχηγών του κινήματος της Νέας Εποχής που αναφέρουν ότι όποιος δεν συμβιβαστεί και δεν αλλάξει θα πεθάνει, θα εκτελεστεί.  Θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν αυτήν την πράξη με ένα σωρό ανοησίες του τύπου «ο πλανήτης έχει μεταβεί σε υψηλότερες συμπαντικές συχνότητες » κάπως έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί ότι όσοι δεν μπορούν να συμβαδίσουν, πρέπον θα ήταν να πεθάνουν..για το δικό τους καλό! Η Barbara Hubbard , απόστολος της Νέας Εποχής, γράφει στο βιβλίο της  Happy Birthday Planet Earth «Η επιλογή είναι αυτή: θέλεις να γίνεις ένας  φυσικός Χριστός, ένας συμπαντικός άνθρωπος ή θέλεις να πεθάνεις; Οι άνθρωποι ή θα αλλάξουν ή θα πεθάνουν».
 Παρακάτω μοιράζεται μερικά απο τα πιστευω της:

 Καλούμε όλους τους αναγνώστες μας  κάθε φιλοσοφία και προπαγάνδα (για παγκόσμια ενότητα , το τέλος του κόσμου το  2012 κ.α).να την περνούν απο τις συμπληγάδες της λογικής και να αντιμετωπίζουν τα πάντα με μεγάλο σκεπτικισμό.

* Ο Cooper B. ήταν ερευνητής τέτοιων θεμάτων, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2001, αφού προέβλεψε την επίθεση στους Διδιμους Πύργους πριν αυτή συμβεί. 

anti-neotaksites.blogspot.com

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *