ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟ UFO ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ.

Σε ύψος 4120 μέτρων, ακολουθώντας ένα από τα μονοπάτια που οδηγούν στην κορυφή των Ιμαλάϊων, συγκεκριμένα από το Tungnath, στο σημείο που τα δέντρα τελειώνουν και τίποτα δεν υπάρχει ανάμεσα σε γη και ουρανό, θα δείτε ένα τσακισμένο UFO!

Αυτή την εντύπωση έδωσε στους ορειβάτες (που τράβηξαν τη φωτογραφία), ο παρακάτω βράχος που για αιώνες στέκεται εκεί και υπενθυμίζει ότι σε αυτό το σημείο τελειώνει η σύνηθες γη και αρχίζει ένας άλλος κόσμος (γεωλογικά και ατμοσφαιρικά).

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *