04:59 - 23/04/2012

Το ηλεκτρονικό χαβιεδότσουρμο- Βίντεο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

«Το χάραγμα» ή αλλιώς Αποκάλυψη θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της πρότασης 

που κάνει βοηθός βουλευτή στην Φινλανδία.
Ηλεκτρονικές κάρτες για να γίνει η ζωή μας πιο εύκολη και ασφαλής έχει να προτείνει-μέχρι στιγμής-το οικονομοπολιτικό σύστημα. Σύμφωνα με τις εξαγγελίες υπουργών τα διόδια θα αντικατασταθούν από «έξυπνες κάρτες», τα εισιτήρια για τα μέσα μεταφοράς επίσης με «έξυπνες» κάρτες που θα αναγράφεται η ώρα,ημερομηνία και η διαδρομή.

Ο ΕΟΠΥ προχωρά σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για 2500 ασφαλισμένους του ΤΥΔΚΥ στον νομό Κορινθίας. Με τις «έξυπνες» κάρτες που θα έχουν στην κατοχή τους οι πολίτες θα καταγράφεται ….
η πλήρης εικόνα του ασφαλισμένου, οι εξετάσεις, οι θεραπείες που έχει κάνει
γενικά ότι αφορά την υγεία του
.Στην Γιούτα των Η.Π.Α το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι παραβιάστηκε ο κεντρικός υπολογιστής με αποτέλεσμα οι χάκερ να κλέψουν πληροφορίες από 181.604 ασφαλισμένους. (περισσότερα εδώ)
Κάρτες για τις αποδείξεις, κάρτες για τα ψώνια. 
Μέρα με τη μέρα περιορίζονται οι ελευθερίες του ανθρώπου, με την δικαιολογία ότι «ασφαλίζουν» τη κοινωνία από κακόβουλες ενέργειες πολιτών της. 
Σε ηλεκτρονικά συστήματα υπάρχουν οι πληροφορίες για το πότε, πως και που κινείσαι.
Πότε αρρωσταίνεις και από τι αρρωσταίνεις.
Πού ξοδεύεις τα χρήματα σου, ποια προϊόντα αγοράζεις και ποιες ανάγκες σου καλύπτεις.
Οι δραστηριότητες μας καταγράφονται και αποθηκεύονται.
Μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα ως μέσο χειραγώγησης μας;
Εμείς λέμε ότι αυτός είναι ο μοναδικός σκοπός του φακελώματος. 
Γιατί δεν  κάνουν κάτι οι σοφοί πολιτικοί σε παγκόσμια κλίμακα για τον έλεγχο off shore εταιρειών;
Η περίπτωση του Άκή Τσοχατζόπουλου είναι χαρακτηριστική. Τεράστια ποσά αφορολόγητα, συνήθως από παράνομες ενέργειες αλλάζουν χέρια χωρίς να ξέρει κανείς από που προέρχονται και που καταλήγουν. Ο ηλεκτρονικός έλεγχος για τον εντοπισμό μαύρου χρήματος γιατί περιορίζεται μόνο στο επίπεδο των πολιτών και όχι στο σύνολο των εταιρειών;
Έχει βγει σεργιάνι το ηλεκτρονικό χαβιεδότσουρμο, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η βοηθός βουλευτή του εθνικιστικού κόμματος «Οι αληθινοί Φιλανδοί», Χελένα Έρονεν η οποία προτείνει να τοποθετηθούν ειδικά σήματα στους βραχίονες και εμφυτευμένα μικροτσίπ για τους αλλοδαπούς.

Το άρθρο της δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «Ουούσι Σουόμι» («Νέα Φινλανδία») και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή. Η Χελένα Έρονεν, εξέφρασε την ανησυχία της για την πατρίδα της και για τους συμπολίτες της.

Οι επίδεσμοι και τα τσιπ θα επιτρέπουν την άμεση εξακρίβωση της ιθαγένειας του ύποπτου περαστικού. Σύμφωνα με την πρόταση, για τον μουσουλμάνο θα μπορούσε να είναι η ημισέληνος σε φόντο των εθνικών χρωμάτων, για τους Ρώσους το σφυροδρέπανο σε μαύρο-κόκκινο φόντο, για τους Αμερικανούς το χάμπουργκερ.
Μεταξύ των άλλων, στην ίδια γραμμή με τους αλλοδαπούς η Έρονεν τοποθετεί και τους ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό: αυτοί, σύμφωνα με την γνώμη της, πρέπει να φέρουν στο χέρι επιδέσμους με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
 «Οι αληθινοί Φιλανδοί» κατά τις βουλευτικές εκλογές το 2011 αποτέλεσε το τρίτο κόμμα στο νομοθετικό σώμα της Φινλανδίας.

Εάν νομίζεται ότι τέτοιες φαεινές ιδέες τις έχουν μόνο εκεί δείτε και το βίντεο από την Αμερικανική Γερουσία και θα……ταραχτείτε σίγουρα

logiakaiskepseis
klassikoperiptosi

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*