Τοτεμικές Αντανακλάσεις

Οι Τοτεμικές αντανακλάσεις μας…Ο φρουρός που στέκεται αγέρωχα σαν αστρικός μαχητής, και το Τοτέμ-οδηγός, ο καθοδηγητής στις αστρικές περιπλανήσεις…Διαβάστε Πώς να έλθετε σε επαφή με τα Αρχετυπικά σας Τοτεμικά στοιχεία…

Η Προετοιμασία της Άσκησης
(Συνιστάται για έμπειρους στα Θέματα του Διαλογισμού και των συγκεκριμένων τύπων Ασκήσεων.Μια εξωτερική τοποθεσία θα ήταν η ιδανική για την σωστή εκτέλεση της άσκησης.)
Αρχικά θα πρέπει να έχετε διαλέξει την στάση διαλογισμού που βολεύει εσάς και το σώμα σας καλύτερα, δίχως να σας κουράσει..Χαλαρώστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα, και σιγά σιγά επικεντρωθείτε στο Τρίτι σας Μάτι.Οραματιστείτε πως είστε κάποιος Αρχαίος Σαμάνος, και βρίσκεστε τοποθετημένος σε κάποιον Ιερό Λόφο κατα την δύση του Ηλίου…’
Στρέψτε το κεφάλι σας προς την δύση, νιώθωντας τις τελευταίες αχτίδες του Ηλίου καθώς εκείνος σβήνει πίσω από τον Ορίζοντα. Η Δύση είναι ο τόπος της εσώτερης διορατικότητας, της Αυτο-ίασης και των Ιερών Ονείρων. Οραματιστείτε τον τόπο αυτό με ευλάβεια, και προσφέρτε του ανάλογες ενεργειακές τιμές… Ο Λόγος για τον οποίο “επισκέπτεστε” αυτόν τον Ιερό Λόφο είναι να ανακαλύψετε τα Τοτέμ της Εσωτερικής Σοφίας σας. Αυτά τα τοτέμ μπορείτε να τα δείτε μόνο στον τόπο της εσωτερικής σας ενόρασης, και όχι στον Φυσικό Κόσμο. Είναι Τοτέμ με τεράστια Ιερή Ενέργεια και δύναμη. Είναι η αντανάκλαση του πνευματικού εαυτού σας που βρίσκεται σε Αρμονία.
Σχηματίζουν την πηγή των ενεργειακών επιθυμιών σας, των Αιθερικών αναγκών σας.
Καθώς ο ήλιος πέφτει, το λυκόφως έρχεται να πάρει την θέση της ημέρας. Εκείνη την ώρα του λυκόφωτος, καλέστε τα εσωτερικά Τοτέμ σας να σχηματίσουν έναν Νοητό Ιερό κύκλο γύρω σας.

Η Δημιουργία του Κύκλου�
Με αυτά τα τοτέμ θα εξασκηθείτε για να αναπτύξετε τις ιδιαίτερες ικανότητές σας, την αρμονία του Πνευματικού εαυτού σας, και την ενέργεια του “οχήματός” σας..
Με το κεφάλι ακόμη στραμμένο προς την δύση, Καλέστε το ιερό εσωτερικό σας τοτέμ. Αυτό είναι το “Ονειρικό” σας Τοτέμ, που σας αποκαλύπτει Εικόνες Σοφίας που προέρχονται από την προσωπική σας Ενόραση.Διαλογιστείτε επάνω στο συγκεκριμένο Τοτέμ, εκείνο εμπεριέχει το “ύδωρ”, το οποίο είναι τα εσώτερα συναισθήματά σας. Διαλογιστείτε την εικόνα του..
Μόλις ολοκληρώσετε, σιγά σιγά στραφείτε προς τον Βορρά. Καλέστε το εσώτερο Τοτέμ που βρίσκεται σε εκείνη την Κατεύθυνση. Αυτό είναι το “Πρεσβύτερο” τοτέμ, και χρησιμοποιείται για να αφυπνήσει τον οδηγό σας στην Σοφία.
Διαλογιστείτε επάνω στο Τοτέμ.. Το τοτέμ αυτό είναι η “Γαία” , η σοφία της διαίσθησής σας. Αφιερώστε του λιγο χρόνο και διαλογιστείτε επάνω του…
Μόλις ετοιμαστείτε, στραφείτε προς την Ανατολή και καλέστε το Τοτέμ που Βρίσκεται Ανατολικά.Αυτό είναι το τοτέμ που αυξάνει την διάθεση για Χιούμορ καθώς και την Έμπνευση. Διαλογιστείτε επάνω του.
Αυτό το τοτέμ είναι ο “Αέρας”, η δημιουργικότητα, η εσωτερική ισορροπία. Διαλογιστείτε επάνω στο τοτέμ, που βρίσκεται στον Νοητό κύκλο.Στην συνέχεια στραφείτε προς τον Νότο. Καλέστε το Τοτέμ του Νότου. Αυτό είναι το Τοτέμ-Φυλακάς σας και φέρνει την αρμονία σε όλες τις πτυχές του Εσώτερου Εαυτού.Είναι η “Φωτιά”, η προστασία του Εσώτερου Εαυτού. Διαλογιστείτε μαζί του…
Μόλις είστε έτοιμοι στραφείτε προς την Δύση ξανά. Σιγά σιγά στραφείτε προς τον Ουρανό και καλέστε το Πνευματικό τοτέμ.Είναι το Τοτέμ – Δημιουργός, που αφυπνίζει τα βάθη της ψυχικής Συνείδησης.
Το τοτέμ αυτό ειναι το “Πνεύμα”, τα δώρα του Εσώτερου Κόσμου. Διαλογιστείτε επάνω του.
Μόλις τελειώσετε και με αυτό, σκύφτε σιγά σιγά και ακουμπήστε την Γη. Ακουμπώντας την, καλέστε το εσώτερο “Γήινο” τοτέμ. Είναι η ¨Καρδιά”, η συμπόνια του Εσώτερου Εαυτού.
Διαλογιστείτε μαζι του…
Στην συνέχεια βυθιστείτε μέσα στον εσώτερο Εαυτό σας..Διαλογιστείτε πως καταδύεστε βαθιά, και μόλις είστε έτοιμοι καλέστε το τοτέμ που βρίσκεται μέσα σας και είναι αντανάκλαση του Εσώτερου Εαυτού σας. Είναι το Τοτέμ της Αυτο-Αναγνώρισης.
Διαλογιστείτε μαζι του..
Τέλος, στραφείτε προς την Δύση για ακόμη μια φορά και τιμήστε τον Ιερό αυτό Λόφο με ενεργειακές τιμές…Τιμήστε τα τοτέμ που βρίσκονται στον Κύκλο και που αντιπροσωπευουν την Εσωτερική σας Αρμονία.
Αργά αργά, επανέλθετε στην κατάσταση συνείδησης, και στον πραγματικό κόσμο..!

ΠΗΓΗ

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/08/blog-post_2386.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *