Τι είναι η χειρονομία στις φωτογραφίες και γιατί την κάνουν..

Μπορεί κάνεις, αν τις δει όλες, να βγάλει μονός του τα συμπεράσματα του για το τι είναι αυτή η χειρονομία αλλά επειδή πολλοί μου είπαν ότι δεν καταλαβαίνουν (μάλλον γιατί βαρέθηκαν να τις δουν όλες ή δεν έχουν ασχοληθεί αρκετά με την συνωμοσία) γραφώ αυτό το επεξηγηματικό κείμενο.
Δεν μάζεψα αυτές τις φωτογραφίες για δείξω ότι όποιος την κάνει είναι μασόνος όπως νομίζουν κάποιοι, αφού όντως αυτή η χειρονομία είναι κοινή και την κάνει ο καθένας μας, σε ανύποπτο χρόνο, καθημερινά.

Δεν είναι αποδεικτικό στοιχειό δηλ αλλά είναι καλό να αποκτήσετε μια γενική εικόνα για το ποιοι και ποτέ την χρησιμοποιούν μέσω της συλλογής μου.
Αυτό που θέλω να δείξω είναι ότι αυτήν την κοινή χειρονομία την χρησιμοποιούν συστηματικά σαν σινιάλο μεταξύ τους επί αιώνες σε πορτραίτα ή επίσημες φωτογραφίες, όλοι όσοι έχουν το εξής κοινό:  
μας δουλεύουν κανονικά τόσα χρόνια…

Όσοι ξέρουν δηλ την πραγματική φύση του συστήματος που τους βοήθησε να φθασούν ως εκεί αλλά υποκρίνονται ότι πρεσβεύουν κάτι άλλο, τηρώντας τον όρκο σιωπής ότι δεν θα το αποκαλύψουν ποτέ..
Μόνο μια κοινή χειρονομία θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν χωρίς να τους παίρνει ποτέ ο χαμπάρι ο αμύητος κι ας είναι μεσ’τα μούτρα του, αλλά μόνο όποιος γνωρίζει ήδη τι ακριβώς σημαίνει ώστε να το προσέξει.

Υπάρχουν τρεις λόγοι που χρησιμοποιείται:

1)Με αυτόν τον τρόπο στέλνουν σήμα στους υπόλοιπους που εντάσσονται στο ίδιο ιεραρχικό σύστημα, αλλά ίσως με διαφορετικά συμφέροντα, ότι το συγκεκριμένο έργο που εκτελούν είναι προς όφελος του γενικού σχεδίου κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο καθώς τις περισσότερες φορές το γενικό σχέδιο απαιτεί να υποκρίνονται κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά πιστεύουν για να δημιουργήσουν την ελεγχόμενη ρήξη και να επιτευχτεί το »Διαιρεί και Βασίλευε».

2)Οταν θέλουν ένας φέρελπις νέος να μυηθεί στην μασονία για να εκμεταλλευτούν την επιρροή του, μπορούν να του δείξουν ποιοι ανήκουν ήδη ώστε να εντυπωσιαστεί και να δεχτεί την τυφλή υποταγή στην ιεραρχία όπως έκαναν στο παρελθόν τα πρότυπα που θαυμάζει.

3)Ολοι οι ευεργετηθεντες (πολιτικοί και καλλιτέχνες κυρίως) πρέπει να δηλώνουν υποταγή στους αφέντες τους (τα θρησκευτικά τάγματα) με αυτή την χειρονομία καθώς η αλαζονεία είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό τους και η έννοια της υποταγής στον ανώτερο η βασικότερη αρχή τους.

Γιατί η χειρονομία είναι να δείχνουν (και να αισθάνονται οι ίδιοι, αν ασπάζονται τα συγκεκριμένα πιστεύω) ότι προβάλλουν τα κέρατα με τα δυο ακραία δάχτυλα, ενώνοντας τα δυο μεσαία(triad claw) ή κατεβάζοντας τα (τα γνωστά κερατάκια), θα το καταλάβει καλυτέρα κάνεις αν διαβάσει το θέμα στις συζητήσεις ‘τα δυο μονοπάτια του εωσφορισμου’
Εκεί εξηγώ την έννοια της ιεραρχίας και ότι ο πραγματικός εωσφορισμος, το δεξί μονοπάτι, μπορεί να απλουστευτεί ως ‘ο ανώτερος να επικρατεί και να αναγνωρίζεται’… αυτό είναι το χαρακτηριστικό του ζώου με τα κέρατα..

Ακόμα και αν δεν υπάρχουν, ο Θεός των Γραφών και ο εωσφόρος, αλλά είναι αρχέτυπα που πρόεκυψαν από το σωστό πατρικό πρότυπο που προσφέρει ανιδιοτελώς (ο Θεός) και από του μεγάλου αδελφού (γιου ενός αδίκου πατερά) που μάχεται για αναγνώριση (εωσφόρος) αντίστοιχα, η κατανόηση τους έχει μεγάλη σημασία για όποιον θεώρει τον εαυτό του σκεπτόμενο, αφού καθορίζουν τη σχέση του ιδίου ως ανώτερου με τους, κατωτέρου πνευματικού επίπεδου, συνάνθρωπους του.
Φυσικά είναι περιττό να αναφέρω με ποιο αρχέτυπο ταυτίζονται τα ιερατεία σε όλη την ιστορία.
Αυτή είναι όλη η ουσία της περίφημης μυστικής αρχαίας γνώσης των ‘σοφών’ ιερατείων ..ότι ηγούνται το κοπάδι όπως το ζώο με τα κέρατα..
Δεν λειτουργούν όμως όπως ο ηγέτης μιας αγέλης ζωών που την προστατεύει, γιατί η κοσμοθεωρία τους δεν είναι ότι είμαστε απλά όλοι ζώα του ιδίου είδους αλλά πνευματικά όντα με διαφορετικό επίπεδο πνευματικότητας.
Η πνευματικότητα αυτή δεν υπόκειται στους νομούς του Θεού των Γραφών αλλά αντίθετα στην αρχαία αντίληψη όλων των ιερατείων ότι ο κόσμος είναι ένας ζωντανός οργανισμός-θεότητα, τις αρχές του οποίου αντιλαμβάνονται μόνο όσοι αξίζουν να μυηθούν στην αρχαία μυστηριακή θρησκεία.

Έτσι μια γενοκτονία ή οποιοδήποτε άλλη αποτρόπαιη πράξη τους, την δικαιολογούν με τον παραλληλισμό του τι συμβαίνει στην φύση.
πχ ο εγκέφαλος ενός ανθρώπου δίνει την εντολή να κόψει τα νύχια του ή να ξυστεί σκοτώνοντας έτσι μερικά κύτταρα για το καλό του ιδίου οργανισμού.
Αντίστοιχα στη φύση ότι πεθαίνει γίνεται λίπασμα που θα χρησιμοποιηθεί για να εξελίχθη η ζωή και γι’αυτο και πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τέλος σε αυτόν το κόσμο, όπου θα τιμωρηθούν όπως λένε οι Γραφές.
Αντίθετα θεωρούν τους εαυτούς τους φύλακες αυτής της γνώσης της ‘αληθείας’ και ότι αφού ακλούθησαν τους ‘πραγματικούς’ θεϊκούς νομούς, θα επιβραβεύουν για όσα έκαναν με μια αναγέννηση της ψυχής τους σε νέο σώμα και με ακόμα υψηλότερη θέση στην ιεραρχία.
Πιστεύουν δηλ ότι »ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και ότι οποιαδήποτε θυσία όσων δεν ήταν άξιοι να μυηθούν στα αρχαία μυστήρια είναι αξιέπαινη, αρκεί να προάγει τον τελικό σκοπό που είναι η τελειοποίηση του ανθρωπινού πολιτισμού μέχρι να γίνει η γη ένας παράδεισος (πχ τα πειράματα των ναζί που οδήγησαν σε άλματα την ιατρική επιστήμη και φαρμακοβιομηχανία).

Αυτός είναι ο θεϊκός νομός του παγανισμού (και αυτό σημαίνει και η άλλη χειρονομία η »as above, so below» που λέω σε ένα άλλο θέμα).. η τάξη της φύσης..
Η νέα τάξη πραγμάτων βεβαία είναι λίγο διαφορετική..
Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο »Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας» δηλ θέλουν να μάθουμε πλέον την ‘αλήθεια’ που πιστεύουν αυτοί, να την ενστερνιστούμε και να γίνει μια κοινωνία στο πρότυπο της κυψέλης των μελισσών όπου όλοι θα αποδέχονται την βασιλισσα και τους κηφήνες ως σοφούς ηγέτες.

Η μέχρι τώρα τάξη προέβλεπε, μέσω της υποκρισίας, να είναι οι περισσότεροι στην άγνοια ώστε να λειτούργει το πυραμιδικό σύστημα με τους πολλούς να υποφέρουν δουλεύοντας σαν δούλοι ώστε να ‘παίρνουν αυτό που τους αξίζει’ αυτοί οι λίγοι, αλλά αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει με το που βγήκε το ηλεκτρονικό τσιπακι.
Χάρη σε αυτό μπορεί να γίνει πλέον η μετάβαση στην ‘ουτοπία’ όπου όλοι όσοι το πάρουν θα αποδέχονται την ιεραρχία λαμβάνοντας τα προβλεπόμενα οφέλη.
Το μεγάλο δόλωμα για να δεχτούν το νέο σύστημα, ακόμα και όσοι είχαν πάρει χαμπάρι σε ποιες αρχές βασίζεται το προηγούμενο, θα είναι η τεχνολογία αφού το νέο σύστημα προπαγανδίζεται ήδη με το Venus Project και προβλέπει η κατώτερη τάξη να αντικατασταθεί με μηχανές ώστε όλοι όσοι ανήκουν σε αυτό να έχουν καλή ζωή και να μην υπάρχει η εκμετάλλευση του συνανθρώπου.

Δυστυχώς όμως αυτή η νέα κοινωνία είναι αναγκαίο να χτιστει από τις στάχτες της καταστροφής και του χάους που θα προξενήσουν τα επόμενα χρόνια.
Αυτό θα το πετυχουν, όπως πάντα, εφαρμόζοντας τις δυο σημαντικότερες τακτικές τους το »Διαιρεί και Βασίλευε» και τη »Διείσδυση» που πάντα συνδυάζουν για να έχουν στο τέλος το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, την προσχεδιασμένη χεγκελιανη διαλεκτική.
Δηλ βρίσκουν αυθόρμητες συγκρούσεις ομάδων και ιδεολογιών και διεισδύοντας μέχρι να λάβουν ηγετικές θέσεις τις διαμορφώνουν σε δυο κυρίαρχα αντίπαλα δόγματα με στόχο την καθολική σύγκρουση και αμφιταλάντευση όλου του πληθυσμού ανάμεσα στις δυο θέσεις που θα οδηγήσουν στην προκατασκευασμένη σύνθεση τους, ως επιθυμητή από όλους λύση.

Όντως μπορεί όταν ολοκληρωθεί το σχέδιο τους να είναι πολύ καλύτερο το βιοτικό επίπεδο όσων επιζήσουν το χάος και τις επαναστάσεις που θα προηγηθούν.
Αυτό που πρόκειται να συμβεί τα επόμενα χρόνια είναι η επανάληψη της ιστορίας και συγκεκριμένα του Διαφωτισμού και της Γαλλικής επανάστασης.
Και όπως κατάφεραν να πείσουν ολην την ανθρωπότητα ότι αυτά ήταν για το καλό και την ελευθερία των ανθρώπων έτσι θα το καταφέρουν ξανά.
Όποιος μελετά την πραγματική πλευρά της ιστορίας, την συνωμοσιολογικη, θα ξέρει ότι ο μονός λόγος που έγινε ο Διαφωτισμός και η μετάβαση από την βασιλεία στην σημερινή τυραννία και υποκρισία δημοκρατίας είναι ότι κατά τον μεσαίωνα η καθολική εκκλησία έπρεπε με κάθε νέο βασιλια να προσπαθεί από την αρχή να ασκήσει επιρροή και έτσι εφεύρε το νέο σύστημα της μασονίας όπου κάθε πολίτης μπορούσε πλέον να πλησιάσει μια θέση ισχύος έπρεπε όμως πρώτα να έχει ήδη γαλουχηθεί στη μυστηριακή θρησκεία και σκοπούς ώστε να είναι έτοιμο πιόνι τους όταν θα έφτανε σε αυτή.
Ήταν με λίγα λόγια το μεγαλύτερο ξεγέλασμα της ανθρωπότητας αλλά και ένα μεγάλο βήμα προς τον τελικό σκοπό της ανθρωπότητας που είναι η πρόσβαση στη γνώση του κάλου και του κάκου και Κρίση της για την επιλογή του στρατοπέδου στην μεγάλη πνευματική μάχη που πλησιάζει.

Η ειρωνεία βεβαία είναι ότι ενώ θα έχει χειραγωγηθεί ξανά η μάζα, θα πιστεύει ότι κατάφερε να επαναστατήσει στην παλιά τάξη πραγμάτων και ότι ο Δεύτερος Διαφωτισμός ήταν αυθόρμητη αφύπνιση.

Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι στην ουσία ένας δεύτερος μεσαίωνας όπου τα ιερατεία θα είναι απροκάλυπτα η αυθεντία με το αληθινό τους δόγμα που όλοι θα ασπάζονται, χωρίς πλέον να υποκρίνονται το εξωτερικό δόγμα του χριστιανισμού όπως στον πρώτο μεσαίωνα, αλλά αυτό της νέας εποχής.

Αν όλοι αυτοί ήταν παγανιστές του στυλ Αρχαίας Ελλάδας δεν θα είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί το να επικρατεί ο πραγματικά ανώτερος από τη φύση, με σοφία και ηθική είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος που μπορεί να λειτουργήσει μια κοινωνία που αποτελείται από πολίτες χωρίς προσωπική υπευθυνότητα και γι’ αυτό πολλές σπουδαίες προσωπικότητες έχουν συμμαχήσει με το σύστημα, τους έχουν ξεγελάσει ότι σε αυτά τα ιδανικά βασίζονται.
Όμως είναι αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι αυτό που μας προειδοποιούν οι Γραφές ότι δηλ είναι εωσφοριστες στα υψηλια κλιμάκια δηλ η ανωτερότητα τους είναι μόνο στην πονηρία και όχι στο ήθος.
Έτσι η τυφλή υπακοή στην ιεραρχία έχει σαν αποτέλεσμα σπουδαίοι άνθρωποι με σωστές αρχές να πέφτουν θύματα της υποκρισίας τους και να γίνονται πιόνια τους.
Η μάζα απλά ακλουθεί και μεγεθύνει το μοιραίο λάθος αυτών που θαυμάζουν..

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

THE ZEITGEIST & KYMATICA SKEPTICS IN GREECE!

Για αρχή  παραθέτουμε πορτραίτα( σημαντικών) ανθρώπων που πέρασαν από την παγκόσμια ιστορία
Στις επόμενες εβδομάδες  θα δημοσιεύουν και φωτογραφίες από πολλούς έλληνες πολιτικούς,

κληρικούς,καλλιτέχνες κτλ

Alfonso V of Aragon
Alfonso V of Aragon 1396-1458
Renaissance King of Aragon, Valencia, Majorca, Sardinia, Corsica & Sicily
Giovanni Pico della Mirandola
Giovanni Pico della Mirandola 1463-1494
Renaissance philosopher, related to Sforza, Gonzaga and Este dynasties
Martin Luther
Martin Luther 1483-1546
Initiated the Protestant Reformation, founded Lutheranism
Vittoria Colonna
Vittoria Colonna 1490-1547
Italian Protestant, daughter of Fabrizio Colonna of the powerful Colonna family
Claude of France
Claude of France 1499-1524
Duchess of Brittany, 1st wife of Francis I of France & mother of Henry II of France
Francis Xavier
Francis Xavier 1506-1552
Co-founder of the Society of Jesus, pioneering Roman Catholic missionary
Giulia Gonzaga
Giulia Gonzaga 1513-1566
Italian oligarch of the Renaissance, wife of Vespasiano Colonna Duke of Traetto
Catherine de' Medici
Catherine de’ Medici 1519-1589
Queen consort of France as wife of King Henry II of France
Eleanor of Toledo
Eleanor of Toledo 1522-1562
Daughter of Duke of Alba, wife of Cosimo de’ Medici, mother of Dukes of Tuscany
Maria of Spain
Maria of Spain 1528-1603
Daughter of Holy Roman Emperor Ferdinand I & wife of Maximilian II
Elizabeth I
Elizabeth I 1533-1603
Queen of England, established Church of England’s independence from Rome
Francesco I de' Medici
Francesco I de’ Medici 1541-1587
Grand Duke of Tuscany, continued the heavy taxation of his subjects
Henry of Navarre
Henry of Navarre 1553-1610
First monarch of the House of Bourbon in France. 1st Huguenot King
James I
James I 1566-1625
King of England, united the English, Scottish and Irish crowns
Robert Fludd
Robert Fludd 1574-1637
English occultist, astrologer, mathematician and Hermetic writer
John Rolfe
John Rolfe 1585-1622
Early settler of Jamestown. His tobacco crop made Virginia Colony profitable
Richard Boyle
Richard Boyle 1612-1698
2nd Earl of Cork, Lord High Treasurer of Ireland like his millionaire father
Johan de Witt
Johan de Witt 1625-1672
Grand Pensionary of Holland, tutored a young William III of Orange
Christiaan Huygens
Christiaan Huygens 1629-1695
Dutch mathematician. Founder of modern Calculus, Royal Society
Christopher Wren
Christopher Wren 1632-1723
Founder & president of the Royal Society, Freemason & Master of Lodge #1
Ralph Montagu
Ralph Montagu 1638-1709
1st Duke of Montagu, of the famous Montagu family
Henry Darnall
Henry Darnall 1645-1711
Proprietary Agent of Baron Baltimore. Granddad of Charles Carroll of Carrollton
William Randolph
William Randolph 1650-1721
Colonist, ancestor of Thomas Jefferson and Cheif Justice John Marshall
James Blair
James Blair 1656-1743
Church of England missionary & founder of the College of William & Mary
William Cowper
William Cowper 1665-1723
1st Earl Cowper, 1st Lord Chancellor of Great Britain, supported William III
Frederick Augustus I
Frederick Augustus I 1670-1733
Elector of Saxony, King of Poland and Grand Duke of Lithuania
Spencer Compton
Spencer Compton 1673-1743
1st Earl of Wilmington, Prime Minister of Great Britain and 1st Lord of the Treasury
John Manners
John Manners 1676-1721
2nd Duke of Rutland, son of John Manners of the ‘Glorious Revolution’
Thomas Pelham-Holles
Thomas Pelham-Holles 1693-1768
1st Duke of Newcastle, Prime Minister of Great Britain and Secretary of State
John Wesley
John Wesley 1703-1791
Church of England cleric, founder of the Methodist movement
Simon Harcourt
Simon Harcourt 1714-1777
1st Earl Harcourt, British diplomat and general, ambassador for George III
John Adams
John Adams 1735-1826
2nd President of the United States and negotiator of the peace treaty with U.K
Francis Asbury
Francis Asbury 1745-1816
1st bishop of the Methodist Episcopal Church in the United States
Wolfgang von Goethe
Wolfgang von Goethe 1749-1832
German writer, served the duchy of Saxe-Weimar, member of the Illuminati
John Marshall
John Marshall 1755-1835
Chief Justice of the United States, developed the American legal system
Joseph Fesch
Joseph Fesch 1763-1839
French cardinal, closely associated with the family of Napoleon Bonaparte
Christian VIII of Denmark
Christian VIII of Denmark 1786-1848
King of Denmark and Norway of the House of Oldenburg
Miguel of Portugal
Miguel of Portugal 1802-1866
King of Portugal of the House of Braganza and Knight of the Order of Christ
Napoleon III
Napoleon III 1808-1873
1st President of the French Republic and Emperor of the French
Alexander III of Russia
Alexander III of Russia 1845-1894
Emperor of Russia of the House of Oldenburg from 1881 until his death in 1894
Marsilio Ficino
Marsilio Ficino 1433-1499
Had an enormous influence on the Renaissance, worked for de’ Medici’s
Aegidius Antonini of Viterbo
Aegidius Antonini of Viterbo 1469-1532
Augustinian cardinal, of the Tribe of Levi. Studied the mysteries of the Kabbalah
Edward Montagu
Edward Montagu 1485-1557
Ancestor of the Dukes of Montagu & Manchester and the Earls of Sandwich
Ignatius of Loyola
Ignatius of Loyola 1491-1556
Founded the Society of Jesus, religious leader during the Counter-Reformation
Charles V
Charles V 1500-1558
Habsburg Holy Roman Emperor & King of Spain, oversaw Americas colonization
Francis Borgia
Francis Borgia 1510-1572
4th Duke of Gandia, third Superior General of the Society of Jesus
Philip Neri
Philip Neri 1515-1595
Italian priest, worked for the de’ Medici family and supported Henry of Navarre
Cosimo I de' Medici
Cosimo I de’ Medici 1519-1574
Duke of Florence, Grand Duke of Tuscany. Restored power in Florence
James Douglas
James Douglas 1525-1581
4th Earl of Morton and regent of Scotland, supported the Reformation
Ambrose Dudley
Ambrose Dudley 1530-1590
Assisted his younger brother Robert in the spread of Protestantism in England
Edward VI
Edward VI 1537-1553
King of England, educated by his fathers sixth wife Catherine Parr like his sister
Joanna of Austria
Joanna of Austria 1547-1578
Wife of Francesco I de’ Medici, mother of Marie de’ Medici
Cesar de Nostredame
Cesar de Nostredame 1553-1629
Son of French astrologer and occultist Michel de Nostredame (Nostradamus)
Maurice of Nassau
Maurice of Nassau 1567-1625
Stadtholder, Prince of Orange, foremost general of the 80 years war
Anne of Denmark
Anne of Denmark 1574-1619
Wife of James I of England. Mother of King Charles I and Elizabeth of Bohemia
Anne of Austria
Anne of Austria 1601-1666
Queen of France, mother of Louis XIV of France & Philippe I Duke of Orleans
Henry Oldenburg
Henry Oldenburg 1619-1677
Foremost spy in 17th century Europe, 1st Secretary of the Royal Society
Robert Boyle
Robert Boyle 1627-1691
Founder of modern Chemistry, Royal Society, son of 1st Earl of Cork
Mary of Orange
Mary of Orange 1631-1660
Mother of William III of Orange, granddaughter of Marie de’ Medici
Gaspar Fagel
Gaspar Fagel 1634-1688
Grand Pensionary of Holland, tutored and supported William III of Orange
William Cavendish
William Cavendish 1640-1707
1st Duke of Devonshire, strong supporter of the Glorious Revolution & William III
John Cecil
John Cecil 1648-1700
Earl of Exeter, known as Lord Burghley, supported William III of Orange
John Somers
John Somers 1651-1716
Chief architect of English union with Scotland and the Protestant succession
Thomas Bruce
Thomas Bruce 1656-1741
2nd Earl of Ailesbury & 3rd Earl of Elgin, a Lord of the Royal Bedchamber
Sophia Dorothea of Hanover
Sophia Dorothea of Hanover 1666-1726
Wife and cousin of George I of Great Britain, and mother of George II
Joseph Addison
Joseph Addison 1672-1719
English playwright and poet, worked for John Somers and Charles Montagu
Charles Townshend
Charles Townshend 1674-1738
2nd Viscount Townshend, Secretary of State, Fellow of the Royal Society
John Campbell
John Campbell 1678-1743
2nd Duke of Argyll, Scottish soldier, helped secure Hanoverian succession
Henry Pelham
Henry Pelham 1694-1754
Prime Minister of Great Britain & Chancellor of the Exchequer
Frederick, Prince of Wales
Frederick, Prince of Wales 1707-1751
Duke of Edinburgh, eldest son of George II and father of George III
Thomas Gray
Thomas Gray 1716-1771
English poet, classical scholar and professor at Cambridge University
Josias of Saxe-Coburg
Josias of Saxe-Coburg 1737-1815
Austrian general and Lieutenant Field Marshal in the Seven Years’ War
Tadeusz Kościuszko
Tadeusz Kościuszko 1746-1818
Polish-Lithuanian aristocrat and general in the American Revolutionary War
Ferdinand I of Two Sicilies
Ferdinand I of Two Sicilies 1751-1825
King of Naples & Sicily, of the House of Bourbon-Two Sicilies
Alexander Hamilton
Alexander Hamilton 1755-1804
1st U.S. Secretary of the Treasury, founded U.S. Mint & 1st National Bank
Ferdinand III
Ferdinand III 1769-1824
Grand Duke of Tuscany of the House of Habsburg-Lorraine
Robert Peel
Robert Peel 1788-1850
Prime Minister of the U.K, created the modern concept of the police force
Sophie of Bavaria
Sophie of Bavaria 1805-1872
Mother of Franz Joseph Emperor of Austria & Maximilian Emperor of Mexico
Otto of Greece
Otto of Greece 1815-1867
First modern King of Greece under the protection of the U.K, France and Russia
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt 1858-1919
President of the United States, Freemason, imperialist
Lorenzo de' Medici
Lorenzo de’ Medici 1449-1492
Fostered the early Italian Renaissance, one of the wealthiest men in Europe
Alfonso I d'Este
Alfonso I d’Este 1476-1534
Duke of Ferrara, of the House of Este during the Italian Wars
Catherine of Aragon
Catherine of Aragon 1485-1536
1st wife of King Henry VIII of England, sparked England’s break from Rome
Francis I
Francis I 1494-1547
France’s first renaissance monarch. Gave rise to the Protestant Reformation
Ferdinand I
Ferdinand I 1503-1564
Holy Roman Emperor, Habsburg, supported the Society of Jesus
James V of Scotland
James V of Scotland 1512-1542
King of Scotland, raised by Archibald Douglas Earl of Angus, ally of Francis I
Nicholas Throckmorton
Nicholas Throckmorton 1515-1571
Royal diplomat, worked for Elizabeth I, supported Reformation
William Cecil
William Cecil 1521-1598
Baron Burghley, chief advisor of Queen Elizabeth I, founder of the Cecil dynasty
Philip II
Philip II 1527-1598
King of Spain, Portugal, Naples and Sicily of the House of Habsburg
Robert Dudley
Robert Dudley 1532-1588
Earl of Leicester of the famous Dudley family. English diplomat
Charles Borromeo
Charles Borromeo 1538-1584
Cardinal active in Counter-Reformation, nephew of de’ Medici Pope Pius IV
Ferdinando I de' Medici
Ferdinando I de’ Medici 1549-1609
Grand Duke of Tuscany, gained great wealth through Medici banks
Walter Raleigh
Walter Raleigh 1554-1618
English Protestant aristocrat, explorer and populariser of tobacco in England
Karl I of Liechtenstein
Karl I of Liechtenstein 1569-1627
1st Prince of Liechtenstein, founder of the Princely Family of Liechtenstein
Marie de' Medici
Marie de’ Medici 1575-1642
Wife of King Henry of Navarre, had him killed the night after her coronation
John Berkeley
John Berkeley 1602-1678
Wealthy English royalist soldier, brother of William Berkeley governor of Virginia
Rupert of the Rhine
Rupert of the Rhine 1619-1682
Duke of Bavaria & Cumberland. 1st Governor of the Hudson’s Bay Company
Henry Howard
Henry Howard 1628-1684
Duke of Norfolk and Earl Marshal, gave his library to the Royal Society
Arthur Capell
Arthur Capell 1631-1683
Earl of Essex, Protestant supporter of William III of Orange
William Douglas-Hamilton
William Douglas-Hamilton 1634-1694
Duke of Hamilton, granted the Scottish crown to William III of Orange
Philippe I of Orleans
Philippe I of Orleans 1640-1701
Founder of House of Orleans, ancestor of most modern-day Catholic royalty
James Scott
James Scott 1649-1685
Duke of Monmouth, illegitimate son of Charles II, led the Monmouth Rebellion
James Bertie
James Bertie 1653-1699
1st Earl of Abingdon, son of Montagu Bertie the 2nd Earl of Lindsey
Charles Montagu
Charles Montagu 1661-1715
Devised the establishment of the Bank of England. 1st First Lord of the Treasury
Samuel Vetch
Samuel Vetch 1668-1732
Protestant colonial governor of Nova Scotia, involved in Monmouth Rebellion
Charles Lennox
Charles Lennox 1672-1723
1st Duke of Richmond, illegitimate son of King Charles II and a Freemason
Richard Temple
Richard Temple 1675-1749
1st Viscount Cobham, British soldier, political mentor to the young William Pitt
George II
George II 1683-1760
King of Great Britain and Ireland, gave rise to British government power
Maurice de Saxe
Maurice de Saxe 1696-1750
Marshal General of France, illegitimate son of Frederick Augustus I
Robert Livingston
Robert Livingston 1708-1790
3rd Lord of Livingston Manor, grandson of Robert Livingston the Elder
Christopher Smart
Christopher Smart 1722-1771
English poet, notorious member of the Freemasons and Masonic auther
George III
George III 1738-1820
King of the United Kingdom of Great Britain and Ireland
Leopold II
Leopold II 1747-1792
Holy Roman Emperor, King of Hungary & Bohemia & Grand Duke of Tuscany
Maria Luisa of Parma
Maria Luisa of Parma 1751-1819
Queen consort of Spain & daughter of King Louis XV of the House of Bourbon
José Álvarez de Toledo
José Álvarez de Toledo 1756-1796
Duke of Medina Sidonia & Alba de Tormes, husband of the Duchess of Alba
Augustus of Saxe-Gotha
Augustus of Saxe-Gotha 1772-1822
Duke of Saxe-Gotha, grandfather of Albert, Prince Consort of Queen Victoria
Pope Pius IX
Pope Pius IX 1792-1878
Longest reigning Pope in history, centralized the Church in the Vatican
Joseph Smith
Joseph Smith 1805-1844
American religious leader and the founder of the Latter Day Saint movement
Pedro II of Brazil
Pedro II of Brazil 1825-1891
Emperor of Brazil, reigned for over 58 years, Grand Master of Order of Christ
Wilhelm II
Wilhelm II 1859-1941
Emperor of Germany and King of Prussia, grandson of Queen Victoria
Christopher Columbus
Christopher Columbus 1451-1506
Genoese explorer of the «New World», initiated the process of it’s colonization
Lucrezia Borgia
Lucrezia Borgia 1480-1519
Daughter of Pope Alexander VI, wife of Giovanni Sforza & Alfonso d’Este
Archibald Douglas
Archibald Douglas 1489-1557
Scottish Earl of Angus, ally of Henry VIII, consolidated the Douglas families power
Eleanor of Austria
Eleanor of Austria 1498-1558
Habsburg Infanta of Castile, wife of Manuel I of Portugal & Francis I of France
Isabella of Portugal
Isabella of Portugal 1503-1539
Holy Roman Empress, wife of Charles V, daughter of Manuel I of Portugal
Catherine Parr
Catherine Parr 1512-1548
Protestant, Henry VIII’s sixth wife. Restored Elizabeth to line of succession
James Hamilton
James Hamilton 1516-1575
Earl of Arran, great grandson of James II of Scotland. Supported Reformation
Christina of Denmark
Christina of Denmark 1521-1590
Queen of Denmark, Norway & Sweden, wife of Francesco II Sforza, Duke of Milan
Maximilian II
Maximilian II 1527-1576
Holy Roman Emperor, member of the House of Habsburg
John Hawkins
John Hawkins 1532-1595
Shipbuilder, naval commander and slave trader. 2nd cousin of Francis Drake
Francis Drake
Francis Drake 1540-1596
English sea captain and slave trader. Provoked the Spanish Armada
Francesco della Rovere
Francesco della Rovere 1549-1631
Duke of Urbino, related to Este, de’ Medici and Farnese dynasties
Philip Sidney
Philip Sidney 1554-1586
English Poet and soldier, nephew of Robert Dudley
Henry Wriothesley
Henry Wriothesley 1573-1624
Earl of Southampton, member of the Virginia Company governing council
Philip III
Philip III 1578-1621
Habsburg King of Spain & Portugal. Married his cousin
John Milton
John Milton 1608-1674
English poet, propagandist and official serving under Oliver Cromwell
John Evelyn
John Evelyn 1620-1706
English writer and diarist, co-founder of the Royal Society
Archibald Campbell
Archibald Campbell 1629-1685
Earl of Argyll, took part in the Monmouth rebellion, fellow of the Royal Society
Cyril Wyche
Cyril Wyche 1632-1707
Lawyer & politician, original member of the Royal Society
Charles Calvert
Charles Calvert 1637-1715
3rd Baron Baltimore & Proprietary Governor of Maryland
Isaac Newton
Isaac Newton 1642-1727
English intellectual, Royal Society, one of the most influential people in history
Jonathan Trelawny
Jonathan Trelawny 1650-1711
A British Bishop of Bristol, Exeter and Winchester. Supported William III
George Churchill
George Churchill 1654-1710
Younger brother of the Duke of Marlborough. Supported William III
Joseph Sabine
Joseph Sabine 1661-1739
General in 9 Years’ War, War of Spanish Succession & Jacobite Rebellion
Charles Beauclerk
Charles Beauclerk 1670-1726
1st Duke of St Albans, illegitimate son of King Charles II
William Cavendish
William Cavendish 1672-1729
2nd Duke of Devonshire, served as Lord President of the Council
Frederick I
Frederick I of Sweden 1676-1751
King of Sweden & Landgrave of Hesse-Kassel, founder of the order of Seraphim
James Craggs
James Craggs 1686-1721
Acquaintance of King George I while in Hanover, accompanied him to England
William Cavendish
William Cavendish 1698-1755
3rd Duke of Devonshire, most recent common ancestor of Charles & Diana
George Whitefield
George Whitefield 1714-1770
English Anglican priest, active in the British North American colonies
Louise of Great Britain
Louise of Great Britain 1724-1751
Daughter of George II of Great Britain, queen consort of Denmark and Norway
Joseph II
Joseph II 1741-1790
Holy Roman Emperor, first ruler of the House of Habsburg-Lorraine in Austria
Thomas Coke
Thomas Coke 1747-1814
Father of Methodist Missions, continued John Wesley’s work in America
Bertrand Barère de Vieuzac
Bertrand Barère de Vieuzac 1755-1841
French politician, member of the National Convention during the French Revolution
Horatio Nelson
Horatio Nelson 1758-1805
1st Viscount Nelson & 1st Duke of Bronte, British flag officer in Napoleonic Wars
Henry Vassall-Fox
Henry Vassall-Fox 1773-1840
3rd Baron Holland & Chancellor of the Duchy of Lancaster
Adolphe Thiers
Adolphe Thiers 1797-1877
French politician, Prime Minister & President of the French Republic
Giuseppe Garibaldi
Giuseppe Garibaldi 1807-1882
Italian revolutionary & Freemason, Grand Master of the Grand Orient of Italy
Edward VII
Edward VII 1841-1910
King of the United Kingdom, of the House of Saxe-Coburg and Gotha
Adolf Hitler
Adolf Hitler 1889-1945
Leader of the National Socialist German Workers Party, head of state of Germany

Μασωνικές χειραψίες-http://www.katohika.gr/2011/08/blog-post_8928.html

Μασονικές χειραψίες του Jeffrey!!!

Δείτε τες και εδώ για να καταλάβετε ότι δεν τα βγάζουμε απ οτο μυαλό μας

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *