Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:54 - 22/06/2011

Τα UFO και η βεδική κοσμοθέαση Εξωγήινοι: οι μυστικές και μυστηριώδεις επιρροές τους

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εδώ και δεκαετίες μιλούν οι άνθρωποι για «αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα», τα λεγόμενα UFO, όμως συνήθως το φαινόμενο δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Αντιθέτως συνήθως γελοιοποιείται από τα μέσα ενημέρωσης, την επιστήμη και άλλες επίσημες θέσεις. Όποιον πίστευε στα UFO πολύ γρήγορα το θεωρούσαν οι συμπολίτες του ανόητο. Δεν είναι στα καλά του;

Δεν είναι λοιπόν περίεργο, πως τα ίδια μέσα ενημέρωσης, που μέχρι πρότινος γελοιοποιούσαν ή αποσιωπούσαν πλήρως το θέμα “UFO”, αλλάζουν ξαφνικά τη γνώμη τους;
«Μπορεί κανείς μόνο να διαπιστώσει: τα UFO υπάρχουν πράγματι». Αυτό ήταν το συμπέρασμα μιας δημόσιας εκπομπής για τα UFO της ελβετικής τηλεόρασης στις 19 Απριλίου 1994. Συνολικά οκτώ εκπομπές έγιναν από τις 19 Απριλίου έως τις 7 Ιουνίου: κάθε Τρίτη βράδι στις 7μμ στο „Schweiz aktuell”, πράγμα που εγγυόταν τη μεγαλύτερη δυνατή τηλεθέαση.

Γινόταν κάποια προσπάθεια να περάσει ήπια στον ελβετικό λαό το γεγονός πως επίκεινται αλλαγές στην εικόνα του κόσμου;

Ένα φαινόμενο τόσο παλιό όσο και η ανθρωπότητα

Οι θεάσεις UFO έχουν αυξηθεί θεαματικά από το 1947. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους -θα αναφερθώ πλησιέστερα σε μερικούς από αυτούς τους πιθανούς λόγους στη διάρκεια της ομιλίας μου-, όμως UFO δεν υπάρχουν μόλις από το 1947 και εδώ. Εάν παρατηρήσουμε τις παραδόσεις των αρχαίων πολιτισμών συναντούμε ξανά και ξανά θεϊκές φιγούρες, όντα που ήρθαν από τον ουρανό και κάποιες μυστήριες ιπτάμενες άμαξες. Όσο πιο αναλυτικές είναι οι παραδόσεις, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες μαθαίνουμε για φαινόμενα, τα οποία θα μπορούσαν να ταράξουν βαθιά την κοσμοθέαση των σημερινών ανθρώπων. Το φαινόμενο των UFO θα συνταράξει την εικόνα του κόσμου που έχουν οι υλιστικές επιστήμες, αλλά ακόμη περισσότερο την εικόνα του κόσμου των θρησκειών της Δύσης.

Δε θα διστάσω απόψε να προσεγγίσω επίσης αυτό το θέμα (εξωγήινοι και θρησκείες της Δύσης), διότι οι επιγνώσεις σε αυτό τον τομέα θα μπορούσαν να αφήσουν εποχή, πολύ περισσότερο από ότι στο χώρο των επιστημών. Όσο πιο λεπτομερείς είναι οι παραδόσεις, τόσο πιο πολλές λεπτομέρειες μαθαίνουμε σχετικά με αυτές τις επαναστατικές όψεις, διότι είναι θαυμαστό αλλά αληθινό: Όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί μιλούν για θεϊκά όντα, Διδασκάλους, επισκέπτες ή δαίμονες που ήρθαν από τον ουρανό.

Ο πολιτισμός που άφησε τις πιο πλούσιες και εκτενείς πηγές είναι αναμφισβήτητα ο αρχαίος ινδικός πολιτισμός. Αυτές οι πηγές μας παρέχουν πολύτιμη Γνώση σχετικά με όλους τους σημαντικούς τομείς της ανθρώπινης ύπαρξης. Ακόμη και σε σχέση με το θέμα UFO, εξωγήινοι και καταγωγή του ανθρώπου δεν μας εγκαταλείπουν στην αβεβαιότητα.

Η πρώτη σημαντική πληροφορία που λαμβάνουμε αναφέρει πως σε παλαιότερες εποχές ήταν φυσιολογική η επαφή με όντα ανώτερων διαστάσεων, δηλαδή ούτε καν παραφυσική! Από την Srimad-bhagavatam (1.16.3) μαθαίνουμε πως μέχρι πριν από 5000 χρόνια οι ημίθεοι εμφανίζονταν ακόμη φανερά στη Γη:
«Αφού ο Maharaja Pariksit [3138-3042 v.Chr.] δέχτηκε τον Krpacarya ως πνευματικό του Δάσκαλο, εκτέλεσε στις όχθες του Γάγγη τρεις τελετουργίες Asvamedha. Σε αυτές τις θυσιαστικές τελετουργίες ήταν παρόντες και οι ημίθεοι (Devas), και ακόμη και οι συνηθισμένοι άνθρωποι μπορούσαν να τους δουν.»

Ο Rupa Gosvami, ένας σημαντικός δάσκαλος των Βέδα του 16ου αιώνα, αναφέρει στο βιβλίο του ονόματι ‘Bhakti-rasamrta-sindhu’, πως οι επισκέψεις των ημίθεων διήρκησαν μέχρι την εποχή λίγο πριν την εμφάνιση του Βούδα. Εάν πιστέψουμε αυτές τις δηλώσεις, τότε σημαίνουν δύο πράγματα: μέχρι πριν από 3000 χρόνια περίπου ερχόταν ακόμη μεμονωμένοι ημίθεοι στη Γη και πως τα όντα που εμφανίστηκαν κατόπιν δεν ήταν πλέον ημίθεοι.

Αυτή η πληροφορία είναι σημαντική και σε σχέση με το σημερινό φαινόμενο των UFO. Φυσικά μπορεί κανείς να θεωρήσει όλες αυτές τις περιγραφές ως καθαρές φαντασίες. Η ύπαρξη εξωγήινων μορφών ζωής δεν ταιριάζει με τις σημερινές απόψεις σχετικά με τη δομή και την προέλευση του σύμπαντος, το ίδιο (δεν ταιριάζει) και η βεδική δήλωση, πως ολόκληρο το σύμπαν κατοικείται και πως τα περισσότερα από αυτά τα όντα έχουν μια υψηλότερη εξέλιξη σε σχέση με τον άνθρωπο. Με τον όρο εξωγήινη ζωή οι βεδικές γραφές, σε αντίθεση με τη σύγχρονη κοσμολογία, δεν εννοούν λοιπόν μόνο μικρόβια και λειχήνες. Όχι, αυτές λένε, πως ορισμένοι από αυτούς τους υψηλότερης εξέλιξης πολιτισμούς χρησιμοποιούν επίσης μία προηγμένη τεχνολογία, η οποία είναι κατά πολύ ανώτερη της γήινης.

Ένα φημισμένο παράδειγμα γι΄αυτό βρίσκουμε στην Srimad-Bhagavatam. Στο δέκατο Canto περιγράφεται ένα μεταλλικό, εξωγήινο ιπτάμενο όχημα, το οποίο προέρχεται από τον πλανήτη Ταλατάλα. Ένα διάσημος μηχανικός από αυτό τον πλανήτη, ονόματι Maya Danava, είχε κατασκευάσει αυτό το ιπτάμενο αντικείμενο για ένα γήινο σύμμαχο, τον άπληστο για εξουσία βασιλιά Σάλβα (Salva), και αυτός ο Σάλβα το χρησιμοποίησε στη μάχη ενάντια στην πόλη του Κρίσνα, τη Ντβαράκα (Dvaraka). Η περιγραφή είναι ως εξής:

„Ο Σάλβα επιθυμούσε μία ιπτάμενη μηχανή (yana), την οποία δεν θα μπορούσαν να καταστρέψουν ούτε οι ημίθεοι, ούτε οι Αζούρας (Asuras), οι άνθρωποι, οι άγγελοι (Gandharvas), οι Ουράγγας (Uragas) ή οι Ρακσάσας (Raksasas). Όφειλε να είναι kama-gam (δηλαδή ικανή να πετά με τη δύναμη της θέλησης του πιλότου), και να παγώνει από τρόμο τους. ,Έτσι ας είναι’, είπε ο Siva και κάλεσε τον Maya Danava να εκτελέσει την παραγγελία. Αυτός δημιούργησε ένα αεροπλάνο Saubha [,όμοι με Sabha’, ένα μικρό αντίγραφο Sabha] από μέταλλο και το αρέδωσε στον Σάλβα.
… Το αεροσκάφος με το οποίο εκτελούσε ο Σάλβα τις επιθέσεις του ήταν τόσο μυστήριο, ώστε κάποιες φορές νόμιζε κανείς πως πετούν πολλά ίδια αεροσκάφη στον ουρανό και κάποιες άλλες σαν να μην υπήρχε κανένα. Μερικές φορές ήταν ορατό και άλλες πάλι αόρατο. Έτσι οι αντίπαλοι του Σάλβα δεν γνώριζαν ποτέ, ακριβώς που ήταν αυτό.
Μερικές φορές βρισκόταν στο έδαφος και την επόμενη στιγμή πετούσε στον ουρανό, μετά πάλι σταμάταγε για λίγο αιωρούμενο πάνω από την κορυφή ενός βουνού και αναδυόταν ξαφνικά μέσα από το νερό. [Η πόλη Dvaraka που δεχόταν την επίθεση βρισκόταν δίπλα στη θάλασσα.] Σαν μια στροβιλιζόμενη ράβδο φωτιάς δεν στεκόταν ποτέ σε ένα τόπο.” (Srimad-Bhagavatam 10.76.6-7, 21-22)

Αυτές οι περιγραφές των πτητικών ικανοτήτων του αεροσκάφους του Σάλβα (έτος κατασκευής 3000 π.Χ., made in Talatala) ταιριάζει ακόμη και στις λεπτομέρειες με σημερινές αναφορές ανθρώπων που είδαν με τα μάτια τους UFO και καταφτάνουν ως μαρτυρίες από όλο τον κόσμο: η ξαφνική εμφάνιση και εξαφάνιση, η αιώρηση, η πορεία ζικ-ζακ, ο διπλασιασμός του αντικειμένου ή ο πολλαπλασιασμός του σε πολλά αντικείμενα (νέα αντικείμενα εμφανίζονται από ένα άλλο).

Εντωμεταξύ έχουν δει το φως της ημέρας και στρατιωτικές λήψεις ραντάρ, οι οποίες παραπέμπουν στην ύπαρξη τέτοιων ιπτάμενων αντικειμένων.

Έτσι περίπου φαινόταν οι λήψεις των ραντάρ που προέρχονται από το ‘φάκελο UFO’ του ελβετικού στρατού, που έδειξαν στις 26 Απριλίου 1994 στην ελβετική τηλεόραση. Τα παραπάνω σκίτσα είναι σχέδια του Αρμιν Ρίσι που αναπαριστούν περίπου τα πρωτότυπα. Οι λήψεις των ραντάρ αποδεικνύουν: Υπάρχουν „Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα” (UFOs). Το σχόλιο στην τηλεόραση:

„Σε αυτό το φάκελο βρέθηκαν αινιγματικές λήψεις ραντάρ κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πολιτικά αλλά και στρατιωτικά ραντάρ τα οποία βρίσκονται σε χρήση μόνο για μερικές ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας, δείχνουν ίχνη αεροσκαφών, μολονότι εκείνη την ώρα δεν υπάρχουν καθόλου αεροσκάφη στον αέρα.


Ένα ιπτάμενο αντικείμενο θα πρέπει να βρίσκεται για περισσότερες από τρεις περιστροφές του ραντάρ στον αέρα για να καταγραφεί. Θα πρέπει να έχει ένα ελάχιστο μέγεθος και μία συγκεκριμένη ταχύτητα. Τα μετεωρολογικά μπαλόνια ή παρόμοια αντικείμενα δεν καταγράφονται.

Υπάρχει η πιθανότητα να είναι ηλεκτρονικές παρεμβολές; Όμως αυτές δεν σχηματίζουν τέτοιους ξεκάθαρους δρόμους πτήσης όπως το αντικείμενο που καταγράφηκε στις 2 Αυγούστου 1993 βόρεια του Schaffhausen, μεταξύ 23:00 και 23:15. Οι μετεωρίτες δεν πετούν σε ζικ-ζακ και τα σμήνη πουλιών δεν είναι ποτέ τόσο γρήγορα. [σκίτσο δεξιά:] 13 Ιουνίου 1993, νότια του Thun. Αυτό το UFO δεν πετούσε σε μεκρινές αποστάσεις, αλλά σε απίστευτες διαφορές υψομέτρου.
Σίγουρα δεν ήταν ελικόπτερο. Μια σούπερ-γρήγορη άνοδος στα 20 000 μέτρα. Ούτε ειδικοί στα ραντάρ, ούτε και κορυφαίοι στρατιωτικοί ηγέτες έχουν κάποια εξήγηση.”

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, αρχές της δεκαετίας του ’90, υπήρξε στο Βέλγιο ένα σωστό κύμα UFO, κατά το οποίο εκατοντάδες αστυνομικοί και χιλιάδες πολίτες είδαν τέτοια αντικείμενα, τα φωτογράφησαν και τα κινηματογράφησαν. Από το 1991 εξελίσσεται ένα παρόμοιο κύμα στο Μεξικό.

Εξαιτίας της μεγάλης δραστηριότητας UFO έπρεπε μάλιστα κάποια φορά να σταματήσει για μία ώρα η γήινη αεροπορική κίνηση! Και όποιος σκέφτηκε:
«Κάτι τόσο τρελό συμβαίνει μόνο στο εξωτερικό, όμως όχι σε εμάς εδώ στην Ελβετία ( ή σε εμάς εδώ στην Ελλάδα, σημ. μτφ.)» απατάται.

Και στις οθόνες των ελβετικών στρατιωτικών ραντάρ έχουν εμφανιστεί τέτοια αντικείμενα και έχουν κάνει απίστευτη επίδειξη: αλλαγή υψομέτρου και επιταχύνσεις με ταχύτητες που δεν μπορεί ικανή να πετύχει καμία γήινη κατασκευή.

Αυτές οι θεάσεις επιβεβαιώνονται και σήμερα από επίσημες στρατιωτικές θέσεις. Στη σειρά που αναφέρθηκε αρχικά σχετικά με τα ρεπορτάζ περί UFO της ελβετικής τηλεόρασης, άκουγε το κοινό για πρώτη φορά πως ο ελβετικός στρατός διατηρεί έγγραφα περί UFO, και έλαβε μια (λογοκριμένη?) εικόνα αυτών των εγγράφων, στα οποία ανήκουν και οι λήψεις των ραντάρ (βλέπε σκίτσο).

Στο UFO-Report της 26ης Απριλίου 1994 υψηλόβαθμων αντιπροσώπων του ελβετικού στρατού, ο Hansruedi Fehrlin, ο Divisionär της ελβετικής πολεμικής αεροπορίας (επισήμως: „ πιλότοι και τα στρατεύματα αεράμυνας “). Δεν διέψευσε τις θεάσεις UFO, όμως εκφράστηκε πολύ προσεκτικά: „Είναι δύσκολο να εξηγηθούν επιστημονικά τα UFO. Όμως ίσως να πρέπει να αναζητήσουμε νέους δρόμους. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται για μένα, ως υπεύθυνο ιπτάμενων και στρατευμάτων αεράμυνας, για μια εμφάνιση που να με ανησυχεί.”

Η ύπαρξη αυτών των ιπτάμενων αντικειμένων δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί. Όμως ποιος ή τι κρύβεται σε αυτά τα στρογγυλά ή τρίγωνα σούπερ διαστημόπλοια; Ότι ή όποιος και να είναι, θα πρέπει να έχουν κάποιο ενδιαφέρον, για οποιουσδήποτε λόγους, για τη Γη.

Συνέπειες του φαινομένου των UFO

Πολλές αναφορές για UFO αποτελούν εσφαλμένες δηλώσεις, επιχείρηση δημιουργίας θεάματος και εντυπώσεων, υποθέσεις ή παραπληροφόρηση και συχνά είναι δύσκολο να διαχωρίσει κανείς το σωστό από το λάθος. Όμως αυτό δεν αλλάζει τίποτε στο γεγονός πως υπάρχουν UFO και εξωγήινες μορφές ζωής, όπως μας επιβεβαιώνουν και οι, ηλικίας χιλιάδων ετών, βεδικές γραφές.
Ωστόσο με τα παραπάνω δεν θέλω να πω, πως όλα όσα σήμερα «αναγνωρίζονται» ως UFO είναι εξωγήινης προέλευσης. Υπάρχουν και άλλες πιθανότητες όσων αφορά την προέλευση τους, τις οποίες θα πρέπει να έχουμε κατά νου.

Πολλοί αντιπρόσωποι της σύγχρονης έρευνας στο χώρο των UFO είναι πεπεισμένοι πως μέσα στα UFO κάθονται εξωγήινοι, διαπλανητικοί ή ακόμη και δια-διαστατικοί πλοηγοί. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί και από τη βεδική σκοπιά. Οι λιγότεροι ωστόσο μεταξύ αυτών των ερευνητών UFO αναλογίζονται τις επιστημονικές συνέπειες αυτής της αναγνώρισης. Αν υποθέσουμε πως αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα προέρχονται πράγματι από άλλους κόσμους ή διαστάσεις, τότε θα πρέπει να λάβουμε υπόψη, πως υπεύθυνες γι΄αυτό το φαινόμενο των UFO δεν είναι μία, αλλά περισσότερες ομάδες, διότι οι μεμονωμένες κατηγορίες εμφανίσεων είναι ιδιαίτερα διαφορετικές για να μπορούν να αναχθούν όλες τους σε μία μοναδική ομάδα ή φυλή.

Εάν λοιπόν υπάρχουν λοιπόν διαφορετικές πλανητικές φυλές, τότε οι γήινες θεωρίες «εξέλιξης» και «υλικής προέλευσης της ζωής» καταρρέουν. Φυσικά η επιστημονικά προσκείμενη απάντηση λέει, πως αυτοί είναι απλώς πολιτισμοί οι οποίοι προηγούνται εξελικτικά σε σχέση με εμάς. Εάν η εξέλιξη της ζωής σε κάποιο άλλο πλανήτη ξεκίνησε κατά μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου νωρίτερα, τότε σε ένα δισεκατομμύριο έτη θα προηγείται κατά ένα εκατομμύριο έτη.
Αυτά τα όντα θα είχαν στη διάθεση τους τεχνολογίες, οι οποίες θα προηγούνται της δικής μας κατά χίλιες χιλιετίες. Έτσι λοιπόν οι εξωγήινες μορφές ζωής δεν καταρρίπτουν κατά κανένα τρόπο τη θεωρία της εξέλιξης.

Η ζωή δεν είναι προϊόν της ύλης, αλλά ακριβώς αντίθετα: Η ζωή εμψυχώνει την ύλη, έτσι ώστε αυτή κατόπιν να καθίσταται ικανή να σχηματίζεται, φαινομενικά από δικές τις δυνάμεις, και να εξελίσσεται. Η υλιστική πίστη, πως η ζωή προέκυψε από ένα τυχαίο συνδυασμό ατόμων, αποτελεί το πιο απατηλό συμπέρασμα της εποχής μας.

Ας δούμε λιγάκι αυτή την υλιστική θεωρία. Κατ΄αρχήν θα πρέπει να τονιστεί πως ο συνδυασμός ατόμων δεν παράγει ποτέ ζωή, αλλά στην καλύτερη περίπτωση οργανική ύλη! Η fatale πλάνη των σύγχρονων φυσικών επιστημών βρίσκεται στο γεγονός, πως εξομοιώνουν τη ζωή με την οργανική ύλη. Όμως ακόμη και η πιθανότητα μιας τυχαίας δημιουργίας οργανικής ύλης από άτομα είναι τόσο μικρή, που είναι απίθανη. Εάν λοιπόν σε πολλές περιοχές του σύμπαντος υπάρχουν μορφές ζωής με ένα ανώτερο επίπεδο εξέλιξης, τότε αυτό θα σήμαινε πως αυτό το απίθανο, τυχαίο γεγονός δεν έλαβε μόνο μία φορά χώρα –πάνω στη Γη-, αλλά πολλές φορές, και το να υποστηρίζει κανείς κάτι τέτοιο είναι παραλογισμός.

Και τώρα σκοντάφτουν οι άνθρωποι πάνω σε όντα, των οποίων το σώμα δεν αποτελείται από οργανική ύλη. Πως θα μπορούσαν να δημιουργηθούν αυτά τα σώματα τυχαία από δομικές μονάδες ατόμων; Αυτές οι διαδρομές σκέψης κάνουν την ούτως ή άλλως απίστευτη θεωρία της εξέλιξης να μοιάζει ακόμη πιο απίστευτη.
Εάν δεν ισχύει η πρωταρχική έκρηξη (στο σύμπαν), η αβιοτική και βιολογική εξέλιξη – τότε τι;

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Οι βεδικές γραφές έχουν και γι΄αυτό μια δομημένη εξήγηση, όμως αυτό δεν είναι το θέμα της διάλεξης. Επειδή το θέμα της εξωγήινης ζωής θα ταρακουνούσε επικίνδυνα των σύγχρονων επιστημών, των θρησκειών και τις δομές εξουσίας, οι κυβερνήσεις κάνουν τα πάντα, ώστε να διατηρούν το θέμα αυτό ως ταμπού.

Τότε παραμένει βέβαια το ερώτημα γιατί ξαφνικά σήμερα δίνουν τόσες πολλές πληροφορίες. Το πόσες πληροφορίες δίνουν τα νεότερα κινηματογραφικά έργα και οι τηλεοπτικές σειρές επιστημονικής φαντασίας, αναμεμειγμένες με έξυπνη παραπληροφόρηση, είναι εκπληκτικό. Εντωμεταξύ έχουν γίνει γνωστά και πλήθος αυθεντικών εγγράφων, που δείχνουν, πως η αμερικανική κυβέρνηση, αλλά και άλλες κυβερνήσεις γνωρίζουν πολύ καλά σχετικά με τους εξωγήινους επισκέπτες, όμως απέκρυπταν αυτή τη γνώση για πολλές δεκαετίες συνειδητά και συστηματικά.

Παράλληλα με την προστασία των δομών εξουσίας μέσω της αποσιώπησης υπάρχουν σίγουρα και πολύ συγκεκριμένα στρατιωτικά ενδιαφέροντα. Ελπίζουν συγκεκριμένοι κύκλοι να αποκτήσουν μια εικόνα αυτών των καινοτόμων τεχνολογιών και διατηρούν κρυφή τη γνώση σχετικά με τους εξωγήινους «φίλους» για να μην χρειαστεί να τη μοιραστούν με τους γήινους εχθρούς τους; 
Εξωγήινοι με πολύ διαφορετική προέλευση

Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε το φαινόμενο των εξωγήινων πολιτισμών χρειαζόμαστε μια διευρυμένη εικόνα για τον κόσμο. Η υλιστική, εμπειρική εικόνα του κόσμο δεν μπορεί να μας εξυπηρετήσει παρακάτω, διότι επιβιώνει χάρη στους περιορισμούς και την απόκρυψη πολλών στοιχείων.

Η βεδική εικόνα του κόσμου εξηγεί με απλό τρόπο, πως η ύπαρξη ανθρώπινων όντων διαφορετικού είδους είναι ιδιαίτερα plausible. Όταν οι βέδες αναφέρουν, πως οι περισσότεροι πλανήτες του σύμπαντος κατοικούνται, δε σημαίνει πως έχουμε παντού να κάνουμε με όντα που να διαθέτουν γήινα σώματα. Το γήινο σώμα έχει εξαιρετικά χονδροειδή υλική μορφή και αποτελείται κατά 90% από το στοιχείο του νερού.
Κατά λογικό τρόπο μπορεί να συμπεράνει κανείς πως υπάρχουν και όντα, των οποίων τα σώματα να αποτελούνται κυρίως από φωτιά, αέρα ή αιθέρα. Τα όντα με ενεργειακά, αιθερικά, αστρικά ή λεπτοφυή σώματα δεν είναι ορατά για τα δικά μας μάτια, επειδή μπορούμε να βλέπουμε μόνο τρισδιάστατα αντικείμενα από χονδροειδή ύλη.

Άλλα όντα όμως έχουν υλικό σώμα λεπτοφυέστερης σύστασης, και έτσι τους είναι δυνατό να εκτελούν μυστήριες ενέργειες, όπως να αιωρούνται, να περνούν μέσα από τοίχους, να υπνωτίζουν ανθρώπους ή να τους τηλεμεταφέρουν κτλ. Επειδή τα όρια μεταξύ των διαστάσεων είναι ρευστά, είναι φυσικά δυνατό συγκεκριμένα όντα, που έχουν ανώτερη εξέλιξη ή τουλάχιστον διαθέτουν πιο εξελιγμένη τεχνολογία, να έρχονται σε επικοινωνία με τη Γη.

Ανώτερης εξέλιξης όμως δεν σημαίνει αυτομάτως πως αυτά τα όντα έχουν και ανώτερη, δηλαδή θεϊκή συνείδηση. Και μόνο οι διάφορες μορφές σωμάτων που αναφέρονται σε σχέση με επαφές 3ου και 4ου τύπου κατά τις επαφές με UFO, δείχνουν πως δεν προέρχονται όλοι από τον ίδιο τόπο ή από την ίδια διάσταση. Αναλόγως διαφορετική είναι λοιπόν και η νοοτροπία και τα κίνητρα τους.

Διαφορές αναγνωρίζει κανείς επίσης εάν ακούσει τα μηνύματα αυτών των «εξωγήινων», τα οποία λαμβάνονται με τηλεπαθητικό τρόπο: προφητείες, φιλοσοφικές εκδόσεις και εσωτεριστικές αποκαλύψεις σχετικά με το παρελθόν της ανθρωπότητας. Αυτά τα μηνύματα –παραβλέποντας αυτή τη στιγμή το αν είναι γήινης ή εξωγήινης προέλευσης- είναι συνήθως μισές αλήθειες, φιλοσοφία-Mayavada και ψευδο-πνευματικότητα. Για παράδειγμα:

«Η αλήθεια είναι, πως αν αγαπάτε τη Γη σας, δεν θα αγοράζεται χάμπουργκερ συσκευασμένα σε Styropor. Το να αγοράζεις χάμπουργκες συσκευασμένο σε Styropor σημαίνει πως είσαι χωρισμένος από την αλήθεια. Το να είσαι ένα με την αλήθεια σημαίνει, να αγοράζεις ένα χάμπουργκερ και να επιτρέπεις να σου το τοποθετούν στο χέρι. Κοιτάξτε τα χέρια σας. Μπορείτε να τα ξεπλύνετε. Δε χρειάζεται ποτέ να τα πετάξετε … Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα, όμως είναι ένα παράδειγμα του να μην είσαι ξεκομμένος από την αλήθεια. Είναι ένα παράδειγμα του να είσαι Ένα με τη συνείδηση,..»

Τα UFO και η βεδική εικόνα του κόσμου – Θεϊκές Δηλώσεις;

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως οι θεάσεις UFO αυξήθηκαν θεαματικά από το 1947. Ένας από τους πολλούς λόγους είναι ο ακόλουθος: το 1945 για πρώτη φορά τόλμησε μια γήινη δύναμη να πυροδοτήσει ατομικές βόμβες, πράγμα που αποτέλεσε ένα τραγικό ορόσημο στην αυτοκαταστροφικότητα της ανθρωπότητας.

Παράλληλα με όλα τα παραπλανητικά και ακατανόητα μηνύματα υπάρχουν και θεϊκά λόγια, διότι «θετικά φωτεινά όντα», ευτυχώς, δεν υπάρχουν μόνο πάνω στη Γη. Αυτά τα θεϊκά μηνύματα –σε αντίθεση με τα «δαιμονικά»- αναφέρουν πως υπάρχει ένας Ύψιστος Δημιουργός, ο οποίος έδωσε στους ανθρώπους μια ελεύθερη βούληση και πως οι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν ξανά, να ακολουθούν τους νόμους του Θεού με την ελεύθερη τους βούληση (=αγάπη). Οι ‘φωτεινές οντότητες’ σέβονται την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων και γι’ αυτό το λόγο ποτέ δεν εμπλέκονται χειραγωγικά στις γήινες σχέσεις δύναμης (σε αντίθεση με τις σκοτεινές δυνάμεις, που το κάνουν ιδιαίτερα συχνά).

Το ακόλουθο παράδειγμα είναι ένα μήνυμα που έλαβε τηλεπαθητικά κατά την επαφή με UFO ο Carl Anderson (έτσι φέρεται…). Προέρχεται από το έτος 1957, ήταν δηλαδή ένα από τα πρώτα μηνύματα αυτού του τύπου, τα οποία σήμερα είναι αναρίθμητα:

„Πολύ σύντομα θα κατατροπωθούν οι αρνητικές δυνάμεις που δρουν τα τελευταία 7000 χρόνια στη Γη. Η πτώση αυτών των κακών δυνάμεων θα αφορά κάθε εκατοστό αυτού του πλανήτη που εσείς αποκαλείται Γη, τον οποίο όμως άλλα όντα του διαστήματος ονομάζουν SHAN. Αυτές οι δυνάμεις φέρνουν μαζί τους μια μεγάλη ερημοποίηση. Πρέπει να σας το πω: ένα τρίτο του γήινου πληθυσμού θα πεθάνει εξαιτίας αυτών. Η ώρα της σποράς έχει παρέλθει και τώρα έρχεται ο θερισμός.
Τα μεγαλύτερα τμήματα των ηπείρων σας θα καθαρθούν. Νέες γαίες θα ανυψωθούν από τον ωκεανό. Η Γη θα ταλαντεύεται κατά τη διάρκεια των ωδινών της γέννας της Νέας εποχής και θα περιδίνεται, καθώς οι πόλοι θα αλλάζουν τη θέση τους. Ο πλανήτης σας θα ακολουθήσει μια νέα πορεία με τις νέες δονήσεις της διαρκούς ειρήνης και ευτυχίας. Θα είναι η ίδια κάθαρση όπως πριν από χιλιετίες. Οι θρύλοι για τις καταποντισμένες ηπείρους είναι ακριβείς.”

Ακολουθεί η προφητεία πως μερικοί άνθρωποι θα επιζήσουν αυτές τις καταστροφές. Πως προετοιμάζεται κανείς καλύτερα για κάτι τέτοιο;

«Πολλοί από εσάς έζησαν κατά κανόνα σωστά, όμως παρόλ’ αυτά μείωσαν τη θετική δόνηση τους λόγω της κακομεταχείρισης του σώματος τους, λόγω του καπνίσματος και της κρεοφαγίας. Αυτό οδηγεί σε αποδυνάμωση των θετικών δονήσεων, οι οποίες διαρρέουν το δυναμικό πεδίο του σώματος. Για το λόγο αυτό είναι τώρα σημαντικό να τρώτε φρέσκα φρούτα, λαχανικά κτλ, για να καθαρίσετε την αύρα σας.»

Επειδή τα εξωγήινα τηλεπαθητικά μηνύματα είναι άγνωστης προέλευσης δεν μπορούν να ισχύουν ως «επίσημα». Ωστόσο βλέπουμε, πως μερικές από αυτές τις ανώτερες πηγές μεταφέρουν μηνύματα, τα οποία συμφωνούν σε πολλά με τη βεδική αποκάλυψη. Η σύγκριση δείχνει επίσης, πως οι βέδες, -ειδικά η Bhagavad-gita, το άμεσο μήνυμα του Θεού στους ανθρώπους -, προχωρά πολύ μακρύτερα από ότι αυτά τα μηνύματα.

Η Γνώση του Θεού ξεπερνά πάντοτε αυτή των Θεών, και μέσα από το βεδικό «κανάλι» (Parampara) παραδίδεται κατά τη διάρκεια όλων των εποχών, από ορατούς και ταυτοποιήσιμους Δασκάλους, σε όλη του την πληρότητα. Από τις βεδικές γραφές λοιπόν μαθαίνουμε πως οι διαπλανητικές επαφές ανήκουν στην πολλαπλών διαστάσεων πραγματικότητα του σύμπαντος. Αυτό ήταν έτσι στο παρελθόν και παραμένει και στο παρόν έτσι. 


Κόσμοι και οντότητες ανώτερων διαστάσεων

Εάν θεωρήσουμε πως στο σύμπαν δεν υπάρχει μόνο η γήινα εκδηλωμένη διάσταση, αλλά πως υπάρχουν και πολλές ακόμη ανώτερες διαστάσεις, τότε θα πρέπει ξαφνικά να κοιτάξουμε το σύμπαν με εντελώς άλλα μάτια. Μια τέτοια πολλών διαστάσεων θέα μας χαρίζουν οι βεδικές γραφές.

Όσων αφορά τη δομή του σύμπαντος, οι βέδες περιγράφουν 14 διαφορετικά επίπεδα διαστάσεων (στα σανσκριτικά ονομάζονται loka). Και τα 14 επίπεδα διαστάσεων είναι κατοικημένα. Η ανώτερη διάσταση είναι ο κόσμος του Μπράχμα, του πρώτου και ανώτερου ημίθεου εντός του σύμπαντος. Εμείς οι άνθρωποι βρισκόμαστε στο 7ο Loka, δηλαδή στη μέση. Οι γραφές Πουράνα αναφέρουν σε πολλά σημεία πως στο σύμπαν υπάρχουν συνολικά 400 000 ανθρωποειδής μορφές ζωής: οι υψηλοί ημίθεοι, οι φωτεινές οντότητες, οι αγγελικές οντότητες, οι οντότητες από τους σκοτεινούς κόσμους, οι αστρικές οντότητες, τα στοιχειακά, οι γήινοι άνθρωποι κτλ

Ο Δάσκαλος των Βεδών A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada εξηγεί σε σχέση με τα παραπάνω:

«Άνθρωποι ζουν τόσο πάνω στη Γη, όσο και σε άλλους παρόμοιους πλανήτες της ομάδας Bhur και Bhuvar, ενώ αντίθετα οι ημίθεοι ζουν στον πλανήτη Svar, τον ουράνιο πλανήτη»(Srimad- Bhagavatam 1.9.45, Erl.)

Τα όντα που κατονομάστηκαν είναι ανώτερων διαστάσεων, αυτό σημαίνει πως κινούνται σε κόσμους όπου κυριαρχούν λιγότερο πυκνά υλικά στοιχεία.
Το στοιχείο «Γη», είναι το πιο πυκνό στοιχείο και γι΄αυτό το λόγο τα πλάσματα που ανήκουν σε ένα τέτοιο «γήινο» κόσμο, δεν έχουν πρόσβαση σε ανώτερες διαστάσεις. Και πάλι θα πρέπει να τονίσω, πως δεν είναι όλα τα όντα που ανήκουν στις «ανώτερες διαστάσεις», θεϊκά ή θετικά.

Ο υλικός κόσμος είναι ένας κόσμος πολικότητας και η πολικότητα ανήκει στο αρνητικό. Αυτή η πολικότητα καθρεφτίζεται στα 14 επίπεδα διαστάσεων του σύμπαντος: Τα 7 ανώτερα παριστάνουν τους θετικούς γεμάτους φως κόσμους και τα 7 κατώτερα, τους αρνητικούς, σκοτεινούς κόσμους. Η διάσταση της Γης βρίσκεται στη μέση, στην τομή των δύο αυτών τμημάτων και γι΄αυτό το λόγο βρίσκουμε εδώ πάνω στη Γη επιδράσεις και από τις δύο πλευρές, τη σκοτεινή και τη θεϊκή

Και τα δύο τμήματα του κατοικημένου σύμπαντος είναι από τη γήινη σκοπιά ¨ανώτερων διαστάσεων». (Ένα μεγάλο τμήμα του σύμπαντος, με ξεκάθαρα λόγια: το μισό, σύμφωνα με τη βεδική κοσμολογία δεν είναι κατοικημένο.) Το ίδιο είναι και τα όντα όπως και οι τεχνολογίες αυτών των κόσμων «ανώτερων διαστάσεων. Αυτά δεν είναι τόσο πολύ συνδεμένα με την αδρανή ύλη όπως οι γήινοι άνθρωποι, και αυτό εκφράζεται και μέσω του γεγονότος πως μπορούν να κινηθούν πολύ πιο ανεμπόδιστα από τους ανθρώπους.

Οι βεδικές γραφές αναφέρουν πολύ συχνά σχεδόν τυχαία (μεταξύ άλλων θεμάτων) διαστημικά ταξίδια, δια-διαστατικές μετατοπίσεις και υλοποιήσεις (Materialisationen). Η μετακίνηση αυτών των ανωτέρων διαστάσεων όντων λοιπόν δεν περιορίζεται στα διαστημόπλοια. Τα όντα Siddha για παράδειγμα χαρακτηρίζονται ακριβώς από το γεγονός πως μπορούν να επισκεφθούν άλλους πλανήτες δίχως οποιοδήποτε όχημα. Ο πιο φημισμένος μεταξύ αυτών είναι ο μεγάλος άγιος και απεσταλμένος του Θεού Narada Muni, ο οποίος είναι ένας άμεσος Υιός του Brahmas. Για αυτόν λέγεται πως επισκέπτεται πολύ συχνά τη Γη.

Στους κόσμους ανώτερων διαστάσεων κυριαρχούν φυσικοί νόμοι διαφορετικοί από αυτούς της Γης, όπως φαίνεται από το ακόλουθο απόσπασμα, που προέρχεται από την πιο σημαντική φιλοσοφική γραφή της Ινδίας, τη Vedanta-Sutra (1.3.27):

“Εάν λέγεται, πως ένα Deva δεν θα μπορούσε να είναι Ον σε σώμα (ensarkvm;eno), διότι αλλιώς δεν θα μπορούσε να είναι παρών σε πολλούς χώρους τελετών ταυτόχρονα, η απάντηση είναι: πως μπορεί! Διότι γίνεται ορατό, πως ένα τέτοιο όν μπορεί να λάβει πολλά σώματα για να εμφανίζεται σε πολλούς τόπους ταυτόχρονα.”


συνεχίζεται…
Από διάλεξη του Armin Risi
στο Κογκρέσο Εσωτερισμού στη Ζυρίχη στις 11 Μαρτίου 1995

μετάφραση Βίκυ Χρυσού

http://vickytoxotis.blogspot.com/Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*