07:40 - 03/10/2010

Τα UFO είναι εδώ και μας βλέπουν

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Επτά πρώην αξιωματικοί των ΗΠΑ αποκάλυψαν, σε συνέντευξη Τύπου, ότι εξωγήινοι συχνά παρακολουθούσαν αμερικανικές βάσεις με πυρηνικά. Εξιστόρησαν περιστατικά που συνέβησαν τις περασμένες δεκαετίες και υποστήριξαν ότι οι εξωγήινοι ήθελαν να στείλουν μήνυμα.
Τα UFO είναι εδώ, μας βλέπουν, βρίσκονται πάνω από τις στρατιωτικές βάσεις με πυρηνικά των ΗΠΑ. Όπως μετέδωσε το CNN, επτά πρώην αξιωματικοί της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας συγκεντρώθηκαν στην Ουάσινγκτον για να μιλήσουν για όσα είχαν δει.
Σε συνέντευξη Τύπου στο National Press Club, οι έξι πρώην αξιωματικοί και ένας πρώην αποπεμφθείς αξιωματικός εξήγησαν ότι συζήτησαν για πραγματικά περιστατικά, τα οποία συνέβησαν τις δεκαετίες του 1960, 1970 και 1980. Για παράδειγμα, τρεις από αυτούς ισχυρίστηκαν ότι είδαν ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα ή UFO) να πετούν πάνω από πυρηνικά σιλό στην πολεμική αεροπορική βάση της Μοντάνα το 1967, όπου απενεργοποίησαν προσωρινά ορισμένους από τους πυρηνικούς πυραύλους.
Οι μαρτυρίες τους για εμφάνιση UFO πάνω από βάσεις πυρηνικών όπλων βασίζονται σε βιβλία, ιστοσελίδες και σε δικές τους εμπειρίες, ή σε μαρτυρίες υφισταμένων τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
Ένας από τους παρευρισκόμενους ήταν ο Ρόμπερτ Χάστινγκς, ερευνητής και συγγραφέας σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Ο ίδιος, ούτε λίγο ούτε πολύ, δήλωσε πως έχει έρθει η ώρα για την αμερικανική κυβέρνηση να παραδεχθεί ότι ο πλανήτης μας δέχεται επισκέψεις από εξωγήινους.
«Πιστεύω πως όσοι βρεθήκαμε σήμερα εδώ πιστεύουμε το ίδιο, ότι αυτός ο πλανήτης δέχεται επισκέψεις από όντα προερχόμενα από άλλους πλανήτες και για λόγους που δεν κατανοούμε, δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών, που ξεκίνησε στο τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου».
Και πρόσθεσε: «Ίσως να είναι ένα μήνυμα, τόσο προς τις ΗΠΑ όσο και προς τη Ρωσία, ότι παίζουμε με τη φωτιά και ότι απειλούμε το πλανητικό σύστημα».
Αντίστοιχες μαρτυρίες εξέφρασε και ο πρώην σμηναγός Ρόμπερτ Σάλας, ο οποίος έχει γράψει και ένα βιβλίο σχετικό με το θέμα της εμφάνισης UFO στη Μοντάνα το Μάρτιο του 1967. Ανέφερε ότι ένας στρατιώτης είδε ένα κόκκινο, λαμπερό αντικείμενο διαμέτρου περίπου 30 μέτρων να βρίσκεται πάνω από την μπροστινή πύλη των εγκαταστάσεων. Ο συνταξιούχος Συνταγματάρχης Τσαρλς Αλτ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είδε UFO πάνω από το δάσος κοντά στο βασιλικό πολεμικό αεροπορικό σταθμό του Γούντμπριντζ στην ανατολική Αγγλία, τον Δεκέμβριο του 1980.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*