Σαφείς αποδείξεις UFO που πετούν κοντά στον κινέζικο Διαστημικό Σταθμό-Βίντεο

Οι Κινέζοι δεν φαίνεται να ανησυχούν, όπως η NASA, όταν πρόκειται για τα αναπόφευκτα ΑΤΙΑ που έχουν γίνει ορατά γύρω από το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ για χρόνια. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την κινεζική εθνική τηλεόραση. Αυτό έχει αρκετά σαφείς αποδείξεις ότι τα ΑΤΙΑ είναι η παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του ανθρώπου στο διάστημα.
Αυτό το υλικό βγήκε μόνο μία ή δύο ημέρες πριν, είναι πάντα εκπληκτικό το πώς τα δυτικά μέσα ενημέρωσης αγνοούν απλώς αυτό το είδος της δραστηριότητας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα UFO είναι πραγματικά και από ότι φαίνεται ενδιαφέρονται έντονα για την πρόοδο του ανθρώπου στο διάστημα.

Ειλικρινά δεν είχα ιδέα ότι οι Κινέζοι είχαν προχωρήσει τόσο πολύ μέχρι σήμερα με το διαστημικό σταθμό τους. Είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι Κινέζοι έχουν πει τα UFO επισκέπτονται τη γη και οι περισσότεροι είναι ανιχνευτές που αποστέλλονται από νοήμον ζωή στο σύμπαν.

 πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *