Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:06 - 11/06/2011

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτό το κείμενο γράφτηκε το 1992 και δόθηκε σ’ όλες τις τότε γνωστές Μασονικές στοές της Ελλάδος. Διανεμήθηκε δε ιδιοχείρως και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης
την ίδια εποχή.
Π Ρ Ο Σ   Τ Ο Υ Σ   Π Ε Φ Ω Τ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Υ Σ  Της Γης και τους δούλους τους Τέκτονες, Ροδόσταυρους, Θεοσοφιστές και άλλους οπαδούς της Νέας Εποχής.

Σας ονόμασαν ελεύθερους τέκτονες *οικοδόμους* και σεις πιστέψατε αμέσως αυτόν τον ψεύτικο τίτλο, γνωρίζετε πολύ καλά πως οικοδόμοι του Κόσμου που σχεδίασαν οι πεφωτισμένοι σας είστε, αλλά δεν είστε καθόλου ελεύθεροι!
Σας είπαν, ότι Αυτοί, οι πεφωτισμένοι Δάσκαλοι του Τεκτονισμού, κατέχουν την απόλυτη Γνώση, αυτήν που οδηγεί στο Θεό και στην εξουσία. Και βέβαια σας απέδειξαν ότι δημιουργοί και προστάτες του Ανθρώπινου έργου είναι οι ίδιοι, με την εύνοια πάντα και προστασία του δικού τους Θεού.
Αφυπνίζοντας το πρώτο μέρος της Συνειδητότητός σας, σας απέδειξαν πως η δοσμένη πραγματικότητα, φυσική ή ανθρωποποίητη καθορίζει την Συνείδησή σας και φυσικά σας δίδαξαν, πως η Συνειδητότητά
ή το ΕΓΩ σας, έχει τη δυνατότητα να ανακαθορίζει την όποια πραγματικότητα, αντιδρώντας σ’ αυτήν.


Έκπληκτοι και έκθαμβοι από τις άπειρες δυνατότητες που είδατε να εμφανίζονται μπροστά στην αφυπνισμένη πλέον *από το Φως του Τεκτονισμού* συνείδησή σας, δεχθήκατε εύκολα τους σιδερένιους όρκους των τεκτονικών στοών που οι Πεφωτισμένοι σας οικοδόμησαν για έναν και μοναδικό λόγο!!
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΝΘΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και φυσικά το πέτυχαν!!


Αυτό ήταν το επόμενο βήμα των σοφών Πεφωτισμένων σας, όταν διαπίστωσαν πως ο Θρησκευτικός σκοταδισμός που επέβαλαν με την Πολιτική Εξουσία, *μετά την καταστροφή του Ελληνικού Πολιτισμού* δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει τη σπίθα της επιστημονικής αλήθειας που άναψαν Ίωνες και Αλεξανδρινοί φιλόσοφοι και που τον 17ο αιώνα άρχισε να πυρπολεί την ανθρώπινη διάνοια.
Στο βωμό αυτής της πρώτης κατανόησής σας, θυσιάσατε τα συναισθήματά σας, τα ένστικτά σας, την ερωτική σας έκφραση, την τρυφερότητά σας, το χαμόγελό σας, την ανθρωπιά σας ή άλλος την αίσθηση Δικαίου που όλοι έχουμε μέσα μας!!
Οι πεφωτισμένοι Δάσκαλοί σας είπαν και εσείς δεχθήκατε ή πιστέψατε, ότι όλα αυτά είναι ζωώδεις ιδιότητες και βέβηλα και ότι μόνον μια καθαρμένη από αυτά Συνειδητότητα αποκτά την ικανότητα αδέσμευτης εποπτείας του Κόσμου μας.
Έτσι οι ελάχιστοι από εσάς που τα αποδεχθήκατε, ανεβαίνοντας την κλίμακα εξέλιξης του Ιερατείου σας, διδάσκεστε τρόπους αυτονόμησης της Συνειδητότητός σας και αδέσμευτης εποπτείας της όποιας πραγματικότητος, *Θείας, φυσικής ή ανθρωποποίητης* γενόμενοι ιππότες του Οκτάκτινου Ήλιου, δηλαδή να δράσετε αυτόνομα και χωρίς περιορισμούς στο καλό και το κακό, την ύλη και το πνεύμα.
Οι Δάσκαλοί σας όμως ή σας κρύβουν ή δεν γνωρίζουν το σωστό σημείο αναφοράς από το οποίο η καθαρμένη πλέον από βέβηλα στοιχεία Συνειδητότητά σας θα έπρεπε να εμπνέεται το Έργο της.
Αλήθεια το σκεφτήκατε ποτέ αυτό.
Έτσι, απόλυτα υποταγμένοι στην αυθεντία των Πεφωτισμένων σας, γίνεστε τυφλοί οικοδόμοι του Έργου που από αυτούς εντέλλεσθε να οικοδομήσετε.
Αυτόνομη Συνειδητότητα: Ένα από τα απόρρητα μυστικά της Μασονίας, Αυτό το μέσον επικυριαρχίας σας, Αυτό και στο κενό παντός αντικειμένου Άβατο του Ναού του Σολομώντα, Αυτό και ο περίφημος θησαυρός του Σολομώντα.
Σεις βέβαια πιστεύετε πως είστε οι μοναδικοί Γνώστες του μυστικού της Συνειδητότητος, όμως δεν είναι έτσι, εσείς είστε οι μοναδικοί που ενάντια σε κάθε αίσθηση δικαίου, τη χρησιμοποιείτε για να δουλώσετε τον Κόσμο μας, επειδή πετύχατε την αυτονομίας της. Μέσω αυτής της Αυτόνομης Συνειδητότητος, διαστρεβλώσατε κατά τα συμφέροντα σας τις θρησκείες, τις επιστήμες, τις τέχνες, την ψυχική ισορροπία του ανθρώπου, την ενότητά του με το άλλο φύλο, τη φύση, τους θεούς, την ενότητά του με το Σύμπαν.
Καταστρέφετε κάθε αίσθηση δικαίου και ελευθερίας όπου το συναντήσετε και πέσατε λυσσασμένα πάνω στη Δημιουργία της Γης από την οποία εκπορευθήκατε, να την υποδουλώσετε.
Υποδούλωση των πάντων είναι ο μόνος δρόμος που γνωρίζετε και ακολουθείτε.
Καταστρέφετε κάθε αίσθηση ή κατάσταση ελευθερίας όπου τη συναντήσετε, στα ζώα, τα φυτά, στους ανθρώπους, στα πάντα ακόμα και στον καιρό. Θέλετε τα πάντα κάτω από ιδιοτελεί δικό σας έλεγχο, κι’ αυτό διότι οι ευνουχισμένοι Δάσκαλοί σας από παλιά θανάτωσαν μέσα τους κάθε αγαθοποιό αίσθηση.


Έτσι, χωρίς Αγάπη, στεγνοί από κάθε αίσθηση δικαίου, σπρώχνετε την Ανθρωπότητα βίαια στη Νέα Εποχή και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων όπου οι ποινικοί, ηθικοί, οικονομικοί, επιστημονικοί και θρησκευτικοί Νόμοι είναι απόλυτα κομμένοι και ραμμένοι για τη διαιώνιση της επικυριαρχίας σας.


Αλλά η αλήθεια είναι, ότι εσείς οι Πεφωτισμένοι, δεν ανήκετε καθόλου στη Νέα Εποχή και τη Νέα τάξη Πραγμάτων, είστε απλά οι εντεταλμένοι δημιουργοί της, η Νέα Εποχή είναι το νέο εγχειρίδιο με το οποίο η Αιώνια Παλαιά Τάξη Πραγμάτων θα διαιωνίσει την επικυριαρχία της και η οποία σε μια στιγμή του απώτατου παρελθόντος η αδέσμευτη και αυτόνομη Συνειδητότητά τους δήλωσε στο Ιερατείο της.
Θεοί, Ψυχές και Πνεύματα είναι δυνάμεις που θα ταχθούν στην υπηρεσία της διάνοιας και του Εγώ μας, προκειμένου μέσω αυτών να εξουσιάσουμε τους ανθρώπους και τον Κόσμο ολόκληρο.
Και από τότε βάσει αυτού του κανόνα εξελίσσετε η Ζωή, διαβάστε την Ιστορία σας.
Η ιδιαίτερη Μυστικιστική σας γνώση, αυτή που σας έδωσε τη δυνατότητα επέμβασης και διαμόρφωσης του ανθρώπινου υποσυνειδήτου Κόσμου μας, από πολύ παλαιά σας βοήθησε να κατανοήσετε πως τα πραγματικά δεσμά του ανθρώπου στο υποσυνείδητό του σφυρηλατούνται και όχι στα χέρια του.
Κι αυτό, διότι η αποταυτισμένη Συνειδητότητά σας, πολύ γρήγορα κατανόησε, ότι κάθε άνθρωπος έχει μέσα του ένα αντικειμενικό στοιχείο Θειότητας, πάνω στο οποίο ο κάθε ικανός Ιερέας μπορεί να κτίσει μέσω της ταύτισης, το οικοδόμημα της όποιας επικυριαρχίας του, θρησκευτικής, επιστημονικής ή φιλοσοφικής. Γι’ αυτό και είμαστε μάρτυρες του φαινομένου να υπάρχουν σήμερα επιστήμονες, φιλόσοφοι και διανοούμενοι, με υποσυνείδητο σκουληκιών, καρχαριών, ελεφάντων, φιδιών και γερακιών.


Από τότε ο σκοταδισμός, η παραπληροφόρηση, η συστηματική διαστρέβλωση κάθε Αρχαίας φιλοσοφίας και η ελεγχόμενη Γνώση, γνώση δουλείας και υποτέλειας, έγιναν τα μόνιμα μέσα επικυριαρχία σας.
Η από αιώνες διαρκής σας Ύβρις ενάντια στην Αρετή, την Αλήθεια, την Αγάπη , τον Έρωτα, τη Μητρότητα, την Αρμονία, την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη, όλα συστατικά της Ανθρώπινης ψυχής, έχει αρχίσει να επηρεάζει προς το χειρότερο τη χημεία του γενετικού μας κώδικα, εμφανίζοντας πια αρρωστημένες ψυχικά και σωματικά υπάρξεις!!
Η εκ μέρους σας κατάχρηση αυτής της μυστικιστικής γνώσης για ιδιοτελείς σκοπούς επικυριαρχίας, μέσα στα πλαίσια της οποίας είναι και η καταστροφή του Φυσικού μας Κόσμου, του Κόσμου που διαμόρφωσε τον γενετικό μας κώδικα, έχει αρχίσει να προκαλεί πόνο στη Δημιουργία.
Ένας πόνος που χαράζει βαθιά στη Μνήμη της την ευθύνη όλων μας απέναντι στην Αρμονία του Κόσμου.
Μπορεί οι ιδιαίτερα ενισχυμένες Συνειδητότητός σας να έχουν ικανότητα παραμονής και δράσης στο Μορφογενετικό μας πεδίο, όμως ποτέ μην ξεχνάτε πως αυτές οι αυτόνομες και αδέσμευτες Συνειδητότητες οι οποίες έχουν σημείο αναφοράς τα εγωιστικά και ανθρωποποίητα περιεχόμενά τους, το μόνο που κάνουν είναι να θεμελιώνουν στην αιωνιότητα την ανθρωποποίητη κόλασή τους.
Όλα όσα το Γένος των Ανθρώπων έχει μέχρι τώρα δημιουργήσει, θρησκείες, τέχνες, επιστήμες, όλα περικλείονται μέσα στις δυνατότητες του Γενετικού μας Κώδικα, ενός Κώδικα που συνετέθη από τη Γαία και τον Ήλιο στην πρώτη ηλικία τους.
Αυτός είναι ο Μέγας Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος, τον οποίο χρόνια τώρα εκμεταλλεύεστε πλάθοντας του κόσμου τα παραμύθια, αυτά που φέρνουν σε σας πλούτο και εξουσία και σ’ εμάς τη δυστυχία.
Τούτο το Κόσμημα Συνειδητότητος, που έλαμψε αυτή τη χρονική στιγμή σ’ αυτό το χώρο του Σύμπαντος, κινδυνεύει να αυτοκαταστραφεί!!


Το ζωντανό σύστημα της Γαίας έπλασε τον άνθρωπο όπως ακριβώς είναι, εξαίσιος Νους σε εξαίσιο σώμα, ούτως ώστε μέσω Αυτού να επεκταθεί στο Διάστημα.
Επιστήμες, τέχνες, θρησκείες και Συνειδητότητα, είναι ιδιότητες μέσω των οποίων μπορούμε να κατανοήσουμε τον Κόσμο από τον οποίο εκπορευθήκαμε και τι καλύτερο από να τον υπηρετήσουμε αντί να τον καταστρέψουμε ή κατακτήσουμε.
Η αυτόνομη Συνειδητότητα ήταν και είναι εντελώς απαραίτητη προϋπόθεση επιτυχίας του σκοπού της Γαίας *και όχι δικού μας*. Είτε αυτό πραγματοποιείτε μέσα από την Αγάπη, είτε μέσα από το Μίσος, το D.N.A. της Γαίας ταξιδεύει ήδη στο Διάστημα. Η Γαία κάνει τη δουλειά της! Εμείς είμαστε απλά το εργαλείο της, ή το σπέρμα της, που ίσως κάποτε γονιμοποιήσει Νέους Κόσμους.
Και λέγω ίσως, διότι γέννα μόνο μέσα στο ωραίο μπορεί να υπάρξει, διότι ζωή χωρίς Αγάπη δεν μπορεί να υπάρξει, διότι ευτυχία χωρίς Δικαιοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει, διότι χωρίς αλήθεια τίποτε δεν μπορεί να ζήσει!! Είμαστε βίαια σπρωγμένοι σε ένα οριακό σημείο εξέλιξης, όπου η δράση του Δικαίου και της Αγάπης είναι εντελώς απαραίτητες προϋποθέσεις διαιώνισης και εξέλιξης της Ζωής από την οποία εκπορευθήκαμε.
Όμως το μικρόψυχο, εγωιστικό και παραπληροφορημένο πολιτιστικό σας κατεστημένο, οχυρωμένο στην πλαστογραφημένη γνώση που αιώνες τώρα του προσφέρεται, μας οδηγεί όλους στη καταστροφή.
Εμάς τους κοιμισμένους της Μάγιας σας, αλλά και εσάς, τους Πεφωτισμένους της Συνειδητότητος.
Υπάρχει βεβαίως η εναλλακτική λύση τρία, για την επιβίωσή σας, όμως αν αυτό πραγματοποιηθεί, να θυμάστε ότι θα γίνει μόνο για ένα λόγο!! Για να υπάρξουν αύριο Αυτοί, που θα σηκώσουν στους ώμους τους το βάρος του πόνου που ο Νόμος της ανταπόδοσης θα καθορίσει για την καταστροφή που έρχεται.
Σας ονόμασαν ελεύθερους τέκτονες κι’ εσείς πιστέψατε αμέσως αυτόν τον ψεύτικο τίτλο, γνωρίζετε πολύ καλά πως οικοδόμοι του κόσμου δυστυχίας που σχεδίασαν οι Πεφωτισμένοι σας είστε, αλλά δεν είστε καθόλου Ελεύθεροι!!
Του Ευάγγελου Βαρελίδη

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*