ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ το HOLYWOOD για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΘΕΩΝ; (video)

Πίσω από τα ψέματα κρύβονται αλήθειες ή κρυμμένα μηνύματα. Είναι άραγε, οι τελευταίες ταινίες του Hollywood  ένας τρόπο να μας προϊδεάσουν για το μπορεί να συμβεί στο κοντινό μέλλον; Κι αυτό το λέμε διότι σε αυτές κρύβονται πολλά υποσυνείδητα μηνύματα ό,τι οι Θεοί θα επιστρέψουν.

Percy Jackson an the Olympians

Στην ταινία οι θεοί παρουσιάζονται σαν ανόητοι και ηλίθιοι προσβάλλοντας την Ελληνική Μυθολογία, αλλά και την Ελληνική «θρησκεία». Προσπαθούν να δείξουν πως τα προβλήματα στον κόσμο είναι αποτέλεσμα των Θεών και της βλακείας τους. Ωστόσο γίνεται κατανοητό ότι οι θεοί «ελέγχουν» τον κόσμο.

Στο 2.20 οι ήρωες της ταινίας φτάνουν στον Όλυμπο μέσω μίας πυραμίδας –κάτι που δεν είναι ελληνικό αλλά μασονικό, είναι μία προπαγάνδα του Hollywood.

Αλλά γιατί διαδίδουν ψέματα και αναλήθειες; Μήπως γιατί με κάποιο τρόπο μαντεύουν ή γνωρίζουν για την επιστροφή των Θεών οπότε και προσπαθούν να μας πείσουν υποσυνείδητα ότι είναι εχθροί μας;Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCashThe day the earth stood still

Στο 3.20, βλέπουμε μία εξωγήινη φωτεινή σφαίρα. Τι να είναι; Η μυθολογία αναφέρεται σε αυτές ως φωτεινά, ή πύρινα άρματα. Με αυτά οι Έλληνες θεοί ταξίδευαν στην Γη. Στο 4.00, το Βατικανό φαίνεται να γνωρίζει καλά αυτή την φωτεινή σφαίρα. Αλλά και ο πλανήτης που είναι γνωστός ως Νιμπίρου (4,.09), είναι ένα «φωτεινό άρμα»: το Γοργόνειο.


Knowing

4.30. Ποιες είναι αυτές οι εξωγήινες φωτεινές φιγούρες; Γιατί οι πρωταγωνιστές σχηματίζουν με τα δάχτυλα το ελληνικό γράμμα «Λ»; Το γράμμα «έδινε» Λαμπρότητα στις λέξεις που περιέγραφαν το φως: ήΛιος, σεΛήνη, ΌΛυμπος, ΈΛΛην κλπ.


Adjustment Bureau

Αυτό που βλέπουμε στο 7.40 είναι ο Απόλλων.


Μήπως το μασονικό Hollywood ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον; Μήπως η Ν.Π.Τ. (N.W.O.) επιχειρεί να μας μπερδέψει; Επειδή επιστρέφουν οι Θεοί; Μήπως ξέρουν και το πότε θα επιστρέψει ο Απόλλων, όπως μας λέει και η τελευταία προφητεία της Πυθίας:

ΕΣΘ΄ ΗΜΑΡ, ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ
Ο Απόλλων θα επιστρέψει και θα μείνει για πάντα.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *