Οι 50 Εταιρίες που διοικούν τον κόσμο!! Η αλλιώς κοίτα κατάματα των εχθρό σου…

Σε κάθε συζήτηση για την έρευνα της αλήθειας και για πιθανή αφύπνιση πάντα υπάρχει και ένας χλιμιντζουρας υποτιθέμενος ψαγμένος που από μόνιμη ύπνωση θα σε ρωτήσει και ποιοι είναι «αυτοί» ποιοι είναι οι εχθροί μας ? Βεβαία εδώ η τρυπά του λαγού πάει πολύ βαθιά για να εξηγήσεις στον θετικό μαλάκα τι γίνεται γύρω του!! Το πιο απλό βήμα που μπορείς να κάνεις ΓΙΑ ΑΡΧΗ είναι να του δείξεις τις 50 εταιρίες που διοικούν τον κόσμο και αν τον φωτίσει ο θεός μπορεί να κάνει μετά όλες τις διασυνδέσεις!! Όποτε λοιπόν κάποιος ξανά ρωτήσει ποιος είναι ο εχθρός δώσε του την λίστα.. Οι 50 Εταιρίες που διοικούν τον κόσμο!! Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε όλοι αν το παίζουμε ψαγμένοι και αντιστασιακοί είναι να δούμε τις εταιρίες, να βρούμε πόσες έχουν η κάθε μια από κάτω τους και να τους μποϊκοτάρουμε μέχρι να πουν τον δεσπότη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *