ΟΙ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Στο όρος Παγγαίο της ανατολικής Μακεδονίας, υπάρχει μια βραχογραφία ενός αρχαίου ΑΤΙΑ με ραντάρ, συσκευές ελέγχου, καμπίνα και πιλότο που κρατά κάποια απροσδιόριστα αντικείμενα. Όπως αναφέρει ο Γιώργος Βογιατζής στο βιβλίο του ‘’Οι βραχογραφίες του Παγγαίου αποκαλύπτουν’’ τα σχήματα μας δείχνουν πως πετούσαν τα πύρινα άρματα των Ελλήνων Θεών Απόλλωνα και Άρη.

Βέβαια και οι υπόλοιπες βραχογραφίες της περιοχής είναι αρκετά παράξενες για την εποχή τους, αφού απεικονίζουν αστερισμούς και ζωδιακά σχήματα και ξεπερνούν κατά πολύ τα 100.000 χρόνια! Βραχογραφίες που αποτελούν κρίκους της σπασμένης αλυσίδας που μας φανερώνει την χαμένη προϊστορία μας. Την προϊστορία που διασώθηκε από την πλουσιότερη μυθολογία του κόσμου, την ελληνική μυθολογία.

ufotruth
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *